Poliisilta rahoitusta poistavat demokraattipoliitikot käyttävät miljoonia veronmaksajien rahaa henkilökohtaiseen turvallisuuteensa

Poliitikot erityisesti demokraattien keskuudessa ovat Black Lives Matter- ilmiön myötä alkaneet vaatimaan poliisin rahoituksen leikkaamista, kuitenkaan selvästi omasta turvallisuudestaan tinkimättä.

Talous

Samaan aikaan kun rikollisuus on jyrkässä nousussa ympäri Amerikkaa, poliisin rahoituksen leikkaamista kannattavat demokraattipormestarit noin 20 kaupungissa käyttävät miljoonia veronmaksajien rahaa henkilökohtaiseen turvallisuuteensa tuoreen raportin mukaan.

Esimerkiksi Chicagon pormestari Lori Lightfoot antoi potkut 400 poliisille vuonna 2020, samalla kun hän käytti 3,4 miljoonaa dollaria häntä vartioineisiin 22 poliisiin.

Samoin San Diegon pormestari, Todd Gloria käytti 2,6 miljoonaa dollaria kahteentoista poliisiin, jotka vartioivat häntä kaupunginhallituksen kokouksien aikana, vaikka Gloria muuten leikkasikin poliisin rahoitusta 4,3 miljoonaa dollaria.

Kansallismielisten aktiivien ja ”vihapuhujien” ahdistelun ohella poliisilta löytyy aina resursseja myös eliittiasemassa olevien turvallisuudesta huolehtimiseen.

Lähde: Foxbusiness

Dollari Poliisi Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Talous Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhdysvallat

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pää määrää

  Vastaa

  Korruptiota on monenlaista
  Demokraattisesti toimivan yhteiskunnan luulisi hävittävän korruption, mutta kun korruptio on edellyt demokratian perustaan, rehelliseen tietoon ja rehelliseen äänestykseen, se ei tietenkään enää toimi.

 • Olevinaan parempaa porukkaa

  Vastaa

  On hyvä olla ns suvaitsevainen, kun oma perse on turvassa aitojen siellä puolen. Kuten jotkut poliitikot vittuilevat. Heillä ei ole koskaan ollut häiriöitä maahanmuuttajista. Niin ei varmaan. Niitä tunkeutujia pitäisikin alkaa sijoittamaan esimerkkinä vaikkapa Kauniaisiin jne tuhansittain.

  • Kyynikko

   Vastaa

   No nyt kun mainitsit… Kauniaisten ”yksintulleiden lasten” vastaanottokodin läheisyydessä hinnat ovat romahtaneet ja yhtäkin miljoona huvilaa myyty vuosia hinnan laskiessa, kuin lehmän häntä…

 • Late

  Vastaa

  Onneks koittaa sekin päivä kun noi ali-ihmiset poistuu virastaan tavalliseksi kaduntallaajiksi ja ovat vapaata riistaa. Poliisilla tuskin löytyy mielenkiintoa laittaa tikkuakaan ristiin noiden paskaläjien murhien tutkintaan. Itse kun järkkäsivät virkaveljiä kortistoon

 • Kommentaattori

  Vastaa

  Indira Gandhin ampuivat omat henkivartijat.

 • TT

  Vastaa

  Lähipoliisin lopettamisen motiiveina ovat todellakin kehitysmaista tutut rikkaiden privaattiarmeijat sekä keskushallinnon poliisi, joka hakkaa kansalaisia surutta ja toimittaa väärinajattelijat ’gulagiin’.
  Amerikkalainen sheriffi-järjestelmä on paras tapa hoitaa järjestyksenpito ja lainvalvonta. USA:ssa on melko paljon upeita kansalaisten oikeuksia puolustavia sheriffejä.

 • Sakke

  Vastaa

  Yhdysvallat on hieno esimerkki jokaisen maailmanvaltion vääjäämättömästä kohtalosta joka on toistunut historian sykleissä niin monta kertaa että olisi luullut siitä jonkun ottavan opikseen jo tähän päivään mennessä.

  Vain etnisesti yhtenäinen yhteiskunta kykenee säilyttämään pidemmänpäälle toimintakykynsä saati selviytymään. Ja nk. paskahommista on selviydyttävä ihan itse!

  Väestöissä on luonnon sanelemasti kyse nollasummapelistä jossa ei, ”tasa-arvosta” (lue: huonouden ylistämisestä) huolimatta, ole tarjolla kuin voitto tai häviö. Ja näitä historiaan hävinneitä kansoja ja valtioita on melkoinen määrä. Mikä niille kaikille onkaan yhteistä?

  Ero Yhdysvaltoihin on tosin se että jenkeiltä tämä oman imperiumin nousu ja tuhoaminen on onnistunut ennätysajassa; vain reilussa sadassa vuodessa! Siemenet toki on kylvetty jo aikoja sitten mutta vielä 1930-luvulle saakka kurssin muuttaminen olisi saattanut ollut jämäkillä päätöksillä mahdollista mutta Toinen Maailmansota viimeistään sinetöi heidän kohtalonsa.

  Valkoinen amerikkalainen, varsinkin republikaani ja ennenkaikkea aseenomistaja, on jo julistettu valtiojohtoa myöten viholliseksi ja terroristiksi samaan aikaan kun nykyajan ruskea bolsevikkilauma ryöstää ja polttaa käskystä ja poliisin siunauksella pienyrittäjien liikkeitä. 

  Se että käskynhaltijat palkkaavat itselleen yksityisarmeijoita suojakseen tällaisina hajoamisen aikoina on myös tuttua historiasta mutta kaikki me tiedämme miten sen jälkeen heille yleensä käy.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi