Kansallismielinen hip hop ‑artisti Mr Bond vangittu Itävallassa

Artistia odottanee pitkä tuomio sananvapausrikoksista.

Kulttuuri

Kansallismielinen, hyvin suosittuna hip hop ‑artistina tunnettu Mr Bond on vangittu Itävallassa. Tähän asti ainoastaan taiteilijanimensä kautta tunnettua artistia odottanee vuosien vankilatuomio sananvapausrikoksista.

Mr Bond otettiin kiinni tammikuun puolella. Kotietsinnässä häneltä löytyi lyriikoita, kolmannen valtakunnan koristerekvisiittaa sekä ”aseita” (mikä voi todellisuudessa tarkoittaa esimerkiksi keittiöveitsiä). Myös nauhoitusvälineet päätyivät poliisin matkaan.

Poliisi on intensiivisesti selvittänyt artistin henkilöllisyyttä viimeistään siitä lähtien, kun Hallessa yksittäinen ihminen yritti kotitekoisilla aseilla hyökätä synagogaan. Hyökkääjä soitti Mr Bondin musiikkia nettiin lähettämässään suorassa lähetyksessä hyökkäyksestä.

Ajatusrikoksia

Artistin rikokset liittyvät sananvapauslakeihin, jotka erityisesti Itävallassa ovat äärimmäisen kireät. Maassa on kielletty ”holokaustin” kriittinen tutkiminen sekä ”kansallissosialismin uudelleenherättely”, joita molempia lyriikoissa lienee lain tulkinnan mukaan tehty. Lisäksi häntä epäillään tekijänoikeusrikoksista, sillä hänen kappaleet ovat parodiaversioita tunnetummista kappaleista.

Mr Bond tuli tunnetuksi joitain vuosia sitten internetissä laajalle levinneillä kappaleillaan. Hän on heittämällä suosituin kansallismielinen hip hop ‑artisti, ja hänen voisikin sanoa luoneen merkittävää pohjaa laajemmalle kansallismielisille hip hop ‑kulttuurille. Hänen musiikkiaan löytyy edelleen ainakin Telegram- sekä Bitchute-palveluista.

Jaamme lukijoillemme yhden hänen kappaleistaan. Kyseisen kappaleen sanoma lienee ajankohtainen sattuneesta syystä: Mr. Bond – Fuck The Police

Lähde: Kurier

Itävalta Kansallismielinen kulttuuri Kulttuuri Mr Bond Musiikki Poliisivaltio Poliittinen vaino PolPo Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Nämä ”ajatusrikosjahdit” ovat kyllä erittäin sairaita ja myös oiva todiste siitä, että valtaeliittiä pelottaa kansallissosialismin sanoma, joka levitessään tulisi kääntämään asiat kansan eduksi toimivan systeemin kautta.

 • Juha Pekkala

  Vastaa
 • juha.

  Vastaa

  Historiaa ei voida tuomita rikokseksi sen enempää kuin kenenkään yksittäisen ihmisen mielipiteen- ja sananvapautta. Historia tuomitaan irrottamalla se kontestistaan ja omasta ajastaan, syy- ja seuraussuhteistaan, jotka johtivat kulloiseenkin ajanjaksoon maailman historiassa. Yhtä hyvin voitaisiin rikollistaa Kolumbuksen v. 1492 Amerikan löytö matkalla ”Intiaan ja siitä eseuranneiden tapahtumien vuoksi. Tai vielä parempaa: Israelin valtion perustaminen v. 1947 ja siitä syntyneet jatkuvat sodat ja konfliktit, jossa sopassa on tietenkin koko läntinen maailma saaden palkakseen vain ”rasismia” ja ”valkoisen miehen ylivaltaa taakkoineen päivineen. Pirkuleen hyvä diiili!

  • john smith 4677

   Vastaa

   Kukaan ei ole tuominnut historiaa rikokseksi… et silleen, natsit nyt vaan olivat rikollis-tyranni-totalitaristeja.

   • Tikkakosken Manne

    Vastaa

    Olivat vain sosialisteja, kansallisia sellaisia, vs. internationalistisia sellaisia. Eivätkä muuten olleet edes rikollisia vaan toimivat säätämiensä lakien mukaisesti.

 • Väinö

  Vastaa

  ”This video is unavailable as the contents have been deemed potentially illegal within your country by our moderation team.”

  Tälläinen teksti tulee bitchutessa nykyään vastaan mr. bondin videoissa ja muissakin Kansallis-sosialismia käsittelevissä videoissa.
  Sinne meni sitten se vapaa videoiden jako palvelin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi