Tutkija lyttää talousoikeiston propagandan ”työperäisen maahanmuuton” hyödyistä

Pahimmillaan globalistit ovat vaatineet jopa useita kymmeniä tuhansia uusia muukalaisia Suomeen joka vuosi, jotta huoltosuhteen haasteet kyettäisiin selättämään.

Talous

Helsingin kaupungille työskentelevä maahanmuuton erikoistutkija Pasi Saukkonen lyttää Kauppalehden haastattelussa talousoikeiston propagandan niin sanotusta hyvästä maahanmuutosta eli ”työperäisestä maahanmuutosta”. Saukkosen mukaan Suomi on sortunut ”kohtuuttomaan idealismiin” luulotellessaan itselleen, että älykkäästi suunnitellulla maahanmuuttopolitiikalla voidaan ratkaista esimerkiksi maamme taloudelliset ongelmat.

Niin kokoomuksen, keskustan kuin myös perussuomalaisten johto ovat kalastelleet konservatiivien ääniä lupailemalla tulevaisuudessa ”järkevämpää” maahanmuuttoa, jota toteutettaisiin Suomen taloudellisten etujen ehdoilla. Yksikään suurista oikeistopuolueista ei ole valmis sulkemaan Suomen rajoja muukalaisilta, vaan ainoaksi haasteeksi nähdään saapuvien muukalaisten laatu.

Saukkosen haastattelusta Kauppalehdelle ilmenee, ettei työperäisestä maahanmuutosta ole Suomen väestöpyramidin korjaavaksi työkaluksi. Pahimmillaan globalistit ovat vaatineet jopa useita kymmeniä tuhansia uusia muukalaisia Suomeen joka vuosi, jotta huoltosuhteen haasteet kyettäisiin selättämään.

”Suomessa on valloillaan ’ihan nurinkurinen ajatus’ työperäisestä maahanmuutosta, sanoo maahanmuuttoon perehtynyt tutkija Pasi Saukkonen. Hänen mukaansa maahanmuutto ei ole ihmelääke hyvinvointivaltion säilyttämiseen,” Kauppalehti tiivistää asiantuntijan näkemyksen uutisessaan.

Globalistinen oikeisto valehtelee äänestäjille maahanmuutosta

”Kuin Suomi valitsisi maailmalta ne ihmiset, joita Suomi haluaa. Se on ihan nurinkurinen ajatus. Ne ihmiset, joista suomalaiselle yhteiskunnalle on talous- ja työllisyysmielessä eniten hyötyä ovat ihmisiä, jotka itse valitsevat mihin maahan menevät,” Saukkonen jyrähti lehdelle.

Tutkija muistuttaa, että Suomi on viime vuosikymmeninä onnistunut surkeasti rekrytoimaan työntekijöitä Euroopasta eli valkoisista valtioista. Sen sijaan Suomen taakaksi on jäänyt taloudelliselta, sosiaaliselta, kulttuurilliselta ja geneettiseltä nettovaikutukseltaan rajusti negatiivinen kehitysmaiden ylijäämäväestö.

Talousoikeiston propagandassa nostetaan esiin yksittäisiä positiivisia esimerkkejä insinööriestä ja lääkäreistä, jotka ovat saapuneet muista Euroopan maista tekemään töitä Suomeen. Käytännössä 1990-luvulta lähtien jokaisen hallituksen siirtolaispolitiikka on kuitenkin laajalla skaalalla materialisoitunut Afrikan ja arabimaiden tummanruskeana massana Suomen kaduilla.

Konkreettisten numeroiden valossa vaikuttaakin siltä, että suuret oikeistopuolueet ovat antaneet kansalaisille tarkoituksellisesti valheellisia lupauksia ”hyödyllisestä maahanmuutosta”, jotta äänestäjien tuki ei kanavoituisi aidoille nationalistisille voimille. Kun tulevan oikeistohallituksen kausi aikanaan loppuu, on Suomen talous entistä surkeammassa tilassa ja käsite ”maahanmuuttopolitiikka” on edelleen synonyymi somalien, afgaanien, irakilaisten ja kurdien invaasiolle.

Lähde: Kauppalehti

Elintasopakolaiset Elintasopakolaisuus Globalismi Huoltosuhde Keskusta Kokoomus Kotimaa Maahanmuutto Oikeisto Pasi Saukkonen Perussuomalaiset Politiikka Rotu Talous Työperäinen maahanmuutto Väestönvaihto Väestönvaihto Väestöpolitiikka Väestöpyramidi Yhteiskunta

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jukka

  Vastaa

  On päivän selvä että suomeen ei töitä tule tekemään kukaan. Siitä pitää verotus kyllä huolen, ja palkka se vasta surkea ostovoimaan nähden onkin. Elätiksi kyllä tulijoita riittää kuten huomataan. Onneksi nuo pakkaantuvat noihin kasvukeskuksiin, siellä ne uudet nokiat syntyy.

  • Savonian

   Vastaa

   Tuohon päälle vielä muukalaisille täysin tuntematon ja maailmalla hyödytön kieli. Iso-Britannia, USA, Kanada ja Australia ovat paljon houkuttelevampia jo pelkästään tunnetun kielen perusteella. Hölmölän valtiaat kuitenkin kuvittelevat saavansa tänne niitä oikeita osaajia.

  • Topi

   Vastaa

   Elätiksi kannattaa tulla, sillä Kela maksaa niille kaiken: puhelimet, puhelinlaskut, lomamatkat Irakiin/Somaliin kotimaisemiin, vaatteet, autot, ajokortit, ajoneuvoverot, vakuutukset, polttoaineet jne. Lapsiakin somaleilla on moninkertainen määrää suomalaisiin verrattuna, sillä Kela maksaa KIRJAIMELLISESTI kaiken heille. Ei siinä palkka tai verotus paina. Jotkut vastustavat somaleita, afgaaneja, irakilaisia jmv. maahantulijoita, mutta esim. intialaiset ja kiinalaiset ovat O.K. En ymmärrä miksi tarvitsemme heitäkään.

 • Snif

  Vastaa

  Tuota se on kun heitetään aivot ja silmät roskiin kun lähdetään lukemaan ja pätemään mitä persut on ”sanoneet” ja ”tehneet”.

 • Kiveen hakattu

  Vastaa

  Perimmäinen kysymys on koko ajan ollut:

  ”Jos ne kerran on kultamunia Suomelle niin miksi ne ei ole sitä kotimaalleen?”.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” Saukkosen haastattelusta Kauppalehdelle ilmenee, ettei työperäisestä maahanmuutosta ole Suomen väestöpyramidin korjaavaksi työkaluksi. Pahimmillaan globalistit ovat vaatineet jopa useita kymmeniä tuhansia uusia muukalaisia Suomeen joka vuosi, jotta huoltosuhteen haasteet kyettäisiin selättämään.”

  Esimerkiksi juurikin Kokoomus vaatii rajojen avaamista kymmenille tuhansille ”työperäsille” per VUOSI, tämä jos joku on näkyvää politikointia väestönvaihdon puolesta, mutta siitä huolimatta naama peruslukemilla sanotaan ”ei ole mitään väestönvaihtoa, se on salaliittoteoria”.

  Ironista, että tätä kaikkea ”työperäistä maahanmuuttoa” perustellaan välttämättömänä asiana, samaan aikaan kun yhä enemmän työpaikkoja automatisoidaan ja siirretään halvempien tuotantokustannusten maihin. Viime aikoina on saanut lukea enenevissä määrin eri aloilla toimivien firmojen yt-neuvotteluista ja irtisanomisista, kyllä meillä sitten on kova työvoimapula…

  Kun puhutaan heikkenevästä huoltosuhteesta ja sitä käytetään perusteena sille, että rajat on avatta ”työperäiselle maahanmuutolle” ja saatavuusharkinta poistettava, se ei kestä lähempää tarkastelua, huoltosuhde varmasti muuttuu (ja väestönvaihto vain kiihtyy), työntekijämäärä sen sijaan ei kasva.

  Suomi on korkean verotuksen maa, joka ei todellakaan houkuttele edes niitä eurooppalaisia oikeita osaajia, joten tämä keskustelu ulkomaisen työvoiman pakkohaalinnasta on vähintäänkin absurdia ja typerää.

  Todella huonot lähtökohdat hallitusneuvotteluille, kun Kokoomus ja RKP haluaa aivan vitusti lisää matuja, Persut vain hieman vähemmän.

  • H.B.

   Vastaa

   Vuohenläpsyttelijät ja avaruustaksikuskit ovat kultamunia Suomelle. Aivan kuten uzbekit, tadžikit ja turkmeenit olivat kultamunia Afganistanille: homma meni siellä ”niin hyvin”, että nyt heidät siirretään Suomeen ja muualle Eurooppaan. Eli ei se ihan putkeen mennyt, mutta N‑liiton meininki jatkuu Eurostoliitossa. Rikkaus on rikkautta – kunhan se laitetaan tapahtumaan valkoisessa Euroopassa, jolloin saadaan inhottavan homogeenista yhteiskuntaa hieman väristeltyä pelihetkien suhteen parempaan suuntaan. Aina pitää saada porukkaa mahdollisimman kaukaa, mahdollisimman vääränlaisista kulttuureista, toteuttamaan meidän maaperällä omia, mahdollisimman vieraita käsityksiään laista ja tavoista.

   Jos kutsutaan sitä ”työperäseiksi” tai ”tarveharkinnan alaiseksi”, niin se ei enää olekaan väestönvaihtoa! Sanan voima on mahtava. (Vasennuksen mielestä toki jo sanat työperäinen ja tarveharkinta ovat sama kuin työntäisi palleroita suoraan uuniin.) Se on vähän kuin ampuisi kirkontornista kiikarikiväärillä ihmisiä ja sanoisi, ettei tarkoituksena ollut ampua ketään; ne vain sattuivat kävelemään luotien eteen. Näinhän maailmanpolitiikan teatteri toimii: ensin tehdään, sitten keksitään syy ja sen syyn media ihmisille esittää. Sitten kansa taas tietää, mitä ajatella ja pelätä huomenna.

 • TT

  Vastaa

  Suomi on saanut osakseen mamuina eli matuina maapallon tai mahdollisesti koko kosmoksen absoluuttisimman roskan. Suomessa on kuitenkin niin typerä aivopesty väestö, että se ansaitsee tämän. Suurin osa suomalaisista on aivokääpiöitä ja suvakkeja, jotka himoitsevat rotumuukalaisten saapumista ja läsnäoloa. Suomalaisilla on oikeasti itsenäisyyden ja omillaan pärjäämisen kammo. Viimeksi riemuittiin täällä siitä, kun kansainväliset joukot saivat luvan tulla ja miehittää maa suomalaisten toimiessa näille lakeijoina, apureina tai jopa ilmaistyövoimana varusmiehinä.

  • H.B.

   Vastaa

   Suomalaisen mielestä ”maailma on muuttunut” ja neekerit kuuluvat katukuvaan. Niin fiksu ja onnellinen kansa meillä on.

 • Topi

  Vastaa

  Vaikeatahan se on terveellä järjellä varustetun ihmisen yrittää ymmärtää, miten miljoona neekeriä pelastaa pienen maamme. Se kasvattaa vain sosiaalimenoja ja velkaantumista. EU:n rakastamat tulonsiirrot toki valuvat enemmän ja enemmän ”moniosaajien” haittavaikutuksien hoitamiseen, mutta tulonsiirrot ovatkin koko EU:n elinehto. Sitten kun on importoitu tänne miljoona ”uutta Nokiaa”, joista lähes jokainen on pelkkä menoerä maallemme, niin miten sitten näitä uusia ongelmia vastaan taistellaan? Velkaudutaan lisää ja otetaan miljoona ”kansantalouden pelastajaa” lisää, sillä edelliset ovat työttömyys- tai vanhuuseläkkeellä ja pyöräyttäneet jokainen puolentusinan verran uusia katujemme rikastajia Suomeen! Sitten tarvitaan 10 000 hoitajaa Vinkuintiasta hoitamaan näitä ja varhaiskasvatukseen & kouluihin toinen mokoma Afrikasta jne. jne. jne.

 • seant

  Vastaa

  Ei lainkaan huomioida keikkatyöläisiä, joita riittää niin kauan kun on maita joissa paljon heikompi palkkataso kuin Suomessa, he juuri pitävät Suomen pystyssä ja he ei muuta Suomeen kun he elävät herroiksi kotimaassaan. Jyrki Katainen kertoi 2010 ykkösaamussa, Suomi tarvitsee 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa seuraavan 10 vuoden aikana, ei tullut kuin murto-osa, silti Suomi on toiminut, juuri keikkatyöläisten takia.
  Nyt ei huomioida sitä, sillä tällä hetkellä maahanmuuttajat työllistyvät suurimmaksi osaksi matala palkkatason töihin, kun he pääsevät eläkkeelle heistä tulee paljon pahempi rasitus yhteiskunnalle. Ruotsissa se nähdään jo nyt, eläkeläisistä 2022 76 % saa eläkkeen lisäksi tukija. Tämä määrä kasvanut pienessä ajassa näin suureksi on yhä kasvamassa.

 • Jukka Långström

  Vastaa

  Työkkärin pitäisi poistaa kaikki rasistiset ilmoitukset koulutuksista ja työpaikoista, jotka ovat suunnattu ”maahanmuuttajille”.
  Tähän maahan niin paljon puhuttu työperäinen maahanmuuttaja ei tarvitse mitään koulutuksia. Suomen kieltä voivat opetella ihan omalla ajallaan, jos siltä tuntuu. Kyllä täällä Lontoollakin aika hyvin pärjää.

 • Jukka Långström

  Vastaa

  ”Tähän maahan niin paljon puhuttu työperäinen maahanmuuttaja ei tarvitse mitään koulutuksia”. No ehkä vähän.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Mamuteollisuus vaatii Suomeen massamaahanmuuttoa. ”Kotouttamalla” matuja tienaa hyvät rahat ilman tulosvastuuta. Lisäksi, kun matu ei kotoudu, kotoutetaan lisää eli mamuteollisuus tienaa tekemällä huonoa työtä. 

  Kansanvaihto valkoisten hävittämiseksi on myös bisnes.

 • Sissitoiminta kauoungissa

  Vastaa

  Tutustukaa sissitoiminta kaupungissa oppaisiin. Urban guerrilla.

  Netistä löytyy useita. Tässä pari esimerkkiä.

  https://urbansurvivalsite.com/guerrilla-warfare-tactics-strategies-for-preppers-part‑2/

  https://www.johnspenceronline.com/mini-manual-urbandefender

 • ValhallaX

  Vastaa

  Tämä on yksinkertaisesti juutalaista ylivaltaa. 

  Sionistin maailma ja kulttuuri koostuu yhdestä asiasta: ”Onko se hyväksi juutalaisille?”

  Ja ”työperäinen idioottien maahanmuutto Suomeen” on hyväksi juutalaisille, sillä se takaa Suomen lopullisen tuhon ja niin lopulta, eipä aikaakaan, kun erilaiset sionistiset globalistit omistavat Suomen metsät, kaivokset ja ylipäätänsä kaiken, jolla on arvoa, todellista arvoa. Meille sionistit jättävät taas ne kuuluisat ”arvot” eli stubbelon ”monikultuurisuus on rikkautta” jne. jne.

  Ja jos ihmettelette, miksi täysipäisen oloiset ihmiset kannattavat maamme ja kansamme tuhoamista niin ei kannata ihmetellä. Nämä ihmiset ovat joko paskamedian lobotoimia ja/tai sionistien nöyriä huoria, sillä sionistin huorana elää hyvin, nyt. Mutta sionistin huorien lapset saavat sitten myöhemmin tuta millaista on elämä aidosti monikulttuurisessa helvetissä nimeltä EU-Suomi. Mutta milloinka huora on tulevaisuutta ajtellut?

  Milloin marin on luopunut narsisseista ja peileistä? Milloin stubbelo on luopunut suojatyöpaikoista? Milloin hyvän viran saanut sionistin huora on luopunut virastaan?

  Sitä voitte odottaa. Lehmätkin lentävät ennen kuin se tapahtuu.

  Tällaista, juuri tällaista, on matkalla Sionismin Helvettiin. Toivotonta, ”kriisinhallintaa”, ja aina voi äänestää seuraavan maanpetturin naamaa. Swidu.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Jossain vaiheessa loppuu se raha kelaltakin, kunhan se ensin loppuu kantasuomalaiselta veronmaksajalta. Sitten alkaa rähinä, kun taikaseiät suoltavat eläteille tyhjää, ja täällä norkoileva valtava muukalaismassa alkaa kiihtymään nälissään, tai ensin uusimpien iifööni-mallien puutteessa. Voi Suomi-neito parka mihin olet joutunut globalistien käsissä.

 • HYS SIITÄ ,Helmut Schmidt oli demari

  Vastaa

  wikipedia Helmut_Schmidt
  oli saksalainen sosiaalidemokraattinen poliitikko

  Toimitusministeristön pääministerille Sanna Marinille (sd.) on myönnetty Saksassa Helmut Schmidtin nimeä kantava tulevaisuuspalkinto.

  yle vain pimittää että demari lahjoo toista demaria
  tai se asia pimitetään
  tai siis että Helmut Schmidt oli demari
  ei kerrota näissä jutuissa
  YLESSÄ asia esitetään että Helmut Schmidt säätiö olisi joku puolueeton toimija
  Ja kaikki MAAILMALLA juhlivat Sannan SAAVUTUKSIA
  murot viiksissä ‑JAUHOT NENÄSSÄ
  VAIKKA OIKEASTI SITÄ EI JUHLI KUIN SAKSAN 20 000e KORRUPTIO DEMARIT

  • JFK

   Vastaa

   Jahas, tässä olikin jo jännitetty sitä, millaisen EU-viran tai järjestöjohtajuuden Sanna saa palkkioksi palveluksistaan globalisteille, mutta saikin jonkun Hell-Mutt ‑mitalin. Pistää nauruksi. Taitaa olla hiukan petetyn olo?

 • Up Your ass

  Vastaa

  …ja miten maailmalla vastataan Iso-Britanian kruunajaisiin kun esim. Macronille keskisormen näyttämisestä voi saada 15 000e sakkoa:

  https://www.youtube.com/watch?v=XExEXdlMlUw

 • Salomon

  Vastaa

  Monta miljardia tää banskuvaltio työntää rahaa tohon nekruiluun vuodessa?
  Monta!
  Montako miljardia tää valtio laittaa rahaa parantaakseen syntyvyyttä tai työpaikkoihin?
  Ei yhtään!
  Tarvitsemme lisää neekereitä

 • Puolikuumabanaani

  Vastaa

  Minä ihmettelen talousoikeiston logiikkaa siinäkin – koska ovat korkean moralistisia myöskin kaikissa ihmisoikeuksissa, että – eivätkö he näe mitään vikaa siinä,
  että ”me”- ”hyvinvointivaltiona”, imemme itsellemme, sen osaamisen, joka olisi siellä omassa maassaan varsinkin erittäin tuiki tärkeätä, missä ikinä tahansa afgabniustanissa, turkeyssa, irakissa, iranissa, tai ruotsissa…
  Lisäksi eikö se ole huonoa matematiikkaa ajatella että tuleva eläkepommi saadaan korjattua maahanmuutolla… Mitenkä sitten kun ne tänne muuttaneet ovat vanhuksia, ja sitten taaskaan meillä ei ole ihmisiä hoivaamaan vanhuksia ja siis tarvitaan uudelleen lisää työperäistä maahanmuuttoa.
  Lisäksi: Eikö Orposen Petri tuntisi itsensä arvon alenemista jos hän joutuisi lähtemään vaikkapa saudeihin pikkutaskurahalla hoivaamaan heidän vanhuksia, ja taas toisin päin – haluaisivatko saudit todella suomalaisen petrin sinne hoivaamaan heidän isiään ja äitejään. (?)

 • Anonymous

  Vastaa

  Nytkun Suomessa on kansanpetturien kokoama porvarihallitus, voi olla varma, että kansalaisten olot tulevat huononemaan todenteolla, terveydenhuollosta ja peruspalveluista leikataan isolla kädellä ja rotumuukalaisilla tullaan jatkossakin Pohjola täyttämään. Suomalaiset vielä itse äänestivät näitä idiootteja tuonne. Globalisti Läskipossu Petteri Orpo irvailee lehtien kansilla, vitun typerä virne naamallaan kertoo kuinka Suomen talous pelastetaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi