Vasemmistopoliitikoille syytteitä EU:n korruptioskandaalissa

Vasemmistopoliitikoiden uskotaan saaneen lahjuksia ääri-islamistiselta öljyvaltio Qatarilta.

Rikos

Vasemmistopoliitikkoja vastaan on nostettu syytteitä Euroopan unionin korruptioskandaalin yhteydessä. Yleisradion mukaan syytettyjen joukossa ovat esimerkiksi europarlamentin sosialistiryhmässä istuneet Eva Kaili ja Marc Tarabella.

Vasemmistopoliitikoiden uskotaan saaneen lahjuksia ääri-islamistiselta öljyvaltio Qatarilta. Vastineeksi likaisesta rahasta vasemmistolaiset ovat lupautuneet tekemään islamisteja miellyttävää politiikkaa Euroopassa.

”Neljä epäiltyä ovat nyt tutkintavankeudessa ja heitä syytetään korruptiosta, rahanpesusta ja rikollisorganisaatioon osallistumisesta,” Yleisradio summaa.

Poliisi on tehnyt useita kotietsintöjä euroglobalistien koteihin. Kaili esimerkiksi menetti syytesuojansa, koska hänet napattiin ”itse teossa rahasäkkien kanssa”.

Lähde: Yle

Ääri-islamismi Euroopan unioni Globalismi Korruptio Lahjonta Muslimit Poliittiset viholliset Politiikka Qatar Rikos Ulkomaat Vasemmisto Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • EU on mätä

  Vastaa

  Tollasii noi vasemmistolaiset just on. Milloinkohan Ursula joutuu tutkintaan.

 • Mark

  Vastaa

  Onko Marin ja Tuppurainen samaa ryhmää Eva Kailin ja Marc Tarabellan kanssa? Useiden julkaisujen uutiset kun ovat käsitelleet Sanna Marinin huume huuruista ystäväpiiria sekä Tytti Tuppuraisen kontakteja Toivo J Kanniseen jolla on yhteydet monikulttuuriseen United Brotherhood jengiin.

 • Snif

  Vastaa

  Mutta kukaan ei tutki Suomen eduskunnan edustajia, voin taata 100% varmuudella että saavat islamistivaltioilta rahaa siitä mitä tekevät tässä maassa, se kyllä selittyy sillä miten hallitus nuolee 3 maailman isis:läisiä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Pahoin pelkään että siellä ottaa muutkin lahjuksia. Kusipää pedareita kaikki Brysselin EU lakeijat. Linnaan joutaisivat kaikki tai vielä parempaa, monttuun.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi