Elokapina-aktiivi Elina Kauppila: Suomen ilmastopolitiikassa rakenteellista rasismia

Elokapinaan kuuluva Elina Kauppila näkee, että Suomen ilmastopolitiikassa on rakenteellista rasismia. Elokapinan mukaan ilmastonmuutos johtuu siis rasismista.

Poliittiset viholliset

factory, industrial, pollution

Kauppilaa haastateltiin Vasemmistoliiton äänenkannattajassa Kansan Uutisissa. Haastattelussa hän kertoo olevansa pettynyt hallitukseen, jonka ilmastopolitiikkaa hän syyttää rakenteellisen rasismin mädättämäksi. Kauppila kuuluu myös Vasemmistoliittoon, joka on hallituspuolue.

Ilmastopolitiikan rakenteellinen rasismi on sitä, että suomalaiset eivät suostu ajamaan teollisuuttaan alas riittävän nopeasti ja se vaikuttaa koko maailmaan. Suurimmat saastuttajat maailmalla ovat Kiina ja Intia, joiden ilmastopolitiikkaan ei kuitenkaan ilmeisesti kuulu rakenteellinen rasismi.

Lähde: Kansan Uutiset

Äärivasemmisto Elina Kauppila Elokapina Hallitus Ilmastonmuutos Intia Kansan Uutiset Kiina Kotimaa Kulttuurimarxismi Poliittiset viholliset Politiikka Rasismi Saasteet Talous Teknologia Teollisuus Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Valeoppositio Vasemmisto Vasemmistoliitto Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Kauppilan näkemys on itseruoskintaa. Maailman ongelmien syyksi nähdään oma toiminta, jota muuttamalla maailman ongelmatkin poistuvat. Kunhan vain moitimme ja teemme olomme epämukavaksi, niin olot paranevat. Näin ajatellen itseruoskija luulee omaavansa valtaa saada aikaan muutos parempaan. Hän ei kestä ajatusta omasta lähes olemattomasta vaikutusvallastaan.

 • Tupauuno

  Vastaa

  Ilmastonmuutoshan johtuu myös ilman muuta Suomalaisten harjoittamasta kolonialismista Afrikassa. mm. entinen arkkipiispa Kari Mäkinen syyllisti kovasti Suomalaisia sanomalla, että meillä on niin raskas tämä kolonialismin taakka.

 • pertti grandell

  Vastaa

  nämä kaikki tyhmät viher-hyypiöt eivät tunnu uskovan muuta kuin omaa horjuvaa viher-kommunismia. kun tämänkin tytön saisi oikeaan työhön. teen ite 10–16 tuntisia päiviä. veroja maksan 45,5 prosenttia. + muuta päälle. jos mennään samalla porukalla veronmaksajien liittoon ruotsin kanssa 10 miljoonan ihmisistä maksaa vain 2 miljoonaa veroa. suomessa on 50 000 työtöntä ja hallitus kirkuu että tarvitsemme työvoimaa, afgaanit nauraa itsensä kuoliaaksi. hulluhan on meidän poliitikot. pähkähulluja.

 • TT

  Vastaa

  Eloapina on tavallaan oikeassa. Jos meillä ei olisi teollisuutta, ei olisi sosiaaliturvajärjestelmää eikä olisi matujakaan eikä siten rasismiakaan. Problem solved.

 • Quench

  Vastaa

  On se ihme ettei Suomi, USA & Israel ole jo hyökännyt Kiinaan ja Intiaan ja sammuttanut näiden pahoja tehtaita. Taitaa kuitenkin olla helpompaa huudella täältä kärpäsenpaskan kokoiselta pläntilta ja pitää mannekiinina ruotsalaista vammaistyttöä. Autotiellä telttailu on myös hyväksi havaittu keino parantaa maailmaa. Eihän kukaan tiedä miten sekään toimii, muttei sillä väliä.

 • No mikäpä ei olis rasismia??

  Vastaa

  Itse olen sen mittaluokan suvakki, että näen paskan värissäkin rakenteellista rasismia.Olen päättänyt siis lopettaa WC:ssä käynnit kokonaan.

 • Minä

  Vastaa

  Jos vaikka Suomi lakkaisi olemasta ensi yönä, ei se vaikuta tässä maailmassa mihinkään.

  Nuo ovat valmiit tuhoamaan koko maan aivan suotta ja vieläpä valheellisin käsityksin ilmastosta.

  Ainoa seuraus on suomalaisten olojen kurjistaminen viimeisen päälle.

 • pää määrää

  Vastaa

  Kauppila sanoi Kansan Uutisissa: ”– Ei tunnu ymmärrettävän, kuinka suurta kärsimystä ilmastokriisi aiheuttaa jo nyt. Emmekä mekään turvassa. Sään ääri-ilmiöt – toisaalta kuivuus ja kuumuus, toisaalta rankkasateet ja tulvat – tulevat koskettamaan myös meitä.”
  Ohisaloon liittyvässä uutisessa puhuin aivomutaatioista. Tässä paljastuu yksi ilmentymä.
  Lehdistölle on taloudellisesti edullista levittää katastrofitietoja ja jos kuulijalla on ilkeä aivomutaatio, hän uskoo kaiken eikä vaivaudu ottamaan asioista selvää. Sanoja ei ole itse näköjään havainnut sään ääri-ilmiötä, mutta odottaa niitä tapahtuvan. Hän on vain lukenut tai saanut TVstä ”informaatiota” tai keskustellut ”asiantuntijoiden” kanssa.
  Tosin on aika suuri vaiva selvittää itselleen, onko kuivuus ja kuumuus lisääntyntyt maapallolla, ovatko rankkasateet ja tulvat lisääntyneet, ovatko hirmumyrskyt lisääntyneet ja pahentuneet. Jos ei omaa ilkeää aivomutaatiota, on halua ottaa itse selvää merkittävästä asiasta. Presidentille tämä olisi aivan yksinkertaista. Hän voisi helposti saadaa tietoa eri asiantuntijoilta. Onkohan presidentti äärisuvaitsevaisen tossun alla?
  Netistä löytyy kaikesta mittaustuloksia, joten Kauppilan pelko ja siitä johtuva itseäkin haittaava toiminta johtuu uudesta uskonnosta, ilmastonmuutos.

 • P.P.

  Vastaa

  https://mvlehti.net/2021/10/05/paivan-kuva-bensa-agregaatti-puksuttaa-elostelijoiden-kapinassa-etelanavalla-ennatyskylmaa/

  2020 talvi oli äärimmäisen kylmä eteläisessäkin Suomessa. Maaliskuu oli mitatun historian kylmin Suomessa ja lämpötilat tippuivat etelässäkin yöllä ‑20 asteeseen yö toisensa jälkeen. 2020 oli myös historian runsaslumisin vuosi Suomessa, vaikka etelässä tuota oli vaikea uskoa. Mutta pohjoisemmilla mittausasemilla oli vielä huhtikuun puolessa välissä 120 cm lunta ja tuona talvena mitattiin lumen syvyysennätys Suomessa.

  Eli pitäisikö nyt taistella ihmisvoimin tätä saapuvaa jääkautta vastaan? Poltetaanko tehtaita vaikka tyhjäkäynnillä (kiitos globaalin ”vihreän” politiikan) ja tehdään valtavia kokkoja kaikille pihoille ja puistoihin? Eikös se planeetta näin lämpeä? Vai pitäisikö sittenkin vain laskea veroja, sillä veroja nostamalla saadaan planeetan lämpötila laskemaan?

 • P.P.

  Vastaa

  Suomessa on 500 000 työtöntä, ei 50 000. Työpaikkoja on 50 000 vapaina, jos oikein mielikuvitusta käytetään.

 • Ironfist

  Vastaa

  Jos ilmasto lämpenee liikaa, niin laitetaan kaikki maailman ilmastoinnit päälle, sillä se hoituu. Tämä on vähintään yhtä hyvää logiikkaa kuin viherkommunistien läpätys suomen tarpeesta siirtyä kivikauteen, jotta afrikkalaisilla olisi millä mällätä euroopassa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  factory, industrial, pollution