Euroopan keskuspankki tahtoo virtuaalivaluutat eliitin kontrolliin

Globalistit vihaavat virtuaalivaluuttoja, koska niiden avulla kansalaiset voivat rakentaa sionistisesta monopolikapitalismista riippumattomia rinnakkaistalouksia.

Pääkirjoitukset

Christine Lagarde.

Euroopan rahaeliitin tärkein lobbausjärjestö, Euroopan keskuspankki (EKP), tahtoo ottaa virtuaalivaluutat viranomaishallintaan. Pankkiirit ovat jo vuosien ajan osoittaneet avointa vihaa virtuaalivaluuttoja kohtaan, sillä niiden avulla tavallinen kansa on voinut käydä kauppaa ilman finanssieliitin harjoittamaa vakoilua ja välistävetämistä.

EKP:n johtaja ja pahamaineinen sionistinen talousrikollinen Christine Lagarde ilmoitti viime viikolla, että esimerkiksi Bitcoin täytyy ottaa ”globaalin sääntelyn piiriin”. Lagarden mukaan Bitcoin täytyy kaapata eliitin kontrolliin, sillä valuutta on ”spekulatiivinen” sekä ”rikollisten suosima”.

Molemmat Lagarden väitteistä ovat vähintäänkin ironisia.

Virtuaalivaluuttojen ”spekulatiivisuus” ei ole mitään verrattuna siihen, että EKP on vuosien ajan tarjonnut sosiaaliturvaa suursijoittajille pumppaamalla tuhansien miljardien eurojen edestä velkarahaa markkinoille, jotta osakkeiden ja joukkovelkakirjojen arvot eivät romahtaisi. Toisin kuin poliittisesti vaikutusvaltaisilla pankkiireilla, arvonnousua tavoittelevilla Bitcoin-sijoittajilla ei ole keskuspankkien tarjoamaa turvaverkkoa taustallaan.

Rikollinen itsekin

Myös Lagarden hurskastelu kryptovaluuttojen avulla suoritettavasta rikollisuudesta on lähinnä kiusaannuttavaa. EKP on lahjoittanut miljardeja veronmaksajien rahaa muun muassa Deutsche Bankille, Nordealle ja mafian kontrolloimille italialaispankeille, jotka ovat toistuvien oikeudenkäyntien perusteella kansainvälisen rahanpesun, huumekaupan ja terrorismin kivijalkoja. Bitcoinilla suoritettavat rikokset ovatkin nappikauppaa EKP:n todellisten vallanpitäjien omiin rikoksiin verrattuna.

Lagarden tulisi olla erityisen varovainen puhuessaan talousrikollisuudesta, sillä hän itse on todistetusti korruptoitunut petostehtailija. Ranskalainen tuomioistuin linjasi 2016, että Lagarde ryösti veronmaksajilta satojamiljoonia euroja lahjoittaakseen ne juutalaiselle talousrikolliselle Bernard Tapielle osana poliittisia lehmänkauppoja.

Globalistit eivät vihaa virtuaalivaluuttoja siksi, että he vastustaisivat rikollisuutta ja keinottelua. Sen sijaan globalistit vihaavat virtuaalivaluuttoja siksi, että niiden avulla kansalaiset voivat rakentaa sionistisesta monopolikapitalismista riippumattomia rinnakkaistalouksia.

Lähteet: Coindesk, CNBC

Bernard Tapie Bitcoin Christine Lagarde Euroopan keskuspankki Euroopan unioni Finanssikeinottelu Globalismi Juutalaisomisteiset pankit Korruptio Kryptovaluutat Pääkirjoitukset Poliisivaltio Poliittiset viholliset Politiikka Raha Rahanpesu Rikos Sionismi Talous Talousrikos Veronkierto Virtuaalivaluutat Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Virtuaalivaluutoissa on se potentiaalinen ongelma että jos laskentateknologiassa tapahtuu suuri hyppäys niin ne menettävät arvonsa. Jossain näin että tietyillä alueilla jopa 10 % sähköntuotannosta kuluisi virtuaalivaluuttojen louhintaan. Missä tahansa vaikeasti saatavassa hyödykkeessä (esim. kulta) on sama ongelma, jos jostain löytyisi aivan hirveästi helposti louhittavaa kultaa ja tieto tulisi julkisuuteen, niin ei enää auttaisi vaikka kuinka yritettäisiin säädellä tuotantoa.

  Sinänsä EKP:n rahanpainopolitiikassakaan ei ole järkeä kun luodulle rahalle ei ole katetta talouselämän rakenteissa. Historia opettaa että historian opetuksista ei oteta opiksi. Raha ei ole maailman tärkein asia, mutta aina kun ryssit raha-asiat ja elinkeinoelämä ei ole terveellä pohjalla niin lopulta käy huonosti.

 • 421 dobg bless

  Vastaa

  Vai rikollisten suosima? Nykyinen rahasysteemikö ei ole rikollisten suosima? On kyllä harvinaisen paska argumentti tuo.

  Nousis nyt Trump takas äkkiä valtaan ja puhdistetaan kaikki korruptoituneet haaskat pois

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi