Video ja kuvia Veren Lain itsepuolustuskurssilta

Veren Laki kannustaa kansallismieliset mukavuusalueen ulkopuolelle.

Hyvinvointi

Veren Laki järjesti itsepuolustuskurssin pääkaupunkiseudulla.

Kansallismielinen urheiluun keskittyvä Veren Laki ‑ryhmä järjesti pääkaupunkiseudulla itsepuolustuskurssin 12.9. Tilaisuus soveltui kaikille urheilusta kiinnostuneille amatööreistä ammattilaisiin.

Osallistujilta ja kouluttajalta kiittävää palautetta saaneesta kurssista on julkaistu nyt video ja valokuvia. Mikäli kuulit Veren Lain toiminnasta ensimmäistä kertaa ja kiinnostuit tulevaisuuden tapahtumista, ota ryhmän sometilit seurantaan: 

Telegram, Twitter, Instagram, Kotisivut

Veren Laki kannustaa mukavuusalueen ulkopuolelle

Veren Laki julkistettiin tänä keväänä. Hanketta kuvataan seuraavin sanoin:

”Veren Laki on aloite, joka haastaa suomalaisiin pesiytyneen velttouden ja mukavuudenhaluisuuden kulttuurin. Voima, sitkeys ja räjähtävyys ovat ihanteita, joiden puolesta jokaisen suomalaisen tulisi työskennellä. Ihminen on parhaimmillaan rikkoessaan omia rajojaan, ylittäessään heikkoutensa ja tavoitellessaan jatkuvaa kehitystä.

Yhteiskunta muuttuu suomalaisten kannalta päivä päivältä vaarallisemmaksi ja vihamielisemmäksi. Meistä kunkin onkin kysyttävä itseltämme, kykenemmekö suojelemaan itseämme ja meille tärkeitä ihmisiä fyysisiltä vaaroilta, jotka yleistyvät Suomen kaduilla. Jokaisen on päätettävä itse, kääntääkö hän raukkamaisesti toisen poskensa vai uskaltaako hän kohdata vaarat.

Me tahdomme kouluttaa suomalaisia, jotka valitsevat jälkimmäisen tien. Veren Laki rakentaa Suomeen uudenlaista aggressiivista urheilun ja itsepuolustuksen kulttuuria. Riippumatta fyysisestä lähtötasostasi myös sinä voit liittyä meihin, sillä emme tahdo saarnata käännynnäisille vaan tavoittaa ne, jotka alkavat vasta nyt ymmärtää urheilun ja itsepuolustuksen merkityksen yhteiskunnassa ja henkilökohtaisessa elämässä.”

Lähde: Veren Laki

Hyvinvointi Itsepuolustus Kamppailu-urheilu Kotimaa Veren Laki

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • p.grandell

  Vastaa

  tavalliselle maalmankiertäjälle on aina riittä itsepuolustuksessa ”nahkafemma” tai halon pätkä. riittä kun on fysiikka sekä riittävä nopeus sekä nokkeluus, pitää olla röyhkeä , ei saa jänistää..takaisin niin maanperuusteellisesti.…. ei siihen kursseja tarvita, pirunmoista sisua, se riittää.….

  • Nationalisti

   Vastaa

   Riittävä nopeus, voima ja fysiikka ei kehity ilman toistoja vaativia treenejä. Treenin pitää olla kaiken lisäksi monipuolista.

 • Polpo tässä moi!

  Vastaa

  Me poliittisessa ajatusrikospoliisissa emme hyväksy tämmöistä kauheaa väkivaltaa, se on hyvien tapojen vastaista, joka tulee ehdottomasti kieltää! Ottakaahan uusnatsit erimerkkiä meistä: Laitamme hameen päälle ja lähdemme Prideen juhlimaan! Varsinkin kaikki alistumisleikit maahanmuuttajien kanssa ovat erityisesti mieleemme. Kaikilla on kivaa ja maailma pelastuu!

 • Laaja-alainen vahvuus

  Vastaa

  Tämä on hyvä. Ei sotaankaan lähde kaikki. Sotaan lähtevät sotilaat. Samoin, yleistä järjestystä ylläpitää poliisi. Näiden lisäksi tarvitaan teitysti porukka joka osaa laskea ja tehdä pitkän aikajänteen suunnitelmia. Toimia koko ryhmän parhaaksi. 

  Jokainen valitkoon sen osa-alueen jossa on hyvä ja jonka kautta tekee omalla panoksellaan työtä auttaen ryhmää vahvistumaan. Ja toiseksi vahvin osa-alue, sitä tulee jokaisen kehittää.

  Aikaisemmin sanottiin että ihmisellä pitää olla kolme ammattia työllistyäkseen läpi elämänsä. Totuus oli jo 10 vuotta sitten että ammatteja pitää olla viisi tai enemmän. Sama juttu ryhmän kanssa. Pitää olla viisi osa-aluetta jolla pystyy vahvistamaan ryhmää jotta tulevaisuus olisi nykyistä parempi.

 • Jukka

  Vastaa

  Hyvä meininki jätkät!
  Pystytreeniä kannattaa painottaa koska nykyaikana päälle käydään usein porukalla.
  Painiessa voi tulla lenkkaria suuhun kolmannelta osapuolelta herkästi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi