White Boy Summer Fest lähestyy – artistit ja ohjelma julki

Festivaaliyleisöä hemmotellaan Suomen kesään sopivilla fasiliteeteilla, josta löytyy saunaa, järveä, paljua, hyvää seuraa, telttailumahdollisuus, kauppoja sekä tatuointiartisti.

Kulttuuri

Kesän merkittävin kansallismielinen musiikki- ja kulttuuritapahtuma White Boy Summer Fest lähestyy kovaa vauhtia. Järjestäjät julkaisivat maanantaina lopullisen bändikattauksen sekä tietoa muusta ohjelmasisällöstä.

Festivaaliyleisöä hemmotellaan Suomen kesään sopivilla fasiliteeteilla, josta löytyy saunaa, järveä, paljua, hyvää seuraa, telttailumahdollisuus, kauppoja sekä tatuointiartisti.

Ohjelmassa on perjantaina illalla NSBM-bändejä. Lauantaina päivä alkaa jo puolilta päivin kamppailuotteluilla, jossa kehään nousevat kamppailijat ottavat mittaa toisistaan. Otteluiden jälkeen luvassa on paneeli, jossa teemana on käsitellä kulttuurin vaikutusta poliittiseen ympäristöön. Paneelin jälkeen alkavat bändit soittamaan.

Perjantain bändit ovat: Ehre, Aryan Hammer, Sielunvihollinen, Circle of Dawn.

Lauantain bändit ovat: White Uprising, Pagan Skull, Sniper sekä italialaiset No Prisöner ja Green Arrows.

Liput tapahtumaan maksavat 50 euroa kahdelta päivältä ja 30 euroa yhdeltä päivältä. Festivaali järjestetään 16. – 17.6.

Aktivismi D88 Records Kielletyt kirjat Kotimaa Kulttuuri No Compromise Clothing NSBM Rock Against Communism Tulenväki Veren Laki White Boy Summer Fest

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Hi di hi !!

  Vastaa

  Joskus voisi olla sellaisia ”koko perheen” päivätapahtumia. Se mitä sitten illalla tapahtuu voisi olla erikseen. Mutta yhteinen perheiden tapahtuma olisi joskus tervetullut.

  • Aktivisti

   Vastaa

   Kyllä, tällaisen kulttuurin rakentaminen on listalla. Jokainen voi edesauttaa sitä, jos ei muuten niin tekemällä lapsia 😉 

   Mutta esimerkiksi Operaatio Kotkanpesän tukeminen tämän(kin) vuoksi kannattaa, koska tarkoitus on ostaa tila, jossa voi järjestää vaikka lasten leirejä (lue: ei peltihallia).

   • Lehtolapset

    Vastaa

    Jos katsot seuraavan videon niin ymmärrät miten tärkeää lasten tekeminen on:

    https://rumble.com/v2r004k-final-days-worldwide-premiere.html

    Ihmiskunnalla on noin kaksi vuotta aikaa synnyttää seuraavat perilliset. Sen jälkeen niiden saaminen onkin jo hankalampaa.

    Ja kukas SINUA puolustaa kun olet vanha? Ja hoivaa? Elleivät omat jälkikasvusi. Kenen kanssa puolustat oikeuksiasi ellet oman perheesi?

    Tässä pitänee vielä tosissaan ottaa osaa talkoisiin.

    • Suomalainen mies

     Vastaa

     Hankkeen nimi on niin lapsellinen, ettei sitä voi ottaa tosissaan.

     Suomalaisten talo olisi ehdotukseni sen uudeksi nimeksi. Mallia on otettu Ruotsista, siellä kun vastaavaa kutsutaan Ruotsalaisten taloksi.

  • Nimetön

   Vastaa

   Tuo olisi hyvä idea. 22 vuotta jäänyt kaikki muut käymättä paitsi lastentapahtumat.. Nuorin on alakoululainen ja eka lapsenlapsi syntyy syksyllä.. Ikää 44 itsellä mut olo kuin mummolla. Ei jaksa myöhään valvoskella joten perhetapahtumille kannatus.

 • Sturmführer

  Vastaa

  Samaa mieltä! Ehdottoman kannatettava idea!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi