Mustan tappaman äärivasemmistolaisen kommunistinaisystävä rahastaa miehensä kuolemalla

Nainen perusti GoFundMe -keräyksen "surutyötä" varten.

Poliittiset viholliset

Äärivasemmistolaisaktivisti Ryan Carsonin päädyttyä haudan lepoon mustan miehen puukotettua hänet kuoliaaksi Amerikan Brooklynissä, hänen kommunistinen aatetoveri ja naisystävänsä, Claudia Morales, keksi kapitalismin tavoin keinon nyhtää rahaa miehensä kuolemasta.

Morales perusti ”yhdessä työläisystäviensä kanssa” GoFundMe-keräyksen, jotta he ”voisivat ottaa vapaata töistä ja keskittyä surutyöhön.” Mitään he eivät mainitse tässä esimerkiksi hautauskulujen kattamisesta.

Toverinsa kuolemalla itselleen rahaa nyhtävät korppikotkakommunistit ovat keräyksellä onnistuneet saaman jo yli 70 000 dollaria ”surutyötään” varten.

Carsonin ”ystävät” ovat sanoneet, että mies tuntisi myötätuntoa tappajaansa kohtaan ja haluaisi kuolemaansa käytettävän vasemmistolaisen politiikan ajamiseen. Äärivasemmistolaisten kieroutuneen ja masokistisen luonteen tuntien tämä todennäköisesti pitää paikkansa.

Lähde: Daily Mail

Antifa Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Salomon

  Vastaa

  Claudia has no Morales

 • otto suni

  Vastaa

  On syytä huomioida, että Antifan edustajat ovat erityisesti USA:ssa pääosin McMafian edustajia ja heidän tavoitteensa on yhteiskunnan romahduttaminen. BLM liikehdintä oli pääosin Soroksen organisaatioiden rahoittamaa ja mellakoissa kiihottajina toimivat naamioidut BLM kipapäät.

  • Rikollisten jälkeläiset

   Vastaa

   On helppoa ymmärtää ameikkalaisten toimet ja röyhkeys kun muistaa että ”uudelle mantereelle” lähetettiin euroopan rikollisten ”toinen aalto”. Joukkoon mukaan lähtivät opportunistit sekä kasaarit jotka oli siihen aikaan jo karkoitettu monesta eurooppalaisesta maasta. 

   Mitä voi syntyä kun tuollainen lauma lähtee asuttamaan kokonaista mannerta? Kysytäänkö vaikka amerikan alkuperäiskansalaisilta?

 • AWM

  Vastaa

  Claudia on harvinaisen vaaleahipiäinen amerikkalainen.

  • Että näin

   Vastaa

   Jospa on meksikaanin verilinjaa blandattu muutamaan otteeseen valkoisella, silmät kyllä on kuin hailla konsaan.

 • Ha-ha antifa

  Vastaa

  Yllättyikö joku siitä, että kommunistihuora rahastaa antifantin kuolemalla? Noiden solidaarisuus eli sen täydellinen puute on nähty täälläkin, ihan oikeudessa asti missä syyttivät ristiin toisiaan.
  Pelkkää kuonaa, jätettä kaikki tyynni.

 • Salomon

  Vastaa

  Tän päivän kun tota juttua makustellu ja kaverinkin kanssa käytiin läpi, ni käärin tähän päälle vielä folion. Oisko ollu ihan tilattu juttu? Katsokaapas tota piri(piru) huoraa, eihän tästäkään oliosta puutu kuin sarvet, jopa hieman pelottava fiba tulee. Näitä umpi kaheleita näkee nykyään ihan omilla nurkillakin, on niin tylsää, että pilataan toisten elämä, milloin mistäkin katkeruudesta. Kiusanteko on ihan pikkujuttu, murha vaan vähän bisnestä. Kysykää juutalaisilta

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi