Euroopan keskuspankin juutalainen johtaja: Kryptovaluutat vaarallisia, koska… Putin

Ukrainan kriisin varjolla poliitikot ja virkamiehet uskovat voivansa edistää hankkeitaan tavallistakin röyhkeämmin, koska vastapuoli voidaan leimata tilanteessa kuin tilanteessa "putinisteiksi".

Talous

Christine Lagarde.

Euroopan keskuspankki ja sen juutalainen johtaja Christine Lagarde ovat kampanjoineet jo kauan sen puolesta, että kryptovaluutat kaapattaisiin valtiovallan täydelliseen kontrolliin. Lagarde vaikuttaa uskovan, että Ukrainan sota on tähän täydellinen keppihevonen.

Pankkiirit ovat vuosien ajan osoittaneet avointa vihaa Bitcoinin ja Moneron kaltaisia virtuaalivaluuttoja kohtaan, sillä niiden avulla tavallinen kansa on voinut käydä kauppaa ilman finanssieliitin harjoittamaa vakoilua, politikointia ja välistävetämistä. Globalistit vihaavat virtuaalivaluuttoja siksi, että niiden avulla kansalaiset voivat rakentaa sionistisesta monopolikapitalismista riippumattomia rinnakkaistalouksia.

Ukrainan kriisin varjolla poliitikot ja virkamiehet uskovat voivansa edistää hankkeitaan tavallistakin röyhkeämmin, koska vastapuoli voidaan leimata tilanteessa kuin tilanteessa ”putinisteiksi”. Nyt juutalainen Lagarde rinnasta Vladimir Putinin virtuaalivaluuttoihin.

Lagarde julisti Kansainvälisen järjestelypankin kokouksessa, että venäläiset kiertävät tällä hetkellä lännen asettamia talouspakotteita virtuaalivaluuttojen avulla. Juutalaispankkiiri vaati ”selkeitä toimia” virtuaalivaluuttapalveluita vastaan, mikäli nämä eivät suostu alistumaan Euroopan keskuspankin, Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin vaatimuksiin. Virtuaalivaluuttojen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuitenkin kuuluu juuri se, etteivät poliitikot voi manipuloida niitä.

Juutalaispankkiirin mukaan Brysselin tulisi myös hajottaa kaikki sellaiset virtuaalivaluuttapalvelut, jotka eivät osallistu Venäjä-pakotteisiin. Toistaiseksi EU ei ole ryhtynyt toimiin. Esimerkiksi suosittu Binance-palvelu jatkaa toimintaansa normaalisti kaikissa maissa pakotteista huolimatta.

Lähde: Financial Times

Bitcoin Christine Lagarde Euroopan keskuspankki Juutalainen lobby Juutalaisomisteiset pankit Kryptovaluutat Monero Poliittiset viholliset Politiikka Sionismi Sota Talous Talouspakotteet Venäjä Virtuaalivaluutat Vladimir Putin

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kauhiast mää ihmettele

  Vastaa

  Olen ihmetellyt tätä Lagardea ja sen pääsyä kirstunvartijaksi. Meinaan, sehän oli ryvettynyt sisäpiirikaupoissa sekä rahanpesussa että petoksissa ja silti se päästettiin kirstunvartijaksi. Sai vielä IMF:ltä potkut moisista sekoiluistaan.

  Eikä se Leyhen ole sen kummempi. Sama saldo oli silläkin takana ennen ”EU-johtajuutta”.

  • TT

   Vastaa

   Kaikki maailman johtajat tuntuvat olevan vaarallisia kultisteja ja sekopäitä. Rikokset ja rötökset ovat pääsylippu globaaliin eliittiin. James Corbett heittä kylmää vettä niiden päälle, jotka kuvittelevat että yksikään maailman johtaja olisi kultin ulkopuolella: 

   https://www.bitchute.com/video/58wwVHnQa4i0/

 • ValhallaX

  Vastaa

  Partisaani on ryhdikäs media ja sanoo sanan juutalainen, kun sellainen tavataan. Siitä täydet pisteet. Juutalainen on nimittäin juutalainen. Eikä siitä muuksi muutu.

 • ms

  Vastaa

  Samaan aikaan Ukraina laillisti kryptovaluutat. Eikö Ukraina taistelekkaan ”eurooppalaisten arvojen” puolesta? 

  Mitä juutalaista teatteria!!

  https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/05a9daf1-689d-4a54-985d-9a4879ac5906

 • Gunnar

  Vastaa

  Mistä tuo tieto että Lagarde olisi juutalainen on peräisin? Googlasin eikä tullut mitään vastaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi