Transulle 4 miljoonaa dollaria korvauksia koska ei saanut käyttää poikien vessaa

Jos et usko mielenterveysongelmaisten harhoihin ja kohtele heitä sen mukaisesti, saat luvan maksaa siitä.

Rappiokulttuuri

”Oikeus” Yhdysvaltojen Missourin osavaltiossa on tuominnut paikallisen koulupiirin maksamaan 4 miljoonaa dollaria korvauksia itseään poikana pitävälle tytölle koska koulu ei antanut tämän käyttää poikien vessoja ja pukuhuoneita koulussaan.

Vaikka opiskelija olikin ”virallisesti” vaihtanut sukupuoltaan henkilötiedoissaan, koulu oli kieltänyt tältä poikien tilojen käyttämisen koska hänellä on naisen sukuelimet.

Koulu oli vaatinut transua käyttämään yhden hengen unisex-vessaa vaatteiden vaihtamiseen ennen kuitenkin koulun sallimaa poikien urheiluun osallistumista. Transu kertoi kanteessaan kokeneensa tulleen kohdelluksi eriarvoisena tämän takia.

Tuomioistuin tuli siihen tulokseen, että opiskelijaa on ”syrjitty sukupuolensa perusteella,” ja että 4 miljoonaa dollaria on sopiva korvaus transun ”kärsimyksistä.”

Lähde

Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Transut Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pöh

  Vastaa

  ööp
  USA:ssa oli myös tapaus jossa hametta käyttänyt poika raiskasi 14-vuotiaan tytön ”unisex” vessassa koulussa.
  Koulu peiteli asiaa puolivuotta, media raportoi vain suuttuneesta isästä ja leimasi hänet ”domestic terrorist” eli että isä oli se uhka.
  Lopulta joutuivat myöntämään raiskauksen tapahtuneen, ja hametta käyttävä poika siirrettiin toiseen kouluun.
  No mites se sitten meni? Se meni niin että raiskasi samantien toisen tytön taas ”unisex” vessassa.
  Tämä on tätä vasemmistolaista täysin sairasta maailmaa.

 • kati

  Vastaa

  jos ei saa stripata koulupoikien edessa niin onhan se rikos, helvetin pervot

 • Eikka

  Vastaa

  Sukupuoli selviää dna-testillä, sellaiset käyttöön, niin loppuu ulinat.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä on täysin pellemaailma nykyään, sukupuoli ei ole ilmoitusasia, kaikki tuollaista väittävät tyypit pitäisi sulkea johonkin yhteiskunnan ulkopuolelle.
  Kulttuurimarxistisen median lobbaukset alkavat valitettavasti näkymään nuorissa, kun alkaa tulemaan identiteettiongelmia.

 • Nimetön

  Vastaa

  Jaahas, ostamasn liput jenkkeihin. Helppoa rahaa tiedossa 🤔

 • Anonymous88

  Vastaa

  En usko tätä todeksi. Nykymaailma on pelkkää parodiaa

 • TT

  Vastaa

  Kulttuurimarxismi ottaa nopeasti vallan, jos sen edustajat pääsevät oikeuslaitokseen. Soros on rahoittanut ja kommunistineekeri Obama nimittänyt useita aluetuomareita USA:ssa ja meno on sitten sen mukaista. Onhan meilläkin meidän oma ihana Raijamme, jonka on nimittänyt kokoomuskommunisti Niinistö.

 • pää määrää

  Vastaa

  Alaotsikko on erinomainen ja kuvaa ihmiskunnan rappioitumista.
  Henkisien häiriöiden, jotka ovat ristiriidassa biologian kanssa, määrä lisääntyy kaiken aikaa. Jo nyt määrä on saavuttanut tason, jossa se vaikuttaa henkisesti terveisiinkin yksilöihin. Yhteisön sääntöjä laativat ja valvomat henkilöt ja demokratiassa äänestäjät alkavat uskoa henkisten häiriöiden luomiin luonnottomuuksiin.
  Pienen jääkauden aikana 1600 luvulla elämä oli kovaa ja lapsikuolleisuus oli suurta. Tällöin lapset, joilla oli huonoja mutaatioita elimistössään, kuolivat muita helpommin. Tämä johti henkisten häiriöiden vähenemiseen ja syntyi kulttuuri, jossa henkisesti terveet johtivat elämää. Luonnontieteet kehittyivät synnyttämään nykyisen kulttuurin.
  Nyt on aika, jolloin lapsista kuolee vain 1%, ja henkistä järjestelmää häiritsevät mutaatiot yleistyvät. Läntisen kulttuurin loppu on tulossa. Sitä nopeammin mitä enemmän häiriintyneiden luomaa maailman kuvaa suositaan.
  Halvan energia käyttö on nykymaailman helpon elämisen ehto ja mutaatioiden periytymisen aiheuttaja. Ollaan siirtymässä paljon työtä ja luontoa tuhoaviin uusiutuviin energialähteisiin joten voi olla, että elämä tulee vaativaksi ja eloon jäävien mutanttien määrä vähenee ja tilanne normalisoituu seuraavan sadan vuoden aikana.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi