EU: ”Unionin otettava lisää yhteistä velkaa Ukrainan kriisin vuoksi”

Kun "koronakriisi" alkoi menettää pelotevaikutustaan, päätettiin liittovaltiohivutusta jatkaa pelaamalla Venäjä-kortti.

Talous

Euroopan unioni valmistautuu ottamaan lisää velkaa edistääkseen liittovaltiohankettaan. Tällä kertaa tekosyynä kollektiiviselle velkaantumiselle käytetään Venäjän ja Ukrainan välistä konfliktia.

Liittovaltion vastustajat ovat varoitelleet pitkään, että mikäli EU aloittaa yhteisen velan ottamisen, voidaan unionia hivuttaa nopeasti kohti liittovaltiota ilman, että liittovaltiohankkeesta tarvitsisi käydä demokraattista poliittista keskustelua. Hivuttaminen alkoi 2020 ”koronapandemian” varjolla.

EU on hyväksikäyttänyt globaaleja ”kriisejä” edistääkseen yhteisen velkapotin kasvattamista. 2020 Sanna Marinin hallitus ilmoitti, että Suomi hyväksyy 750 miljardin koronarahaston perustamisen. Järjestelyssä EU päätti ottaa globaaleilta finanssipelureilta 750 miljardia euroa yhteistä velkaa, ja nettomaksajiksi jäivät Suomen kaltaiset valtiot, kun taas hyötyjiin lukeutuivat Etelä-Euroopan maita rahoittaneet yksityiset pankit.

Kymmeniä miljardeja EU-armeijalle

Kun ”koronakriisi” alkoi menettää pelotevaikutustaan, päätettiin liittovaltiohivutusta jatkaa pelaamalla Venäjä-kortti. Nyt EU on ilmoittanut tahtovansa ottaa uuden yhteisen velkataakan, jonka se väittää olevan välttämätön Ukrainan kriisin vuoksi.

Bloombergin mukaan Euroopan komissio suunnittelee ottavansa yksityisiltä markkinoilta ”massiivisen summan” velkaa, jotta ”EU kykenisi käsittelemään tilannetta, jonka Venäjän hyökkäys Ukrainaan on synnyttänyt”. Kymmeniä miljardeja euroja velkarahaa tullaan käyttämään muun muassa EU-armeijan (jota virkamiehet kutsuvat kiertoilmaisulla ”yhteinen puolustus”) rakentamiseen, mikä vie jäsenmaita entisestään kohti liittovaltiota.

EU- ja hallituskriittiset kansallismieliset ovat todenneet, että korona ja Ukrainan konflikti ovat finanssieliitin ja suurvaltojen luomia tai vähintäänkin hyväksikäyttämiä kriisejä, joiden avulla kansalaiset pelotellaan hyväksymään globalismin edistäminen, kansallisvaltioiden itsenäisyyden tuhoaminen, varallisuuden uudelleenjako sekä valtioiden sitominen velkaorjuuteen. Tuoreet uutiset tukevat teoriaa vahvasti.

Lähde: Bloomberg

EU-velka Euroopan komissio Euroopan unioni Globalismi Hallitus Koronarajoitukset Koronavirus Poliittiset viholliset Politiikka Sanna Marin Sota Taloudellinen riisto Talous Ukraina Valtionvelka Velka Velkaelvytys Venäjä Yhteiskunta

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Marjaana

  Vastaa

  Vitun kivaa…

 • TT

  Vastaa

  No nyt irtoaa helposti rahaa myös persuilta ja muilta löperöiltä kans. mielisiltä, kun päästään ryttyilemään venäläisille. Katsokaapa Ukrainan hengästyttävää historiaa, jota ao. linkissä kerrotaan ihan ”hevosen suulla”. Maassa on aina ollut vahva juutalaisvähemmistö ja maan viimeisin vaihe on ollut se, etä USA:n neocon- ja vasemmistojuutalaiset sekä uusmarxistit kuten Obama tai Clintonit ovat tukeneet Ukrainan juutalaista väkeä ja kammenneet sen maan poliittiseen johtoon. Venäläiset osaavat olla paskiaisia eikä heitä ole syytä puolustaa, mutta onko nyt kyseessä sellainen välienselvittely, johon suomalaisten kannattaa aktiivisesti osallistua? Tosin asiaa ei tarvitse sen kummemmin miettiä, koska EU kiskoo meiltä rahat väkisin.

  https://www.youtube.com/watch?v=PWQWCliUNXo

  • Plääh

   Vastaa

   Kun Venäjä tulee höykyttämään SUomen juutalaisten nostamaa johtoa, niin mitä ajattelet silloin, jos muut eivät viitsi puuttua?

   • Nimetön

    Vastaa

    Keitän kahvit ja toivotan hyvää siivousoperaatiota.

   • Nimetön

    Vastaa

    Ihan samalla tavalla Venäjällä juutalaiset ovat vallan keskiössä ja kuuluvat Putinin lähipiiriin eli päättävät maan asioista. Ja varmasti ovat olleet mukana myös tukemassa Ukrainan sotaa. 

    En ihan täysin ymmärrä osaa kirjoittajista, jotka tuntuvat kuvittelevan, että Venäjä olisi jotenkin vapaa juutalaisten vallasta ja taistelisivat vapauden sekä demokratian puolesta globalismia vastaan. Kaiken lisäksi nuo Putinin lähipiiriin kuuluvat juutalaiset on suhteellisen helposti selvitettävissäkin, joten ehkä tuo on vaan enemmän älyllistä laiskuutta osalla kirjoittajista.

  • Nimetön

   Vastaa

   Miten PS liittyy tuohon asiaan,täytyy olla todellinen vihervajakki joka noin hysteerinen ?

 • Töihin Mars!!

  Vastaa

  Miksi ?? Ukraina ei ole edes EU:n jäsen!!

  Miksi juutalaisia aina paapotaan muiden kustannuksella? Miksei ne tule toimeen itsekseen? Menis töihin niinkuin muutkin. Ja lopettais muiden ärsyttämisen.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” Bloombergin mukaan Euroopan komissio suunnittelee ottavansa yksityisiltä markkinoilta ”massiivisen summan” velkaa, jotta ”EU kykenisi käsittelemään tilannetta, jonka Venäjän hyökkäys Ukrainaan on synnyttänyt”. Kymmeniä miljardeja euroja velkarahaa tullaan käyttämään muun muassa EU-armeijan (jota virkamiehet kutsuvat kiertoilmaisulla ”yhteinen puolustus”) rakentamiseen, mikä vie jäsenmaita entisestään kohti liittovaltiota.”

  Juutalaiset pankkiirit (esim. Goldman Sachs) tulevat jälleen tekemään kovaa tiliä poliitikkojen välityksellä ja eurooppalaisten hyväuskoisuudella.
  Liittovaltiokehitys alkoi kiihtymään tekaistun koronapandemian myötä, se oli ikään kuin liittovaltioon tähtäävä kehitysprojekti 1.0, tämä uusi velka tulee olemaan 2.0 osio, joka ajaa Euroopan kansallisvaltiot ikuiseen velkavankeuteen, jos kaavaillut summat toteutuvat.
  Eiköhän tähän päälle tule vielä uusi ”EU elvytyspaketti”, Italia ainakin sitä haluaa.
  Kohta saamme heittää hyvästit kaikelle kansallisomaisuudelle, kun niitä aletaan myymään pois, jotta saisimme edes pienen summan tästä globaalisti otetusta velasta maksettua.
  Suomalaisia on jo kaksi vuotta ohjailtu pelon kautta hyväksymään sellaiset päätökset, jotka viimeistelevät kansallisvaltion tuhon, ei voi kuin ihmetellä tätä keskiverto kansalaisen kehitysvammaisuutta ja laiskuutta.
  Tähän kaikkeen ovat syyllisiä he, jotka aikoinaan äänestivät Euroopan Unionin puolesta!

  • TT

   Vastaa

   Juutalaiset sijoittajat, Blackrockit ynnä muut sen sellaiset ostavat Suomesta pois kaiken ja tarvitaan Nato puolustamaan näitä omistuksia. Muutaman porvarin huvila ja huussi varjertuu siinä samalla. Työväenluokalla ei ole jatkossa mitään intressiä puolustaa Suomea – he ovat vain ”töissä Suomessa” rätit naamalla ja 247 tehovalvonnassa. Tuskin marjametsäänkään saavat enää mennä. Pitäisi jaksaa pyöräillä 10–20 km, koska autoja ei tietenkään kenelläkään jatkossa ole tai niiden toimintasäde rajoitetaan vain työmatkoihin. Juutalaisten omistamia maita ja mantuja valvovat dronet. Sakkolappu tipahtaa kotiluukkuun, jos liikut väärällä alueella. 

   Keskiluokka kutistuu ajan mittaan olemattomiin eikä Natosta, jota nyt Suomeen kovalla parulla huudetaan, ole kovinkaan monelle konkreettista hyötyä. Kiito Jussi Halla-Aho ja muut maksetut typerykset.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kannattaa muistaa myös sellainen asia, että Persujen äänestäminen ei tuo minkäänlaista muutosta, ei edes hidastusta tähän meininkiin.
  Persut on globalistipuolue, he kusettavat vaaleista toiseen kansallismielisten äänet juuri vaalien alla tekemällään populismilla.

  • Kirveellä töitä

   Vastaa

   Persut nuolevat samoja hillotolppiin etenemistä edistäviä perseitä kuin kaikki muutkin eduskuntapuolueet.

   Paljon on persujen huulet tarjoilleet lupauksia, muka kansanmielisiä ja nyt viimeistään luulisia sokean mummonkin tajuavan kuinka on kansaa kusetettu ja kaksin käsin.

   Mitään konkreettista vaihtoehtoa ei edes yritetä tuoda esiin.
   Ja kansa maksaa.

   • Late

    Vastaa

    No ketäs nyt sit äänestäisi jos ei persuja. Jostain on aloitettava että saadaan tää nykyinen täys katastrofi hallitus pois vallan kahvasta. Siniset ja vkk ei tuu vielä seuraavaan vuosikymmeneen keräämään sellaista kannatusta jolla nykyhallituksen tuhotyöt saatais loppumaan ja kansan kurjistaminen edes vähän siedettävämmälle tasolle.

    • Nationalisti

     Vastaa

     ”Jostain on aloitettava”
     Oletko yhtään seurannut viime vuosina Persujen meininkiä ja takinkääntöjä?
     Puolueessa ei ole pisaraakaan kansallismielisyyttä, puolue menee samaan globalistiseen kategoriaan kuin Kokoomus, eli ei mitään annettavaa suomalaisille.
     Itse suosittelisin antamaan kaiken tuen nimenomaan SML:lle, ainoa porukka, joka kykenee sen aidon muutoksen tuomaan.
     Ei minkään uuden puolueen kannatus lähde samantien nousukiitoon, kyllä se vaatii paljon, varsinkin kun vastassa on monia eri tahoja valtamediasta lähtien.

 • Puolieeton

  Vastaa

  Suomi on näennäisesti varakas ja joutuu maksamaan muiden energialaskuja.
  Jos halutaan rauhaa ja energiaa, on vain yksi vaihtoehto, joka on niin yksinkertainen ettei sitä tarvitse sanoa.

 • Timppis

  Vastaa

  Maksakoot saksa ja muut paskavaltiot itse omat kaasulaskunsa kun ovat ajaneet energian tuatantonsa alas ja meillä turvetta kehiin ja lisää ydinvoimaa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ukraina on samanlainen läpeensä korruptoitunut rosvovaltio kuin Venäjä. 

  Ovat varastaneet kaasuputkesta kaasua vuosikaudet, jättäneet laskut maksamatta ja yrittävät mielistellä itsensä Natoon sekä EU:hun.

  Ukrainan presidentti löytyy pandora papereista veronkiertoyhtiöidensä takia ja eikös joku edellinen niiden johtajista loikannut Venäjälle ja kavalsi valtion kassan mukaansa.

 • DTOM

  Vastaa

  EU aluetta ajetaan yhä syvemmälle kohti, keskuspankkien velka-orjuutta.

 • Jones

  Vastaa

  Juutalainen aiheutti Ukrainan sodan ja juutalaiset lainaavat rahaa kovalla korolla. Jotakin mätää tässä näyttää olevan. Näitä velkoja ei saada koskaan anteeksi, muutenkuin siten ettei makseta niitä. Nyt verrataan Ukrainan sotaa talvisotaan. Kyllähän niillä jotakin yhteistä on. Molemmat ovat juutalaisten aiheuttamia.
  https://www.sodanjaljet.fi/talvisota/erkon-vaimon-sota/
  Ukrainan presidentti on juutalainen
  https://yle.fi/uutiset/3–12335916
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Aatos_Erkko
  ‑Aatos Erkon isä oli sanomalehtimies ja poliitikko Eljas Erkko ja äiti englantilaissyntyinen Violet Eugenie Sutcliffe, joka oli mahdollisesti äitinsä puolelta juutalaista sukua.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Kriisi on tehnyt selväksi että maahanmuuttokriitikot eivät todella vastusta maahanmuuttoa ja pakolaisia. EU kriittiset vastusta EUrokommunismia. Tuodaan vaan esiin herkullisia epäkohtia.

 • Salomon

  Vastaa

  Melkosta sontaa. pitää muistaa, että tryffelisika ei saa tryffeleitä. Tryffelisika. Voitasko jo alkaa metsästää noista paskiaisia

 • Freedom

  Vastaa

  Nykyinen tilanne on toisinto 30-luvun tapahtumista. Välissä on yksi sukupolvi. Ihmisten muisti on lyhyt. Lama, nälänhätä, sota, maailmansota. Odotetaan välissä sukupolvi ja toistetaan kuvio. Ihmiset tapetaan ja karttunut omaisuus viedään. Eliitti korjaa kaiken omaan taskuunsa ja rikastuu entisestään. Tällä kertaa Saksan sijaan tuhotaan Venäjä, valkoinen kristitty maa sekin. Kaikki menee ennalta laaditun käsikirjotuksen mukaan. 

  Sen enempää venäläisten toimia hyväksymättä ja puolustelematta.
  Venäjän hyökkäyksen syynä saattoivat olla biolaboratoriot, joiden olemassaolon usa äskettäin myönsi ja halusi estää tutkimusmateriaalin joutumisen venäläisten haltuun. Laboratorioissa tuskin tutkittiin nenäsuihkeita nuhaisille

 • Lakecat

  Vastaa

  Ihminen on niin kehittymätön ja edelleen taantuu – ainakin Suomen koulutusjärjestelmän kautta! Niin tällainen olento joka inhimillisenä todellisuutena tappaa lajitovereitaan pelkkää ahneuttaa ym ym … tyoeriä ominaisuuksiaan tyydyttäen ei ansaitse missään nimessä elää ja omistaa tätä kaunista ja monipuolista planeettaa: maapalloa! On häpeä edustaa tätä surkimuksien kurjaa lajia! Saa kuolla mun puolesta omaan tyhmyyteensä!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi