SDP-puoluelehden päätoimittaja: Vuokrasopimukset poikki kansallismielisiltä asukkailta

Aiemmin muun muassa Helsingin Sanomissa työskennellyt Petri Korhonen tunnetaan ärhäkkänä vaikkakin ammattitaidottomana poliittisena agendajournalistina.

Poliittiset viholliset

Petri Korhonen.

Suomen pääministeripuolue SDP:n puoluelehti Demokraatin päätoimittaja Petri Korhonen ehdottaa, että vuokranantajille taattaisiin oikeus irtisanoa kansallismielisten asukkaiden sopimukset. Korhosen mukaan tämä tukisi ”laillisen yhteiskuntajärjestyksen” ylläpitämistä.

Korhonen sai kimmokkeen idealle turkulaiselta vuokraisännältä, joka vaati asukkailta kasvisruokavaliota. ”Voisikohan vuokrasopimukseen panna klausuulin: asukas ei saa osallistua laillisen yhteiskuntajärjestyksen väkivaltaista kumoamista ajavaan toimintaan? Yön Sudet, PVL jne.” Korhonen kirjoitti. 

PVL:llä Korhonen viittasi kansallissosialistiseen Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen. Jostain syystä yhteiskuntajärjestystä avoimesti haastava Elokapina puuttui demarivaikuttajan listalta.

Aiemmin muun muassa Helsingin Sanomissa työskennellyt Korhonen tunnetaan ärhäkkänä vaikkakin ammattitaidottomana poliittisena agendajournalistina. Kaksi vuotta sitten Korhonen syytti isänmaallista tavarataloyrittäjä Juha Kärkkäistä perusteettomasti veronkierrosta, mutta tuli vain osoittaneeksi täydellisen ymmärtämättömyytensä yritysten varastokirjanpidosta ja kasvuinvestoinneista.

”Hyvien ihmisten” rikokset piiloon

Korhonen on myöntänyt jopa julkisesti, että poliittiset motiivit ohjaavat hänen työtään totuuden sijaan. Ylen Leinonen ja Rislakki –keskusteluohjelmassa 25.11.2015 Korhonen totesi, ettei uutisoisi ”hyvien ihmisten” – kuten vastaanottokeskustyöntekijöiden – rikoksista, sillä uutisen poliittiset vaikutukset olisivat vääränlaisia. Korhonen kertoi:

”Tässä on paljon tämmösiä harmaalla alueella olevia juttuja. Oletetaan semmonen tilanne, että – – tuolla ois vaikka – – joku maahanmuuttoviranomainen, ihminen vastaanottokeskuksessa. Tekee valtavan hyvää työtä pyyteettömästi, jotain auttaa.

Me saatas tietää, että hän on mokannut jonkun yksityiselämän asiansa, tehnyt jonkun kavalluksen tai what ever. Jos me nyt kerrotaan se julki, kaikki nää tiedot siitä, niin se saattaa aiheuttaa sen, että kaikki samaa hyvää työtä tekevien ihmisten työpaikat leimataan tai nää urat ja ammatit leimataan, että te kaikki olette tämmösiä – –

Mulla on tullut tietoon, että joku oikeesti hyvä ihminen on tehnyt jonkinlaisen kämmin. Ja mä olen ollut äärettömän tyytyväinen, ettei mun ole tarvinut kirjoittaa itse aiheesta juttua.”

2015 Korhonen siis totesi, että hän sensuroisi uutisen kulttuurimarxistin suorittamasta talousrikoksesta. Nyt hän pallottelee julkisesti idealla, voisivatko vuokranantajat alkaa syrjiä asukkaita näiden poliittisten näkemysten perusteella.

Lähde: Petri Korhonen

Helsingin Sanomat Kansallismieliset Kansallissosialismi Kotimaa Petri Korhonen Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka SDP Sosialidemokraatit Valtamedia Yhteiskunta

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Hh1488

  Vastaa

  Tuo saasta pitäis kiduttaa kuoliaaksi.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tämähän on aivan loistava avaus Demarin toimittelijalta ‑ehdotan että vastavuoroisesti tarkastellaan mm. Hekan taloyhtiöiden asukasrakennetta poliittiselta kannalta ja pyritään monipuolistamaan sitä irtisanomalla viher-vasemmistolaisesti äänestävien vuokralaisten vuokrasopimukset.

  ”Hekan asukasvalintoja tehdään avoimesti painottamalla esimerkiksi yksittäisen vuokratalon monipuolista asukasrakennetta ja-tai sosiaalisesti tasapainoista asuinaluetta,” valottaa yksikön päällikkö Ulla Kuitunen Heka-asuntopalveluista.

  Koska kaupunkien vuokratalojen asukaskunta on voimakkaasti keskittynyt poliittisesti viher-vasemmistolaisten hallintaan, on näiden vuokrasopimukset purettava ja otettava tilalle vaaleilla valittujen kansanedustajien puolueiden äänimäärien mukaisessa suhteessa eri puoluekantaisia asukkaita. Tämä edustaisi laillisen yhteiskuntajärjestyksen ylläpitämistä.

 • E.R

  Vastaa

  Miten nämä Petri Korhoset aina ”unohtaa” mainita antifan ja eloterroristit kun vaativat rajoituksia tai kun puhuvat laittomista mielenosoituksista tms? Täysi saasta mikä kehtaa vielä suoraan sanoa että on ollut tapana jättää kertomatta ”hyvien ihmisten” rikoksista. Harvinaisen kaksinaamainen Agendajournalisti ihan kirjaimellisesti.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Mitä seuraavaksi, kansallismielisten omistuskämpät haltuun, koska mielipiteet ei kohtaa näiden kulttuurimarxistien kanssa?
  Kertoo hyvin paljon yhteiskunnan alemmuustilasta, kun tuollainen älyllisestikin heikkolahjainen pääsee valtamediaan tekemään noloa propagandaansa.

 • Turo

  Vastaa

  Tämähän on joku vitun sketsihahmo?

 • Ensimmäinen varootus...

  Vastaa

  Ei tainnut Petri ymmärtää että isänmaalliset eivät pääsääntöisesti eivät vuokralla.

  • Bella

   Vastaa

   Meinasin juuri tata tulla tanne kommentoimaan… Ja jos elavat vuokralla, niin elavat siivosti ketaan hairitsematta ja MAKSAVAT VUOKRANSA. Ei tainnut Petrilla ehdotuksineen nyt menna ihan niin kuin Stromssoossa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kyrvänsyylän näkönen jätkä,toivottavasti joku vittuuntuu ja hoitaa silmät mustiksi paskiaiselta !

  • Tulipesä

   Vastaa

   Väkivaltaahan nuo kerjäävät jotta pääsevät uhriutumaan.
   Osoittavat sormella että tuolla on pahoja natseja ja keräävät sympatioita puolelleen.

 • GLGL

  Vastaa

  ”vuokranantajille taattaisiin oikeus irtisanoa kansallismielisten asukkaiden sopimukset. ”

  Korhonen, pilaten kaikkien Korhosten maineen, siis arvelee, että kaikki vuokranantajat ilolla irtisanovat kansallismielisten vuokrasopimukset, jos se olisi oikeudellisesti mahdollista. Mistähän tällainen päätelmä on tullut? Asia taitaa olla juuri päinvastoin. Kansallismieliset taitavat olla niitä parhaita vuokralaisia (pitävät asunnon kunnossa, maksavat vuokran, noudattavat taloyhtiön sääntöjä, jne.)

  Ajatus tässä taitaakin olla se, että mikäli vuokrasopimuksen irtisanomisperusteeksi riittää kansallismielisyys, niin korhosten kaltaiset niljakkeet voivat sitten alkaa painostamaan vuokranantajia. Valta on tässäkin motiivi.

 • Piikivi

  Vastaa

  Tuollaisen ukon ja vastaavat vois muiluttaa Siperiaan

 • Tapsa

  Vastaa

  Idiootti!

 • TT

  Vastaa

  Kommunisteilla on onneksi harvoin rahaa eivätkä juurikaan omista asuntoja paitsi kenties perinnön kautta. Eivät edes juutalaiset kysele poliittisten mielipiteiden perään niin kauan, kunhan ylisuuret vuokrarahat ilmestyvät tilille.

  Valitettavasti nykyään on luovuttu siitä terveestä periaatteesta, että raha ei haise. Marxistit ja lännen keskuspankkiirit ovat politisoineet rahan ja kaupankäynnin mikä ilmenee mm. Venäjän vastaisissa talouspakotteissa. Eurooppalainen ei saa ostaa Venäjältä edullista energiaa, koska Venäjä ei ole mukana globalistien uusmarxistisissa ohjelmissa, kuten ilmastokultissa, LGBTQ:ssa yms eikä suosi läntistä velkarahajärjestelmää, jossa valuuttaa ei ole sidottu kultaan.

 • hanna

  Vastaa

  eli valtion on peruttava sotilasvalat tai isanmaallinen menettaa asuntonsa, vai miten se menee

 • Nimetön

  Vastaa

  Antifa- ja matupedofiilit ja narkkarit ilmeisesti OK vuokralle sitten? Korhosen puhe on vihapuhetta, rasismia ja syrjintää puhtaimmillaan. Mutta mitä muuta voi stalinistilta odottaakaan.

 • Bella

  Vastaa

  Entäpä kansallismieliset vuokranantajat? Omani nimittäin on, vaikka ei siitä toreilla huutelekaan. Korhonen vissiin haluaa ajaa elinkeinoelämän rajoituksia, että siis km-vuokranantajat eivät saisi harjoittaa asunnonvuokraustoimintaa, sillä moni näistä mielellään vuokraa auntonsa sääntöjä noudattaville ja vuokransa maksaville, joista taas suuri osa on niin sanotusti maalaisjärkisiä suomalaismielisiä loppupeleissä. (Omani kertoi vuokraavansa asuntonsa juuri minulle äänestettyään minua joskus).

 • ValhallaX

  Vastaa

  Korhonen, maanpetturin naama. Naama muistiin.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Tuollaisia puheita voi julkisesti esittää. Muistan SK lehden päätoimittaja Jouko Jokinen joka julkaisi rienaavia blondivitsejä. Loppui kun tein rikosilmoituksen. Nykyään YLEn johtajia…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi