Ex-pääministeri Rinne: Äärioikeisto uhkaa lamauttaa Suomen!

Rinteen mukaan poliitikkoihin kohdistuva viha ei johdu poliitikkojen omasta käytöksestä vaan "ääriajattelijoiden vihanlietsonnasta".

Poliittiset viholliset

Antti Rinne.

Eduskunnan perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja, ex-pääministeri Antti Rinne varoittaa kansaa ”äärioikeiston” uhasta. Rinteen mukaan juuri ”äärioikeisto” muodostaa vakavimman vastavoiman nykyisille yhteiskunnallisille vallanpitäjille.

”Rinteen mukaan ääriliikkeet voivat pyrkiä hulluuksissaan lamauttamaan suomalaisen yhteiskunnan”, Yleisradio uutisoi.

Rinne vaatiikin, että politiikan ja median vaikuttajat kokoontuvat yhteiseksi rintamaksi kansallismielisiä vastaan. Ex-pääministeri pitää kansallismielisten asemaa Suomessa jo uhkana ”demokratialle ja sananvapaudelle”.

”Rinteen mukaan Suomessa on merkittävä joukko ihmisiä, jotka organisoidusti ja masinoidusti levittävät epäluuloa yhteiskunnallisia instituutioita ja poliitikkoja kohtaan sekä lietsovat vihaa”, Yleisradio jatkaa.

Erityisen huolissaan Rinne on poliitikkoihin kohdistuvasta vihasta. Hänen mukaansa viha ei johdu poliitikkojen omasta käytöksestä vaan ”ääriajattelijoiden vihanlietsonnasta”.

Lähde: Yle

Antti Rinne Hallitus Kansallismieliset Kotimaa Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Sosialidemokraatit Valtamedia Yhteiskunta

Keskustelu

34 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Pamela Possu

  Vastaa

  Antti,älä jätä käymättä terapiassa!Sinullakin on oikeus terapiaan 🙂

  • peku

   Vastaa

   Taitaa olla myöhäistä mennä terapiaan. Nuorena PunaVassariAgitaattorina Ana oli menossa parturiin, mutta meni vahingossa lobotomiaan ja tulokset näkyi heti. Lobo-lookilla&osaamisella Ana nousi politiikkaan aina pääministerin pallille asti.
   Siellä pääsi poika vertaistensa joukkoon, oli ikääntynyt seta lesbo päävirassa, kepulaisilla oli lauma koijareita imuttamassa verorahaja nuorisosäätiön asunto- ja kuntoutusbusinessten kautta omaan laariin, Kommarit lupasivat taivasrahaa kaikille suuntautumisesta tai lähtömäästä riippumatta. Anakin vain höuraili ja örisi jotakin tarvittaessa puolueen vastaukirjasta ja homma menee vanhoilla urilla. Ei kukaan mitään huomaa tai jos huomaa niin kaivetaan natsikortit esille. Viimeistään valtakunnan syyttäjä ja ”Inkvisiittion” valitsemat tuomarit antavat vääriin asioihin puuttuville vankeutta, mahdolliset lapset otetaan pois ja sijoitetaan LGBTQ+ perheeseen, kaikista kovimpia sakkoja ja myös työpaikka menee.

 • Vappusatanen

  Vastaa

  Mites Antti se tuomio laittomasta lakosta?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Sanoo mies, joka on tuomittu kavalluksesta ja päällepäin näkee, että kyseessä on hyvin epärehellinen tapaus. Toivottavasti tuo mies menettää yöunensa miettiessään ”äärioikeistoa”.

  Antti hei, mikä puolue nousi 1918 aseelliseen vallankumoukseen laillista hallitusvaltaa vastaan?
  Muistaakseni se oli Antinkin edustama SDP.
  Toki on hyvä, että Antti Rinteen kaltaiset kansanpetturit huomioivat kansallismieliset näinkin useasti, yleensä se on merkki kansallismielisten määrän ja toiminnan kasvamisesta.

 • Ei yllättänyt.

  Vastaa

  No nämähän pelastavat ilmastonkin, tuhoamalla teollisuuden Suomessa ja polttoaineen hintojen korotuksella. Siksi tämä ulostulo ei ollut yllättävä.

 • mikko janhonen

  Vastaa

  toiki läski voi runkata omaan suuhunsa niiden kuunazejensa kanssa… vitun komministiapina

 • Pate

  Vastaa

  Aivan. Nyt kuinkas muutenkaan on unohtunut se, miten suuri uhka onkaan liberaali ovet auki kaikille politiikka. Eli Oulun grooming jne. Ja entäpä se tosiasia. Että tässä demokraattisessa Oy Suomi Finland ab :sa, sovittiin hallituksesta jo yli puoli vuotta ‚ennenkuin vaalit oli käyty? Ja nyt on ministereitä vaihdettujne. Ja kuinka ollakaan. Siellä ne lakia rikkoneet ministerit ovat. Tosin sumutuksena eri titteleillä. Ja kaiken lisäksi. Ministeri, joka rikkoi lakia. On nyt ” lasten pelastaja ”. Uskomatonta mielikuvien vääristämistä. Se nulkki on rikollinen. Ihan stnan uskomatonta ihmisten huijaamista. Haavisto joku sankari. Oikeuteen se pitäisi viedä.

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Miksi anttia pelottaa?

 • Kyynikko

  Vastaa

  Itse olen täysin eri mieltä Rinteen kanssa. Poliitikot ja virkamiehet ovat nimenomaan omalla toiminnallaan herättäneet sekä epäluottamusta, että oikeutettua suuttumusta niissä kansalaisissa, jotka on kirottu sekä huomiokyvyllä, että rationaalisella ajattelutavalla. Rinne päinvastoin edustaa juuri senkaltaista poliittista ajattelutapaa ja kulttuuria, joka on omiaan herättämään ihmisissä tunnetta rauhanomaisten ratkaisuiden hyödyttömyydestä.

 • X

  Vastaa

  Kuttu tää on sekasin.

 • Aleksi

  Vastaa

  Näkee Antin naamasta miten tyhmä ihminen on

 • Jari

  Vastaa

  Eiköhän se ole Antti ja antin johtama roskasakki suurempi uhka suomen kansalle! Ja on taas suklaa kelvannut joulujen aikaan ku on noin pyöristynyt

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Tyypillinen maanpetturi poliitikonretku, joka oman edun tavoittelussaan on aina valmis myymään kansansa ja maansa pilkkahintaan.

 • Juha6

  Vastaa

  Vaihda sanan äärioikeisto tilalle sana äärivasemmisto niin alkaa Antinkin puhe kuulostaa järkevältä..

 • Tekijämies

  Vastaa

  On totta, että instituutiot ajoittain lamaantuvat, mutta onko se ”äärioikeiston” vika?

  Esim. viime kesänä matut murhasivat suomalaisen nuoren miehen ravintola Kaivohuoneen edessä ja paikalla olleet poliisit olivat niin lamaantuneita, että he eivät kyenneet ottamaan rikosilmoitusta vastaan uhrin ystäviltä.

  Viime hallituskaudella persut heitettiin ulos hallituksesta ja tilalle laitettiin sininen tulevaisuus. Herää kysymys, että toimittiinko tässä demokraattisesti oikeusvaltioita kunnioittaen vai oliko kyseessä rikos?

  Ja mitä tulee julkihomo Pekka Haavistoon, niin eikö hänen mielivaltainen/laiton sikailu ole omiaan nakertamaan luottamusta oikeusvaltioon.

  Maassamme on sisäministeri, jonka mukaan suomalaisten ei pidä mökkeillä, koska siellä voi joutua rikoksen uhriksi, mutta Ohisalo jättää tietenkin kertomasta, että minkä rikoksen uhriksi siellä omalla mökillä voi joutua. Eikö tällainen ole kansan erehdyttämistä/pelottelua?

 • Patriootti

  Vastaa

  Näinpähän tämä menee uuutisia ja politikkoja kuunnellessa. Kun he jotakin sanovat käännä asiat toisin päin=Rinne varoittaa vihermarxismin vaarasta!

  Alkais tuokin ukko vaan puhumaan totta henkensäkkin uhalla ja kertoisi millaiseen kuseen Suomi on pistetty!

 • Rinteen Äiti

  Vastaa

  Antin aivot jäi Espanjaan lal lal laa, tuuli huulia liikuttaa, lal lal laa..

 • Rauni-Leena

  Vastaa

  ”Rinteen mukaan Suomessa on merkittävä joukko ihmisiä, jotka organisoidusti ja masinoidusti levittävät epäluuloa yhteiskunnallisia instituutioita ja poliitikkoja kohtaan sekä lietsovat vihaa”, Yleisradio jatkaa”

  Suomeksi sanottuna Suomessa on yhä enemmän itsenäisesti ajattelevia ja toimivia ihmisiä. Ja tämä jos mikä on valtava uhka holhouspuolue SDP:lle.

 • Yikjlkkk

  Vastaa

  Kyllä keskiverto sosiaalidemokraatteja äänestävä on vietävissä jos joku nuo hourailut ottaa tosissaan.

 • Mites se ny olikaan?

  Vastaa

  Nyt on Antilla lakannut verenkierto aivoissa. Kärsii selvästi hapenpuutteen aiheuttamista harhoista. Antti ei enää pysty hahmottamaan miten ”ääroikeistolaiset” ovat se porukka joka käy töissä ja joka maksaa veroja sekä oman asumisensa. Sekä osallistuu yhteiskunnan rakentamiseen perheiden kautta ja pitämällä kunnostaan huolta päihteettömän elämän ja liikunnan välityksellä.

  Vasemmisto, eikä tarvi olla edes niin ”ääri”, on kaiken tuon negaatio.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Eikäs tältä jo kerran verenkierto lakannutkin jossakin etelänmatkalla? Näyttää siltä että kunnon sosdemonia ei pieni kuolema haittaa vaan uutta henkeä voidaan raatoon pumpata ilmeisesti Leninin mausoleumista kerätyllä ideologisella kaasulla jolloin poliitikonpökäle saadaan taas pystyyn ja pölisemään sekavia vanhaan tuttuun tyyliinsä.

 • White noise

  Vastaa

  Rinne on pelkkä läpeensä korruptoitunut uradespootti. Kaikki mihin se koskee muuttaa paskaksi jopa omissa piireissään ja silti sitä täytyy ruokkia syöttöporsaan tavoin aina uudella kunnialla.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Että kehtaakin, ja kyllähän ne kehtaavatkin. Ainoa suomessa tähän mennessä toiminut ja ihmisiä murhannut ääriliike on SDP jonka aseellinen siipi aloitti sisällissodan ja kansanmurhan jossa sosialistien toimesta teloitettiin ennalta päätettyjä henkilöitä sekä suoritettiin summittaisia massateloituksia ihmisten sosiaalisen luokan perusteella. Hyi saatana tätä Rinnettä.

 • Ei hyvä

  Vastaa

  Just joo. Entäs BLM ja Antifa. BLM syyllistynyt jenkeissä useisiin syyttömien valkoisten ampumisiin. Nyky hallitus velkaannuttaa maan korviaan myöten ja matuttaa sen kuin kerkee. Lisäksi lennättää ulkomaisia terroristejä Suomeen – täysin hullua. Ei siihen vaan voi olla tyytyväinen. Pistää pikemminkin vihaksi..grrr.

 • Kale

  Vastaa

  Lopeta joAntti ‚eiköhän sun ole paras ruveta skrapaamaa sitä ”Hoonekkerilta” saamaa lahjus paattia ‚aikasi on ohi.

 • joku

  Vastaa

  Kyllä se on nykyinen hallitus joka hulluudessaan pyrkii lamauttamaan suomalaisen yhteiskunnan.

 • 421 dobg bless

  Vastaa

  Mikä ihme psykoosi sillä on oikein käynnissä? Pelottaako Persujen tuleva äänivyöry noin paljon?

 • EV

  Vastaa

  Kukaan ei puhu siitä, miksi vastavoima nykyiselle kehitykselle on ylipäätään syntynyt ja kasvanut… sensuroimalla ja pelottelemalla se ei ainakaan häviä, vaan se radikalisoituu entisestään.

 • Louhi

  Vastaa

  Rinteen ja Haaviston kaltaiset vanhan liiton konnat koittavat parhaansa mukaan johtaa kansan huomion ensin Amerikkaan ja sieltä sitten perussuomalaisiin – ikään kuin näillä kahdella olisi jotain tekemistä keskenään. 

  Taas toisaalta eipä näillä kahdella ole kauheasti muuta jäljellä. Rinne jäi pääministerikautensa aluksi housut nilkoissa kiinni siitä, että kaupitteli postilaisia kulisseissa kuin kaleeriorjia konsanaan. Se kuuluisa vappusatanenkin suli lopulta muutamaan euroon. Samalla tavoin Rinteen ”parin tunnin hommaksi” uhoama hoitajamitoituksen korjaaminen siirtyi suoraan seuraavalle vaalikaudelle ja jonkun muun murheeksi. Tuollainen haalealla mutta sitäkin pahanhajuisemmalla ilmalla pullistettu eilispäivän mies. 

  Haavisto sen sijaan surffailee hyvää vauhtia loppuaan kohti. Kutakuinkin miljoonan arvoiset terroristihankinnat tuskin tulevat unohtumaan ihan hetkessä. Siihen päälle menneisyyden saasta alkaa kuplia pintaan joka puolella: Caruna-kaupat, hieman omituiset viisumikuviot venäläisten kanssa, Veijo Baltzar ja niin edelleen. Sitten on vielä Antonion lähteminen Suomesta, siis sen Antonion, josta Haavisto ei osaa sanoa, oliko mies heidän ensimmäistä kertaa tavatessaan 16- ja 18-vuotias. Kuka tietää, millä mielellä Antonio on lähtenyt ja mitä hänellä saattaisi olla Pekka-sedästä kerrottavanaan? Oli miten tahansa, luultavasti on vain ajan kysymys, kun Haaviston suojaväri pettää lopullisesti.

  • rellinen

   Vastaa

   Ei petä suojaväri kun tukena ovat polpot ja supot. Totuushan on, että nämä rinteet, haavistot ja ohisalot ovat sisäministeriön virkamiesten, poliisi(miliisi)hallituksen ja supon näköistä porukkaa.
   Punamafian työrukkasena (tai toisinpäin) toimivan punaisenvalpon avustamana heidät on kansakunnan johtoon nostettu, toteuttamaan kommunistista myyräntyötä, osana maailmanlaajuista neuvostotiedustelun rakentamaa sosialistista internationaalia(vasemmisto glopalismi)(kgb-mafia).
   Voidaan sanoa, että neuvostotiedustelun länttä vastaan harjoittama sota ja käännytystyö(sosialistinen vallankumous) jatkuvat tämän sosialistisen internationaalin kautta.
   Yhdysvaltain tapahtumat osoittavat, että tämä vallankumous on toteutunut. Kulissien takana, hissun kissun hiipien, soluttautuen, turvallisuuspalvelut ym. haltuunottaen. Enään näiden hamppareiden ei tarvitse edes peitellä pyrkimyksiään tai valta-asemaansa. Voivat suoraan sanottuna kusta nauraa hekotellen ja pilkaten kansan silmään, valehdella asiat ympäri ämpäri ja syyttää vastustajiaan omista rötöstelyistään joutumatta siitä vastuuseen.

  • Happosen Muurahaisfarmi

   Vastaa

   Kokonaan tutkimatta ovat Haaviston yhteydet tsetsenien Kavgaz- centeriin Mikael Storsjön kautta, sekä Pekan mahdolliset tekemiset Pietarin teini-ikäisten katupoikien kanssa venäjän vuosinaan. Mahdollisesti ainakin jälkimmäinen juttu venäjän suojaikärajoineen (14v) on sen verran kiusallinen että tyypin tekemiset selittynevät sillä että on pahasti FSB:n pihdeissä.

 • tutkiva lukija

  Vastaa

  Antin aate-toveri Suvi Anne Siimes möi pilkkahinnalla suomalaisten velallisten velat norjalaisille pankeille. Seurauksena konkurssiaalto, lukuisia itsemurhia, itkua ja hammasten kiristelyä. Taitaa olla vieläkin noita Koivisto/AHO,n kovan-markan uhreja ”velkavankeudessa”.

 • Antti Sillanpää

  Vastaa

  Antti Rinne, tuomittu rikollinen ohjeistaa peloissaan, mitä jos poliittinen kenttä muuttuu? Sitten muutetaan lait veronmaksajien iloksi niin että, edelliset poliittiset loisijat pannaan tuomiolle ja rikoshyöty pois. Esim sisäministeri Ohisaloa ja ex ministeri Sipilää voi uhata maanpetturuus syyte? Suomalaisia naisia ja lapsia raiskattiin heidän myötätoimiensa avulla.

 • Antiviherkommari

  Vastaa

  Kenties poikani lekurina ja hänen vaimonsa psykologina voisivat auttaa tätä Anttia eheytymään?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi