Pikkumaisuuden huippu? Berliinin pormestari usutti poliisin satiirikon kimppuun

Sosialidemokraatteihin kuuluva pormestari koki tarpeelliseksi ylittää mandaattinsa rajat saattaakseen hänestä ivaavan kuvan julkaisseen naisen vastuuseen.

Poliittiset viholliset

"Mutta kun pahoitin mieleni niin kovasti." Berliinin pormestari Michael Müller

Hämmentävä tapahtumasarja sai alkunsa 2019 huhtikuun 14. päivä, kun Facebookin käyttäjä ”Karina Fitzi” julkaisi muokatun kuvan Berliinin pormestarista Michael Müllerista. Kuvassa pormestari antaa ymmärtää haluavansa kaikkien kansalaisjärjestöjen poimimien ”pakolaisten” lähetettävän kotikaupunkiinsa.

Vaikka nainen ei ollut itse luonut kuvaa, Müller otti yhteyttä Berliinin pääsyyttäjään ja vaati toimia naista vastaan. Poliisi selvitti ”Karina Fitzin” oikean henkilöllisyyden ja suoritti ratsian hänen kotiinsa kuudelta aamulla helmikuussa 2020 ja takavarikoi kaksi tablettitietokonetta ja matkapuhelinta.

Myöhemmin saman vuoden lokakuussa oikeus linjasi ratsian ja takavarikoinnin olleen laittomia. Lähde ei kerro, joutuuko valtaansa törkeästi hyväkseen käyttänyt pormestari itse vastuuseen teostaan.

Lähde: Breitbart

Elintasopakolaisuus Korruptio Laiton siirtolaisuus Maahanmuutto Poliisi Poliisivaltio Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Saksa Sensuuri Sosialidemokraatit Ulkomaat Väestönvaihto Vasemmisto Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Samanlaisia pikkusieluisia pellejä on myös Suomen virkakoneistossa. Tästä on esimerkkinä de Wittin näytösoikeudenkäynti, jossa ”uhreja” on jonoksi aksi.

  Tätä kutsutaan uuskommunistiseksi totalitarismiksi.

 • DoneHeplens

  Vastaa

  Punikit putputtaa ja oikeita töitä ei tehdä.

 • Pienet pippelit

  Vastaa

  Tuntuu olevan samalla tavalla mielenvikainen kuin Willie Brandt:kin jonka unelma oli ”Yhtenäinen sosialistinen eurooppa”. No, Willien unelma alkaa olla jo lähellä.

  Hämmästyttävää että lehdistö pitää yhä edelleen SPD:tä vasemmistolaisena puolueena. Vaikka jo ‑70 luvulla Suomessakin niitä kutsuttiin ”retiiseiksi”. Punaisia vain päältä mutta kokonaan valkoisia sisältä. Jos mietitte SDP:n ja SPD:n toimintamalleja niin kyllähän ne ovat sieltä äärioikealta, heti katolisen kirkon jälkeen. Kaikki valta vanhoille instituutioille ja rahan vallalle.

  No, Mikkelillä oli vissiin liian pieni pippeli tai muuten kiristi pantaa kun aloitti ajojahdin. Ei satiirista kannata närkästyä. Sillä jos siihen ei puutu, kukaan ei muista sitä 3kk jälkeen. Mutta nyt sen muistavat kaikki loppuelämänsä.

  Pistetänkö pari Ahtisaari vitsiä??

 • Eikka

  Vastaa

  Berliinin pormestari on mainio esimerkki munattomasta nillittäjästä ja kaupungin pääsyyttäjä toimii ilmeisesti hänen ruskeakielisenä avustajanaan.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Samantyyppisestä toiminnasta kerrottiin myös Partisaanin taannoisessa Julius Streicher-artikkelisssa.

  Ei mitään uutta auringon alla.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi