Aluevaaliehdokkaiden törkeimmät rikokset: joukossa mm. maahanmuuttaja ja vasemmistolainen

Valtamedia on alkanut selvittämään aluevaaliehdokkaiden rikostaustoja. Iltalehti lupaa julkaista vielä laajemman listauksen kaikista ehdokkaiden tekemistä rikoksista, josta on tuomittu vähintään ehdollista vankeutta.

Rikos

justice, statue, lady justice

Uutisointi ehdokkaiden rikostaustoista on keskittynyt etenkin sionistipuolue Perussuomalaisiin ja Valta Kuuluu Kansalle ‑puolueeseen. Iltalehden julkaiseman 12 törkeimmän rikoksen listan ehdokkaista kolmasosa on kuitenkin jostain muusta puolueesta.

Tomi Nalli, Piraattipuolue, Turku

Tomi Nalli tuomittiin 2015 törkeästä huumausainerikoksesta vuoden ja kymmenen kuukauden ehdolliseen vankeuteen.
Nallilla oli joulukuun 2012 ja kesäkuun 2014 välisenä aikana yhteensä 132 Kannabis Sativa ‑kasvia, joiden kukintoja hän oli myynyt 1 – 1,5 kilon edestä. Hänen arvioitiin hyötyneen rikoksesta 15 000 euroa.
Nalli tuomittiin menettämään valtiolle rikoshyötynä 11730 euroa sekä takavarikoidut 3270 euroa.

Kadir Turan, Kokoomus, Sipoo

Turan tuomittiin törkeästä pahoinpitelystä vuoden ja kolmen kuukauden ehdolliseen vankeuteen 2017. Turan oli vuonna 2014 tehnyt väkivaltaa 60-vuotiaalle miehelle tönäisemällä hänet ensin rakennuksen terävää kulmaa päin ja lyömällä miestä. Turan potki maahan kaatunutta miestä päähän ja eri puolille vartaloa yhdessä toisen henkilön kanssa. Mies menetti tajuntansa.

Päivi Armila, Vasemmistoliitto, Joensuu

Armila tuomittiin törkeästä kavalluksesta vuoden ehdolliseen vankeuteen 2015. Armila anasti muistisairaan äitinsä varoja yhteensä 71200 euroa vuosina 2010- 2013. Kavallusrikos paljastui vasta äidin kuoleman jälkeen. Oikeuden mukaan kavallus oli törkeä, koska teko kesti pitkään ja siinä anastettiin melkein kaikki Armilan äidin kahdella pankkitilillä olleet varat. Oikeus katsoi Armilan käyttäneen teossa hyväksi äitinsä puuttuvaa kykyä havaita ja puuttua rikokseen. Armila tuomittiin myös korvaamaan kuolinpesälle 71 200 euroa.

Jukka Hyvönen, Liike Nyt, Kirkkonummi

Hyvönen tuomittiin törkeästä velallisen epärehellisyydestä vuoden ehdolliseen vankeuteen ja neljän vuoden liiketoimintakieltoon 2014.
Hyvönen siirsi määräysvallassaan olleen Jobflame Oy:n pankkitileiltä usealla eri kerralla sekä omalle että toisen määräysvallassaan olleen yhtiön tilille yhteensä 134 888,37 euroa vuosina 2008–2010. Nostot kirjattiin yhtiön kirjanpitoon lainasaamisina (Hyvöseltä).
Hyvönen myönsi esitutkinnassa, ettei tilisiirroille ollut liiketaloudellista perustetta Jobflame Oy:n kannalta. Hyvösen mukaan tilisiirtojen avulla yritettiin pelastaa toisia yrityksiä. Jobflame asetettiin konkurssiin toukokuussa 2010.

Lähde: Iltalehti

Aluevaalit Iltalehti Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Perussuomalaiset Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Talous Uutiset Väestönvaihto Valeoppositio Valtamedia Vasemmistoliitto Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • JK

  Vastaa

  Eniten kriminaaleja on persuissa. mm raiskaajia ja pedofiileja. Lopettakaa paskan jauhaminen kommarit ja palatkaa Venäjälle!

  • Nationalisti

   Vastaa

   Ketä tai mitä sinä tässä nyt syytät kommareiksi?

 • juha II

  Vastaa

  Nykyään ei ole edes unelmoitavissa paikasta eduskunnassa ilman kunnon rikosrekisteriä.
  Maamme on syvässä alennustilassa aina vallan huipulta sen perustaan asti.

 • Tupauuno

  Vastaa

  Iltalehden lista on jo valmis ja ullatus ullatus, perussuomalaiset ehdokkaat ovat tehneet eniten rikoksia. Olisikohan uutista edes julkaistu, jos tulos olisi ollut toinen.

 • TT

  Vastaa

  Unelmoin maailmasta, jossa kansalle päin naamaa valehtelevaa valtamediaa ei enää ole. Valemediaa ei tarvitse tuhota. Ihmisten pitää vain lopettaa sen seuraaminen. Silloin loppuisi koronat, mamutus ym. NWO-kaaos. Kenenkään valtamediaa seuraavan ja siihen uskovan on turha tulla valittamaan yhtään mistään, koska on itse käytöksellään alistunut NWO-kaaokselle ja hysterialle ja tuhonnut oman ja muiden kansalaisten rauhallisen elämän edellytykset.

 • Pertsa

  Vastaa

  Mulle on pariin kertaan soittanut Helsingin Sanomien puhelinmyyjä.Tosin keskustelu on päättynyt lyhyeen,kun olen sanonut etten tilaa kommunistilehtiä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  justice, statue, lady justice