Transu vangittu Amerikan Coloradossa kouluampumisen suunnittelusta

Aseiden sijaan transut tulisi kieltää lailla.

Rappiokulttuuri

19-vuotias transu pidätettiin Colorado Springsin kaupungissa joukkoampumisen suunnittelusta. Transumiehen sisko antoi vihjeen poliisille väkivaltaisesti käyttäytyvästä ja kouluampumisen suorittamisesta puhuvasta William Whitworthista, mikä johti kotietsinnän tekemiseen.

Itsensä naiseksi kuvitteleva Whitworth on epäiltynä aikeista suorittaa ensimmäisen asteen murhia sekä muita rikoksia. Poliisi löysi kotietsintää tehdessään Whitworthin lojumassa humalassa sängyssään roskien täyttämästä huoneesta, jossa oli myös useita reikiä seinissä. Hänet on vangittu 75 000 dollarin takuuta vastaan.

Whitworthin kotoa löytyi ohjeita kotitekoisten pommien rakentamiseen sekä Timberviewin keskikoulun pohjapiirustukset fläppitaululla.

Lähteet: Gazette, Breitbart

Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Transut Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • REV 3:9

  Vastaa

  Amerikassa ei ole ongelmaa aselakien suhteen. Neekerit ja transut siellä jengiä lahtaa. Niiltä ja jutkuilta kun kieltää aseet niin rikokset tippuu 90%

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Transsukupuolisuudella ja joukkoampumisilla lienee sekä positiivinen korrelaatio että kausaatio.
  https://www.barnhardt.biz/2023/03/28/memes-double-shot-for-the-road/

  • JFK

   Vastaa

   …Ja transsukupuolisuudella ja poliittisella vallalla. Demarihallituksen aikana Suomi-neidosta tuli transu (lue: transatlanttinen horo). Toivottavasti eheytyy ennen kuin alkaa ammuskelmaan ympäriinsä.

 • TT

  Vastaa

  Infowars ‑vieras Jay Dyer selvittää, kuinka transuagenda, sukupuolisekoliu, ilmastohumppa, viherpaska, kommunismi ja kaikenlainen mädätys on tiettyjen organisaatioiden suunnittelemalla suunnittelemaa ja sillä pyritään populaatioiden ajamiseen teknokraattisen hallintomallin alaisuuteen. Toinen selitysmalli on juutalainen tai sionistinen salajuoni erityisesti valkoisten kansojen päänmenoksi. Joku selitys on oltava sille, että elämme nurinkurisessa maailmassa rajun ja kuluttavan kulttuurisodan melskeessä.

  https://www.bitchute.com/video/ijY22DRvphuC/

  • society

   Vastaa

   Infowars on kans yks psy op. Pelkurit eivät uskalla kyseenalaistaa tiettyä aihetta

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Kaikki tällainen hulluus johtuu pohjimmiltaan siitä että meitä ihmisiä on tällä planeetalla LIIKAA. Edesmennyt etologi John B. Calhoun teki 1950 ja 60-luvuilla laajoja kokeita jyrsijäpopulaatioilla ja havaitsi kaikenlaisten aggressioiden kasvamista populaatioiden kasvun myötä. Joka on edes pintapuolisesti perehtynyt Calhounin tutkimuksiin, niin ymmärtää mistä joukkoammuskeluissa on pohjimmiltaan kysymys. Kysymyksessä on liian tiheästä populaatiosta johtuva aggressioiden kasvaminen, joka sitten joillakin yksilöillä menee liiallisuuksiin. Joukkoammuskeluja tapahtuu paikoissa joissa on lähtökohtaisesti paljon ihmisiä. Harvemmin ammuskeluja on tapahtunut tilanteissa jossa joukkomurhaaja olisi mennyt harvaan asutulla haja-asutus alueella aseen kanssa talosta taloon ja surmannut ihmisiä. Näissä Calhounin jyrsijä kokeissa tapahtui aina populaation suureksi kasvun jälkeen romahdus lähes nollaan, josta se sitten alkoi taas kasvamaan. On ERITTÄIN todennäköistä että ihmispopulaatio tällä maapallolla tulee kokemaan totaalisen romahduksen 100 vuoden sisällä jossa väkiluku romahtaa USEITA MILJARDEJA suhteellisen lyhyessä ajassa. Rohkenen veikata että 2200-luvun peruskoulun historian oppikirjoissa joku toinen maailmansota ja siinä kuolleet mitättömät miljoonat mainitaan korkeintaan parissa sivulauseessa, koska 2200-luvun ihmisillä on ihan muita asioita taivasteltavana kuin toinen maailmansota. Joka on näihin asioihin perehtynyt, YMMÄRTÄÄ että ihmiskunnalla on tulevaisuus edessä vasta SUUREN romahduksen jälkeen. Toivottavasti ydinsotaa ei kumminkaan tule, sillä sen jälkeen ei kyllä ole ihmiskunnalla mitään tulevaisuutta.

 • Julli

  Vastaa

  Jälleen oiva esimerkki vakavista mielenterveysongelmista.

  Duodecim-lehdessä kerrotaan sukupuolidysforiasta muun muassa seuraavaa:

  ”Sukupuoliahdistuksen takia tutkimuksiin hakeutuvilla nuorilla on usein vakavia mielenterveyden häiriöitä ja laaja-alaisia identiteettikehityksen ongelmia. Kaikki nuoren ongelmat eivät selity sukupuolella, eikä nuoren psykiatrisia, pedagogisia tai lastensuojelullisia erityistarpeita tule jättää hoitamatta, vaikka hän problematisoisi sukupuoltaan”.

  https://www.duodecimlehti.fi/duo14555

  Tämä kertoo hyvin keitä nämä transterveet (☮️🏳️‍🌈💚❤️) ovat…

  • GLGL

   Vastaa

   Valtamedian harhailut eivät enää ylitä mielenkiintokynnystä, mutta sen sijaan on äärimmäisen kiinnostavaa seurata esim. lääketieteen ja psykiatrian asiantuntijoiden taiteilua oman ammatillisen asiantuntijuuden ja poliittisen painostuksen välillä. Kertoako julkisesti, tai edes asiakkaille, tieteellisen totuuden, vaiko peesata poliittisesti korrektia narratiivia, jotta työpaikka säilyy?

   Käy sääliksi kaikkia niitä lääketieteen ja terveydenhoidon ammattilaisia, joiden pitää huorata. Onko se sen kaiken opiskelun ja kertyneen kokemuksen väärti? Olisiko aika alkaa vaatimaan ammattiliitoilta ammatin suojeluun liittyviä toimia?

   Lääkärin etu ei ole, että lääkärin ammatin arvostus laskee puoskarin tasolle. Miksi lääkärit annatte sen tapahtua?

 • beldar

  Vastaa

  Popcornia kaikille!
  Hauska seurata näiden mielensekaisten edesottamuksia.

  Koko homma on pamaamassa…
  Feministit ajavat naisten, eiku siis miesten oikeuksia, ei kun siis mielenvikaisten, eikun siis…

  Dorkat ovat jo nyt täysin solmussa.

 • Rotu Real

  Vastaa

  Minusta täällä ollaan aika jäävejä puhumaan psyykkisistä ongelmista, mitkä ovat aika paljon juuri tämän häirikkölauman itsensä aikaansaannoksia. Pakko huomauttaa, että Partisaanit ovat aina ensimmäisinä ilmiantamassa toisia etnonationalisteja ja muita kytille, miksi muuten kuvittelette, että kytät tykkäävät teikäläisistä. Jopa Sinimustien eduskuntavaalikampanja meni niin reisille, ettei pystytty löytämään koko maasta täyttä 88 selväpäistä ja rikosrekisteritöntä roturäyhääjää. Joissain muissa puolueissa taas onnistuttiin niin, ettei ollut yhtä ainoaa rikollista. Nytkin on roturäyhääjä epäiltynä terrorismirikoksesta.
  Ai niin, Saksassa Hampurissa Jehovan todistajien kokoukseen mennyt ammuskelija oli teikäläisiä eli fanitti Hitleriä.

 • Julli

  Vastaa

  Nyt on kyllä sakea (kokemus)asiantuntijan lausunto. Hieman haastava saada kiinni näin monitahoisesta tuotoksesta…

  ”Partisaanit ovat aina ensimmäisinä ilmiantamassa toisia etnonationalisteja ja muita kytille, miksi muuten kuvittelette, että kytät tykkäävät teikäläisistä”. Mitä tämä tarkoittaa? Tarkoittaako tämä, että Suomeen tulleista neekeri- tai muslimirikollisista ja näiden Suomessa tekemistä rikoksista ei saisi julkisesti keskustella?

  Kun Partisaanin jutussa mainitaan poliisi, poliisi on mainittu hyvin usein muodossa ’poliittinen poliisi’. Tarkoittaako tämä sinusta sitä, että porukka täällä kuvittelisi poliisien pitävän ”partisaanin porukasta”? Vai voisiko asian tulkita niin, että ’partisaanin porukat’ eivät arvosta poliisia, koska poliisi kohtelee ’partisaanin porukoita’ epäreilusti tms.?

  Muiden psyykeen häiriöistä on helppo tehdä havaintoja erityisesti silloin, kun henkilö ei hyväksy omaa biologista sukupuoltaan ja kehittelee tämän ympärille mitä kummallisimpia ajatuskudelmia selittääkseen itselleen ja vertaisilleen oman poikkeavan tilanteensa. Mielenterveyden ongelmien ja oman sukupuolen hyväksymättömyyden välisen todennäköisen korrelaation pystyt tarkistamaan edellä mainitusta Duodecim-lehden linkistä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi