Viihdettä viikonloppuun: Taliban jauhotti Hillary Clintonin!

Taliban päihittää Clintonit jo siksi, ettei se tarvitse veronmaksajien rahoittamia droneja pudottaakseen (verbaalisia) pommeja.

Viihde

Yhdysvaltojen sionistiarmeijan Afganistanista häätänyt Taliban-liike toi iloa ja valoa monien Twitter-käyttäjien kevääseen tällä viikolla iskemällä jauhot sotahaukka Hillary Clintonin suuhun. Ärhäkkä twiitti sai sytykkeensä entisen presidenttipyrkyrin moraaliposeerausviestistä.

Lukemattomiin siviilimurhiin aggressiivisella sotapolitiikallaan välillisesti syyllistynyt Clinton harmitteli Twitterissä, että afgaanitytöt eivät pääse kouluun Talibanin vuoksi. Vaikka amerikkalaispoliitikon viesti oli verhottu feminismin ja tasa-arvon kaapuun, tulkittiin se välittömästi vaatimukseksi lähettää amerikkalaispommittajat takaisin Afganistaniin.

Talibanin pr-osaston edustajaksi ilmoittautunut (vahvistamaton) Twitter-profiili kuitenkin äkkäsi Clintonin viestin ja nolasi presidenttikisassa rökitetyn poliitikon koko maailman edessä.

Lähde: Twitter.

Verbaalinen pommitus

”Sinä tuhlasit 700 miljoonaa dollaria maassamme yrittäen opettaa naisille ja tytöille, että on olemassa 140 eri sukupuolta. Ei ihme, että hävisit vaaleissa oranssille gangsterille [Donald Trumpille, suom. huom.]. Jätit Afganistaniin hirveän sotkun, aivan kuten puolisosi jätti sille mekolle,” Talibanin edustaja latasi.

Viestin lopussa viitattiin spermatahroihin, jotka Hillaryn mies Bill Clinton levitti presidenttinä toimiessaan nuoren juutalaisen avustajansa Monica Lewinskyn mekolle. Juutalainen seksiskandaali tuhosi amerikkalaisen presidentti-instituution arvovallan viimeisetkin rippeet, eivätkä tilannetta parantaneet hätävalheet, joita Clinton kehitti yrittäessään kiistää aviorikoksensa. Sittemmin Clintonit ovat sotkeutuneet vieläkin synkempiin seksiskandaaleihin juutalaispedofiili Jeffrey Epstein ‑yhteyksiensä vuoksi.

Talibanin sanavalmis vastine herätti Twitterissä riemastuneita reaktioita. Erään kommentoijan mukaan Taliban päihittää Clintonit jo siksi, ettei se tarvitse veronmaksajien rahoittamia droneja pudottaakseen (verbaalisia) pommeja.

Lähde: Taliban / Twitter

Afganistan Bill Clinton Donald Trump Hillary Clinton Jeffrey Epstein Monica Lewinsky Pedofilia Politiikka Rikos Seksiskandaali Sionismi Sota Sotarikos Taliban Ulkomaat Viihde Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

24 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Jussi

    Vastaa

    Taliban hallinnolle nainen on pelkkä orja ja hyödyke, naiset tekevät kaikki työt ja hoitavat lapset. Miehet palvovat allahia ja nautiskelevat oopium höyryjä. Sama meno niinkuin afrikan neekereillä. Kun nainen kouluttautuu ei hän rupea orjaksi.

    • Näin on jo käynyt

      Vastaa

      siinä samaa mieltä, että talebanit orjuuttaa naiset, mutta naiset kouluttauduttuaan orjuuttaa miehet.

      • Ei

        Vastaa

        Mitä ihmettä oikein höliset? Ei naisen kouluttautumisella ole mitään tekemistä miehen orjuuttamisella. Nyt on mennyt tietynlainen poliittinen ideologia ja normaali elämä sulla sekaisin.

    • JFK

      Vastaa

      Jussi: ”Taliban hallinnolle nainen on pelkkä orja ja hyödyke”

      Voit olla oikeassa. Valtamediaa seuratessa tuohon päätelmään helposti päätyy. Mutta mitä oikeasti tiedät Afghanistanian yhteisörakenteesta? Onko sinulla omaa kokemusta asiasta, vai toistatko täällä YLE:n tyrkkimää propagandaa? 

      On paljon mahdollista, että Tali-ban kohtelee naisia, kuin karjaa, tai sitten ei. Asiasta tietämättömän ei pitäisi ryhtyä moraalipoliisiksi. Jussi (alias Jussiboy?) yrittänee ottaa sitä roolia. Millä muskeleilla? Voisitko perustella?

      Jonkinlainen arvaus on, että Afghanistan on jäljessa tai edellä Suomea noin 150 vuotta. Ei ole mikään katastrofi.

      Jussin esi-isät saattoivat olla yhtä ”epätasa-arvoisia”, kuin Taliban, vaikkakin tosin näillä leveysasteilla ei kovin jyrkkään sukupuolisegretaatioon ollut ylipäätään varaa. Jussin arvostellessa Talibaaneja, Jussi arvostelee omia esi-isiään, joiden ansiosta Jussi on edes olemassa. Ja jos Jussi noudattaa järkähtämättä nykyistä seksuaali-identiteettimuotia, Jussin lapsenlapset eivät onneksi ole arvostelemassa Jussia omista yhteiskunnallisista valinnoistaan, koska he eivät ole edes syntyneet.

      • Jussi

        Vastaa

        Afganistan on sivistämätön kansa jossa villi-ihminen on vallassa, villit kansat kohtelevat naisiaan hyödyllisinä orjina. Sivistynyt kansa arvostaa naisiaan, ja heikompia osapuolia (vanhuksia). Kyllä suomikin oli vielä 100 vuotta sitten täysi kehitysmaa, mutta koulutus ja sivistys nosti tämän maan yhdeksi maailman vahvimmista kansoista. Lukekaa ja sivistäkää itseänne, se kannattaa. Vuohipaimen kansat on tuomittu tuhoutumaan, se on luonnonlaki halusit sitä eli et. Sotia afgaanit kyllä osaavat, siitä ei ole epäilystäkään.

        • hh1488

          Vastaa

          kyl se taitaa jussi vaan mennä toisinpäin

        • Vitun tollo

          Vastaa

          Vai yhdeksi maailman vahvimmaksi kansaksi? Pyydä osaston hoitajalta lisää lääkkeitä..

        • Keimo

          Vastaa

          Eivät afgaanit mihinkään katoa. Siellä oli sivistystä jo 3000 vuotta ennen kuin Suomessa oltiin laskeuduttu edes puusta alas. Suomessa on korkein älykkyys Kiinan jälkeen ja suomalaiset ovat maailman pisin kansa eli jokin täällä on onnistunut, mutta kyllähän me menemme alaspäin niin lujaa kaikilla mittareilla, ettei se ole enää edes hyvä vitsi.

        • Helen

          Vastaa

          Suomessa eräs Sanna Marin pitää saitaanhoitajia orjinaan, joten onko Sanna talibanista

  • Joonas Jonne

    Vastaa

    Taleban on ainoa jengi joka tuhosi kommarit sekä siionistiliberaaliglobalistinatsit omalla maaperällään. Kelpaa esimerkiksi. Suurvalta ei pärjää yhtenäisellä kansalle.

    • society

      Vastaa

      Näin tekivät myös kansallissosialistit. On naurettavaa ja idioottimaista väittää ”natsien” olevan osa globalisteja vaikka he karkottivat Rotchildit ja muurarit pois Saksasta. Juutalaiset ovat hyviä manipuloimaan ihmisiä. Saksa ei aloittanu sotaa, aatu halusi rauhaa. Kansallissosialistit tekivät kaiken päinvastoin mitä juutalainen ois tehny

      • Joonas Jonne

        Vastaa

        Juutalaiset ovat manipuloineet ihmiset lännessä pitämään muslimeja terroristeina. Hehän vihaavat Israelin puolestataistelijaa USA:ta, suurta saatanaa. Syystäkin vihaavat. USA elää sodasta. Ei ne muuta osaa tehdä elääkseen.

    • Keimo

      Vastaa

      Yhtenäinen kansa? Eihän koko Afganistan talebaneja ollut. Länsi ja sionistiset koukkuarabit olivat (((USA:n ja kuningattaren))) puolella mujahideenien kanssa, (((N‑liitto))) oli ”demokraattisen” tasavallan puolella.

  • Lord Mystery

    Vastaa

    Muslimit eivät olekaan täysin huumorintajuttomia. Hyvä heitto talibaanilta.

  • Mr.AG

    Vastaa

    Talichads strikes again.

  • GLGL

    Vastaa

    Tämä indikoi jotakin suurta muutosta. Tuon twiitin viesti on suurempi, kuin voisi äkkiseltään arvata. Läntinen arvoyhteisö sen jo tietää. Tuleman pitää:

    1. Länsi-Aasian valtiot ovat oivaltaneet (Kiinan avustuksella), että lähialueidentiteetti on vahvempi, kuin keinotekoisesti kyhätyt vastakkainasettelut. Integraatio kokee lumipalloefektin. Mikään Länsi-Aasian valtio ei halua jäädä ulkopuolelle.
    2. Islam kokee revisionismin. Joku uusi Luther modernisoi musliminormiston., koska se on evolutioteoreettinen pakko. Hyväksi koetut koodexit pidetään, huonot hylätään.
    3. Suomen hallitus on pihalla koko kehityksestä, jopa Purra.
    4. Suomesta tulee monokulttuurinen, koska jokainen arabiaa tai farsia osaava muuttaa Länsi-Aasiaan houkuttelevien työmarkkinoiden perässä. Sori Ohisalo, rispektinhankkimismahdollisuus voittaa siiderivalaan seireenikutsun niissäkin piireissä.

  • lopi

    Vastaa

    Taitaa olla parodiatili. Hauska mutta ei aito?

    • JFK

      Vastaa

      ”Taitaa olla parodiatili. Hauska mutta ei aito?”

      Keijotus: Suomalaista kulttuurivientiä vuonna 2023.

  • Nimetön

    Vastaa

    Ei varmasti ole Talibanin viesti. Jonkun amerikkalaisen vitsihän tuo on.

  • Schlageter

    Vastaa

    Eläköön Taliban ja alas JewSA hännystelijöineen!

  • george

    Vastaa

    Afganistanissa miehet tekevät työt ja naiset ovat kotona askareittensa parissa. Fakta.

    Somaliasa naiset tekevät työt ja ”miehet” kanniskelevat rynkkyjä ja nauttivat toistensa seurasta siinä kuin pureskelevat khatia.

  • Nimetön

    Vastaa

    Talebanien noustua valtaan, he tuhosivat ensimmäisenä oopium sadot. USAn hyökättyä Afganistaniin oopium tuotanto palautettiin ja sitä jatkettiin seuraavat 20 vuotta. Nyt USAn vetäydyttyä Taleban lopetti jälleen oopiumin viljelyn. Eli hyvin pitkälle kaikki mitä Talebanista kirjotetaan on jenkkien valheellista propagandaa. Nyrkkisääntö on:
    Kaikki mitä USAn nykyhallinto sanoo on valhetta, kunnes toisin todistetaan

  • beldar

    Vastaa

    Lähi-Idän ja Afrikan kansoilla pitää olla jonkinmoinen diktaattori että edes jotenkuten pärjäävät.
    Koska ihmiset ovat niin yksinkertaisia.

    Säännöt ja lait ovat ankaria, käsiä ja päitä lentää. Koska on pakko. Muuten mikään ei toimi.

    Kyllä nuo tuolla olisivat pysyneet kunhan heitä ei olisi yllytetty tulemaan.
    Kaikilla olisi paremmat oltavat.

    • Nimetön

      Vastaa

      Kapitalisti tulee ja antaa liberaalia hoitoa, naiset kouluun ja ukko reppanoille älypuhelimet ja niihin pornoa. Varmasti alkaa syntyvyys laskemaan niinkuin täälläkin.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi