Musta leikkasi vuokraisäntänsä pään irti – oletti ettei Amerikan lait koske häntä

Yhdysvaltain Connecticutista kotoisin olevan musta oletti, että ”suvereenina kansalaisena” maan lait eivät koske häntä.

Rikos

päivitetty

Murhaaja Jerry Thompson ja uhri Victor King.

Afroamerikkalainen mies nimeltä Jerry Thompson leikkasi valkoiselta vuokraisännältään, Victor Kingiltä pään irti samuraimiekalla maksamattomista vuokrista syntyneen kiistan seurauksena.

Hartfordin poliisi oli saanut hätäpuhelun eräänä aamuna Kingiltä, joka sanoi, että hänen vuokralaisensa, Thompson, heilutteli hänelle uhkaavasti samuraimiekkaa. He olivat aiemmin riidelleet Thompsonin myöhästyneistä vuokrista ja King oli uhannut häätävänsä hänet, mikäli tämä ei pysty maksamaan.

Seuraavana aamuna poliisi sai uudelleen soiton Kingin ystäviltä, jotka kertoivat olevansa huolissaan miehestä, koska he eivät saaneet tähän yhteyttä. Poliisi kävi Kingin kotona ja löysivät hänet verisenä ja ilman päätä.

Thompson pidätettiin tämän seurauksena. Hän ei suostunut puhumaan kuulusteluissa, mutta eräässä vaiheessa kirjoitti: ”Paperi jeepin hanskalokerossa on kaikki, mitä tarvitsette.” Poliisi tutki hanskalokeron ja löysi kirjoituksia, joiden mukaan Thompson kuvitteli olevansa ”suvereeni kansalainen” jota ei koske Yhdysvaltain lait.

Thompson on asetettu syytteeseen murhasta.

Lähde: Fox News

Murha Rikos Rotu Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Väisänen

  Vastaa

  Jumalan soturi

  Jumalaan uskova kansalainen on hallituksen kannalta “ongelmallinen”, koska hän ei pelkää kuolemaa.

  Kun laki säädetään, esimerkiksi “koronasta johtuva” ulkonaliikkumiskielto tai orjan naamariin pukeutuminen, on ymmärrettävä, että viime kädessä tuon lain noudattamisen vaihtoentona on kuolema. Aina.

  – Vain uskossaan vahva ihminen voi nousta valtiota vastaan epäoikeudenmukaiseksi kokemansa lain vuoksi.
  – Niin tämäkin “suvereeni kansalainen”.
  – Uskovaisen henkilön ja suvereenin kansalaisen välillä on kuitenkin yksi olennainen ero: seurakuntayhteys.

  Uskovalla ihmisellä on “seurakuntayhteys”, yhteys yhteiskunnan muihin jäseniin ja missään lakia vastustavassa toiminnassa hän ei ole yksin.
  – Tämä tekee uskonnoista ja uskovista ihmisistä entistä vaarallisempia valtion kannalta nähtynä.

  On ymmärrettävä, että laki ja järjestys voi olla olemassa ilman valtiota.
  – Sellaisessa yhteiskunnassa valtio on lain alamainen ja
  – sen pitää palvella yhteiskuntaa.
  – Ei niin, että yhteiskunnan pitää palvella valtiota,
  – koska silloin palvelija on ottanut vallan herraltansa ja
  – tuon vallan palvelija voi loppukädessä säilyttää vain surmaamalla herransa.

  P.S.
  Täällä kommenttien formatointi – CSS – jotenkin ei hyväksy pakollista rivinvaihtoa – br – vaan muuttaa sen kappaleenvaihdoksi.
  – Siitä syystä nämä kommenttini ovat niin “harvaan kirjoitettuja”.

 • Eipä oo vastaavaa

  Vastaa

  Aika erikoista suomentaa: ”Konnektikutista”

 • Velimies

  Vastaa

  En ole vielä huomannut onko Mr Floydin murhaamisesta laitettu juttua tänne. Hänhän kuoli valkoisen poliisin kuristamana (=polvellaan ja koko ruhollaan painoi henkitorven kiinni mr Floydin maatessa maassa ja kertoessaan useita kertoja ettei saa henkeä ja pyysi ettei poliisi tappaisi häntä. 

  Onko täällä ollut juttua siitä? Tai muista USA:ssa vuosikymmeniä tapahtuneista mustien tapoista valkoisten poliisien taholta. Yritän vielä etsiä, kun en nyt löytänyt.

  • Jarkko-Olivia

   Vastaa

   Rakas huolestunut Velimies,

   Näiden sivujen uutisilta kannattaa odottaa vääristelemättömyyttä toisin kuin mihin ilmeisesti olet tottunut. Asiat kerrotaan objektiivisesti eli sellaisena kuin tosiasiat olivat. Tämä lienee myös se syy miksi toivomiasi juttuja ei ole täällä julkaistu.

   Totea asia itse katsomalla oheisen linkin takaa löytyvä video ja mieti kuinka hyvin näkemäsi vastaa asian uutisointia edellisten viikkojen ajalta.

   https://www.dailymail.co.uk/news/article-8576371/Police-bodycam-footage-shows-moment-moment-arrest-George-Floyd-time.html

   Jos koet, että näkemäsi ja asiasta hyvin laajalti tehty uutisointi ”oikeassa mediassa” vastaavat toisiaan, niin suosittelen pohtimaan elämäsi pohjana olevia arvoja uudelleen.

  • Qasper

   Vastaa

   Floyd:lla oli huumetta verenkierrossa tappava määrä.
   Jos ei pysty hengittämään, ei pysty huutamaan toistuvasti.
   Mustat tappavat eniten mustia Usa:ssa.
   Erään asianajajan mukaan oikea George Floyd kuoli jo vuosia sitten.

 • Schlageter

  Vastaa

  Mitä tästä opimme?
  Ehkä sen, että vuokralaiset kannattaava valita huolellisesti.
  Vaikkapa värin perusteella?

 • Los6666

  Vastaa

  mitäs velimies, ota pää pois perseestä ja tutustu faktoihin… sekakäyttäjä tummempi mies sekoili ja kailotti hapenpuutetta ennenku EI VALKOISET poliisit asianmukaisesti taltutti sen… no onhan se harhoissa varmaan hauskaa elää nähden natseja joka puolella

 • Pecopaco

  Vastaa

  Sitten kun pääsee istumaan omaan tuoliin pienessä huoneessa jossa on paljonikkunoita ja kaljuksi ajeltu pää pestään valmiiksi ja saa päähän varren päässä olevan nahkalakin. Muiden työskennellessä sähkökytkentöjen kanssa saattaa valaistuminen tulla. Herää ikävänä yllätyksenä melko viimesinä ajatuksina: ”Fuck sake” lait koskivat minuakin. Hyvä käsittää asia juuri ennen sähköjen päälle laittamista!!!

 • Sari Heinonen

  Vastaa

  Nämä luulevat ettei mitkään lait koske heitä värinsä ja heille luodun uhriasemansa vuoksi. Tällainen käytös on nähtävissä jo Suomessakin ja siitä saamme ”kiittää” Suomen poliisia, Oikeuslaitosta ja hallitusta.

 • J.K.

  Vastaa

  Suunta ei kai tule ikinä kääntymään tai edes tasaantumaan. Ihmisten päähän on iskostettu että musta pigmentti on parempi. Miten näitä asioita olen havainnoinnut parin kymmenen vuoden aikana, on nk. Valkoisen miehen taakka kärsinyt totaalisen inflaation.

  Kukaan ei uskalla julkisuudessa kertoa mielipiteitään ilman että lynkataan rasistina työpaikat ja uskottavuudet pois.

  Miksi näin ja ketkä tästä hyötyy kuuluu kysymys. Mustat ovat tulevaisuudessa enemmistö joka puolella länttä ja se on täysin viherglobalistien omaa syytä, kun kuuntelivat lobbaajien käsissä olevaa mediakenttää. Amerikassa mustien lähiöt ja kaupunginosat eivät toimi kunnolla. He vaativat valkoisia korjaamaan kaiken rikkomansa ja julistamansa aivopesun. Kun valkoinen auttaa, hänet tapetaan.

  Nokkamiehen pitäisi olla siis valkoinen, että voisivat siellä ja kohta Euroopassa olla ylpeitä rakentamastaan infrasta. Mutta koska valkoinen on paha kolonialisti, orjakauppias ja muuta järjetöntä, sotkevat nämä asiansa ja polttavat ”oman maansa”. Sekin on valkoisten syytä, kun ei muka olla kerrottu miten pitää elää.

  BLM etc tulee luomaan itse itselleen jatkumon, missä ei voi elää ja mistä voi syyttää vain valkoisia. Huutoon vastaa sitten kaikki mahdolliset liberaalihiiret ja koska eivät osaa kuin pahentaa tilannetta, tulevat he olemaan tulevaisuuden orjia näille mustille rikollisille ja agitaattoreille.

  Kaikkien meidän järkevästi asioita ajattelevien pitäisi olla samassa pöydässä, mutta kuten kaikki tietää, ei se tule onnistumaan helpolla. Esimerkkinä juuri tämä BitChuten ”mustamaalaus”. Alkua vasta sekin.

  Suomessa jo alakoulussa opetetaan pilteille miten tärkeä asia on alistua Mustille Pekoille. Rasismia on kaikki mikä loukkaa mustia, vaikka se ei ikinä edes olisi juolahtanut mustin mieleen.

  Submit! Nyt ei kuunnella valkoisten vääriä väittämiä!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi