Suomalainen kansallismielinen musiikkijulkaisu kerää rahaa ukrainalaisille taistelijoille

Myyntituotot lähetetään täysimääräisesti ukrainalaisille sotaan osallistuville kansallismielisille ryhmille.

Kulttuuri

päivitetty

Suomalaiset kansallismieliset yhtyeet ja muusikot ovat julkaisseet ”Suomesta veljille Ukrainaan” ‑nimisen kokoelmalevyn, jonka myyntituotot lähetetään täysimääräisesti ukrainalaisille sotaan osallistuville kansallismielisille ryhmille. Levyllä on edustettuna useita tyylilajeja RAC:sta aina metalliin ja neofolkiin.

Julkaisija muistuttaa, että suomalaiset kokevat muun muassa talvisodan muiston vuoksi luontaista sympatiaa Venäjän suurvaltapolitiikan hampaisiin joutuvia kansakuntia kohtaan. Kokoelmalevyllä kerätään varoja ukrainalaisille sotureille, jotka puolustavat kotimaataan likaisia valloittajia vastaan.

Levyllä on yhteensä 11 raitaa, ja mukana on niin nimekkäitä kuin myös uudemman aallon kansallismielisiä artisteja. Tällä hetkellä levy on myynnissä digitaalisessa muodossa Heretic Camp ‑sivuilla. Tekeillä on myös fyysinen cd-levy, jonka julkaisusta Partisaani tulee tiedottamaan ajallaan.

Osta digitaalinen julkaisu hintaan 5 euroa TÄÄLTÄ.

Kaarna Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Kulttuuri Musiikki Politiikka Sota Ukraina

Keskustelu

25 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kaarna

  Vastaa

  “Suomesta veljille Ukrainan”

  01 Circle of Dawn: Shekels, roubles, dollars, euros and blood
  02 Norrhem: Kolme kärkeä kultaista
  03 Vapaudenristi: Taistelutahto
  04 Pagan Skull: Rules of revolution
  05 Hiidenlintu: Ikuinen kehä
  06 Pyhä Kuolema: Loputonta taistelua!
  07 Sielunvihollinen: Isken arkkuusi viimeisen naulan
  08 Stormheit: Heräämätön
  09 Goatmoon: Attitude
  10 Fatherland: Victorious one
  11 Kaarna: Aurinko aalloilla Dneprin

  The attack that the noble Ukraina was forced to face in 24th of February ignited more powerful feelings of hate and disgust towards the aggressor and heartfelt sympathy for the people whose beautiful country is now being ruined by these cruel liars since years now.

  We the Finns have the Winter War in our cultural heritage and in our atavistic memory. So, when the armed Red Star rises from the horizon, our fury rises too. This time it’s in the disguise of “Zed”… nevertheless, they’ll surely be dead.

  Finnish nationalistic music scene has never hesitated speaking it’s mind and presenting their ideology with talent and vision that is noted world-wide.

  So, we wanted to raise our voices against the filthy intruders, and help to make some revenue for the valiant troops that are rightly and firmly defending their noble lands.

  EVERY CENT AND PENNY OF THE SALES OF THIS ALBUM IS SENT DIRECTLY TO THE ARMED RESISTANCE OF UKRAINA.

  This is “Suomesta veljille Ukrainan” – From Finland to the brothers of Ukraina. 11 unreleased tracks of Black Metal, RAC, Neofolk etc., of which many has been made especially for this release.

  – K. & HH / COD / EIF

 • Zardex

  Vastaa

  Onko yhtäkään maata maapallolla, paitsi Venäjä, jossa valtaosa väestöstä on nyt avoimesti juhlistaen ryhtyneet globalismia ja kansojen oikeuksien ja vapauksien polkemista vastaan? Onko täysjärkistä ”kansallismielisyyttä” tukea kasaarijuutalaisten taistelua ainoata kansallismielisyyttä ja globalismia edes retoriikassaan vastustavaa suuntausta vastaan?

  https://www.youtube.com/watch?v=1TusL31penM&t=64s

  • Always Anti-Russia

   Vastaa

   Onko kansallismielistä tukea ryssiä? Katsopa huviksesi keiden kanssa se Putinkin kättelee, juutalaistenpa tietenkin. Painu Igor vittuun täältä.

   • pää määrää

    Vastaa

    Monet eivät huomaa suurta muutosta, eikä se helppoa olekaan, koska median luoman kuvan mukaan edistymista on tapahtunut hyvään tasa-arvoiseen suvaitsevaisuuteen.
    Venäjä on muuttunut kommunistisesta gobalistisesta valtiosta terveeseen kamsallismieliseen suuntaan ja todellisuudessa läntinen kulttuuri muuttunut luonnottomuuksien kommunismin tapaiseksi autoritaariseksi Orwell-kulttturiksi.

    • Sotarikollinen Putin

     Vastaa

     Muutos ei voi jäädä huomaamatta miten naapurista tuli sotarikollinen ja kansanmurhaaja. Tuota leimaa ei Venäjä saa pois ihan heti ja ainoa kaveri heillä tulee olemaan pohjois-korea. Molemmissa talous yhtä kuralla ja ulkomaankauppa jumissa. Venäjän aloittama rikollinen sota niellyt valtavasti resursseja, mielettömät tappiot ja jatkuva valehtelu ovat syöneet Venäjän uskottavuuden pitkälle tulevaisuuteen.

    • Hh1488

     Vastaa

     Ei mikään valtio ole kansallismielinen tänä päivänä. Samanlailla se Venäjäkin ajaa kansallismielisyyttä vastaan ku muutkin maat. Toki joku azov ja nationalistit on nyt hyödyllisiä siks niitä kosiskellaan, ei pidä olla tyhmä ja mennä siihenkään retkuun, muuten tulee puukkoa selkään. Meidän pitää keskittyä vaan omaa tekemiseen.

    • Reiska

     Vastaa

     Kommunistit ovat riippuvaisia muista. Mutta tangoon tarvitaan aina kaksi eli Venäjäkin on riipuvainen EU:sta, Suomesta jne. jos mielii tavaraansa jonnekin myydä. Kyllähän näin ajatellen EU:kin on kommunistinen.

   • rukiver

    Vastaa

    Häh, Venäjähän se vasta globalistinen on omassa mitassaan. Siellähän on varsin tiukat antikansallismieliset vihapuhelaitkin olemassa ja tuomiot kovia.
    Kannattaa tutkia joskus esim. karttaa millainen Venäjä kaikenkaikkiaan on ja perehtyä millaisia kansoja (ja uskontoja) siellä lopulta elää. Asioista selvää ottaminen on myös ihan suotavaa ennen kuin laukoo typeryyksiä Internetissä.

  • Plääh

   Vastaa

   Pikemminkin on aloittanut Ukrainan tuhoamisen asukkaineen. Stalin juutalaisremminsä kanssa tappoi vain suuren osan ihmisistä. Hän oli globalisti ja Lännen satelliitti. Putin juutalaisoligarkkeineen on nimenomaan samaa juutalaismafiaa kuin Lännen johto, Eli globalismin nyrkki.

   Ukrainalaiset eivät ole ksaarijuutalaisia. Putin ja Venäjän todellinen johto ovat

 • TT

  Vastaa

  Ukrainan yli on kävelty historian saatossa suuntaan jos toiseenkin. Vieraat ovat tulleet milloin valloittajina milloin vapauttajina. Myös punikit tekivät takavuosina laulun aiheesta. Taiteellinen taso oli 1970-luvun punikeilla harmittavan hyvä. Nyttemmin heillä ei ole esittää mitään vastaavaa.

  https://www.youtube.com/watch?v=Rt5BQMxgZ8o

  • Zardex

   Vastaa

   Ukraina on geopoliittisen asemansa takia suurvalloille tärkeä ylikävelemisen alusta. Jotta tuo ylikävely loppuisi olisi Ukrainan kansaa puolustavien isänmaallisten onnistuttava saamaan neutraali Ukrainan itsenäisyyttä puolustava asema idän ja lännen välissä. Tätä suurin osa ukrainalaisista on selvästi jo pitkään tukenut ja vastustanut korruptiota jota on paljon ylläpidetty juuri myös ulkopuolisten vaikuttajien taholta, jotka ovat halunneet pitää ukrainan ommana pelinappulanaan. Juuri siksi Ukrainassa ei ole onnistuttu rakentamaan aitoa kansallismielistä politiikkaa, koska Ukraina on kovin köyhä ja ulkopuoliset vaikutteet ovat kyenneet aina korruptoimaan ja kaappaamaan kaikki liikkeet itselleen, kuten tuon nykyisen näennäisesti korruptiovastaisen liikkeen.

   • Markku Heksamakkara

    Vastaa

    Ukraina on ehkä köyhä, muttei niin köyhä kuin mitä Venäjä tulee olemaan muutaman kuukauden päästä. Kiinan huora.

 • Kaarna

  Vastaa

  Länkyttäkää ryssien perseennuolijat mitä länkytätte. Ollaan joo ihanan konservatiivisia venäläisiä ja naiset on naisia ja miehet miehiä. Kyllä.
  Siitä huolimatta fakta on se, että Puna-armeijan uusi Putinoitu versio ampuu veljeskansaansa riekaleiksi ja pommittaa niitä rakkaita kaupunkejaan mitä lähtivät ”vapauttamaan” verisiksi sepelikasoiksi. Sitä ei voi hyväksyä.

 • Plääh

  Vastaa

  Nimimerkille Pää määrä: Nationalismi on Venäjällä yksi ns. kestremismin muoto ja nationalisteja vainotaan.

 • Urho Ykkönen

  Vastaa

  Kaiken keskellä lienee syytä muistaa että Ukrainalainen 44. divisioona aiheutti meille 738 sankarivainajamme + kuoleman Raatteen tiellä joten tukekaa vain niitä jos haluatte. En tue !!!
  Kaikki ne on slaavilaisia tuolla – ja joka laukaus on meidän voitto. JOS sankarivainajat vielä
  tietäisi että Suomi lähettää sinne nyt aseita niin nousisivat haudoistaan ja SUOMI KP laulaisi teille Ukrainalaisten hännystelijöille viimeiset laulut. Ei niiden olisi ollut tänne aikoinaan pakko olla tulla. Niin vain tekivät. Ei mitään solidaarisuutta sen vuoksi. Tapelkoot keskenään…

  • Plääh

   Vastaa

   Paljon enemmänhän se Suomussalmelle saarrettu divisioona aiheutti. En tiedä, onko tuossa mukana molempien aiheuttamat tappiot. Osa tappioista on Siilasvuon heikkojen kykyjen syytä. Häntä kutsutaan lisänimellä Jalmari Verinen.

   Se, että ukrainalaiset kuskattiin sotaan tänne, oli Neuvostoliiton johdon syytä, kuten koko Talvisota. Ei sitä Ukraina järjestänyt. Ukrainalainen 44. divisioona vielä kuskattin lähes kesävarusteissa paikalle ilman kunnon huoltoa. Itsemurhia tehtiin paljon jo matkalla. Sotilaat olivat orjia, joita juutalaiset komissaarit johtivat ja he teloittivat sotilaita kuin kärpäsiä. Talvisodassa joka divisioonassa ja armeijan johdossa komissaareilla oli tavattoman suuri valta verrattuna myöhempään. 

   Sama kuin ukrainalaiset syyttäisivät jotain burjaattien autnomista aluetta siitä, että Ukrainaan on hyökätty, jos sieltä kuskataan väkeä sinne sotimaan pakolla. Alkaa olla heikot eväät putinistien jutuissa.

  • Sotarikollinen Putin

   Vastaa

   Stalin taisi kuopata porukkaa pienemmästäkin syystä kuin taistelusta kieltäytymisestä. Nehän olisi leimattu kansanvihollisiksi aivan kuten nyt Putin ajaa itsepuhdistusta omiensa joukossa ja etsii vihan vimmalla pettureita ja varmaan löytääkin niitä. Eikös KGBn periaatteena ollut, että syyllisiä ei ole olemassakaan. On vain huonosti kuulusteltuja. Putinin raukkamaisuutta ja kieroutta osoittaa hyvin miten hän ei edes uskaltaudu suoriin neuvotteluihin Zelenskyin kanssa. Ukraina taistelee sankarillisesti ja ansaitsee kaiken tuen ja Venäjä roistovaltiona ansaitsee kaiken halveksunnan.

   • Sotarikollinen Putin

    Vastaa

    Korjaus: KGBn periaatteena oli, että SYYTTÖMIÄ ei ole olemassa. On vain huonosti kuulusteltuja.

  • Tyrsky

   Vastaa

   Urho Ykkönen, mitä pahemmin ryssä saa tuolla turpaansa, sitä varmemmin se älyää pysyä poissa meidän rajoiltamme. Suomalaiset sankarit ymmärtävät tämän ja varmasti tukevat ajatusta tältä osin.

   Se on sitten toinen juttu, miksi jokin black metal on tehtävään valjastettu. Wiki: ”sanoituksille ominaista on äärimmäinen hyökkäävyys kristinuskoa kohtaan”.
   Suomalaisuuteen kuuluu kristinusko ja Suomen lipussa on risti hyvästä syystä. Nyt jotkut onnettomat yrittävät saada porukat pyyhkimään Suomen lipulla persettänsä ja kutsuvat sitä hyväntekeväisyydeksi.

   • Kaarna

    Vastaa

    Suomalaisuuteen nimenomaan _ei_ kuulu kristinusko ja risti on lipussa ilman hyvää syytä. Kirjoitin tästä artikkelinkin tähän julkaisuun jokin aika sitten:

    https://www.partisaani.com/opinion/2020/07/27/sananen-kansallismielisyydesta-ja-kristinuskosta/

    • Tyrsky

     Vastaa

     Olipa hyvä kalikka kun tuo noin älähti.

     • Gangleri

      On suorastaan typerää luoda vastakkainasettelua kristinuskon ja pakanuuden välille etenkin tällaisessa tilanteessa; miksi tehdä näin, mikäli on isossa mittakaavassa samaa mieltä poliittisista ja yhteiskunnallisista kysymyksistä? Olennaista ei ole se onko kristitty vai pakana vaan se onko traditionalisti vai modernisti – näiden kahden välillä se todellinen kuilu on.

     • Tyrsky

      Gangleri, hyviä traditioita tulee varjella, siitä olemme samaa mieltä. Varmasti olemme samaa mieltä siitäkin, että täytyy tarkastella kuinka hyviä mitkäkin traditiot ovat. Troijan hevonen ei ole hyvä, vaikka se olisi juurruttanut asemansa yhteiskuntaan. Tunnistin noista satanistin kristinuskonvastaisista kirjoituksista niin monta valhetta, että niiden käsittely vaatisi hyvin paljon aikaa ja vaivaa. Sehän on eräs valehtelijan pyrkimys.

      Totuus lukeutuu ylevimpiin arvoihin. Tunnen hyvin suurta myötätuntoa niitä kohtaan, jotka joutuvat ja ovat joutuneet kärsimään valheiden takia. Eräs tällainen ryhmä on valheellisen holokaustikertomuksen uhrit. Paljon vielä isompi ryhmä kärsii maailman saatanallisimmasta mekanismista, tyhjästä rahaa luovasta velkarahajärjestelmästä. 

      Kumpikin näistä totuuksista on erittäin huonosti tunnettu. Kumpaakin vastaan kansallishenkiset taistelevat. Molemmilla rintamilla menestys on ollut vaatimatonta, tai ehkä jopa olematonta. Syy siihen on yksinkertaisesti se, että aktiivit karkoittavat aktiivisesti kaikki ne, jotka mieltävät rehvakkaan esiintymisen fanatismiksi ja tietynlaisen traditionalismin (uus-)pakanuudeksi, siis kaikeksi sellaiseksi jota he odottavat ’murhanhimoisilta natsipaskoilta’.
      Sorry kielikuva, en itse noin ajattele, vaan yritin havainnollistaa miten tuollainen mielikuva tukee massojen käsityksiä holokaustinarratiivista ja siitä miten kaikki maahanmuuttokriittisyydestä pankkiirien vastustamiseen menee tuon porukan mielestä kaikki saman sateenvarjon alle. 

      Kristillisyyttä tukeva kansallismielisyys on siksi kannatettavaa, mutta satanistien touhuista kannattaa muistaa miten se on linjassa siihen mitä Neuvostoliitossa oli. Satanismin tuominen kansallismieliseen toimintaan ei oleellisesti eroa saatanallisesta kommunismista. Molemmat ryvettävät totuuden, ihmisluonnon ja ihmisen suhteen Jumalaan.

      Totuus ei tee kompromisseja.

    • kryptoj

     Vastaa

     Jopa Mannerheim kutsui suomalaisia Isaskarin pojiksi eli Jaakobin yhdeksännen pojan jälkeläisiksi. Siksi Kristus ja risti kuuluvat myös tänne.

     https://christogenea.org/

 • Paljon videoita

  Vastaa
 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi