Paitakauppa Revolt Noirin painofirma irtisanoi sopimuksen ”maineriskin” vuoksi

Revolt Noir myy kansallismielistä vaatetusta.

Rappiokulttuuri

Revolt Noir on vaihtoehtoista katumuotia tarjoava verkkokauppa, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset vaatteet, asusteet ja vaatetusesineet.

Kansallismielistä vaatetusta myyvä Revolt Noir ‑kauppa kertoo Twitter-sivullaan paitansa painavan yhteistyökumppanin irtisanoneen sopimuksen ”mainehaitan” vuoksi. Ilmeisesti tällä viitataan väärämieliseen poliittiseen sanomaan, jollaista kaupan tuotteista voi myös tulkita.

Vaatekauppa kertoo myös, ettei yhteistyökumppanin nimi ole tullut missään vaiheessa esille, joten on hankala sanoa, onko siihen kuulunut esimerkiksi maalittamista tai että mihin väite mainehaitasta ylipäätään perustuu.

Revolt Noir kuitenkin kertoo painofirman yhteyshenkilön vaikuttaneen ”vasemmistoaktivistilta” ja tämän valittaneen jo aikaisemmin joistakin malleista, joten yhteyshenkilön pään sisällä kuvittelema mainehaitta saattaa olla se todellinen syy irtisanomiselle.

Revolt Noir on vaihtoehtoista katumuotia tarjoava verkkokauppa, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset vaatteet, asusteet ja vaatetusesineet. Voit tutustua kaupan valikoimaan heidän kotisivuillaan.

KaupatKotimaaPoliittiset vihollisetRappiokulttuuriRevolt Noir

Keskustelu

3 kommenttia

 • Los6666

  Vastaa

  kunnon koommunistipaskaa.
  no kävimpä tilaamassa paidan 👍

 • Aivopesemätön

  Vastaa

  Thanks, en ollut kuullutkaan ko. firmasta, tuollahan on parikin hauskaa paitaa 😀 Pitääkin tilata !

 • Aimo Tirvaus

  Vastaa

  Mikäli tämä ”yhteyshenkilö” ei ole painofirman omistajia, on hyvä muistaa, että ala on hyvin kipailtu. Miksei painofirman nimeä julkaistu. Pääsisivät omakätisesti toteamaan, kuinka kommareilta loppuu toisten rahat.

 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Lue seuraavaksi