Niinistö tarjoaa Suomen maaperää ja tukikohtia ”esteettä” amerikkalaissotilaiden käyttöön – ”Suomen lait eivät sido”

Suomella ei ole hajuakaan siitä, kuinka amerikkalaisten sotilaallista toimintaa tultaisiin tai edes voitaisiin kontrolloida.

Poliittiset viholliset

Sauli Niinistö.

Sionistipresidentti Sauli Niinistö tahtoo antaa Suomen maaperän ja sotilastukikohdat amerikkalaissotilaiden ”esteettömään käyttöön”. Tärkeä osa nyt muotoiltavaa sopimusta on linjaus siitä, etteivät Suomen lait sitoisi ulkomaalaisia asemiehiä.

Kyse on Suomen ja Yhdysvaltojen kahdenvälisestä DCA-”puolustusyhteistyösopimuksesta” (Defence Cooperation Agreement). Suomen osalta neuvotteluista vetovastuussa on ulkoministeriön Mikael Antell.

”DCA-sopimus mahdollistaa joukkojen maahantulon, maassaolon, materiaalin ennakkovarastoinnin sekä mahdolliset infrastruktuuri-investoinnit Yhdysvaltain kongressin Pentagonille myöntämien varojen kautta,” Antell totesi medialle. Suomi valmistautuu DCA:n myötä luovuttamaan myös sotilassalaisuuksia ”paremmalla liikkuvuudella ja sujuvuudella” amerikkalaisten käyttöön.

”Luottamusta ja kunnioitusta” lakien ja kontrollin sijaan

Antellin haastattelusta ilmenee, ettei Suomella ole hajuakaan siitä, kuinka amerikkalaisten sotilaallista toimintaa tultaisiin tai edes voitaisiin kontrolloida. Antellin mukaan kontrollimenetelmistä puhuminen on ”vielä aikaista”.

Ennakkotietojen perusteella vaikuttaa siltä, että ainut kontrollimenetelmä tulee olemaan ”luottamus, kunnioitus ja yhteiset pelisäännöt”, joiden nimiin sinisilmäinen Suomi vannoo. ”Lähtökohtaisesti Yhdysvaltain joukot ovat oman lainsäädäntönsä alaisia, toki Suomen sääntöjä kunnioittaen,” Antell totesi Helsingin Sanomille.

Yhdysvallat on viime vuosikymmeninä syyllistynyt muun muassa kidutukseen, terrorismiin, laittomaan vakoiluun ja poliittisiin salamurhiin useilla eri mantereilla erityisesti omavaraisuutta ja itsenäisyyttä kannattavia valtioita vastaan. Antamalla amerikkalaisille vapaat kädet Suomi varmistaa, että amerikkalainen valtioterrorismi rantautuu lopulta myös Pohjolaan.

Lähde: Helsingin Sanomat

Itsenäisyys Kotimaa Mikael Antell Nato Poliittiset viholliset Politiikka Sauli Niinistö Sota Sotarikos Ulkoministeriö Valtioterrorismi Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

35 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jumalan karitsa

  Vastaa

  Suomi on nyt kapitalistien omaisuutta. Yhdysvallat päättää mitä joukkoja ja asejärjestelmiä suomeen tulee, kansalta ei tulla kysymään yhtään mitään. Sinä olet pelkkä orja, raatamalla sinä korvaat nämä aseet. Eliitille kapitalismia, kansalle kommunismia. Ja pojjat te itse tätä halusitte, ja sitä nyt tulee, vapaita markkinoita. Kai tiesitte että jos on vapaus onneen ja menestykseen, on myös vapaus kuolla nälkään.

 • Schlageter

  Vastaa

  Jos Suomeen tulee vieraita joukkoja, jokaisen suomalaisen patriootin pyhä velvollisuus on sabotoida niitä kaikien mahdollisin keinoin.

  • Follow the NATO-money

   Vastaa

   Juuri näin. Jos kerran Suomen lait eivät koske niitä niin eivät ne kohdatessa koske meitäkään.

   Se mitä suomalaiset eivät vielä ole ymmärtäneet on se että me maksamme ihan kaikki NATO-sotilaiden kulut. Ihan kaikki. Ja se on pitkä penni se.

   Voisi myös ottaa esille ne kulut jotka maksamme NATO-sodista tämän vuoden aikaan. Reipas miljardi… Ja jos sitä vertaa Jenkkien kahteen, niin miksi maa jossa on 150-kertaa enemmän väkeä, maksaa vain kaksinkertaisen määrän. Tai Iso-Britania, jossa on 18-kertaa enemmän, maksaa saman verran. Tai Hollanti, jossa on kolme kertaa enemmän ja paljon parempi tulotaso, maksaa vähemmän. Tai Saksa…

   No, norjalaisia vedetään perseeseen ja ihan ilman rasvaa:

   https://www.southfront.org/how-much-natos-citizens-pay-for-natos-wars-infographics/

   • Minä

    Vastaa

    @Follow that NATO money

    Linkkisi ei suinkaan kerro paljonko kukin maksaa Nato-sotilaiden kuluja, siinä kerrotaan, että kuinka paljon kusaakin maassa maksetaan puolustusmenoja, siis oman armeijan ylläpitoa, per vuosi per asukas.

    • Follow the NATO-money

     Vastaa

     Sinänsä lukuarvot ovat suuntaa-antavia sotimisen osalta että NATO:n 2% jäsenmaksu vuodessa tekee Suomen (BKT 2022: 235,836 miljardia) noin 4,72 miljardia. Siitä miljardi NATO-sotiin on hyvinkin todennäköinen lukuarvo.

     Toisaalta, tuo NATO-vuosimaksu BKT:sta on suoraan kuin globalistien käsikirjasta. Ulkomaalaisten/monikansallisten yritysten tulos Suomessa kasvattaa Suomen BKT:ta. Mutta se ei kasvata veroja koska ne eivät käytännössä maksa veroja Suomeen.

     Esim. UPM maksoi yhtenä vuonna 1,5 miljardin euron voitostaan 13 000e yhteisöveroa.

  • tymä

   Vastaa

   Pitäisi kansallismieliselle olla jokaiselle selvää että itsenäisyyttä ei saa ilman että tulee ruumiita. Jostain syystä löytyy edelleen kaikki syyt miksi luottaa valtioon ja poliisiin

 • otto suni

  Vastaa

  Maailman onnellisin kansa on nyt virallisesti miehitetty ja tästä kaikesta ovat vastuussa henkilöt jotka ihailivat suunnattomasti Mauno Koivistoa jonka tavoite oli Natoon liittyminen jo 80-luvulla. Suomessa ovat maanpetturit johtaneet lehdistön toimintaa heti 90-luvun alusta lähtien ja sionistit ovat ”meidän Salen” johdolla tehneet mitättömiksi sotaveteraanien työn vuosina 1939–1944!

  Tyhmät kansallismieliset nuoret uskoivat propagandaa Ukrainan puolesta ja nyt Suomi on miehitetty maa! Seuraava sota on Suomen lopullinen tuho ja sen jälkeen on Suomen heimo pyyhitty kansojen joukosta. Kiittäkäämme kaikki maanpettureita!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Jokainen normaali ihminen varmasti tietää, mitä siitä seuraa, kun Yhdysvallat saa ”esteettä” luvan omaan toimintaansa, ei koskaan mitään hyvää kyseiselle maalle, johon he jalallaan astuvat.

  ”Lähtökohtaisesti Yhdysvaltain joukot ovat oman lainsäädäntönsä alaisia, toki Suomen sääntöjä kunnioittaen,” Antell totesi Helsingin Sanomille.”

  Onko tämä lausunnon antaja edes itse lukenut ja miettinyt antamaansa lausuntoa, että mitä tuo tarkoittaa käytännössä? Että voikin olla tollo tapaus.

  Ovatko suomalaiset oikeasti näin idiootteja ja median aivopestävissä tässäkin asiassa, että tällainen toimivallan siirto menee läpi tuosta noin vaan ilman mitään sen suurempaa kohua ja vastarintaa?

  Niinistö on yksi historian pahimpia kansanpettureita sanan varsinaisessa merkityksessä, todella kiero tyyppi!

  • gg

   Vastaa

   On ne niin idiootteja. Kaikki menee nykysuomessa, paitsi aito itsenäisyys. Se on kirosana nykysuomalaiselle riippuvaiselle perseennuolijalle ja rappiokulttuurin ihannoijalle. Toki voidaan kysyä mitä valtaosa suomalaisista geneettisesti edes on nykyään. Joka tapauksessa he tietävät että ne ketkä aitoa itsenäisyyttä haluavat ovat typeriä, vajaaälyisiä mettäläisiä, natseja ja putlerin kätyreitä. Siten vihollisia ja ongelman alku ja juuri.

 • Fuck NWO - Fuck ZOG

  Vastaa

  Kipapää-Saulin pitkäaikainen tavoite oli viedä Suomi Natoon keinolla millä hyvänsä, kansanäänestyksiä tai mitään muutakaan ei tullut, useista lupauksista huolimatta.
  Nyt sekään ei riitä tuolle sionistien omalle kätyrille, vaan hän haluaa siirtää lisää päätäntävaltaa ylikansallisille toimijoille.

  Miten kukaan voi pitää tätä maata itsenäisenä mistään näkökulmasta katsottuna?
  Jotenkin tuntuu irvokkaalta viettää itsenäisyyspäivää, kun konkreettisesti juuri mitään siitä itsenäisyydestä ei ole jäljellä.
  Hyvä esimerkki päätäntävallasta luopumisesta:
  Tässä maassa hallitus ei pystynyt viemään sähkötukipaketin toimia loppuun (eli maksuun asti) ilman EU:n hyväksyntää!

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Pitää myös muistaa, kuinka amerikkalaissotilaat ovat raiskanneet ja tappaneet naisia Japanissa, ilman sen kummempia seuraamuksia, koko miehityksen ajan. Tuollaisen roskajoukon kanssa sionistipresidenttimme sitten pelehtii aamusta iltaan ”elämäntyönään”. Painuis sinne rapakon taa tai luvattuun maahan, kun niin kiimaisena niistä käy!

  • Joonas Jonne

   Vastaa

   Pitää myös muistaa amerikkalaisten käymät yli 50 sotaa WW2 jälkeen. Liittovaltio, jonka ulkopolitiikka PERUSTUU SOTAAN. Vietnamin sodassa USA tappoi miljoonia siviilejä ILMAN SODAN JULISTUSTA. Pahempi siviilien tappaja kuin Venäjä tai Kiina.

 • Johann

  Vastaa

  Saatanistit haluavat Suomen ehdoin tahdoin sotaan ja tekevät tämän täysin harkitusti ja määrätietoisesti.

  Tämä kaikki perustellaan tyhmälle kansallemme tämän olevan Suomen turvallisuuden lisäämistä ja sen maximointia.

  Toivottavasti nuo palavat itse vielä kerran helvetin tulissa.

 • TT

  Vastaa

  On irvokasta, että maa miehitetään ulkomaisten palkkasotilaiden toimesta samalla, kun Suomen kansalaiset yleisesti velvoitetaan asepalvelukseen – kohta varmaan naisetkin. Niinistö ja kumppaninsa ovat tuhonneet Suomen tai ne rippeet, mitä siitä oli nyt enää jäljellä, kuitenkin siten, että suomalaisia yhä velvoitetaan ilmaispalvelukseen, rumasti sanottuna tykinruoaksi itsenäisen valtion mielikuvan ylläpidon nimissä. 

  Temppu on kuitenkin onnistunut, koska suomalaisista on kehkeytynyt henkisesti velttoa väkeä, joka ei hahmota sitä, mitä maailmalla tapahtuu ei varsinkaan hahmota postmodernin juutalaisvetoisen USA:n sikamaista toimintaa geopolitiikassa, on nyttemmin hysteerisen lähisokea Venäjän uhan suhteen, ei enää arvosta itsenäisyyttä eikä vapautta ja antautuu mielellään toisten käskyvaltaan ts. orjaksi, koska pelkää hysteerisesti kaikkea mahdollista bakteereista ja viruksista lähtien. Suomalainen pelotellaan ensin kuoliaaksi ja sen jälkeen se suostuu mihin tahansa, jos sille luvataan ”turvallisuutta”. Suomalainen on antautunut kaikkein vanhimpaan vallanpitäjien ja tyrannien konstiin oman päänsä menoksi.

 • Heikki Salama

  Vastaa

  Halvemmaksi vaihtoehdoksi maamme sotaan viemiseksi olisi ollut hyökkäys itärajan yli. Tuloshan tulee olemaan sama.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  USAn sotilaita ei voi pidättää ja asettaa syytteeseen Suomessa. Ovat kuin diplomaatteja. Koskemattomia.

 • Musta ase

  Vastaa

  Käy kuten okinawalla jossa tekevät mitä haluavat ja menevät tukikohtaansa turvaan koska lait eivät ylety heihin. Odotellaanhan vain kun vihdoin tajuavat suomalaisten olevan jo valmiiksi alistettua kaiken nielevää kansaa niin johan alkavat touhuilla. Kai tännekin laahataan niitä vankilasta vapautuneita armeijan leipiin siirtyneitä suklaapoikia joille maistuu kyllä lihakin. Voi vittu.

  • JFK

   Vastaa

   Okinawa on hyvä esimerkki siitä, millaista rappiota miehitysjoukot tuovat mukanaan. Presidentti Niinisto ei oletettavasti ole tietoinen siitä. Suomessa on toki siinä mielessä eri tilanne, että Suomessa on jo 30.000 asekuntoista asulym-tuontisotilasta, jotka toiminevat jonkinlaisena pelotteena perseilyä vastaan.

   • Plääh

    Vastaa

    Miksi tuo eliittijuutalaisten oikea käsi ei olisi tietoinen tuosta asiasta?

 • regisaih

  Vastaa

  Niinistö myi Suomen USAlle siirtomaaksi ja proxyksi sekä sotki Suomen mukaan USAn hyökkäyssotaan Venäjää vastaan. Onko edes olemassa riittävän ankaraa rangaistusta tällaisesta petturuudesta? Seuraavaksi nää globot käynnistää sodan myös Suomessa lähettää suomalaiset lihamyllyyn?

 • Tapiola

  Vastaa

  Tukholman profetia saa uutta pontta, kun jos ajatellaan USA:n puolelta kiinnostuksen olevan juurikin Lappia kohtaan. Jotenkin se arktinen ulottuvuus luonnonvaroineen, mitä muuta se voisi olla öljyn lisäksi, niin siksi USA haluaa operoida itse.

  Nyt kun Venäjä on aika voimakkaasti ärähtänyt jo, niin voihan olla ettei mitään pysyviä joukkoja vielä tule. Norjan vuorilla Jäämeren rannalla on niin paljon tunneleita, ja vaikka toisin väitetään, niin mitähän kaikkea kalustoa siellä jo on valmiina tai ainakin suunnitelmissa.
  Natojäsenyys vaikuttaa jo kuin shakkipelin ensiaskelilla tapahyuneesta hämäyksestä, jossa Ruotsin jäsenyyttä saatiin viivyteltyä, niin Suomi sitten on ikään kuin saanut USA:lta erityistakuut. Onko Niinistöä viety tässä pussi päässä jossain määrin, aivan kuin olisi vain Natojäsenyydestä ollut kysymys.

  Perimmäinen tavoite oli varmaan saada jalansija Lappiin arktisen ulottuvuuden mahdollisesti noustessa kiistan aiheeksi suurvaltojen välillä tulevaisuudessa.

  • Tapiola

   Vastaa

   Täsmennän tuota viimeistä kappaletta ”perimmäinen tavoite”, siis USA haluaa sen jalansijan Lappiin. Tässä millään Natolla ole enää mitään muuta kuin keppihevosen rooli kuten ehkä Niinistölläkin? Ymmärtääkö vieläkään asiaa.

   Jossain viikko pari sitten joku ulkomaalainen ylisti Niinistön ymmärrystä, kun USA esitti joulukuussa 2021 tiedustelutietojaan juurikin Niinistölle, että Venäjä aikoo hyökätä Ukrainaan. Tuo toimittaja ylisti, miten Niinistö siihen tiedustelutietoon oli heti tajunnut, että Suomen turvallisuus oli uhattuna. Voiko mitään eriskummallisempaa enää olla? 

   Itsekin aloin miettiä tammikuussa 2021 asioita enemmän, mutta ihmettelen, että jos Venäjä keskitti joukkoja harjoituksen varjolla Ukrainan rajalle kuten tekikin, niin siitä hyökkäysuhasta ei kyllä tullut mieleen, että Suomen turvallisuus on nyt „ siis heti nyt… uhattuna. Noh, en olekaan Porosenkon kanssa kaveerannut.

   Nato näyttää lähes keppihevoselta tässä koko asiassa nyt, kun USA:lle avataan operointitilaa Lappiin. Tämä jopa selittää sen kiireen, kun gallupin varjolla runsaan tuhannen ties kenen mielipiteellä tätä Natoa lähdettiin ajamaan. Ei se USA turhaan siis juuri Niinistölle ole tietojaan levitellyt. Tämä on jotenkin pakolla rakennettu kuvio, ja Naton rooli näyttää jotenkin heppoiselta jo.

 • Nimetön

  Vastaa

  Usan nykyhallinto ei ole kiinnostunut Suomesta ja suomalaisten kohtalosta. Usan ainoa pyrkimys on saada eskaloitua laajempi sota ja Suomi toimii tässä uutena rintamanasuuntana Venäjää vastaa, sekä suurvaltojen taistelutantereena. Eihän täällä ole muuta kuin metsää ja vaivaiset 5 miljoonaa ihmistä. Suomi voidaan uhrata surutta globalistien alttarilla.
  Oli virhe lähteä mukaan globalistien kelkkaan. Suomen olisi ollut parempi pysyä neutraalina ja liittoutumattomana, kuten Ruotsikin tekee. Suomen kohtalon ratkaisivat poliitikot joita käskytetään maamme rajojen ulkopuolelta sekä median suorittama pelottelukampanja: ilmastonmuutos, covid-19 ja venäjän uhka. Lammaskansa juoksi pää-edellä rotkoon, kuin sopulilauma.

 • Joonas Jonne

  Vastaa

  Varusmiehet yrittävät sönkätä keskenään englanniksi harjoituksiiavaikka on parempikin kieli jo saatu äidinlahjana. 

  Jenkkien raskaista panssareista tippuu ketjut suomalaisessa pehmeässä maastossa.. Nuo jenkkien palkkasotilaat ovat Suomessa just siihen asti, kun alkaa tosi rytinä.

  Natosotilaat ryskävät lumessa lumikengillä sukset selässä. Just joo, suksia kannetaan selässä umpihangessa. Kyllä, ja kesällä laitetaan ne jalkaan… On nämä palkkasotilaat niitä jämäpaloja, totisesti ovat. Ja noitakin meidän pitää elättää…EU ‑pankkitukien ja herrakerhojen lisäksi.

  Kiva taas nähdä kun Orpon hallitus joutuu heti ensi töikseen jotain EU-tukikriisiä ratkomaan…

  Ongelma ei ole Nato, vaan se kun USA on jo tullut hallitsemaan maata ja kansaa.

  Kiitos Sauli Saatana. Tuskin olemme sulle ja sun aatteelle kuuliaisia ja nöyriä…

 • Joonas Jonne

  Vastaa

  Vieläkö tuijotatte viihdesaastaa ruudulta? Se on aivopesua amerikkalaiseen maailmanherruuteen. Kansa joka vaihtaa kielensä menettää sisäisen oman voiman ja kosketukseen omaan sieluunsa. Sellaista porukkaa on helppo hallita, kuten on jo käynyt suomalaisten kohdalla.

 • Salomon

  Vastaa

  Vittu saatana!!!

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Alkaa haiskahtaa siltä, että sauli saatana on nostettu ”valtaan” rankalla vaalivilpillä, vai onko oikeasti niin, että Suoman kansa on, ja on ollut, laajalti näin sokea, että ovat tuollaisen saatanan lähettilään presidentiksi äänestäneet?

 • Linapuppu

  Vastaa

  Hyökkäys itärajan yli voi olla vain ajan kysymys. Neokonnat haluavat uuden rintaman Venäjää vastaan. Sen jälkeen Venäjä miehittää Suomen ja sitten ollaan osa Venäjää ja tällä kertaa ilman mitään autonomioita. Sen verran siellä on historian lukenutta porukkaa, etteivät ne lähde toista kertaa autonomiaa tarjoamaan Suomelle. Pahinta on, että tästä syy on vain näissä petollisissa päättäjissä, joita joku hölmöyksissään on vielä äänestänytkin.

 • tymä

  Vastaa

  NO VITTU JUST KIITTI VAAN VITUSTI NATOTTAJAT!!!

 • Markku

  Vastaa

  Myös Vainovalkeassa on samasta aiheesta julkaistu kirjoitus:

  Suomea tarjotaan Yhdysvaltojen asevoimien miehitettäväksi

  Brysselin, ja ennen muuta Yhdysvaltojen hallintaan alistuneet Suomen viranomaiset neuvottelevat parhaillaan puolustussopimuksesta, joka luovuttaa Suomen maaperän ja sotilastukikohdat Yhdysvaltain asevoimien esteettömään käyttöön. Tällöin käytännössä Yhdysvaltain sotilaat miehittävät Suomea ja perustavat maahan tukikohtia sotilaiden keskittämiseen sekä sotilaallisen materiaalin säilyttämiseen. 

  http://novahierosolyma.fi/vainovalkea/2023/05/05/ilman-nimettya-hallitusta-oleva-suomi-tarjoaa-maatamme-yhdysvaltojen-asevoimien-miehitettavaksi/

 • tymä

  Vastaa

  Kiitti vitusti natottajat.

 • Realisti

  Vastaa

  Onko maa itsenäinen, jos vieras valtio voi käyttää esteettömästi sen maaperää omiin tarkoituksiinsa? En ainakaan sotilasvalassani luvannut puolustaa tuollaista hallintoa, vaan itsenäistä Suomea.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Yrittivät takavuosina isäntämaasopimuksen solmimisen aikoihin kutsua minua viime metreillä kertausharjoituksiin, mutta ilmoitin vain, etten tule, koska en aio tukea omalla panoksellani usa/nato-alisteista armeijaa. Ei sieltä sitten kuulunut sen enempää kuin että ”selvä juttu”. En muutenkaan aio osallistua mihinkään muiden (lähinnä siis Der Juden) junailemiin selkkauksiin, joihin en ole itse mitenkään syypää. Aino ”selkkaus”, johon voisin kuvitella osallistuvani, mikäli mikään muu ei auta, on kansannousu globalistityranniaa ja maanpettureita vastaan.

 • Seppo Lehto oikea Suomen vapaussoturi

  Vastaa

  En ole näillä palstoilla nähnyt voihkittavan sitä että Ryssä miehittää Suomen alueita Kalastajasaarennosta Laatokalle ja Suomenlahden saarille?
  Joten kun Natojoukkoja muutamassa paikassa makkaranuotiolla kutsustamme niin voisiko asiat laittaa oikeus- ja tärkeysjärjestykseen?
  https://Miehitetyt-alueet-takaisin.blogspot.com tavoitteet ykköseksi jatkuvan ryssäläisen usa sitä ja tätä vinkumisen sijaan? Tulee mieleen kommarien ulinat.
  Seppo Lehto

  • Tapiola

   Vastaa

   Ei täällä ainakaan kommareita ole näkynyt. Alkoi naurattaa. Kuten tuolla edellä toin asiaa esille, niin Arktinen ulottuvuus on se syy, miksi USA haluaa Norjan vuoristoluirujen tueksi operointitilaa Lappiin. Muita Natomaita sinne kaivata yhtään.

   Naapuriseurassa on asiasta yllättäen artikkeli ollut otan lainauksen: Otsikko; Seuraava konfliktialue Venäjän ja .…
   ”US Geological Survey:n jo vuonna 2008 laaditun raportin mukaan arktisen jään alla on 90 miljardia tynnyriä öljyä, 44 miljardia tynnyriä kaasukondensaattia, 1,7 tuhatta biljoonaa kuutiojalkaa maakaasua, ja siellä on merkittäviä luonnonvaroja — kultaa, tinaa, timantteja, elohopeata ja rautametalleja. ”

   Tätä ei vaan tunnuta ymmärrettävän. USA:ta ei kiinnosta historian vääryyksien korjaaminen Suomelle. Sen saamme tehdä itse. Kaikki innokkaat saa lähteä hakemaan Kannasta takaisin. USA antaa varmaan aseita halvalla ja Putin jo vuosia sitten Niinistölle lausui ” Nato taistelee viimeiseen suomalaiseen mieluusti” tms.
   On siellä omatkin suvun maat lehmilaitumina lähinnä. En osaa nyt enää yhtyä tähän väkisin vääryyksien oikomiseen. Toki kävin 90 luvulla aluepalautuksenkin tilaisuuksissa ynnä muuta, mutta kyllä nyt on ihan itse ryssitty ihan liikaa. Ei kuulosta hyvälle. Toki jos arvoisa Lehto tai joku muu jotain oikein nokkelaa lausuu, niin ajatellaan asiaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi