Video: Musta mies teloittaa kylmästi valkoisen kodittoman keskellä katua

Impulsiivisuus ja heikko itsehillintä ovat tyypillisiä ominaisuuksia afrikkalaisella rodulla.

Rikos

Sivusta seuraajan kuvaamalla videolla musta mies kaikessa rauhassa latailee asettaan ja lopulta kylmästi teloittaa katukivetyksellä istuneen kodittoman valkoisen ampumalla tätä päähän.

Silminnäkijöiden kertoman mukaan ampuja, Deshawn Thomas, oli hetkeä aiemmin tapellut kodittoman valkoisen kanssa läheisellä bensa-asemalla ennen murhatyötä ja musta oli ilmeisesti tästä edelleen niin vihainen, että päätti lopulta tulla tappamaan miehen.

Deshawn pakeni paikalta mutta pidätettiin myöhemmin murhasta epäiltynä.

Lähde: Daily Mail

Amerikan mustat Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Ulkomaat Valkoisiin kohdistuva väkivalta Yhdysvallat

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Että näin

  Vastaa

  Siinä taas osoitus amerikkalaisesta älykkyydestä. Musta mies omaa erinomaisen matalan itsetunnon eikä nähtävästi edes tule mieleen että voisi joutua vastaamaan teostaan, varmasti kuningasolo kun istuu elinkautista.
  Kuvaaja vain katsoa möllöttää ja kuvaa kännykällä, ei aiettakaan puuttua tilanteeseen edes soittamalla tai pyytämällä jonkun soittamaan hätänumeroon, lopuksi jeesustellaan taas ”aivan yllättävää” lopputulemaa, ei millään arvannut tapahtuman kulkua kun musta-pekka kaivaa mutkan esille.
  Tällaiset sitten olettavat olevansa maailman ”parhaita” ”demokratian” airueina, ei kiitos.

  • Party-stepper

   Vastaa

   Feikkivideohan tämä on. (Toisaalta amerikkalaiset ovat kehitysvammaisia, joten pirustako niistä tietää…) Näitä outoja tapauksia USA:sta tulee julki. Mieleen jäänyt sellainen, jossa muka annettiin 25 vuoden tuomio valkoiselle, nuorelle naiselle siitä, että oli ajanut autolla neekerilapsen ohi ja huutanut tälle jotakin. 25 vuotta huutamiseta. Joo‑o. Ihan varmasti. Ei kannata uskoa edes näitä ”virallisia” uutisia.

 • Työperäinen maahanmuutto

  Vastaa

  Normaalia USAssa. Kohta normaalia suomessa. Itse aiheutettu ongelma ja siitä SEURAA rangaistus.

 • Se se on

  Vastaa

  Ei tuo ole musta, kyllä tuo on ihan oikea neekeri. Lienee saanut korvilleen edelliseltä valkoiselta. Joten logiikan mukaan: Kostetaan itseään heikommalle.

 • BLM 2.0

  Vastaa

  Eiku siis 99.9999999999999999999999999999999999999999999999999% kaikista ampumisistahan yhdysvalloissa ovat valkoisten poliisien tekemiä murhia syyttömiä mustia kohtaan. Tämä oli se yksi promillen miljoonasosa, ja voimme olla varmoja että valkoinen tässäkin tapauksessa ensin harrasti systemaattista rasismia mustaa syytöntä poloista kohtaan, joka sitten henkensä uhalla, viimeisillä voimillaan, joutui vastointahtoisesti itseään puolustamaan tämän valkoisen supernatsihitlerin VIHALTA, RASISMILTA ja RAIVOLTA. Tämän me kaikki voimme tässä kiistattomasti todistaa. Voimahaleja mustalle, toivotaan että saa miljoonakorvaukset.

 • Heil

  Vastaa

  Kyllä se tommosille lakupekoille joutaa napin ohtaa, neekerit eivät ole syyttömiä

 • Julli

  Vastaa

  Missä neekeri, siellä köyhyys, kurjuus ja kuolema.

 • Näin se vaan on

  Vastaa

  impulsiivisyys ja heikko itsehillintä kulkee hyvin usein käsi kädessä alhaisen ÄO:n kanssa.

 • Äkäslompolo

  Vastaa

  pidätyskuvasta näkyy idiotismi lärvätatuoinnin lisäksi.

 • Musta ase

  Vastaa

  Kai aseluvat tiukkenevat taas kerran sehän tuntuu olevan lääke tällaiseen luvattomalla aseella tehtyyn murhaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi