Jos Pfizer olisi ihminen, ei häneen luotettaisi missään

Globaalia koronatyranniaa hallitseva lääkejätti Pfizer on ollut monien huulilla viimeisen parin vuoden aikana. Etenkin juutalaisvetoisen firman pakolla kauppaamat rokotteet ovat saaneet monilla tunteet lämpenemään pitkin maailmaa.

Talous

Twitterissä toimiva kansallismielinen meemiaktivisti Heikki Ketola toi tilillään esille hyvän huomion: jos Pfizer olisi ihminen, kukaan ei olisi luottanut siihen enää vuosikausiin. Tämä johtuu siitä, että yhtiö on tuomittu vuosien varrella useista petoksista. Jos Pfizer olisi ihminen, istuisi se myös pitkää tuomiota vankilassa.

Tässä koottuna muutamia lehtijuttuja vuosien varrelta liittyen Pfizerin toimintaan. Lue nämä ja kerro, luottaisitko tällaisen listan omaavaan ihmiseen.

2009: Lääkejätti Pfizer tuomittiin miljardikorvauksiin

”Pfizerin maksettavaksi määrätty korvaussumma on suurin, mitä Yhdysvaltain oikeusministeriö on koskaan määrännyt terveydenhuoltoa koskevissa oikeusjutuissa. […] Pfizerin todettiin lahjoneen terveysalan päättäjiä edistämään tuotteiden myyntiä. […] Vuonna 2004 yhtiö tuomittiin 430 miljoonan dollarin korvauksiin laittomista markkinointikeinoistaan.”

2009: Pfizer maksaa miljoonakorvaukset nigerialaislasten kuolemista

”Lääkefirma Pfizer maksaa 75 miljoonan dollarin korvaukset vuonna 1996 Nigeriassa toteutetusta lääkekokeilusta. Sen seurauksena 11 lasta kuoli.”

2012: Lääkeyhtiö Pfizerille lähes 50 miljoonan sakot lahjonnasta Euroopassa

”Pfizer antoi vuosina 2001–2007 rahalahjoja viranomaisille Bulgariassa, Kiinassa, Kroatiassa, Tshekissä, Italiassa, Kazakstanissa, Venäjällä ja Serbiassa, jotta nämä tekisivät lääkesopimuksia Pfizer-konserniin kuuluvien yritysten kanssa.”

2014: Pfizer esti väärin perustein edullisen lääkkeen myynnin

”Maailman suurimpiin kuuluva lääkeyhtiö Pfizer on tuomittu maksamaan 16,5 miljoonan euron korvaukset korkoineen kolesterolilääkeriidassa Suomessa. Helsingin käräjäoikeus katsoo harvinaisessa tuomiossa, että Pfizer esti kilpailijaansa tuomasta markkinoille kolesterolilääke Lipitorin halvempaa versiota vuosien ajan. […] Lisäksi kärsijöinä ovat suomalaiset veronmaksajat, sillä valtio on tilittänyt Kela-korvauksia Pfizerin valmistaman kalliin kolesterolilääkkeen myynnistä eikä arviolta 40 prosenttia halvemman rinnakkaislääkkeen hinnan mukaan.”

Jos sinulle tarjottaisiin elämäsi diiliä sellaisen henkilön toimesta, jolla löytyy vastaavanlainen, hyvin dokumentoitu historia, lähtisitkö mukaan omalla panoksellasi? Pfizer toimii kuin nigerialaishuijaukset, joissa luvataan takaisin rakkautta sekä rahat moninkertaisena. Timo Soinin johtama ulkoministeriö muuten meni tällaiseen huijaukseen, eikä satojen tuhansien huijattua summaa ole saatu palautettua…

Tästä huolimatta valtiot pakottavat firman tuotteita kansalaisiin. Miksi? Koska luottoa firma ei historiansa perusteella herätä, ei kyse voi olla muusta kuin korruptiosta. Ja lahjonnasta Pfizerillä löytyy historiaa. Rokotepakotusten ansiosta lääkejätti tekee valtavaa voittoa, mikä kasvattaa voiteluun tarkoitetun kassan kokoa.

On tietysti mahdollista, että Pfizer on sittemmin kokenut eettisen valaistumisen ja ryhtynyt täysin rehdiksi firmaksi, joka ei kulissien takaisiin petkutuksiin sorru. Täysin rehellisellä pelillä firma on saanut markkinoille rokotteet, jotka eivät edes firman itsensä mukaan toimi. Ratkaisuksi huonoon toimivuuteen yhtiö tarjoaa jatkuvia piikityksiä, jotka nyt vain sattuvat kasvattamaan yhtiön varallisuutta.

Jos Pfizer olisi ihminen, ei sillä olisi edes mahdollisuutta nyt käynnissä olevaan bisnekseen, sillä se istuisi vankilassa pitkää tuomiota. Korruptiosta vapaassa lännessä firma kuitenkin porskuttaa poliittisen päätöksen teon ytimessä.

Historia Hyvinvointi Kapitalismi Kärsimyskorvaus Koronavirus Kotimaa Lääketeollisuus Lahjonta Pakkorokotukset Pfizer Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rokotteet Sionismi Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Vahingonkorvaus Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tomppa

  Vastaa

  Pfizer on valejuutalaisten yhtiö, mikä näkyy Pfizerin lääkkeiden hinnoissa. Shekelit otetaan goyimeilta pois vaikka pilleri kerrallaan.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kun katselee ja kuuntelee eräiden terveysalan asiantuntijoiden alati vaihtuvia ja entistä typerämpiä lausuntoja, niin kyse ei voi olla mistään muusta kuin siitä, että he saavat rahoitusta Pfizerilta.
  Kertoohan sekin jo paljon, kun he toteavat vain, että ”rokotteet ovat hyvin tutkittuja”, niin, lääkeyhtiöiden omissa tutkimuksissa. Miksi lääkeyhtiöt sanoisivat jotain muuta omista tuotteistaan?

  Jos eläisimme normaalissa yhteiskunnassa, yksikään poliitikko ja suomalaisten terveydestä vastaava viranomainen ei tekisi tuollaisen roistofirman kanssa minkäänlaista yhteistyötä.

  Miksi jättivoittoja takova monikansallinen lääkeyhtiö haluaisi ihmisten olevan terveitä, kun aina voi myydä markkinoille seuraavan pistoksen ”uuteen varianttiin”?

 • TT

  Vastaa

  Partisaanille suuri kiitos, että jakaa järjellistä tietoa koronasta. Suomessa edes jotkut jaksavat vastustaa kulttia, vaikka voimat uhkaavat jo loppua.

  Kansallismieliset ovat jo pitkään tottuneet siihen, että valtamedia voi valehdella kansalle päin naamaa. Siksi kriittisen asenteen ottaminen koronaan on ollut helpompaa. Tosin hyvin monet kans. mieliset sortuivat valtavirran narratiiviin. Muistan kuinka perussuomalaiset olivat ja ovat yhä innokkaasti jahtaamassa ja sulkemassa erilaisia ”korona-linkoja” ja tekivät oppositiopolitiikkaa naamavaippojen avulla. Persut suuttuivat hallitukselle siitä, ettei orja- tai MK-Ultra-maskeja ollut tarjolla kansalle riittävän aikaisin. 

  Koronalingot ovat epidemiassa hyväksi, koska ne levittävät virusta vastustuskykyiseen väestöön, joiden luontainen immuniteetti lopulta nujertaa tautiaallon väestötasolla. Tämä on nk. laumasuoja. Heikot ja kuoleman partaalla olevat ja muutamat huono-onniset terveetkin saattavat menehtyä, mutta heitäkin voidaan suojata erityistoimenpitein. Sen sijaan terveen väestön sulkeminen karanteeniin ja alistaminen kokeellisen massarokotuksen kohteeksi on sulaa mielettömyyttä.

 • osake salkun omistaja

  Vastaa

  Vaikka omikronin aiheuttamista pitkäaikaisen koronan haitoista saadaan tietoa vasta viiveellä, torjuntatoimet on Puumalaisen mukaan tehtävä välittömästi.

  Puumalainen totesi, että pitkäkestoisen koronankin vuoksi rokotteen ottaminen on äärimmäisen tärkeää.

  Tähän asti esimerkiksi 5–11-vuotiaiden lasten rokotuskattavuus on vain 2,5 prosenttia.

  – Lastenkin rokotuskattavuutta täytyy lähiviikkojen ja kuukausien aikana pyrkiä nopeasti nostamaan. Se on tärkeää taudin ehkäisyn, vakavan taudin ehkäisyn kannalta mutta myös pitkäkestoisen koronataudin ehkäisemiseksi.

  täytyy kysyä millaisia Pfizer loppaus psykoja 

  näitä asioita oikein suomessa hoitaa

  onko puumala ehkä Pfizer osake salkun omistaja

 • yepyep

  Vastaa

  Lähti varoittamatta ig tili kun ilmoitin kyseisen firman mainostamisen loukkaavana ihmiskuntaa kohtaan.

 • ValhallaX

  Vastaa

  En aiemmin tiennyt, että Pfizer on sionismia. Nyt sekin selvisi. Loogista. Missä rahanahne, siellä sionismi. Ahneus ja sionismi ovat kolikon samaa puolta. Sionisteilla ei ole Jumalaa, on vain raha – ja valta. Mikään muu etninen ryhmä ei ole koskaan toiminut kuten sionisti.

  Pfizer on siis vain tämän ahneuden kirjavan kudelman yksi juonne, yksi verenpunainen juonne lisää valheiden kudelmaan. Arkipäivän sionismia.

  Normaalissa Suomessa Suomi pitäisi huolen rokotuksista ja kansalaisten terveydestä. Sionistien ja globalistien helvetissä lääkkeetkin tehdään Kiinassa ja Intiassa ja kansalaisia käytetään globalismin nimissä koekaniineina. Mannekiinit juhlivat ja hammaskeijut poseeravat. Sionisti nauraa.

 • Nimetön

  Vastaa
 • Lord Mystery

  Vastaa

  Korona on huijaus, jolla myydään lääkkeitä.

 • Pelmeni

  Vastaa

  Saatanan synagoga ei ole ihminen.

 • FIXIT asap!

  Vastaa

  Ei pidä heittää ensimmäistä kiveä kenkään, eikä varsinkaan tohveliin!

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Nämä tuomiot ovat vain jäävuoren huippu. 

  Ehkä tämä organisaatio on syyllistynyt tuhansiin väärinkäytöksiin, jotka on sovittu rahalla tai ratkaistu muilla keinoin. Jo tämä lista kielii yrityksen organisaatiokulttuurista. Mätä ja pahuus on levinnyt niin laajalle, että johdon henkilövaihdoksilla tilannetta ei korjata. Tässä organisaatiokulttuurissa pysyvät heikot, tyhmät ja moraalittomat. Kaikki muut kiertävät yrityksen kaukaa ja jos näistä muista joku on erehdytty palkkamaan yritykseen, niin yritys laittaa hänet sivuraiteelle nopeasti.

  Korjausliikkeen on tultava yrityksen ulkopuolelta. Yritys on lakkautettava. Henkilöstölle on annettava ikuinen porttikielto toimia ja työskennellä terveydenhuoltoon liittyvissä organisaatioissa.

 • Anonymous

  Vastaa

  Me Pfizerillä teemme lääketutkimuksia ja edistämme terveyttä. Eettisyys on lähtökohta kaikelle Pfizerin toiminnalle. Olemme avoimia ja toimimme läpinäkyvästi. Nuo syytökset ovat naurettavia ilman minkäänlaista totuudenpohjaa. Emme tavoittele taloudellisia voittoja. Teidän terveytemme on meidän prioriteettimme.
  ‑Pfizer

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Uutisessa on neljä linkkiä valtamediassa julkaistuihin uutisiin. Ovatko ne naurettavia ja vailla kaikkea totuudenpohjaa?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi