Suomen rahaelitistit raivoissaan kotimaista työvoimaa puolustavista kannanotoista

Sijoittaja Peter Vesterbackan mukaan ulkomaalaista halpatyövoimaa vastustavat päättäjät ovat "haitta-poliitikkoja" (sic).

Talous

Eduskuntavaalien lähestyessä joukko suomalaisia rahaelitistejä on alkanut vannoa voimakkaasti ulkomaisen halpatyövoiman nimiin. Kuohunta alkoi valeoppositiojohtaja Riikka Purran kannanottojen kirvoittamana.

Purra on pyrkinyt nostamaan perussuomalaisten profiilia väittämällä puolueen taistelevan suomalaisen työvoiman puolesta. Perussuomalaisten petollisuus todettiin kuitenkin jo 2015–2016 siirtolaiskriisin yhteydessä, jolloin puolue avasi Suomen portit ennätysmäärälle laittomia maahantunkeutujia.

Vaalien alla puolue on ryhtynyt populistisista syistä terävöittämään linjauksiaan. Purra on päässyt otsikoihin kritisoimalla ulkomaalaista halpatyövoimaa, jonka nettovaikutus Suomen kansantalouteen on raskaasti miinusmerkkinen.

”Vastuutonta isänmaan vahingoittamista”

Rikkaat globalistit, kuten sijoittaja Peter Vesterbacka, Nokian toimitusjohtaja Pekka Lundmark ja Mehiläisen toimitusjohtaja Janne-Olli Järvenpää pitävät jopa Purran kädenlämpöistä populismia vaarallisena suomalaisen yhteiskunnan kannalta. Rahaelitistien mielestä suomalaisen työvoiman puolustaminen on Yleisradion mukaan ”vastuutonta isänmaan vahingoittamista”.

Vesterbacka väittää, että ulkomaalaista halpatyövoimaa vastustavat päättäjät ovat ”haitta-poliitikkoja” (sic). Vitivalkoinen Janne-Olli Järvenpää puolestaan rakensi heppoisen olkiukon kertomalla olleensa itsekin ”mamu” työskennellessään muun muassa Yhdysvalloissa.

Kohun keskellä monelta on jäänyt huomaamatta, että Purra ja hänen puolueensa eivät vastusta ei-valkoista työperäistä maahanmuuttoa, mikäli työntekijät ovat korkeasti koulutettuja. Tulevissa vaaleissa ainut suomalaisen työvoiman todellinen puolustaja tuleekin olemaan Sinimusta Liike.

Lähde: Yle

Globalismi Halpatyövoima Janne-Olli Järvenpää Kotimaa Maahanmuutto Matalapalkka Palkat Pekka Lundmark Perussuomalaiset Peter Vesterbacka Poliittiset viholliset Politiikka Riikka Purra Rotu Talous Valeoppositio Yhteiskunta

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Vesterbacka, joka haluaa tuoda suomalaisiin kouluihin kymmeniä tuhansia ulkomaalaisia.
  Tyypin päämääränä on aiheuttaa mahdollisimman paljon tuhoa ja kääriä itselleen siitä hillot päältä.
  Mielelläni näkisin tuollaiset tyypit sellaisena kohteena, jota koko yhteiskunta halveksii.

 • vaikka lapio hommiin.

  Vastaa

  Ainut mikä näiden ulostuloissa on maalina, on se , että lisää Matuja, joille ei tarvitse maksaa kuin korkeintaan 3 e tunnilta. Suomeen tulvii tälläkin hetkellä, puhumattakaan 2015, tuhansia työkykyisiä. Agenda on selvä. Kun ajatellaan, että 1 miljardi on 1000 miljoonaa. Eikö sillä yhdellä miljardilla mukamas saada työllistettyä? Näin kärjistäen.

 • Äänestäkää EK:n ulkopuolisia kansallismielisiä

  Vastaa

  mihinkään näiden nykyisten eduskuntapuolueiden vaalilupauksiin ei pidä uskoa. Se on jo nähty niin monta kertaa, että ne on tyhjiä lupauksia ja unohdetaan heti, kun vaalit ovat ohi.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Ei Suomessa ole työvoimapulaa edes osaavista henkilöistä, vaikka johtajat ovat koulutusta heikentäneetkin. Vika on siinä, että Suomeen on luotu poliittisten näkemysten perusteella työpaikkoja, joissa tehdään turhaa työtä. Onko näissä byrokraattisten lakien lakien tarkkaajissa ja poliittisissa virkamiehissä montaakaan, jonka työ olisi niin arvokasta maalle kuin siivoojan työ tai terveydenhoitajan työ? Päin vastoin pseudotyöhön palkattu henkilöstö aiheuttaa ongelmia kansalaisille.
  Esimerkkinä vaikka omakotitalon rakentaminen. Lakeja on ja niitä pitää noudattaa oli niissä jäkeä tai ei. Kansalaisen tulisi saada vapaasti rakentaa itselleen sellainen talo kuin haluaa häiritsemäätä naapureita. Maamme on pitkällä totalitarismissa, vaikka vielä keskitysleirit puuttuvat – toistaiseksi, vaikka epidemian aikan niitäkin jo lähestyttiin.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Närpiössäkin mamut ovat yliedustettuina sosiaalitukien saajissa. Ja ovat sentään enimmäkseen aasialaisia. Muut mamut lähinnä kotouttavat ja tulkkaavat toinen toisiaan. Esim. Porissa nigerialaisnainen opettaa ukrainalaispakolaisia koulussa.

 • Snif

  Vastaa

  Ketkäs niitä persuja johti noina vuosina? Tämä saitti on kuin paskapaperia joka levittää väärää tietoa tahallaan tai sitten saatanaalisella tyhmyydellään.
  2015 persuilla ei ole mitään yhteyttä nykypersujen kanssa, tokí. älkää laittako tätäkään kommenttia näkyville, kuten olette tehneet lähes koko ajan.

  • Heinrich

   Vastaa

   ”M‑m-m-mutku se oli se soini kyl me persut nykyää vastustetaa oikeesti haitta maahammuuttoo!” 

   Väitteesi on niin nähty ja kuultu.

  • Tapiola

   Vastaa

   Snif saitpas sanoa asiasi ja onnittelut siitä Aivan samaa mieltä siitä sokeudesta, millä persuja mustataan. Sinimustat tekee hyvää työtä, mutta heillä ei ole mitään mahdollisuutta tulevalla kaudella eduskunnassa suurta muutosta saada aikaan. 

   Vaikka SML saisi 20% kannatuksen vaaleissa niin heitä ei huolita hallitukseen.
   Aika ei ole kypsä siihen. Pitäisi jokin ihmeellinen mullistus tapahtua jossakin, että taksikuskit lakkaavat äänestämästä kokoomusta tai julkisen sektorin punavihreät eivät äänestäisi EU parlamentista vaaleihin osallistuvaa Alametsää tai muita vastaavia.

   Sinimustilla olisi tärkeä rooli jos edes yhden tai jopa kaksi edustajaa saavat läpi. Pitävät ääntä omasta linjastaan ja sitten ovat persujen tukena aina silloin kun hyvää yhteistä asiaa löytyy.

 • pöh

  Vastaa

  Suomessa kyllä työvoimaa riittäisi, kun kaikki ”kotoutumiseen” ja muuhun matujen hyysäämiseen käytetty aika ja raha käytettäisiin järkevästi.
  Eli kaikki haittamatut pois niin Suomella alkaa äkkiä menemään jopa taloudellisesti hyvin.

 • Schlageter

  Vastaa

  Muistakaa, että myös ennen Suomen irtautumista Venäjästa kapitalistipiirit vastustivat itsenäisyyttä. He pelkäsivät menettävänsä suuret Venäjän markkinansa.
  On piirejä, joille raha on aina tärkeämpää kuin itsenäinen isänmaa.
  Näihin kuuluu ilmeisesti myös mainittu Vesterbacka, joka pyrkii tuomaan Aasiasta lukiolaisia Suomeen tarkoituksena ankkuroida heidät tänne. https://yle.fi/a/3–11748091
  Maamme on täynnä hyvissä asemissa olevia henkilöitä ja piirejä, joille suomalainen Suomi on ei ole paskankaan arvoinen.
  Toivottavasti sellaiset saavat tulevassa itsenäisessä Suomessa tuomionsa.

 • Hevoshullu

  Vastaa

  Eliitillä on suuret suunnitelmat.
  http://jpoli.blogspot.com/2023/02/globaalitalous.html

 • Teme

  Vastaa

  ”Perussuomalaisten petollisuus todettiin kuitenkin jo 2015–2016 siirtolaiskriisin yhteydessä, jolloin puolue avasi Suomen portit ennätysmäärälle laittomia maahantunkeutujia.”

  Politiikka on pelkkää Suomen myymistä ja uhraamista kansainvälisten koronkiskurien pankkialttarilla, mutta eihän PS ollut vyöryä EDELTÄVÄSSÄ hallituksessa, joka päätöksen sadantuhannen irakilaisen, somalin ja afgaanin ottamisesta teki. Katsokaa Suomen väkulukua: se on kasvanut 4,9 miljoonasta 5,6 miljoonaan vain 30 vuodessa. Aivan sama kuka siellä eduskunnassa/hallituksessa istuu. Suomen tie on sinetöity ja siitä eivät päätä suomen kansalaiset.

 • Teme

  Vastaa

  Pitäkää silmä myös kovana sillä rintamalla, mitä poliitikot suunnittelevat. Sanna Marin haluaa kavereita turvallisuuspolitiikan neuvonantajikseen. Tuollaisen pelkkä palkkahan on jo vähintään 10 000 €/kk ja siihen kaikki edut päälle, jotka me maksamme. Nämä ovat aivan samanlaisia loisia ja Suomen tuhoajia, kuin maahantunkeutujat ja ”pakolaiset”, jotka joudumme aivan samalla tavalla elättämään ja ruokkimaan. Eestissä ulkoministeriön neuvonantajana (ulko- ja puolustuspolitiikka nivoutuvat erottamattomasti yhteen) toimii Silvester Silverberg. Näillä Sannan kavereilla on myös taatusti isot nenät. Sanna myös ehdottomasti halusi neuvonantajat nyt, jotta ne olisivat ”hänen valitseminaan” seuraavalle hallitukselle ja pääministerille valmiina, joten ei varmasti ole mitään väliä kuka vaalit voittaa. Hän/SDP myös halusivat tämän valintaprosessin tehtävän mahdollisimman nopeasti, mahdollisimman salassa ja mahdollisimman vähällä huomiolla. Joku kuitenkin vuosi tiedon Ylen politiikan toimituksen luottotoimittajalle Maria Stenroosille. Onko Yle siirtynyt Kokoomuksen leiriin? Vaalit lähestyvät ja nyt loataan demareita. Mitä ihmettä? Joku SDP:n naimisissa oleva edustaja on myös eilisten lööppien mukaan suhteessa opiskelijan kanssa.

  Toinen jota kannattaa pitää silmällä on Maria Ohisalo ja eritoten hänen miehensä. Tuulivoimalla ja nuharahoilla ovat jo kusettaneet veronmaksajien rahoja sadoilla tuhansilla tai jopa miljoonilla. Siis aivan suoraan siirtäneet meidän kovalla työllä ansaitsemia verorahoja valtionkassasta omiin taskuihinsa. Nyt pitäisin Ohisalon perhettä ja näitä muita ”vihreitä” kommunisteja erityisen tarkasti kiikarissa, sillä nyt ollaan jakamassa tulevaisuuden Suomen vetytalouden tukirahoja. Kyllä, Suomesta tulee Euroopan ykkönen vetytaloudessa ja ‑teollisuudessa, kun vedestä aletaan tuuli‑, ydin‑, aurinko- ja fossiilienergiallakin tehdä vetyä. Miksei vain käytettäisi tuuli‑, ydin‑, aurinko- ja fossiilienergiaa ihan sellaisenaan rattaiden pyörittämiseen? No, eihän se kannatta, sillä vety on SE uusi juttu! Vetyyn saadaan ”EU-tukirahoja” eli korvamerkittyjä verorahoja meidän selkänahasta, joilla sitten tuetaan vetytaloutta. Eli aivan kuten konkurssiin menneitä tuulivoimalahankkeita tuettiin ”EU-rahoilla” eli meidän verorahoilla, jos kuulosti tutulta tuo menettelytapa. Nuo rahat sitten kanavoidaan Ohisalon ja kumppanien taskuihin, kunhan ovat ensin isoimmat siivut siitä maksaneet yliherroilleen eli kansainvälisille nenämiehille. ”Vihreys” on pelkkä tekosyy kommunisteille pitää jatkuvassa, keinotekoisessa muutoksessa yhteiskuntamme kaikki osa-alueet, niin ei mikään juurru.

 • GLGL

  Vastaa

  Snif: ”2015 persuilla ei ole mitään yhteyttä nykypersujen kanssa”

  PS2015 vs. PS2023: Ainoa ero on siinä, että 2015 Jussi oli vielä kirkasmielinen.

  Äänestäkäämme VKK tai SML (valinta noista henkilökohtaisen natokannan mukaan).

 • Eri systeemit, samat johtajat

  Vastaa

  Mietin tässä vaan sitä että miten ihmeessä liki 50% Hollantiin muuttaneista Ukrainalais-pakolaisista on löytänyt itselleen pysyvän työpaikan?

  Tähän ei Suomi pysty edes miljardien avustuksilla. Vai olisivatko juuri nuo avustukset se suurin syy laiskuudelle? Uskataakohan suomessa kukaan edes pitää kirjaa siitä kuinka moni ukrainan-pakolainen on mennyt töihin?

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Kehitysmaalaisten maahanmuuttoa perustellaanusein työvoimapulalla. Euroopan Unionissa on 13 miljoonaa työtöntä, jotka jo nyt halutessaan voisivat muuttaa Suomeen. Kumminkin vallassaolijat haluvat nimenomaan kehitysmaalaisia. Kysymys on väestönvaihdosta. 

  https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Unemployment_statistics#Unemployment_in_the_EU_and_the_euro_area

  Jos Suomessa on työvoimapula, niin sehän tarkoittaa, että kenenkään suomalaisen ei tarvitse olla työttömänä. Kaikilla töitä haluavilla on töitä. Jos työvoimapulan vallitessa jokin firma ei saa työvoimaa, niin firma kaatuu. Mutta siitähän ei ole mitään vahinkoa, koska kaikilla on töitä.

  Maahanmuutolla ylläpidetään työttömyyttä.

 • Ämpäripää

  Vastaa

  Onko Partisaanilta todella jäänyt huomaamatta että Soinille puolue oli vain keino päästä ulkoministeriksi.Suostui Sipilän hallinnon avoimiin oviin ja siksihän oikeat persut kyrpiintyivät ja valitsivat uuden pj:n.Ei nykyinen ps ole käännellyt takkia kuten Soini ja kaikki vanhat puolueet.

  • Maskipiikki

   Vastaa

   Plörönan suhteen meni tieteenvastaiselle piikki/maski ‑linjalle.

 • Tom

  Vastaa

  VKK on tällä hetkellä ainoa puolue joka ei aja globalistien etuja. Kunpa sinne saataisiin vielä Totuuspuolue ja Vapauden liiton edustajia!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi