Koronahysteria: Italiassa siirretään vaaleja, Suomessa ”harkitaan” ulkonaliikkumiskieltoa

Marinin mukaan koronarajoitusten tulee olla "oikeasuhdanteisia".

Poliittiset viholliset

Koronahysteria ottaa jatkuvasti uusia harppauksia suhteessa käsistä lähteneeseen perusoikeuksien polkemiseen sekä koronadiktatuuriin siirtymiseen. Tuoreimpien tietojen mukaan hallituslähteet Italiassa ovat kertoneet medialle, että maassa siirretään kevään vaaleja ensi syksylle. Suomessa hallitus taas ”harkitsee” ulkonaliikkumiskieltoa.

Vaalien siirtäminen koronan varjolla on kätevä tapa jättää vanhat hallitsijat paikalleen venyttämään aloitettua tuhokampanjaa ja verorahoista nauttimista. Mikäli Italia todella siirtää vaaleja, käy se hyvästä esimerkistä myös muille valtioille toimia samoin. Se myös tarjoaa tekosyyn siirtymiselle äänestysteknologiaan, jossa vaalipetos on huomattavasti helpompaa järjestää.

Suomessa hallitus taas kertoo ”harkitsevansa” ulkonaliikkumiskieltoa. Perusoikeuksiin puuttuminen ”väliaikaisesti” hallituksen toimesta ”otetaan viimeisenä keinona käyttöön”, mikä käytännössä Sanna Marinin johtaman hallituksen ollessa kyseessä ei tarkoita yhtään mitään.

Marin uhkailee ulkonaliikkumiskiellolla

”Todennäköisyys sille, että me joudumme ottamaan myös näin painavia toimia käyttöön, on kasvanut. Ja uskoisin, että hallitus tulee aika piankin tämän tilanteen saamaan eteensä ja keskustelemaan tästä hyvin vakavasti”, Marin sanoi A‑studiossa.

Marinin mukaan toimenpiteiden pitää olla ”oikeasuhtaisia” ja ”välttämättömiä”. Toisin sanoen korona, jonka ”kuolonuhrit” ovat THL:n mukaan keskimäärin 83-vuotiaita monisairaita vanhuksia, ”pakottaa” hallituksen sulkemaan ihmiset koteihinsa ja tuhoamaan suomalaiset yritykset.

Samalla luodaan laajoja sosiaalisia ongelmia, mikä tulee tappamaan nuoria suomalaisia pitkällä tähtäimellä huomattavasti koronaa tehokkaammin. Ainoana voittajana tulevat selviytymään korruptoituneet poliitikot sekä rahaa miljarditolkulla valtioille lainanneet yksityiset pankit. Marinin mukaan tämä on ”oikeasuhtaista” reagointia niin sanottuun pandemiaan.

Lähde: HS

Hallitus Italia Kokoontumisvapaus Konkurssi Koronavirus Korruptio Kotimaa Liikkumisvapaus Poliisivaltio Poliittiset viholliset Politiikka Sanna Marin Talous THL Ulkomaat Ulkonaliikkumiskielto Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juha

  Vastaa

  Heh, Suomen kommunistihallitus tekee mitä WEF/EU-rahaeliitti käskee. Jos WEF tai brysseli sanoo, että ”ulkonaliikkumiskielto” , niin ilman muuta Toholammin autioituneen peräkylän vasemmistoduunarit ym. imbesilli orjakansa tottelee rahaeliitin käskyjä. Kun iso raha puhuu.. niin vasemmisto tottelee kiltisti. Eiks niin?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ulkonaliikkumiskielto Suomen kokoisessa maassa on aivan järjetöntä, asumistiheys per neliökilometri ei ole järin suuri.
  Ulkonaliikkumiskiellon ideana onkin painostaa ja uhkailla kansalaisia ottamaan rokote, muuten yhteiskunta ei avaudu ja ”pandemiaa” ei saada hallintaan, sekä ajaa mahdollisimman moni pienyrittäjä konkurssiin.

  Moni rajoitusten kannattaja sanoi vielä hetki sitten, että ”mitä sitten vaikka sisäliikuntatilat suljetaan, voitte te ulkonakin harrastaa”
  Nyt olisi kiva kuulla, että mitä nämä samat tyypit tähän kommentoivat, kun on väläytelty jopa ulkona kuntoilemisen kieltämistä.
  En todellakaan aio noudattaa mahdollista ulkonaliikkumiskieltoa ja tiedän, että sitä ei moni muukaan tule noudattamaan. Tuollaisiin toimenpiteisiin ei ole minkäänlaisia perusteita.
  Rajoitusten kannattajat ovat niitä pahimpia, he oikein vaativat perusoikeuksien ja yksilönvapauksien poistamista sellaisen taudin takia, josta selviytymisprosentti on lähellä 100 prosenttia.
  Sulkekaa mediat ja eläkää niin kuin ennenkin.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   ”Moni rajoitusten kannattaja sanoi vielä hetki sitten, että ”mitä sitten vaikka sisäliikuntatilat suljetaan, voitte te ulkonakin harrastaa”
   Nyt olisi kiva kuulla, että mitä nämä samat tyypit tähän kommentoivat” – No mitä tässä on joutunut rajoitusten kannattajia kuulemaan, niin todennäköisesti jotakin tähän tyyliin: ”Mitä siitäkään kun voi istua kiltisti neljän seinän sisällä ja hallituksen määräämä vanupuikko perseessä! (ja pääsemättä äänestämään)”

 • kullerwo666

  Vastaa

  kusipääministeri voi imasta suonikasta ulkonaliikkumiskieltojensa kanssa… ei niin minkään näköstä arvostusta kommarimarrinia kohtaan 🖕🖕😃😃😃

 • juha.

  Vastaa

  ”Vaalien siirtäminen on ensimmäinen askel kohti diktatuuria!!!”

 • Irmgard

  Vastaa

  Kassapimu Marinin oikea paikka olisi mielisairaalan suljetulla osastolla, tai vaihtoehtoisesti teloituskomppanian edessä tuomittuna useista, toistuvista maanpetoksista.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Kassapimun pestikin taisi päättyä siihen että asiakkaan ostokset maksoivat 27 euroa ja Sanna antoi 66 euroa takaisin…

   • Vuoroin vieraissa

    Vastaa

    Kannatan jälkimmäistä vaihtoehtoa koko huulipunahallitukselle.

 • Keijo Urmas

  Vastaa

  https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)00425–6/fulltext

  Ei ole pöpökriisiä, on vain huijaus. Huipputiedejulkaisu tältä alalta sanoo että käytetty testi ei sovellu tarkoitukseensa. Oikean suuntaiset pöpötoimet olisivat siis hallituksen siirtäminen hiekkalaatikolle tekemään karanteenejaan ja tuhoamaan hiekkalinnoja-tai lumilinnoja tähän vuodenaikaan. Lisää huijauksesta selitettynä tieteellisin todistein:

  https://tokentube.net/v/2546842112/PCR-testipandemia—Rapsodia-fi–tekstitys

  Tuo pöpö ei enää käy tieteelliseksi tekosyyksi, se on todistettu.

  Joko lopetetaan?

 • sotatila

  Vastaa

  Nyt tuli Marinin hallitukselle lähtö.

  Ovat tietoisesti vaarantaneet monen suomalaisen hengen ja terveyden estämällä suomalaisia saamasta venäläistä koronarokotetta!

  Olisi myös ollut kotimainen ratkaisu jota ei kelpuutettu.

  Marinin hallitus harjoittaa terroria omaa kansaa vastaan.

  Nyt heti eroilmoitus Marinin hallitukselta!

  • sotatila

   Vastaa

   Tosin, parempi vaan ettei rokotetta oteta. Pöpö on lievä, jos edes on todellinen. Mutta piikki saattaa viedä hengen.

   Eikä mitään rokote passeja! 

   Sehän tarkoittaisi käytännössä pakkorokotusta tai pakkoeristystä. 

   Huom! Eri puolilla maailmaa palataan jo normaalitilaan.

   Eduskunta eristyksiin koska se levittää vaarallista poliittista virusta. Lukuun ottamatta Ano Turtiaista.

   On tärkeää että poliisivaltion mielivalta kun sellaista esiintyy saadaan kuvattua ja äänitettyä. Iisalmen naisyrittäjän kannalta oli ratkaisevan tärkeä hänen lapsensa kuvaama video. Sekä äänitys sairaalassa. Muut ihmiset näkivät omin silmin järkyttävän materiaalin ja se on tärkeä todistusaineisto oikeudessa

 • Kovin on vähissä teot

  Vastaa

  Otetaampas hattu päästä ja mietitääs taas kerran. Nämä vaalien siirtelyt ja lock-downit ovat Troijan hevosia sen suhteen että ihmisten huomiokyky saadaan siirtymään johonkin fokukseen, samalla kun sivussa päätetään asioita ihmisten huomaamatta.

  Kuka esim huomasi että EU:ssa koetaan turvattomuutta ja että sen vuoksi pitää perustaa erityiskomissio turvaamaan EU:n sisäinen rauha? Eli, esitys EU maksujen korotuksesta tehtiin jo alkuviikosta. Ja tämän erityiskomission tarkoitus on turavat rauha merkitsemällä nationalistit ja estämällä heidän toimintansa. Mikä tarkoittaa merkityille henkilöille ihmisoikeuksien menettämistä ja kokoontumisvapauden puuttumista. ISIS- ja muslimi teroristejahan joita tänne oikein haetaan, niitähän se ei koska koska ne ovat kunniakansalaisia ja tulevaisuuden kultamunia.

  Mutta jos mietitään miksi vaaleja siirretään niin syy on melko selkeä. Jos nyt pidettäisiin vaalit, niin kansa on sen verran raivoissaan eduskuntapuolueille, että valtaan nousisivat täysin tuntemattomat ryhmät. Kun vaaleja sitten siirretään, tulee kesä ja ulkonaliikkumisista luovutaan niin kaikki aivopestyt huutavat yhteen ääneen ”Hallitus piti lupauksena ja selätti tuon hirveän taudin”, jonka jälkeen ne kulkeekin jonossa, nenä edessä olevan perseessä kiinni, ilman omaa tahtoa vaaliuurnille ja äänestävät aivan kuten ennenkin.

  Kun tässä keväällä on tullut kaikenlaisia kyselyitä eri puolueilta ja on ollut jo vaalikojujakin, olen aina kysynyt ehdokkaalta ”Mitä sinä olet tehnyt hyväkseni”. Ja kun se jargon alkaa ”Me puolueessa…” niin keskeytän sen ja sanon ”Ei kun sinä. Mitä konkreettista sinä olet tehnyt veronmaksajien hyväksi?”. 

  Samalla tavalla puolueteltoissa tai ehdokkaaksi kyselijoiltä olen kysynyt että ”Mitä puolue on tehnyt minun hyväkseni” tai ”Mitä puolue on tehnyt suomen veronmaksajien hyväksi”. Aika vähissä ovat ne puolueet joita voi äänestää.

  Suuri ryhmä ihmisiä kohkaa Persuista. Mutta tuleeko kenellekkään mitään yksittäistä asiaa mieleen mikä olisi Persujen aloite ja joka olisi parantanut suomalaisen työtätekevän veronmaksajan elämää?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi