Uusi kokoelmalevy Ukrainan kansallismielisten tueksi

Nimekkäästä esiintyjäkaartista löytyy myös suomalaisia tekijöitä, kuten Kaarna ja Grunt.

Kulttuuri

Uutisoimme maaliskuussa suomalaisten kansallismielisten artistien tuottamasta tukilevystä Ukrainan kansallismielisille sotilaille. ”Suomesta veljille Ukrainaan” ‑levyn myyntituotot on kohdistettu täysimääräisesti ukrainalaisille sotaan osallistuville kansallismielisille ryhmille.

Projektiin osallistuneet artistit eivät osoita tukeaan Zelenskiyn sionistiselle hallinnolle vaan aseisiin tarttuneille maanpuolustajille, jotka tahtovat palauttaa vallan kansalle.

Haastattelimme tuolloin myös kokoelmalevyn taustalla ollutta Juha Kaarna Kettusta. Voit lukea haastattelun TÄÄLTÄ. Mikäli tahdot tutustua Kettusen Industrialia, Neofolkia, Ambientia ja Neoklassista yhdistelevään tuotantoon, voit kuunnella hänen musiikkiaan TÄÄLLÄ.

Nyt myös ukrainalainen Old Captain julkaisee kokonaan uuden kokoelmalevyn sotatoimien rahoittamiseksi. Uuden kokoelman anti koostuu Industrialista, Neofolkista ja Ambientista. Nimekkäästä esiintyjäkaartista löytyy myös suomalaisia tekijöitä, kuten Kaarna ja Grunt.

”Unio Solidarium” ‑kokoelma julkaistaan 2CD- ja digitaaliformaateissa. Tutustu julkaisuun Old Captainin Bandcamp-sivuilla: https://oldcaptain.bandcamp.com/album/v‑a-unio-solidarium

Kappalelistaus

CD 1

Desiderii Marginis – There Was Silence In Heaven
Of The Wand & The Moon – ViperSoul
In Ruin – Ah! Sunflower
Die Weisse Rose – Vaterland
Brighter Death Now – Insanity
Linekraft – Underground Of Ironworks
Sophia – Closer To The Grave
Moral Order – You Must Shoot Before Asking
Grunt – Vortex Of Will
Morthound – To The Last
New Risen Throne & Konau – Speech From The Shadows (II)

CD 2

Vestigial – Red Skies
Empusae & Shinkiro – Fourteenth Ornament
Apoptose & Joy Of Life – Warrior Creed
Wappenbund – Auferstehung (Reprise)
Mortiis – Descending Into A Dream
Galerie Schallschutz – A Place Where We Never Want To Be
Bain Wolfkind – Throne Of Blood
Theologian – Zhakhlyvo
Kaarna – Kuolemaa Ne Hokee
Reserva Espiritual de Occidente – Godhead
Twa Corbies – Nirvana

Lähde: Old Captain

Ambient Grunt Industrial Juha Kaarna Kettunen Kaarna Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Kulttuuri Neofolk Neoklassinen Sota Ukraina

Keskustelu

20 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kaksi jalkaa paha, neljä jalkaa hyvä!

  Vastaa

  Partisaani seisoo samassa joukossa Soroksen, CIAn, USAn, NATOn, EUn, Niinstön, Marinin ja muiden vastaavan pa$kaväen kanssa.
  Eikä ole älyä ymmärtää, että (((Länsi))) taistelee Venäjää vastaan viimeiseen ukrainalaiseen ja että Venäjä voittaa tämän sodan ja USA häviää.

  • Silmien välliin

   Vastaa

   Miten maailman toisiksi mahtavimmalla armeijalla menee Ukrainassa? Kuinka monta teikäläistä olikaan nyt kuollut yrittäessään ylittää rajaa laittomasti? Kauan sodan nyt olikaan tarkoitus kestää, 2 päivääkö se oli?

   Myös suomalaiset tukevat ryssien teurastajia monella tapaa, ja se on hyvä asia. Suomalaiset myös toivottavat tarvittaessa ryssän tulemaan rajan yli – ihan vain, jotta saavat tekosyyn tappaa Ali-ihmisiä.

   • Joe Biden

    Vastaa

    Hyvin menee Venäjän armeijalla tietääkseni? Vai miten on Venäjä edennyt, vaikka lännen tukemat NATOttajat (kuten Partisaani) on laittanu kohta varmaan triljoona €uroa ja miljoonia tonneja sotakalustoa, ammuksia ja muuta tavaraa Ukrainaan mitkä Venäjä on tasaseen tahtiin tuhonnut? Eikö LQBTGSDWERWEKL++++ armeijat oikein toimi (Azov)? Miten muuten Ukrainan presidentti sopii Partisaanin maailman kuvaan? Entä kaikkea sitä vastaan mitä kirjoitatte, eli lännen homo- , juutalais- ja vaikka mitä agendaa tukevia Biden (Sionistien rahoilla pelaava) ja miten muiden suvakkien järjestöjen Ukrainan tukeminen sopii teille?
    Minulle Partisaani oli joskus erittäin hieno yllätys media kentälle, kuten myös Sininen Puolue oli politiikan puolella. Nyt nämä kaksi vaikuttavat olevan perus ”support current thing” projekteja. Kansallismielisiä Nationalisteja ja paskat.

    Sori näin vaan kävi ja ”Support current thing” tyypit ja mediat ei oikein enää nappaa. Partisaanikin on puolensa valinnut. Onnea siitä, että hajoitatte hyvin Kansallismielisten kenttää teidän loistavalla tuellanne natoa ja muita Biidenin perheen tukioita kohtaan.

    • Suomessa uppoatte suohon

     Vastaa

     Kannattaa seurata karttoja. Viimeisen 3 kuukauden aikana etenemisen määrä suhteessa kuluihin ja yritykseen on ollut verkkaista. Etelässä se on pysähtynyt kokonaan – itseasiassa se on ottanut jopa hieman takapakkia. Ryssää kaatuu kuin viljaa ja mistä syystä? Venäjän pienimunaisen presidentin haaveista voittaa sota, jonka toiseksi osapuoleksi valittiin Euroopan korruptoitunein maa. Silti se sotiminen ei tunnu oikein lähtevän. 

     Näillä näytöillä sanoisin, että Suomi on täysin turvassa tuolta aasilaumalta, joka ei tasaisella maalla ja kalustollisella ylivoimalla saa edettyä ilman valtavia menetyksiä.

  • wöömies

   Vastaa

   bätmänin ja anus putkosen aisankannattajat vittuun skenestä

 • J M

  Vastaa

  Ketä ovat nämä kansallismieliset, jos tarkoitetaan esim. juutalaisen oligarkin rahoittamaa sionistipataljoona Azovia, niin aika kaukana ollaan aidosta kansallismielisyydestä, kun taistelevat USAn imperialismin puolesta umpi sionistisen USAn ja Naton tukemana.

  • Terroistit liikkeellä

   Vastaa

   Ja nyt jopa itseään vastaan. Helikoptereiden puolustusjärjestelmillä (fosfori) sytyttävät viljapeltoja palamaan. Toisin kuin Suomen keltainen lehdistö väittää ”venäjän” sitä tekevän, niin Venäläiset ovat julkaiseet video viljapeltojen sytyttämisestä.

   Niin että todella ”kunnioitettavia” sotureita nämä Azovit ja Aidanit. Terroisteja ne on.

 • T . T

  Vastaa

  Kyllä Ukrainalaiset taistelevat nyt ihan oman kansakuntansa säilyttämisen puolesta heidän veri vihollistaan vastaan. Jos menet nyt joltain Azovin soturilta kysyyn, että minkä puolesta taistelee niin ei taida vastata, että sionismin tai USA:n.

  Ukrainassa on mätä korruptoitunut juutalais hallinto ja Juutalaiset hallitsevat maan talous elämää, kuten muuten Venäjänkin, mutta kansa ja kansan armeija on osoittanut erinomaisuutta taistellessaan määrällisesti ylivoimaista vihollista vastaan menestyksekkäästi. 

  Sanot, että Azov on sionistipataljoona kaukana kansallismielisyydestä, kun he taistelevat maansa puolesta. Mitä mielestäsi heidän tai muiden kansallismielisten Ukrainalaisten, joita heidän armeijansa on täynnä, pitäisi tehdä??? Laskea aseet? Antaa ryssän valloittaa maa, raiskata ja teurastaa maanmiehiä? Puhut ”aidosta kansallismielisyydestä”, mutta kuinka helvetin säälittävä kansan petturi pitää olla, että kieltäytyisi puolustamasta maataan?! 

  Jos pystyt näkemään kansakunnan ainoastaan sen poliittisten johtajien kautta, niin sinä se olet hyvin kaukana siitä AIDOSTA kansallismielisyydestä. Poliittiset doktriinit tulee ja menee, kansakunnat säilyy. Puhumattakaan poliittisista johtajista. 

  Parempi huonon johtajan johtama itsenäinen maa, kuin ei maata ollenkaa.

  • J M

   Vastaa

   USA kaappasi vallan 2014 ja on ainakin siitä asti militarisoinu Ukrainaa Venäjää vastaan ja samaa paskaa yrittävät Suomeenkin. Heidän pitäisi potkia USA ja Nato hevonkuuseen sekoilemasta sieltä, USA ja Nato muka tukevat Ukrainan itsenäisyystaistelua on täysin naurettava väite. Täysin juutalaisen ylivallan hallussa oleva USAn johtama länsi on se paskiainen ja juutalaismafia on se syöpä josta on päästävä eroon, ihan ku jengi tosiaan aattelee, että kun Venäjä on tuhottu ja länsitetty niin kansallismielisyys alkaa kukoistamaan, täysin harhaista ajattelua on kuvitella, että mätäpaise USA tukisi jotain hyvää. USAn johtama länsi on uppoava laiva ja USA vetää surutta kaikki viemäristä alas.

   Ukraina suurvalta hierarkian pelikentässä
   https://www.magneettimedia.com/ukraina-suurvalta-hierarkian-pelikentassa/
   Todennäköisesti transatlanttinen uusliberalistinen maailmanjärjestys on hiipumassa, sillä vallansiirtymä on tapahtumassa maailmanpolitiikan ja vallan osalta atlanttiselta vyöhykkeeltä Tyynenmeren akselille. Koska Yhdysvaltojen johtajuus maailmanjärjestyksen keulakuvana murenee, eikä se pysty säilyttämään globaalia asemaansa yllä rauhanomaisin keinoin, on se turvautunut voimakeinoihin pyrkiäkseen säilyttämään aikaisemman globaalin kypsän hegemoniansa. Juuri nykyinen sotatila Ukrainassa on osoitus suurvaltojen raadollisesta kamppailusta maailmanjärjestyksen hegemoniasta.

  • Tapiola

   Vastaa

   Taidat olla eri kirjoittaja kuin se TT. Ei Ukrainaa taideta itsenäiseksi jättää, oli huono tai hyvä johtaja. EU:n etupiiriksi ja maatalousmaaksi se on katsottu toisin kuin kylmempi Suomi, jonka osa on EU:n etupiirissä on olla metsineen hiilireservaatti ja toisaalta karkean hyödyntavoittelun kohde kaivoserämaana.
   Azovilla ja muilla nationalistisilla ryhmillä varmasti olisi toive taistella sen oman maan puolesta, mutta ei heitä sitä varten pitkällä tähtäimellä siedetä. Ristiriitainen asia kaikkinensa nuo nationalistit, joilla on suku- ym taustaa Hitlerin Saksan aikaan. Ei heillä ole tulevaisuutta Ukrainassa.

 • Sodan Jumala, Tykistö.

  Vastaa

  Ukraina tarvitsee nopeasti massiivisen määrän pitkän kantaman tulivoimaa. 

  Venäjän hyökkäys on pysäytettävä ja lyötävä takaisin.

  Tähän tarvitaan Sodan Jumalaa eli raskasta tykistöä. 

  Länsimaiden ryhdistäydyttävä ja pantava toimeksi. 

  Ammuksia tarvitaan käytännössä rajaton määrä. Kun Venäjän suuret yhtymät tuhoutuvat pysähtyy Venäjän hyökkäys. 

  Ja silloin Ukraina tarvitsee Leopard panssareita ja muita länsimaisia panssareita joilla suoritetaan suuri vastahyökkäys.

  Sotamateriaalin on virrattava nopeaan tahtiin Ukrainaan.

  UKRAINE NEEDS THE GOD OF WAR, HEAVY ARTILLERY.

  • Sotatieteiden tohtori!

   Vastaa

   Hienosti on omaksuttu valtamedian toitottamat totuudet! 

   Ei mitenkään kelpaisi mikään muu kuin eurooppalaisten tapattaminen toisiaan vastaan?
   ‑Ehei! Verta pakkiin ja rrrautaa rajalle!

 • Melina

  Vastaa

  Usein on se artikkelin lukemisen ymmärtäminen, niin kuin nyt tämäkin artikkeli.

  ”Projektiin osallistuneet artistit eivät osoita tukeaan Zelenskiyn sionistiselle hallinnolle vaan aseisiin tarttuneille maanpuolustajille, jotka tahtovat palauttaa vallan kansalle.”

  • Tapiola

   Vastaa

   Oikein hyvä. Lainasit sen kappaleen jonka itsekin aioin. Kyllähän sitä valtaa kansalle erilaiset nationalistit haluaisivat palauttaa. Heille vaan ei kovin hyvällä, siis ei hyvällä eikä pahalla sellaista valtaa anneta. Ukraina on hallintoineen länsivaltojen basaari. Itsenäisyystaistelijoiden osa on pitää myyntikojuja pystyssä ja uhrinsa antamalla.

  • Ristiriitainen

   Vastaa

   Kyllähän minä sen luin mutta kun tässä kohdassa on selkeä ristiriita muun kirjoituksen kanssa.

   Aseisiinhan tarttuivat tällä kertaa Donbasin ja luhanskin kansalaiset jotka lähtivät karkoittamaan maastansa pois ukrainlaisia sotavoimia. Ja avukseen kutsuivat venäläisiä maiden keskinäisen avunantosipimuksen mukaisesti. Miten sitten levyn tuotto voidaan käyttää ”Suomesta veljille Ukrainaan”??

   Tietääkseni Ukrainassa ei ole tapahtunut kansannousua Zelenskyä vastaan tai alkanut sisällissotaa CIA/Soroksen rahoittamia Azov- ja/tai Aidan armeijoita vastaan. Siis kenelle ”veljille” rajat oikein menevät?

   Juuri Ukrainalaiset juoukot ovat Maidanin päivistä lähtien valloittaneet Donbasia ja Luhanskia ja tappaneet niiden kansalaisia. Pitää muistaa että maathan itsenäistyivät jo vuonna 2014 ja Venäjä oli viimeisiä jotka ratifioivat nämä omat valtiot. Sitä ennen usemapikin valtio oli Donbasin ja Luhanskin jo tunnustanut.

   Voisit ehkä selventää keitä nämä ”veljet” ovat. 

   Minä näen Ukrainan puolella BlackWaterin- ja Dyncorpin palkkasotureita yhdessä kansainvälisten palkkasotureiden kanssa. Sekä oman maan kasaareja. Vastapuolella näen Donbasin ja Luhanskin asevoimat yhdessä Venäläisten kanssa. Kaikki slaaveja. 

   No, niin tai näin. Tämän erikoisoperaation seurauksena maailma ei joudu nälänhätään. Ukraina tuottaa vain noin 20tn enemmän viljaa kuin esim. Saksa hyvänä vuotenaan. Se, jääkö maailmalla kasvatetusta viljasta jonkun Ukrainan koko sato pois (noin 5% kaikesta viljasta) sillä ei kansainväliseti mitattuna ole mitään merkitystä. Toki, se on sitä halvinta viljaa maailmanpankin ostajille. Mutta ihmisten näkövinkkelistä se ei vaikuta mihinkään, vaikka koko sato jäisi saamatta.

   • Tapiola

    Vastaa

    Jotain virheitä sinulla tuossa on. Siis 20tonnia viljaa tuotetaan Suomessakin 4–7 hehtaarilla ilman katovuotta. Ehkä jäi muutama nolla pois’?
    Sitten yleensäkin Ukrainan maaperä ilmastoineen on varsin otollinen viljelyyn, myös öljykasveille. Maailman markkinoille tarvittavasta vehnästä merkittävä osa on Ukrainan varassa ollut. Se on siis merkittävä. On oikein tuudittauduttu sellaiseen liberaalin onnelan pilvilinnaan, että Ukrainasta sitä tulee halvalla, ja itse EU voi keskittyä matuttamiseen ja laajenemiseen. EU haluaa Ukrainan itäiseeen etupiiriinsä vilja-aitaksi toisin kuin kylmä Suomi.
    Suomesta EU haluaa itäiseen etupiiriin kuuluvan hiilinielun metsineen.

    • Ei merkittävä suuruusluokka

     Vastaa

     Nimenomaan. Silloin kun pohjois-saksan alueilla sato onnistuu niin ero Ukrainan tuottamaan viljaan (poislukien öljykasvit, maissit, soijat jne) ei ole kovinkaan suuri.

     Meille vain valemedian kautta toitotetaan että ”Nyt maailma kuolee nälkään” vaikka mitään muutosta ei suurusluokaltaan ole olemassa. Euroopan viljan määrä pysyy äytännöllisesti entisellään eikä sitä edes huomaisi missään jollei loppuasiakkaan hinta nousisi. Tukkuhinnat tuskin muuttuvat lainkaan.

     No, nythän Ukrainalaiset sytyttelevät Donbasin ja Luhanskin viljapeltoja tuleen. Saas nähdä mitä siitäkin tulee. No, onneksi Venäjältä saadaan jos Donbasilaisilta ja Luhanskilaisilta jää jotain puuttumaan. 

     Ja kumpa Ukrainalaiset lopettaisivat jo kolme viikkoa kestäneen tykistötulituksen siviilikohteisiin rintamalinjan taakse. Sen on mahdollistanut Saksalaiset Howitzerit ja Ranskaliset Ceasarit. Turha niitä siiilieja on tulittaa kun etulinja vyöryy päälle.

   • Plääh

    Vastaa

    Aivan huuhaata. Vain 30 % Donbassissa halusi ylipäänsä laajempaa autonomiaa. Kukaan ei tarttunut aseisiin, vaan aseet ja päällepäsmärit ja valtaosa sotilaista tuli rajan takaa ja olivat ”pieniä vihreitä miehiä”. Kansankokouksissa oli vain vähemmistö läsnä. Virastojen valtaukset eivät onnistuneet juuri koskaan ensimmäisellä kerralla jne

 • Tapiola

  Vastaa

  Maissi on vilja. Siitä ei väännetä edes pitsoja. Sitä tuotetaan kyllä USAssa paljon. Kuten aik. kirjoitin, Ukraina on merkittävä vehnän tuottaja, siis vientimielessä. Se on moninkertainen Saksan vientiin verrattuna. Kun Kiina vie viljaa afrikkaan, se tekee myös sellaiset sopimukset jotka hyödyttävät. Se ei matuttamisen ilosta ruoki ketään, toisin kuin Urpilainen joka on jonkinlainen afrikkakomissaari. Saksalaisilla tulee nälkä jos mm vehnää menee liikaa matutukseen. Silloin maailmanmarkkinahinta nousee ja en ihmettele, vaikka Suomikin ensi talvena vedetään mukaan solidaarisuusnälkään afrikkalaisten hyvin lisääntyvien veljiemme puolesta.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Yksi upeimmista suomenkielisistä lauluista on Agit Prop’in levyttämä Natalia. Sanoissa ei ole kommunismin tai NL:n ylistystä, ja se sopii aivan yhtä hyvin 2. maailmansodan jälkeiseen tilanteeseen, Ukrainan itsenäistymiseen 90-luvun alussa jolloin Natalia lopultakin pääsi vapaaksi, ja myös nykyiseen tilanteeseen. Monia vasemmistolaisia varmaan asia kyrsii, ja monet kansallismieliset taas todennäköisesti hylkivät laulua sen historian vuoksi.

  Itse kävin Ukrainassa omatoimimatkalla pian itsenäistymisen jälkeen, ja jäi hyvä mieli reissusta ja tapaamistani ihmisistä. Jospa Venäjän talous romahtaisi niin totaalisesti kuin aikanaan NL:n että pian oltaisiin taas tässä tilanteessa:

  Niin vitkaan siirtyy varjo ristikon
  Natalia, oi kuuletko?
  Soi yössä rakentajain laulut jo
  He palaavat ja silloin vapaa on taas Ukraina!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi