Veren Laki järjestää kamppailu-urheilukurssin 8.8. Pirkanmaalla

Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kamppailu-urheilutaustaa.

Hyvinvointi

Kansallismielistä ruumiinkulttuuria vaaliva Veren Laki järjestää Pirkanmaalla 8.8. kurssin itsepuolustuksen alkeista. Alueella on Partisaanin tietojen mukaan koko päivän ajan lukuisia kansallisradikaaleille suunnattuja tilaisuuksia.

Veren Lain tapahtuma järjestetään klo 11–16. Kuten tapahtuman nimikin kertoo, ei kurssille osallistuminen edellytä aiempaa kamppailu-urheilutaustaa. Ilmoittautumiset ja tiedustelut hoituvat sähköpostin kautta.

Ryhmää voi seurata heidän sosiaalisissa medioissa.

Telegram, Twitter, Instagram, Kotisivut

Veren Laki kannustaa mukavuusalueen ulkopuolelle

Veren Laki julkistettiin tänä keväänä. Hanketta kuvataan seuraavin sanoin:

”Veren Laki on aloite, joka haastaa suomalaisiin pesiytyneen velttouden ja mukavuudenhaluisuuden kulttuurin. Voima, sitkeys ja räjähtävyys ovat ihanteita, joiden puolesta jokaisen suomalaisen tulisi työskennellä. Ihminen on parhaimmillaan rikkoessaan omia rajojaan, ylittäessään heikkoutensa ja tavoitellessaan jatkuvaa kehitystä.

Yhteiskunta muuttuu suomalaisten kannalta päivä päivältä vaarallisemmaksi ja vihamielisemmäksi. Meistä kunkin onkin kysyttävä itseltämme, kykenemmekö suojelemaan itseämme ja meille tärkeitä ihmisiä fyysisiltä vaaroilta, jotka yleistyvät Suomen kaduilla. Jokaisen on päätettävä itse, kääntääkö hän raukkamaisesti toisen poskensa vai uskaltaako hän kohdata vaarat.

Me tahdomme kouluttaa suomalaisia, jotka valitsevat jälkimmäisen tien. Veren Laki rakentaa Suomeen uudenlaista aggressiivista urheilun ja itsepuolustuksen kulttuuria. Riippumatta fyysisestä lähtötasostasi myös sinä voit liittyä meihin, sillä emme tahdo saarnata käännynnäisille vaan tavoittaa ne, jotka alkavat vasta nyt ymmärtää urheilun ja itsepuolustuksen merkityksen yhteiskunnassa ja henkilökohtaisessa elämässä.”

Lähde: Veren Laki

Aktivismi Hyvinvointi Kamppailu-urheilu Kotimaa Kulttuuri Veren Laki

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Haaste on heitetty

  Vastaa

  No niin… Minäpä haastan tämän porukan…

  Nomraalisit tällaisissa tilanteissa tehdään se virhe että pistetään porukka riviin ja tekemään kaikki samaa asiaa. Se on virhe koska ihmiset ovat eri tasolla fyysisesti. Ikähaarukkakin saattaa heittää melkoisesti.

  Joten, jos haluatta näyttää jotain niin näyttäkää ensin. Sen jälkeen jokainen ottaa henkilökohtaisesti yksi/kaksi henkilöä ja käy heidän kanssaan läpi notkeuden, voiman, ketävyyden ja nopeuden. Jonka jälkeen jokaiselle tehdään henkilökohtainen polku miten edetä, missä tahdissa ja mihin pyritään.

  Kaiken tekemisen taustalla tulee olla vastaus kysymykseen: Miksi. Se että tehdään kyykkyjä tai punneretaan, ei ole merkityksellistä jollei tiedetä miksi. 

  Ottakaa mukaan ravinto, uni. lihashuolto ja meditaatio. Aivan kuten Aikidossa ja Kung-Fussa. Ja teillä on suuri joukko ihmisiä jotka kehittyvät kotona ja ymmärtävät mitä tehdään missäkin vaiheessa, ja MIKSI?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi