Transut raiskailevat jatkuvasti naisten vankilassa – feministijärjestö haastaa Kalifornian oikeuteen

Feministit ovat käytännössä joutuneet itse ajamansa politiikan uhreiksi.

Rappiokulttuuri

Karen White on esimerkkitapaus naisten vankilassa raiskailevasta transusta.

Amerikan Kalifornian osavaltion liberaalit transusäädökset ovat johtaneet siihen, että naisten vankiloissa naisia esittävät miehet jatkuvasti pahoinpitelevät ja raiskaavat oikeita naisia sekä aiheuttavat näille ”psykologista stressia,” osavaltiota vastaan nostetun kanteen mukaan.

Kanteen takana on Naisten vapautusrintama ‑niminen feministijärjestö, jonka mukaan naisten pakottaminen samaan vankilaan miesten kanssa rikkoo perustuslakia.

Kalifornian lait eivät vaadi naisia esittäviä transuja käymään läpi hormonihoitoja tai sukupuolenvaihdosleikkauksia ennen määrittelyä naiseksi, joten naistenvankiloihin laitettavat transut voivat olla vaikka kaksimetrisiä kehonrakentajamiehiä.

Feministijärjestön mukaan ”Sadat miehet ovat hakeneet siirtoa miesten vankiloista naisten vankiloihin ja kymmeniä on jo siirretty.”

Vuonna 2009, jolloin transuilu ei ollut vielä edes kasvanut ilmiöksi, tehdyn analyysin mukaan viidesosa transuvangeista on rekisteröityjä seksirikollisia. Lisäksi yli 40 prosenttia transnaisista Amerikan suurimmista kaupungeissa on HIV-positiivisia.

Feministit ovat pohjimmiltaan itse syyllisiä naisvankien vaaralliseen tilanteeseen heidän ajettua kulttuurimarxistista sukupuolieroja häivyttävää politiikkaa jo vuosikymmenien ajan. Niin makaa kuin petaa.

Lähde

Feminismi HIV LGBT Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Transut Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Salomon

  Vastaa

  ”Kumpi ompi parempi, porkkana vai patonki..”

 • TT

  Vastaa

  Ei koske minua, sanoon vihreä kommunisti. Vankila onkin hieman erilainen paikka, koska siellä fyysisellä vahvuudella on iso merkitys. Naisen orjamoraalilla jää vankilassa huoraksi alta aikayksikön, jos siellä häärää yksikin tarpeeksi röyhkeä mies. Vankilassa ei pärjää pelkällä suunsoitolla. On ironista, että machoimmat miehet touhuavat nyt naisvankiloissa.

 • pää määrää

  Vastaa

  Mitä kehittyneempi maa sitä kiivaammin länsimaiden perinnekulttuuria tuhotaan. Euroopan maissa kulkija tämän huomaa, jos seuraa menoa ja itse ajattelee eikä katso Yleä tai lue hesaria.
  Katoliset Välimeren maat esimerkiksi lienevät yli 10 vuotta Skandinavian maiden perässä kulttuurikehityksessä.
  Näyttää siltä, että Euroopan ortodoksisuuteen taipuvaiset maat eivät hyväksy tätä kehitystä.
  Kehitys tuskin riippuu kansalaisten tahdosta ollenkaan, koska äänestävät edustajansa median propagandan sokaisemina. Kehitys riippuu siten toimittajakunnan ja valitun poliittisen eliitin haluista parant.. ei kun antaa aattellisuutensa heikentää valkoisen väen tulevaisuutta.

  • rellinen

   Vastaa

   Johtuu siitä, että ortodoksiset maat kuuluivat joko varsovan liittoon tai neuvostoliittoon, kuten muutkin itä-euroopan maat. Täten ne eivät olleet läntistä maailmaa märättävän voimatekijän kohteita.
   Ne olivat ko. voimatekijän alusmaita, eivätkä ne siten olleet kansakuntaa heikentävän ja rappeuttavan mädätyksen tarpeessa kuten ko. voimatekijän ykkösvihollinen amerikan yhdysvallat, läntinen eurooppa+uusi-seelanti+australia, nato-maat.
   Tämän voimatekijän masinoiman märättävän hybridisodankäynnin pääkohteet usa ja natomaat+ruotsi ovat olleet sosialistisen mädätysoperaation kohteina kohtapuoliin sata vuotta(100v). Entiset neuvostoliiton alusmaat sen sijaan vain siitä lähtien kun joko erosivat neuvostoliitosta(punaimperialistisesta venäjästä) tai varsovanliitosta(venäjän alusmaaksi alistetusta tilasta).
   Siten länttä on märätetty kolme kertaa kauemmin kuin ko. voimatekijän kahleista vapautuneita itä-euroopan maita. Joten eipä ole ihme, että nykyisin kulloinenkin pahin liikkeelle laskettu mädätysvillitys tuodaan useinkin julki ko. voimatekijän ykkösvihollisen usa:n kautta ja vastustavat tahot löytyvätkin eu:hun kuuluvista itä-euroopan maista.
   Näin todellinen syypää kaiken läntistä maailmaa pilaavan saastan takana voi naureskella tyytyväisenä ja nauttia länsimaiden romahduksesta ja saada balsamia kylmän sodan ”tappion” aiheuttamalle kaunalleen.

  • rellinen

   Vastaa

   Johtuu siitä, että ortodoksiset maat kuuluivat joko varsovan liittoon tai neuvostoliittoon, kuten muutkin itä-euroopan maat. Täten ne eivät olleet läntistä maailmaa märättävän voimatekijän kohteita.
   Ne olivat ko. voimatekijän alusmaita, eivätkä ne siten olleet kansakuntaa heikentävän ja rappeuttavan mädätyksen tarpeessa kuten ko. voimatekijän ykkösvihollinen amerikan yhdysvallat, läntinen eurooppa+uusi-seelanti+australia, nato-maat.
   Tämän voimatekijän masinoiman märättävän hybridisodankäynnin pääkohteet usa ja natomaat+ruotsi ovat olleet sosialistisen mädätysoperaation kohteina kohtapuoliin sata vuotta(100v). Entiset neuvostoliiton alusmaat sen sijaan vain siitä lähtien kun joko erosivat neuvostoliitosta(punaimperialistisesta venäjästä) tai varsovanliitosta(venäjän alusmaaksi alistetusta tilasta).
   Siten länttä on märätetty kolme kertaa kauemmin kuin ko. voimatekijän kahleista vapautuneita itä-euroopan maita. Joten eipä ole ihme, että nykyisin kulloinenkin pahin liikkeelle laskettu mädätysvillitys tuodaan useinkin julki ko. voimatekijän ykkösvihollisen usa:n kautta ja vastustavat tahot löytyvätkin eu:hun kuuluvista itä-euroopan maista.
   Näin todellinen syypää kaiken läntistä maailmaa pilaavan saastan takana voi naureskella tyytyväisenä ja nauttia länsimaiden romahduksesta ja saada balsamia kylmän sodan ”tappion” aiheuttamalle kaunalleen.

  • Tomi

   Vastaa

   Hienoa että Pohjoismaatkin kulkevat Euroopan kehityksessä kärjessä! Suomi on mainio koealusta kaikille tarpeellisille uudistuksille.

 • J.K.

  Vastaa

  Tahtoisin lukea naisten (oikeiden) kommentteja tästä uutisesta, koska tämä on järkyttävää luettavaa. Lähteen linkki oli aivan oikea ja niitä löytyy muualtakin, jos meinaatte ettei uutinen pidä paikkaansa.

  Olen mies.

 • Julli

  Vastaa

  Tämä uutinen on kelpo esimerkki mihin vihervasemmistolaiset kauniisiin ajatuksiin ja mielenterveysongelmien pohjautuvat arvot johtavat.

  Kun fiktio ja fakta eivät kohtaa, lopputuloksena ei voi olla muuta kuin vihervasemmistolainen utopia (= muiden dystopia).

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi