Kansallissosialistista pankkipolitiikkaa Unkarissa

Liberaaleissa länsimaissa rahaeliitti kykenee lahjomalla ja kiristämällä manipuloimaan poliitikkoja, mutta Unkarin esimerkki osoittaa, että korko-orjuudelle on myös terveempi vaihtoehto.

Talous

Unkarin pääministeri Viktor Orbán pyrkii yhdistämään maan kolme suurinta pankkia hallituksen kontrolliin, uutisoi Financial Times (FT). Orbán lukeutuu kansainvälisen sionistieliitin eniten vihaamiin henkilöihin tiukan maahanmuuttopolitiikkansa ja valkoisia heteroperheitä suosivan arvopohjansa vuoksi.

Mikäli FT:n analyysi pitää paikkansa, tekee Orbánin hallitus käytännössä kansallissosialistista pankkipolitiikkaa. 1930-luvulla Adolf Hitler jälleenrakensi hyperinflaation ja korko-orjuuden riivaaman Saksan kansallistamalla rahoitussektoria ja pakottamalla pankkiirit palvelemaan kansakunnan etuja.

Hiljattain parlamenttivaaleissa murskavoitosta nauttinut Orbán on rakentanut Hungarian Bankholding ‑nimistä rahoituslaitosta, jonka taustalla ovat pääministerin ohella hänelle uskolliset liikemiehet. Projekti valmistuu ennusteiden mukaan ensi vuonna, kun maan kolme suurinta pankkia (Budapest Bank, MKB Bank ja Takarékbank) ovat fuusioituneet. Listan kaksi ensimmäistä pankkia on jo sulatettu yhteen.

Valta rahaeliitiltä valtiolle

Viime vuosina Unkari on myös kansallistanut muita ulkomaalaisomistuksessa olleita pankkeja ja myynyt ne sitten isänmaallisille unkarilaisille liikemiehille. Valtio on päättänyt laittaa lopun vihamielisten finanssimiesten ylivallalle.

FT:n mukaan Hungarian Bankholding tulee takaamaan, että Orbán nauttii yritysmaailmassa yhtä suuresta vallasta kuin nyt politiikassa. Liberaaleissa länsimaissa rahaeliitti kykenee lahjomalla ja kiristämällä manipuloimaan poliitikkoja, mutta Unkarin esimerkki osoittaa, että korko-orjuudelle on myös terveempi vaihtoehto.

Kansainvälisen finanssikriisin jälkeen Orbán totesi julkisesti, että ulkomaalaiset pankit ovat syyllisiä unkarilaisten kärsimyksiin. Hän on myös verottanut ulkomaalaisia suuryrityksiä ja kansainvälistä rahanlainausta raskaammin kuin kotimaista pk-sektoria, minkä seurauksena Unkarin talous on vahvistunut merkittävästi.

Tukea maahanmuuttovastaisille liikkeille

Orbánin Fidesz-puolue ylläpitää NER-nimistä kansallisen yhteistyön järjestelmää, joka yhdistää isänmaalliset poliitikot, liikemiehet ja instituutiot. Maan suurimman pankin tuki NER:lle takaa tulevaisuudessa, etteivät esimerkiksi George Sorosin rahoittamat globalistiset ja unkarilaisvastaiset liikkeet kykene haastamaan hallitusta mittavista resursseistaan huolimatta.

Suuren pankin tuki mahdollistaa myös sen, että hallitus kykenee kehittämään Unkaria tehokkaasti laajojen investointiohjelmien avulla. Tämä puolestaan tekee Unkarista entistä itsenäisemmän suhteessa esimerkiksi Euroopan unioniin.

Bankholding-projekti auttaa Orbánia luomaan vahvan paikallisen taloudellisen ja sosiaalisen eliitin, kertovat hänen ajatteluaan tuntevat. Se voi myös edesauttaa hänen nationalistista agendaansa, joka pyrkii heikentämään ja häätämään ulkomaiset kilpailijat. Hän voi myös rahoittaa muiden maiden antiliberaaleja voimia. Marine Le Penin ranskalainen äärioikeistopuolue sai vaalirahoitusta yhdeltä Bankholdingiin sulautuneelta pankilta,” FT kirjoittaa.

Lähde: Financial Times

Euroopan unioni George Soros Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallissosialismi Kansallistaminen Pankit Politiikka Talous Ulkomaat Unkari Viktor Orbán

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Unkarilaiset on fiksuja

  Vastaa

  Vaikka me olemmekin ehkä jollain tasolla sukulaiskansoja niin sama ei onnistuisi millää Suomessa. Suomalaiset eivät osaa puhaltaa yhteen hiileen vaan kaikki katsovat vain omaa napaa koska se tuntuu olevan maailman suurin asia.

  Ja sitten se toinen puoli, se jolla olisi mahdollisuus taloudellisesti vaikuttaa asioihin, ne sijoittavat varansa ulkomaalaisiin osakkeisiin ”koska ne tuottaa parhaiten”. Ja ne yleensä tuottavat parhaiten kuppaamalla liiketoiminnassaan rahaa Suomesta. Koska suomalaisella kaupankäynnillä tehdään 40% katetta. Siksi mm. euroopan muissa maissa hinnat ovat selvästi edullisemmat kuin Suomessa.

  Ja nyt kun kurssit ovat syöksyneet niin pörsseissä kuin bittirahoissakin, ovat piensijoittajat potemassa rahapulaa. Raha pitäisi kotouttaa ja valmistua tulevaan mutta kun siitä ei saa edes puolia siitä mitä tuli sijoitetta.

  Niinkuin se yksikin hyväkäs joka otti 90 000e lainaa pankista ja osti bitcoin optioita. En edes tiedä mitä ne on koska vain bitcoin on tuttu. Ja nyt se saisi niistä vain kolmasosan takaisin ja kipuilee siksi velkansa kanssa. Toisaalta, yhteiskunta tarvitsee näitäkin ihmisiä vaikka ne osaltaan kiihdyttävät inflaatiota.

 • otto suni

  Vastaa

  Orban on todellinen kansansa johtaja ja pankkien suunnaton valta länsimaissa on johtanut myös suomalaiset velkaorjuuteen! Ilman omaa rahaa ja omassa valvonnassa oleva keskuspankkia olemme ainoastaan ”kipapäiden” orjia!

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Tuo toimi 30-luvulla ja toiminee 2020-luvullakin.

 • Kalle

  Vastaa

  Asiaa.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä kuulostaa todella hyvältä.
  Kansainvälinen sionistieliitti on käynyt monesti Unkaria vastaan ja vaatinut milloin mitäkin sanktioita, koska Unkarissa ajatellaan kansallisesti ja ajetaan ensisijaisesti oman väestön etua.
  Esimerkiksi viime vuonna Unkarin parlamentti hyväksyi lain, joka kieltää homolobbausmateriaalin levittämisen alaikäisille, siitäkös globalistieliitti suuttui ja kaikenlaiset EU:n ”tasa-arvokomissaarit” olivat heti ensimmäisenä määkimässä, kun kaikki eivät toteutakaan EU:n ”arvoja”, eli kansakunnan mädätystä.
  Samanlaisen painostuksen kohteeksi on joutunut myös Puola.

  Toista se on esimerkiksi Suomessa, jossa asiat on valitettavasti, ainakin toistaiseksi, päinvastoin kuin Unkarissa ja Puolassa.

 • TT

  Vastaa

  Viktor Orbán vaikuttaa kaikesta päätellen olevan poikkeuksellinen johtaja, joka todella välittää kansansa hyvinvoinnista. Me muut kansat olemme omille päättäjillemme enää vain koe-eläimiä tai jopa haitta-eläimiä, jotka päästöillään rasittavat maapalloa. Globalistinen eliitti on aivopessyt tai lahjonut tai kiristänyt päättäjämme siten, että ne joko yrittävät päästä meistä eroon tai ainakin kutistavat elintasomme ja fyysisen elintilamme aivan minimiin.

  Ainoa miinus Orbánia vastaan on ollut turha kiihkoilu feikkipandemian kanssa. Vahvoilla johtajilla menee joskus liian lujaa.

 • Observer

  Vastaa

  Joillekin on oma maa ja kansa sekä niiden hyvinvointi tuontitavaraa tärkeämpää ja hyvä niin. Olen viettänyt monet lomat Unkarissa ja aina viihtynyt hyvin.

 • seant

  Vastaa

  Myös energiasektorilla Unkari on pikkuhiljaa ostanut ulkomaalaiset pois, jotta on saanut enemmistön ja osaketuotot jää kotimaisten sijoittajien käsiin.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juuri näin.

  Sionistit, eli juutalaiset ja heidän perskärpäsensä, vihaavat eniten omavaraisia, vahvoja, valkoisia valtioita. Yksi syy tämänhetkiseen kiihkeään Venäjän vastaiseen propagandaan on juuri Venäjän olematon valtion velka. Velaton, vahva, valkoinen valtio on juutalaiselle aina holokausti. Ja kuten tiedämme, juutalainen opettaa lasten satukirjoissakin vain holokaustia, joka todellisuudessa onkin vain vahva, valkoinen valtio eikä mikään keskitysleiri. Se on ihan kamalaa ja todellinen holokausti, jos jokainen valkoinen valtio ei ole umpivelkaantunut juutalaisille pankkiireille ja polvillaan heidän edessään. Oy vey!

  Eli Orbanin politiikka taitaa todellakin olla kansallissosialistista. Oy vey!

  Mutta eipä hätää, meidän oma sionistien perskärpänen, eli pääministerimme, mannekiinihuora, lähti taas ”loppuviikoksi” Bilderberg-koulutukseen, jossa hänelle kerrotaan uusimmat sionistiset suunnitelmat, kuten kuuluisat, sota, inflaatio ja nälänhätä maustettuna neekeri-invaasiolla ja kohta tulevalla tähtitieteellisellä Build Back Better Ukraine-lainalla, joka lienee EKP:n laskelmien mukaan 10.000 miljardia ja siitä Suomen osuus lienee 1000 miljardia. Kyllä mannekiinihuora sen kansalle puhuu sopivaksi, onhan orpopuolue ja lehmänpersepuolue samoilla linjoilla: Päätä hakataan Karjalan mäntyyn 2.0. Kunnes viimeinenkin suomalainen on sionistin velkainen orja.

  Velka on sionistin ase Nro 1. Sionisti luo velan tyhjästä, kuten USA:ssa yksityiset pankit tekevät ja lainaavat tyhjästä luodun rahan valtiolle ja valtio maksaa, jos maksaa, sen takaisin tyhjästä luodun rahan tekijöille. Tämä on Sionistin Sampo. Todellinen Talmudin Sampo, farisealainen ihmekone. Swidu.

 • Nimetön

  Vastaa

  Valtion toiminta ei voi olla koskaan normaalilla ja kestävällä pohjalla jos se joutuu lainaamaan rahaa yksityisiltä liikepankeilta. Valtion kuuluu luoda raha itse.

 • T . T

  Vastaa

  Hieno mies tuo Orban! Lyön vetoa, että tilaisuuden tullen hän tai joku seuraajansa yhdistää muissa valtioissa vähemmistönä elävän kansansa yhden valtakunnan alle! Toivoa ja asiallista kansallismielistä toimintaa, niin saadaan ennemmin tai myöhemmin Suomeenkin oikea johtaja. Sitten taistelemme sukulaiskansan kanssa yhdessä pahuutta vastaan! 

  Pyydän kaikkia teitä kansallismielisiä:
  älkää menettäkö toivoa, älkää sortuko säälittävään ryssän mielisyyteen, muistakaa historiamme, muistakaa, että olemme osa parasta kansaa, muistakaa, että luonto on puolellamme ja asiamme on ainoa totuus!

 • Hjalmar Schacht

  Vastaa

  Hitlerin Saksa hävisi sodan johtuen mm. ns. kansallissosialistisesta pankkipolitiikasta.

  • Teeperi

   Vastaa

   Hitlerin saksa oli ainoa valtio, joka oli uhaksi kansainväliselle eliitille. Siksi koko maailma taisteli saksaa vastaan. Ei johtunut itse kansallissosialismista

  • Plääh

   Vastaa

   Tavallaan, koska juutalainen pankkimafia ei pitänyt siitä. Kansallissosialistinen pankkipolitiikka kylläkin oli mainiota ja nosti konkurssissa ja veloissa olevan maan syvästä lamasta kahdessa vuodessa kuiville ja viidessä eturivin maailman- ja talousmahdiksi

  • Nothing is forever

   Vastaa

   Hävisi koska yrittivät pelasta Euroopan liian nopeasti ja siinä tuli monta virhettä, Ilmapommitukset ja liittoutuneiden mobilisaatio Saksaa vastaan. Saksa oli tuolloin maailman täydellisin maa josta jutkut eivät tietenkään pitäneet ja tuhos koko unelman

 • juha II

  Vastaa

  Hieno mies, jonka olemus viittaa valtiomieheen eikä valtio-lutkaan!!!

 • Nimetön

  Vastaa

  tiesittekö, että viktor orban on juutalainen?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi