Yliopisto tuomittu maksamaan 2 miljoonaa dollaria korvauksia kiellettyään kristillisen opiskelijaryhmän homojen syrjimisen takia

Joissain maissa ihmisiä ei vielä pakoteta sietämään homojen seuraa.

Rappiokulttuuri

Amerikkalainen Iowan Yliopisto tuomittiin oikeudessa maksamaan yhteensä 1,9 miljoonaa dollaria maksuja ja korvauksia uskonnollisesta syrjinnästä kiellettyään kaksi kristillistä opiskelijaryhmää, koska nämä eivät hyväksyneet homoja jäsenikseen.

”Mitä yliopisto teki tässä tapauksessa oli selvästi perustuslainvastaista,” oikeuden päätöksessä oli ilmoitettu. Yliopistolle oli myös aiemmin annettu oikeudelta varoitus toimistaan, mitä he eivät olleet kuunnelleet.

Oikeus oli kuitenkin kumonnut vaatimukset siitä, että yliopiston virkakunta tulisi asettaa henkilökohtaisesti vastuuseen rikkomuksesta uskonvapauden harjoittamista vastaan.

Lähde

Homolobby Homoseksuaalisuus Kristinusko Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Talous Ulkomaat Uskonto Uutiset Yhdysvallat Yhteiskunta Yliopisto

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Yhdysvallat on yhä monimuotoinen maa ja siellä saa olla eri mieltä.

 • TT

  Vastaa

  USA taitaa jakaantua kahtia. Järkensä säilyttäneet konservatiivit ja sekopäiset vasemmistoliberaalit eivät voi jakaa samaa yhteiskuntaa. Tai ehkä voisivat ellei maassa olisi juutalaisten omistamaa ja CIA:n mädättämää lehdistöä. Viimeistään rokotesodat repivät maan kahtia. Itsenäisyyttään ja vapauttaan vaaliva jenkki ei orjan piikkiä ota. Pisteet tästä, vaikka ei kaikkia jenkkikonservatiivien näkemyksiä kannattaisikaan, esim. Israelin hyysäämistä. USA:ssa ratkaistaan vapaan maailman kohtalo.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi