Venäläinen sushiketju joutui pyytämään anteeksi mainostaan, missä musta mies on valkoisten naisten ympäröimänä

Myös kansallismielisten on mahdollista harjoittaa samaa taktiikkaa mitä kulttuurimarxistit käyttävät, eli yritysten painostaminen.

Talous

Venäläinen sushiravintolaketju YobiDoybi pyysi anteeksi ja veti pois mainoksensa, missä musta mies on valkoisten naisten ympäröimänä yrityksen päädyttyä kansallismielisten vastakampanjoinnin kohteeksi.

Kansallismieliset esimerkiksi kirjoittivat ravintolasta negatiivisia arvosteluja kaikkiin mahdollisiin alustoihin internetissä, julkaisivat kuvassa esiintyvien naisten henkilötiedot, sekä käyttivät myös väkivallalla uhkailua.

Yritys alun perin sanoi, että ei aio taipua painostuksen alla, mutta päätyi kuitenkin myöhemmin poistamaan mainoksen anteeksipyynnön kanssa.

”Koko yrityksen puolesta haluamme pyytää anteeksi loukattuamme yleisöä kuvillamme. Olemme poistaneet kaiken sisällön, mikä aiheutti tämän kohun,” YobiDoybi ilmoitti Instagramissa.

Lähde: Moscow times

Aktivismi Boikotti Filosofia Kansallismieliset Kansallismielisyys Kulttuuri Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Painostaminen Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rodunsekoitus Rotu Rotuerot Sionismi Suora toiminta Talous Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Valkoinen rotu Venäjä Yhteiskunta Yrittäjyys

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hienoa nähdä, että painostus toimii ja kansallismieliset ovat olleet aktiivisia.
  Vastaavia mainoksia on alkanut näkymään valitettavan paljon myös kotimaisessa mediassa, ne tulisi siivota pois näkyvistä.

  • pvh

   Vastaa

   Alkanut näkymään? Tuotahan se on ollut jo 20 vuotta.

   • Ristus notta

    Vastaa

    Kulta-Katriina kahvimainos uusimpana.
    Kohta joka mainoksessa joku ruskea tai friikki ilveilemässä

 • pöh

  Vastaa

  hmm, tuli tuosta mieleen kun netistä katellu telkkua.
  Yksi ilta laskin että tuli yhdellä mainoskatkolla 10 mainosta, ja 6 niistä oli tummaihoisia.
  Kun nyt mietitään vaikka Suomea ja Suomen historiaa, niin väkisten tulee mieleen että se on jotain siedätyshoitoa?

  • On se perkele

   Vastaa

   Näin valitettavasti on. Yhdessäkin mainoksessa mutiaisen ja suomalaisen naisen liittoa tuputetaan aivan kuin se olisi muka luonnollista ja hyväksyttävää. Ei todellakaan ole. Pahaa tekee ja vihastuttaa kun sellaisen mainoksen näkee.

 • pää määrää

  Vastaa

  Jokin symboli tuossa kuvassa ällöttää nykyisen tietouden johdosta, erityisesti vasemman ja oikeanpuoleisen puoleisen ilmeet, jotka eivät mitenkään liity siihen, että sushi maistuisi hyvältä, mikä on mainoksen tarkoitus. Afrikkalaisen ilme mainostaa hienosti sushin maistuvuutta.

 • TT

  Vastaa

  Mustien tunkemisesta mainoksiin on tullut valtava ja kiusallinen riesa. Ilmiö on maailmanlaajuinen ja liittyy johonkin globalistien (esim. YK tai WEF) aloittamaan kampanjaan. Koodisana on ’inklusiivisyys’ eli propagandassa kaikki friikit pitää ottaa mukaan korostetusti kaikkeen toimintaan. Muita iskulauseita ovat ”sustainable development” ja tässä ”no one left behind”, mikä tarkoitaa kommunismia ja totalitarismia eli esim. rokotteet pakotetaan kaikille. Todellisuudessa köyhiä ja syrjäytettyjä tuotetaan aivan kuten ennenkin. Tästä huomataan kuinka yritykset ja erityisesti suuryritykset ovat erittäin vahvasti mukana globaalin kommunismin pakkosyötössä kansalaisille.

  • pää määrää

   Vastaa

   Halpatyövoimaa tälläkin alalla.🧐

 • Ärsyyntynyt

  Vastaa

  Lopetin ostamasta Biltemasta, koska niidenkin mainoksissa oli aina värillinen mies ja valkonen nainen. Asia kuin asia, niin aina oli asetelma juuri näin.

  • N.N.

   Vastaa

   Tuossa olen todellakin samaa mieltä.

   Koko perhe oli vaateostoksella ja haihraduimme hienoon kauppaan, jossa vain mustia huivipäisiä naisia ja sitten nuo tummat miehet mallinukkeina.

   Maalaisia kun olemme, töllötimme hetken leuka rinnalla, poistuimme emmekä ole ikinä enää eksynyt siihen kauppaan vaikka mallinukket ovat vaihtuneet ja vaalentuneet.

   Kun meitä oikein loukataan, se ei unohdu koskaan. Totesimme yhteen ääneen; tämä ei ole meitä varten.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kun vastustaja käyttää cancelia, meidänkin on käytettävä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi