Veren Laki julkaisi kuvia viimeaikaisesta toiminnasta

Monipuoliset lajivalinnat kuvaavat hyvin yhteisön julkilausuttuja tavoitteita.

Hyvinvointi

päivitetty

Kansallismielinen Veren Laki ‑yhteisö järjesti lauantaina Pirkanmaalla itsepuolustuskurssin vasta-alkajille. Kuten yhteisön julkaisemat kuvat osoittavat, toiminta on ollut monipuolista pitkin kesää.

Ryhmää voi seurata heidän sosiaalisissa medioissa: Telegram, Twitter, Instagram, Kotisivut.

Veren Laki julkaisi hiljattain kaksi kuvaa, joista toinen vaikuttaa olevan peräisin paintball-leiriltä ja toinen patikkamatkalta. Monipuoliset lajivalinnat kuvaavat hyvin yhteisön julkilausuttuja tavoitteita.

Mukavuusalueen ulkopuolelle

Veren Laki julkistettiin tänä keväänä. Hanketta kuvataan seuraavin sanoin:

”Veren Laki on aloite, joka haastaa suomalaisiin pesiytyneen velttouden ja mukavuudenhaluisuuden kulttuurin. Voima, sitkeys ja räjähtävyys ovat ihanteita, joiden puolesta jokaisen suomalaisen tulisi työskennellä. Ihminen on parhaimmillaan rikkoessaan omia rajojaan, ylittäessään heikkoutensa ja tavoitellessaan jatkuvaa kehitystä.

Yhteiskunta muuttuu suomalaisten kannalta päivä päivältä vaarallisemmaksi ja vihamielisemmäksi. Meistä kunkin onkin kysyttävä itseltämme, kykenemmekö suojelemaan itseämme ja meille tärkeitä ihmisiä fyysisiltä vaaroilta, jotka yleistyvät Suomen kaduilla. Jokaisen on päätettävä itse, kääntääkö hän raukkamaisesti toisen poskensa vai uskaltaako hän kohdata vaarat.

Me tahdomme kouluttaa suomalaisia, jotka valitsevat jälkimmäisen tien. Veren Laki rakentaa Suomeen uudenlaista aggressiivista urheilun ja itsepuolustuksen kulttuuria. Riippumatta fyysisestä lähtötasostasi myös sinä voit liittyä meihin, sillä emme tahdo saarnata käännynnäisille vaan tavoittaa ne, jotka alkavat vasta nyt ymmärtää urheilun ja itsepuolustuksen merkityksen yhteiskunnassa ja henkilökohtaisessa elämässä.”

Lähde: Veren Laki

Hyvinvointi Kamppailu-urheilu Kotimaa Paintball Patikointi Veren Laki

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • harhautusta heikommille

  Vastaa

  Veri: tunteita herättävä ruumiinosa. 

  Verellä ei ole lakia, joten harhaanjohtava sanonta sinänsä.

  Laki: joissain ihmisissä tunnekuohuntaa ja oikeudenmukaisuutta kuvaava sana. Kuvataanko tässä voimassaolevaa lakia vai halutaanko muodostaa oma ”laki” laillisuuden ilkopuolelle? 

  Veren laki: Kuvaa mielestäni sitä, että yritetään nimellä osoittaa jäsenien olevan oikeutettuja tekemään haluamiaan asioita. Olivatpa ne voimassaolevien lakien mukaisia ja varsinkin jos eivät ole. 

  Veren laki ‑nimellä luullaan olevan oikeutus tehdä oikeasti laittomia tekoja.

  • Plääh

   Vastaa

   Niin onhan tässä kommarivaltiossa voimassa kommunismin laki, joka on jo kieltänyt kansallissosialismin ja monta muuta tervettä asiaa, jotta kaikki tuhoutuisimme. Jos haulat laillisesti tuhoutua, niin siitä vaan

 • Velimies

  Vastaa

  Asun Helsingissä En ole kohdannut lainkaan kaduilla vaaratilanteita, joista olisin huolissani. Mitä ihmettä tämä horina ”päivä päivältä vaarallisemmaksi ja vihamielisemmäksi” muuttuvasta yhteiskunnasta tarkoittaa??? 

  Voisiko joku valaista että helsinkiläinenkin ymmärtäisi? 

  Meillä on kaikki oikeasti hyvin. Jopa koronasta huolimatta.

  • Eke

   Vastaa

   Et ole paljoa uutisia seuraillut Hesarin ulkopuolelta?

  • Juu

   Vastaa

   Rodullisesti motivoitunut väkivalta suomalaisia kohtaan. Onko sulla pää perseessä vai etkö lue uutisia?

 • Kalle Korpilaki

  Vastaa

  Korven Laki olisi huomattavasti osuvampi nimi.

 • Elämä on valintoja

  Vastaa

  Ei liikunnassa ole mitään huonoa. Ja jokaisen armeijan käyneen pitää pitää jyvä kohdallaan. Onneksi sitä voi harjoitella radoilla aina silloin tällöin.

  On kuitenkin helpompaa väistää konfliksi kuin olla osa sitä. Siksi muutto maaseudun rauhaan helpottaa elämistä. Ei ne sandaalien käyttäjät sinne tule. Sielä kun ei ole värivaloja. Ja ne jotka haluavat asua kaupungeissa, ovat itse tehneet omat valintansa.

  Maaseudulla voi lenkkeillä, pyöräillä, pitää jyvää kohdillaan, marjastaa, sienestää, kalastaa, uida ja suunnstaa mielin määrin. Eikä kukaan pidä sitä outona. Päinvastoin, se on normaalia toimintaa maaseudulla.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Kyllä ne tulevat sinnekin, kun kelamassit loppuvat seinästä. Pakkohan niiden on jollain elää.

   Tänään tavarasi vie Euroopan lahja Suomelle, ns euromannet. Ne purkavat kuparit sähköjohdoistasi. Ne irrottavat kattopeltisi. Kai niille aseesisikin kelpaa.

   Että ei riitä maaseutu, jonne pakenet ulkomaalaisia, saat paeta tunturiin asti. Sinne kun rakennat korsusi, tulee joku virallinen taho purkamaan sen.

   Ratkaisu on luovuttaa koko maa niille ja mennä johonkin toiseen maahan. Tilanteen niin vaatiessa sekin maa luovutetaan ilman mitään mutinoita.

   Tietenkin saa muuttaa, mutta se helpottaa vain henkilökohtaiselta kannalta, pitäisi ajatella koko kansakuntaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi