Monikulttuurinen Ruotsi käynnistää selvityksen rikollisjengien salaisesta poliittisesta vaikutusvallasta

Rikolliset voivat saada poliitikot otteeseensa useilla eri tavoilla, esimerkiksi lahjomalla näitä perinteisin keinoin rahalla tai salakuvaamalla näitä kokaiinijuhlissa ja mafian tarjoamien huorien keskellä.

Rikos

Rikollisten maahanmuuttajien vaikutusvalta on siirtynyt liekehtivistä lähiöistä jo vallan kabinetteihin, yhä useampi ruotsalaisviranomainen myöntää. Ruotsin rikoksentorjuntaneuvosto Brå on käynnistänyt viimein selvityksen siitä, kuinka paljon salaista vaikutusvaltaa järjestäytyneellä rikollisuudella on suhteessa maan huippupoliitikkoihin.

Rikolliset voivat saada poliitikot otteeseensa useilla eri tavoilla, esimerkiksi lahjomalla näitä perinteisin keinoin rahalla tai salakuvaamalla näitä kokaiinijuhlissa ja mafian tarjoamien huorien keskellä. Poliitikkojen irstailu on noussut Suomessakin otsikoihin viimeisen vuoden aikana erityisesti Sdp:n nolostuttavien jauhojengi‑, pettämis- ja homoseksikohujen vuoksi, eivätkä Sanna Marinin ruotsalaiset kollegat ole lainkaan hyveellisempiä.

Ruotsin oikeusministeri Gunnar Strömmerin mukaan Brån selvitys on tärkeä, sillä järjestäytyneen rikollisuuden ote poliitikoista on ”kasvava ongelma”. Erityisen vakavana ongelmaa pidetään maahanmuuttajavaltaisten kaupunkien paikallispolitiikan piirissä. Jengit ovat onnistuneet luomaan ministerin mukaan ”hiljaisuuden kulttuurin”, joka turvaa niiden toiminnan jatkumisen ja leviämisen.

Myös Ruotsissa juuri sosiaalidemokraatit ovat niittäneet kyseenalaista mainetta. Järjestäytyneen rikollisuuden uskotaan soluttaneen monikulttuurisuuden nimiin vannovan puolueen ja savustaneen tämän jälkeen jengejä liian tiukasti vastustaneen poliitikon, Ebba Östlinin, ulos luottamustehtävästään.

Lähde: Breitbart

Brå Järjestäytynyt rikollisuus Korruptio Lahjonta Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Monikulttuurisuus Pohjoismaat Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ruotsi SDP Sosialidemokraatit Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Esim. Demarit oikein houkuttelevat rotumuukalaisia riveihinsä, niin mitäs luulette, kenelle se poliittinen valta hiljalleen siirtyy?

 • Nimetön

  Vastaa

  Poliitikot ovat uskomattoman naiiveja nykyään, uskovat, että on ilmaisia lounaita.
  The Duran kertoo tämän tästä tapauksista, jolloin poliitikolle on soitettu pilapuhelu milloin milläkin nimellä, esimerkiksi Petro Porošenkon ja täydestä on mennyt.

 • Kokonaiskuva ja sen ymmärtäminen

  Vastaa

  On tärkeää ymmärtää kokonaiskuva.

  Rikollisjärjestöjen pomot ja poliisin korkeat päälliköt kuuluvat yleensä samaan kattojärjestöön, eli maailmanlaajuiseen vapaamuurari järjestöön. Sekä järjestäytynyt rikollisuus että poliisi kuuluvat molemmat samaan kattojärjestöön. Vapaamuurareihin. 

  Eduskunnassa sekä hallituspuolueet että niin kutsut oppositiopuolueet kuuluvat kaikki samaan vapaamuurari koaliitioon.

  Kaikki johtavat poliitikot kuuluvat samaan yksipuolue järjestelmään. Kaikki.

  Kaikki merkittävät päättäjät ja julkkikset joilla on valtaa ja suuri vaikutus suureen määrään ihmisiä kuuluvat kaikki maailmanlaajuiseen vapaamuurari järjestelmään.

  Se mitä nyt nähdään tapahtuvan, oli se sitten katutason jengirikollisuutta tai hallituksien aiheuttamaa talouskurimusta, on kaikki suunniteltu samojen pääpirujen toimesta. Jengirikolliset rapauttavat lisää ihmisten turvallista yhteisöä. Eikä tälle näy loppua, kun kaikki valtapuolueet haluavat tuoda lisää maahan rikollista ainesta.

  Olemme 10 000 tonnin painoisen jyrän alla, ja suurin osa kuvittelee edelleen että on mahdollista taistella vastaan hyttysen ininällä.

  Kivenkovaa järjestelmää vastaan ei ole pehmeitä keinoja.

 • Internetissä luki, totta se siis on!

  Vastaa

  Lainaus:
  ”Rikollisjärjestöjen pomot ja poliisin korkeat päälliköt kuuluvat yleensä samaan kattojärjestöön, eli maailmanlaajuiseen vapaamuurari järjestöön. Sekä järjestäytynyt rikollisuus että poliisi kuuluvat molemmat samaan kattojärjestöön. Vapaamuurareihin.”

  Onko sinulla mitään uskottavia todisteita tällaisesta? Oletko esim. itse mukana vapaamuurareissa vai mistä sinä tiedät varmuudella että asia on näin?

  Vai onko taas tullut luettua jonkun hörhön psykooseja ja sinä sitten uskot ne välittömästi ehdottomana totuutena?

  Ärsyttää se että kansallismieliseen porukkaan pesiytyy aina näitä idiootti-hörhöjä jotka alkavat paasaamaan kasaarijuutalaisista ja vapaamuurareista sekä jesuiitoista ilman mitään oikeita todisteita.

  ”Musta nyt vaan tuntuu siltä kun mä kuulen ääniä päässä ja jos et oo samaa mieltä niin sä oot vaan kryptojuutalainen”

  Ei mikään ihme ettei tavallinen kansa ota kansallismielisiä HÖRHÖJÄ vakavissaan kun jutut on aina tätä luokkaa.

  • Hierarkia tiukasti vallassa

   Vastaa

   Outo reaktio sinulla.

   Aivan kuin olisit loukkaantunut asiasta. Liippaako asia sinua näin läheltä. Yleensä sellainen joka haluaa vähätellä asiaa, tai joka itse kytkeytyy mukaan reagoi juuri kuten sinä.

   Vakavasti otettavat, jotka ovat 20–30 vuotta tutkineet asiaa lukuisista eri lähteistä, niiden joukossa myös internet, tulevat samaan johtopäätökseen.

   Tänä päivänä asia lyö suoraan silmille niin julkisesti, että vain täysi idiootti tai asioista mitään ymmärtämätön voi reagoida kuten sinä.

   Jos et ymmärrä symbolien, merkkien, logojen merkitystä ja miten niitä käytetään, asia ei koskaan avaudu. 

   Se mitä nyt näemme esimerkiksi ennen vaaleja on TÄYTTÄ poliittista teatteria. 

   Olitko se sinä joka totesit että äänten laskentaan voi luottaa. Varsinkin kun ei ole mitään keinoa tarkistaa sitä. 

   Ranskan vallankumouksessa vapaamuurareilla oli aktiivinen rooli marssittaa ihmisiä giljotiinille. Toivottavasti sinä et löydä päätäsi sieltä.

   • Mutta kun netissä luki, öyhö öyhö!

    Vastaa

    Lainaus:
    ”Aivan kuin olisit loukkaantunut asiasta. Liippaako asia sinua näin läheltä. Yleensä sellainen joka haluaa vähätellä asiaa, tai joka itse kytkeytyy mukaan reagoi juuri kuten sinä.”

    Ja sieltä se tuli. Tyypillinen psykoosipotilaan vastaus jonka jo aiemmin mainitsin edellisessä viestissäni ja laitan sen tähän uudelleen:

    ”Musta nyt vaan tuntuu siltä kun mä kuulen ääniä päässä ja jos et oo samaa mieltä niin sä oot vaan kryptojuutalainen”

    Sinä alat heti syyttämään jo minuakin vapaamuurariksi ja varmaan jo kryptojuutalaiseksi vain sen perusteella kun minä en täysin purematta niele sinun täysin päästä keksimiä valheitasi.

    Lainaus:
    ”Olitko se sinä joka totesit että äänten laskentaan voi luottaa.”

    En ollut. Älä laita sanoja minun suuhuni sillä se tekee SINUSTA epäilyttävän kieroilijan joka ottaa heti nokkiinsa kun joku kehtaakin kyseenalaistaa sinun mielikuvituksesi tuottamia valheita.

    Partisaani sentään lähteistää kaikki juutalaisia ja muita poliitttisia vihollisia käsittelevät juttunsa ja on täten huomattavasti uskottavampi lähde kuin sinunkaltainen mielenterveyskuntoutuja jolla on todella pahoja ongelmia psykoosien kanssa. Se on tässä se ongelma.

    Todista sinun väiteesi uskottavaista lähteistä äläkä kirjoita mitä tahansa paskaa mitä sinun psykoosien täyttämässä tyhmässä päässäsi pyörii. Ja joku kolmetuntinen tokentube-video ei ole mikään luotettava lähde.

    • Kokonaiskuva vaikea asia

     Vastaa

     Ei minun SINULLE tarvitse yhtään mitään todistella. Kuka sinä kuvittelet olevasi.

     Kommenteistasi paistaa läpi että olet 10 vuotiaan tasolla oleva häirikkö. Sellaista sontaa ovat kommenttisi. Niissä ei ole mitään sisältöä. Ei yhtään mitään. Ei muuta kuin suun soittoa ja halpamaista panettelua.

     Kaikki valtionpäämiehet ovat lähes poikkeuksetta vapaamuurareita. Kaikki merkittävät päättäjät ja julkkikset ovat vapaamuurareita.

     Kaikki merkittävät virastot, laitokset ja suuryhtiöt riippumatta alasta, näiden johtopaikat on miehitetty vapaamuurareilla. 

     Niille jotka oikeasti haluavat tietoa, hyvään alkuun pääsee syöttämällä hakukoneeseen hakusanan ’masons in power’. Ja valitsemalla kuvat.

     Tietoa on saatavilla hajanaisesti. Eikä ole mitään yksittäistä teosta jossa kaikki tärkein tieto olisi yksien kansien välissä. Paljon tietoa on myös poistettu ja sensuroitu.

     Kun kävelette esim Helsingissä eri puolilta kaupunkia löytyy vapaamuurari symboliikkaa. 

     Aika hyvä sivusto on Eliitin Esoteeriset Symbolit.

     • Polpo vai Masonic Police

      Käyttäkää useita eri hakukoneita.

      Syöttämällä hakusanan ’Masonic handshake’ ja valitsemalla kuvat, näkee että lähes poikkeuksetta kaikki merkittävät päättäjät OVAT vapaamuurareita.

     • Nyyh, sä et saa kyseenalaistaa mua tai oot juutalainen

      Lainaus:
      ”Ei minun SINULLE tarvitse yhtään mitään todistella. Kuka sinä kuvittelet olevasi.”

      Kyllä tarvitsee. Jo pelkästään sen perusteella että sinä tulet tänne kommenttiosioon sössöttämään Partisaanin lukijoille kuinka ”on tärkeää ymmärtää kokonaiskuva” aivan kuin SINÄ olisit joku oikeakin asiantuntija vapaamuurareihin liittyvissä asioissa vain sen perusteella kun sinä olet nyt lukenut jonkun Tokentube-idiootin paskapuheita.

      Perustele minulle kiistattomien faktojen kera se että mistä sinä tiedät sataprosenttisella varmuudella sen että jokainen suomalainen rikollisjengin johtaja kuuluu vapaamuurareihin. Ja mikään Tokentube-video ym. hörhösivusto ei kelpaa luotettavana lähteenä.

      Minä olen kurkkuani myöten täynnä näitä Sanna Piipposia ym. kehitysvammaisen tasolla olevia ali-ihmisiä jotka aina tunkeutuvat kansallismielisten liepeille sössöttämään typeriä päästä keksimiään psykoosiharhoja, ainoana tavoitteenaan saada kansallismieliset näyttämään oikein tyhmiltä tavallisten ihmisten silmissä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Sama kehityshän on tapahtunut Italian mafioissa jo aikoja sitten. Ensin rähistään ja kun se on haitaksi bisnekselle, niin ujuttaudutaan politiikkaan, talouteen, poliisiin, joka paikkaan ja varjellaan omia etuja näin. Samalla serkut ja muut kuskaavat huumeita, tuoteväärennöksiä ja ihmisiä Suomeen. Tämä maa pilataan maahanmuutolla lopullisesti. Kohta olisi aika rohkaista maastamuuttoon tai on myöhäistä.

 • Klem

  Vastaa

  Köntsä on jo housussa, Ruotsi. Ei enää tarvitse vessaan ehtiä. Suomessa ”olet tässä” ‑merkki poliittisen itsetuhomme kartalla on nyt kohdassa, jossa ihmetellään kun eivät somalit, mustalaiset ja muut opi lukemaan kouluissamme. Vikaa etsitään nyt Suomen koululaitoksessa, joka on rakennettu suomalaisia ajatellen, eikä esim. somaleita ja mustalaisia ajatellen. Ajatella. Voimme vain katsella show’ta ja ihmetellä, kun pian vasemmistolaislesbot tappelevat kaduilla mekkomiesten kanssa siitä, saako mies mekossa osallistua lesbojen piknikille tai kun islamistit tappelevat vihreiden ja vassareiden kanssa naisten, homojen ja muiden helsinkiläisten asemasta Uudessa Helsingissä. Tämä tulevaisuus tullaan arkistoimaan historian kirjoihin surullisena lukuna otsakkeen ”kun omat koirat purevat” alle. Ja älkää luulkoo että mikään tässä pelikirjassa tapahtuu vahingossa. Ei, tämä on kaikki suunniteltua ja toivottua vaikka se tavallisen suomalaisen silmin katsottuna kuulostaakin mielipuoliselta.

 • Repapappa

  Vastaa

  Neekeri on neekeri, mutta Ähly sulaa öljyssä. Neekerit ja hiekkaneekerit, poistukaan keskuudestamme

 • Jones

  Vastaa

  Ainahan näitä mamuja on ollut kansaa sortamassa muodossa jos toisessakin. Aikoinaan oli juutalaiset ja mustalaiset, jotka eristäytyivät valkoisista koska he halveksivat valkoisia. Nykyään on kaikenmaailman kurdeja, irakilaisia, turkkilaisia sun muita kansallisuuksia, jotka ovat rodullisesti samoja kuin juutalaiset. Afrikkalaiset näen heille uskollisina renkeinä, johtuen uskonnosta, jotka palvelevat lähi-itäläisiä herrojaan.
  http://romanit-info.webnode.fi/news/romanit-israelin-kadonnut-sukukuntako-totta-vai-tarua-/
  ‑Itse asiassa DNA paljastaa, että kansa, joka on geneettisesti lähempänä juutalaisia, ovat kurdit ja eteläitalialaiset

 • Et omista mitään ja olet...

  Vastaa

  Kun rikollisjengeistä on kyse tässä kuvassa on kaksi pomoa. Molemmat kommunisteja. Manuel Barosso, silloinen EU komission puheenjohtaja. Ja Kiinan kommunistipuolueen pääsihteeri Xi Jinping. Molemmat vapaamuurareita. Kuvassa poseeraavat vapaamuurari kättelyssä. Molemmat edustavat autoritääristä järjestelmää jossa ihmisyksilö soveltuu lähinnä maskia kasvoillaan pitäväksi orjaksi. Kiinassa ihmisiä pakotettiin pysymään kodeissaan eikä sieltä saanut poistua edes ostamaan ruokaa. Jotkut söi lemmikkinsä pysyäkseen hengissä. Chinese fast food.

  Suomen pääministeri Sanna Marin on samoilla linjoilla. Ihmisoikeudet ovat neuvoteltavissa olevia kysymyksiä kuten myös perusoikeudet. Pääministeri Marin tietää mistä päin tuulee.

  Pääministeri Sanna Marin on myös vapaamuurari ja sekä Suomen että maailman media pitävät häntä nosteessa. Pääministeri Sanna Marin haluaa EU komission puheenjohtajaksi. Onko hän seuraavana EU komission puheenjohtajana yhteiskuvassa Kiinan kommunistipomon kanssa – vapaamuurari kättelyssä.

 • Linkki kuvaan

  Vastaa
 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi