Yksi Capitol-levottomuuksissa pidätetyistä tunnettu musta Antifa-aktivisti

Stop the steal -mielenosoitukset ja Capitol Hillin valtaus johtivat siihen, että patriootit leimattiin Yhdysvalloissa terroristeiksi.

Poliittiset viholliset

Yhdysvaltoja 6. tammikuuta järisyttäneen Stop the steal ‑mielenosoituksen jälkimainingeissa on paljastunut, että agitaattoreina ja hallitusrakennuksen tuhoajina toimi antifasistisia aktivisteja. Valtamedia ehti aiemmin leimata puheet äärivasemmiston roolista ”salaliittoteorioiksi”.

Yksi agitaattoreista oli John Sullivan, joka tunnetaan myös nimellä Jaydan X. Hän oli eturivissä kongressiin tunkeutuneessa joukossa samalla, kun hän lähetti Internetiin suoraa videokuvaa Capitol Hillin valtauksesta.

Suoratoistolähetyksen aikana hänen kuullaan keskustelevan toisen aktivistin kanssa siitä, kuinka he ”onnistuivat” tempauksessaan ja kuinka rakennus tulisi sytyttää palamaan. Lisäksi Sullivan toteaa naispuoliselle aktivistille poistavansa käydyn keskustelun ja tallenteensa. Videolla ilmenee myös, että Sullivan saa reaaliajassa tietoa tapahtumien etenemisestä ilmeisesti Discord-ryhmästään.

Jotkut kansallismieliset tuomitsivat rakennuksen tuhoamisen, ja verkosta löytyvistä videoista näkyy, kuinka patriootit sisään päästyään estävät äärivasemmiston agitaattoreita aiheuttamasta lisätuhoja.

Oliko kaikki ennalta suunniteltua?

Tapahtumaketjun suunnitelmallisuuden puolesta puhuu muun muassa se, että levottomuuksien jälkiseuraukset näyttävät soljuvan kuin käsikirjoituksessa ikään. ”Mellakan” jälkeen Joe Biden nuijittiin presidentiksi ilman vastalauseita.

Toinen suunnitelmallisuuden puolesta puhuva seikka on se, että levottomuuksien seurauksena kaikki Trumpin kannattajat ja muut valkonationalistiryhmät saatiin niputettua yhteen ja leimattua terroristeiksi.

Demokratia uhattuna?

Myös valtamedia ympäri maailmaa pyrki leimaamaan tapahtumat ”terrorismiksi”. Patrioottien mielenilmaus tuomittiin kansainvälisesti samalla, kun jokainen poliittinen johtaja painotti, kuinka ”huolissaan” he ovat ”demokratian tulevaisuudesta”. Näin myös meillä Suomessa.

FBI pidätti Sullivanin, mutta julkisten tietojen mukaan hän odottaa oikeudenkäyntiä nyt vapaana. Aika näyttää kuinka kovan rangaistuksen hän saa rikoksistaan.

Lähteet: Sullivanin profiili, Antifa-aiheinen Telegram-ryhmä, PTNews Network, Sullivanin twiitti

Äärivasemmisto Antifa Joe Biden John Sullivan Maahanmuutto Mellakka Mustat viharyhmät Poliittiset viholliset Politiikka Presidentinvaalit Rikos Rotu Terrorismi Ulkomaat Vaalivaikuttaminen Yhdysvallat Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Ihan normaali vasemmiston False Flag, valtauutisointikin alkaa muistuttaa jo neuvostopropagandaa. Ja nyt ”demokratian pelastamiseksi” pitää sitten kieltää toisinajattelu. Ihan kuin olisi kuullut tällaisesta aikaisemminkin, liki jokaisen valtion historiassa joiden valtioiden nimitykseen on kuulunut sana ”demokraattinen” ja jotka ovat olleet kaikkea muuta paitsi juuri sitä.

 • 421 dobg bless

  Vastaa

  False flageja kaikkialla. Se on deep staten tapa hoitaa asioita. Saada porukka tappelemaan keskenään ja syyttää kaikesta muita mitä itse tekee.

 • Patriootti

  Vastaa

  Hei toimitus voisitte mainostaa https://gab.com/partisaani paljon enemmän ja aloittaa postaamisen myös sinne. Gabissa on jo satoja kansallismielisiä ja määrä kasvaa päivittäin.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Antifa ja Trumputtajat marssivat Capitoliin käsikädessä!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi