Marinin hallitukselta ennätyspotti kehitysapua, vaikka konkurssit kurittavat Suomea

Marin ja Haavisto kippasivat 115 miljoonaa euroa ei-valkoisiin kehitysmaihin, vaikka konkurssien köyhdyttämät suomalaiset tarvitsevat valtion apua kipeämmin kuin koskaan.

Talous

Sanna Marin ja Pekka Haavisto.

Samalla kun Suomi köyhtyy ja velkaantuu katastrofaalista vauhtia Sanna Marinin hallituksen liikkumis- ja kokoontumiskieltojen aiheuttamien konkurssien vuoksi, ulkomaat nauttivat ennätyksellisestä määrästä suomalaisten veronmaksajien tukieuroista. Homoseksuaali Pekka Haaviston johtaman ulkoministeriön tuore tilinpäätös osoittaa, että kehitysavun määrä kasvoi rakettimaisesti koronakriisin puhkeamisvuonna 2020.

Marin on pakottanut Suomen maksamaan nettona 3,9 miljardia euroa Euroopan unionille koronan vuoksi. Rahan lopullisia kohteita ovat EU-alueen pankit, suuryhtiöt ja rahastot. Samalla Marin ja Haavisto päättivät kipata 115 miljoonaa euroa ei-valkoisiin kehitysmaihin, vaikka konkurssien köyhdyttämät suomalaiset yrittäjät ja työttömät perheineen tarvitsevat valtion apua kipeämmin kuin koskaan.

2020 ulkomaille Suomesta maksettu 115 miljoonan kehitysapupotti on yli 45 prosenttia suurempi kuin edellisvuoden summa. Ulkoministeriö rehvastelee tilinpäätöksessä, että kehitysapusumma onkin ”historiallinen”.

”Systemaattista ihmisoikeusperustaisuutta”

Ulkoministeriön mukaan Marinin valtakaudella ”ihmisoikeusperustaisuus” näkyy ”systemaattisesti kaikessa toiminnassa”. ”Suomi nosti ihmisoikeudet esille monenvälisessä yhteistyössä sekä osana kahdenvälistä vuoropuhelua muiden maiden kanssa”, ministeriö jatkaa.

Käytännössä ”ihmisoikeusperustaisuus” tarkoittaa sitä, että Marin lahjoittaa suomalaisille kuuluvan vaurauden ulkomaalaisille EU-maksujen ja kehitysavun kautta. Tilinpäätöksessä kuvataan kehitysavun kohteita:

”Avuntarve maailmalla kasvoi vuonna 2020 konfliktien, luonnononnettomuuksien sekä koronaviruspandemian johdosta. Suomen humanitaarisella avulla tuettiin mm. koulutusta, kouluruokailua, naisten ja tyttöjen oikeuksia kriisialueilla sekä katastrofiriskien ennaltaehkäisyä.”

Ulkomaalaisten yritysten pelastaminen kärkihankkeena

Samalla kun suomalaiset yritykset kaatuvat, Marin korotti kehitysmaiden yrittäjiä tukevan suomalaisen Finnfund-rahaston pääomaa 60 miljoonalla eurolla. Tappiokorvaussitoumusta korotettiin 75 miljoonasta eurosta 150 miljoonaan euroon. Ulkoministeriön mukaan on tärkeää, että Suomi keskittyy ulkomaalaisten yritysten pelastamiseen koronakriisin aikana:

”Covid-19 ‑pandemia on aiheuttanut kehittyvissä maissa mittavan taloudellisen ja sosiaalisen kriisin. Viime vuosikymmenten myönteiset kehitystulokset ovat vaarassa, ja arvioidaan, että äärimäisessä köyhyydessä elävien joukko on kasvanut kriisin myötä jopa 150 miljoonalla ihmisellä.”

Lähde: Iltalehti

Afrikka Afrikkalaiset Euroopan unioni Finnfund Hallitus Kehitysapu Konkurssi Koronavirus Kotimaa Pekka Haavisto Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Sanna Marin Sosialidemokraatit Taloudellinen riisto Talous Talousromahdus Ulkoministeriö Valtionvelka Vihreät Yhteiskunta

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  ”Ihmisoikeusperustaisuus” on sijaissana ”suomalaisvihamieliselle.”

  Suomen hallituksissa on jo pitkään ollut se vika, että ne pitävät huolta kaikista muista kuin suomalaisista.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Luulisi jo tyhmemmänkin suomalaisen tajuavan, että nämä ministerit eivät aja suomalaisten tai Suomen asioita. Kommunistihallituksen kärkihanke näyttää olevan Suomen lopullinen alasajo ja kantaväestön kurittaminen.

  Ei voi mitenkään perustella tällaisia toimia lauseella ” Covid-19 ‑pandemia on aiheuttanut kehittyvissä maissa mittavan taloudellisen ja sosiaalisen kriisin.”, kun samaan aikaan suomalaisia yrityksiä menee konkurssiin ja vielä pystyssä sinnittelevät yritykset lomauttavat henkilöstöään pitkiksi ajanjaksoiksi.
  Kansanpettureita ministerit ovat!

 • Minna

  Vastaa

  Vitun maanpetturit! TÖRKEÄT RAPPARI SIAT!

 • jupi

  Vastaa

  Voi jokainen vielä miettiä Malisen rohkeaa ulostuloa, jossa hän leikkii ajatuksella että Marin ottaisi toimintaohjeet eliitin lobbaajilta. Itse pidän itsestäänselvänä että alkaen 90-luvulla, voimistuen 2000-luvulla, systemaattinen korruptio on vallannut kansallisvaltioiden poliittisen johdon. Maanpetturuudesta maksetaan ilmeisesti aika hyvin, kun oman kansan silmille ja aamiaismuroihin kustaan hymyillen väittäen sateeksi.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Jokainen päättäjäsukupolvihan käy saamassa toimintaohjeet mm. G20 ja Bilderberg- kokouksissa jotka ovat sisällöltään salaisia. Samat kokouksissa ravanneet päättäjät, kuten nyt vaikkapa esimerkiksi Vanhanen ja taustavaikuttaja Jorma Ollila ovat samoja henkilöitä jotka ovat voimakkaasti ajaneet kansalaisten liikkumisen seurantaa verotussyistä, ja samat salaisissa kokuksissa ravanneet ovat perustelleet visioitaan sillä että ”ei rehellisellä ihmisellä ole tässä mitään pelättävää”, joten samalla he myöntävät olevansa epärehellisellä asialla salatessaan kokousten sisällön ja saamansa toimintaohjeet.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Inhoan väkivaltaa, mutta tällaiset idioottimaisuudet kansan polkemiseksi maanrakoon on viimekädessä lopetettava väkivalloin, koska kiihtyvää kansan riistämistä ei saada loppumaan pelkällä leukojen loksutuksella tai parlamentaarisin keinoin.

  • sotatila

   Vastaa

   Kyllä. Ja altavastaajan – eli me – on käytettävä jopa sellaisia keinoja mitä vihollinen ei osaa odottaa.

   Ollaan tosipaikan edessä nyt.

   Moni ei tätä vieläkään tajua. Me ollaan kuin rotat vankilassa ihan kohta ellei muutosta tähän tilanteeseen tule ja nopeasti.

   Eikä sitä muutosta tule ellei me itse tehdä sitä.

   Tilanne on todella vaarallinen ja pelottava, eikä vähiten sen takia että Suomesta puuttuu käytännössä poliittinen oppositio. Persut myötäilee psykopaatti pääministeriä ja kokoomus vain odottaa että pääsee uudestaan tekemään pahojaan. Kokoomus on globalistien hallinnassa. Joten vaikka Persut onnistuisivat muodostamaan seuraavan hallituksen, se ei olisi toimintakykyinen. Sama koronakyykyttäminen jatkuisi persujen johdolla. Eduskunnassa on vain yksi joka ei osallistu maski ilveilyyn ja se on Ano Turtiainen. Persut ovat antautuneet.

   Rajanveto on pakko tehdä ennen kuin on liian myöhäistä. 

   Älkää vaan kukaan luottako siihen että viranomaiset tai poliitikot ratkaisevat tämän meidän hyväksi. He ovat osa ongelmaa, eivät ratkaisua.

   On ymmärrettävä että emme
   voi luottaa vallankäyttäjiin jotka haluavat vahingoittaa meitä tai tuhota meidät.

   He eivät tule perääntymään. Ja jos niin kävisi, se on vain harhautus.

   Puolisotilaallisen kansallisen liikkeen kuuluu ottaa koko Suomi toimialueekseen kun sellainen mahdollisesti perustetaan. Toivottavasti sitä ei tarvitse perustaa, mutta aika käy vähiin tiimalasissa eikä muita vaihtoehtoja jää jäljelle. 

   Tai vaihtoehtona on alistua globalistien korona ja ilmasto tyrannialle ja elää kuin rotat vankilassa. 

   SUOMI VAPAAKSI!

 • Nimetön

  Vastaa

  Nämähän ne ovat Suomen pahimmat kuppajat! Erottaa heidät olis pitänyt jo ajat sitten! Tämä hallitus on ajanut Suomen hirmu vaikeaan kurimukseen!

 • Soilikki63

  Vastaa

  Näin tämä maa ja suomalaiset ajetaan ahdinkoon. Velkarahaa otetaan ja viedään savanneille ja Eu: n herroille ja narreille! Hölmöläisten touhua! Suomalaiset köyhät seisovat leipäjonoissa ja vanhukset syövät ala-arvoista ruokaa, jota heille kotiin jaetaan. Kotipalvelu heittää lääkkeet eteen ja kiiruhtaa uuteen paikkaan. Rahalle olisi käyttöä ihan kotimaassakin..

 • juha.

  Vastaa

  Saastainen hallitus!!!

 • Jep

  Vastaa

  Kus päisyyttä sanoisin.

 • Klaus

  Vastaa

  Pekka pojan videot kun tulee julkisuuteen, ainoa mistä sen jäkeen saa huolehtia on selviääkö kaltereiden taakse ehjin nahoin.

  • sotatila

   Vastaa

   Jos ei löydy aitoa kuvamateriaalia niin saattaa kuitenkin nettiin päätyä taitava kuvamanipulaatio jossa ulkoministeri ottaa hanuriin joltain meksikolaiselta hidalgolta tai varakuvernööri ltä. Taitaa muuten itäisellä naapurilla olla kiusallista materiaalia Suomen ulkoministeristä joka tykkää miesten hanureista.

   • Tikkakosken Manne

    Vastaa

    Kyllä ryssällä saattaa olla materiaalia erään Pietarin vuosilta ja se voi liittyä venäjän suojaikärajaan joka on 14. Mikään muu kuin fsb:n pihdeissä oleminen ei selitä suomen tuhoamista tuottamalla maahan islamistiterroristeja vaikka yksittäin lennättämällä, vai voiko joku kertoa mikä logiikka homolla on kerätä porukkaa joka tahtoo ja vannoo tappavansa homot?

 • Kalevi Koponen

  Vastaa

  Kirjoitatteko kaikkien tunnettujen henkilöiden seksuaalisen suuntautumisen etuliitteellä vai haluatteko vaan loukata ja saada aikaan vihaisuutta?

  • juha.

   Vastaa

   Huolesi ovat suuremmat kuin ISIS! Pedofiili on pedofiili puoluekannasta riippumatta!
   Ja, joka sen hyväksyy. Sellaiset voivat pysyä ”omilla” foorumeillan pois niiden joukosta, joilla vielä on jotain häpyä jäljellä!

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Joo joo, ja Ville Niinistö kohkaa nettisivullaan (www.villeniinisto.fi/2021/03/suomen-historian-merkittavin-yksittainen-ilmastopanostus/) siitä, kuinka elvytysrahojen miljardilla saadaan Suomen ilmastopäästöjä vähennettyä peräti 6%! Suomen päästöt ovat globaalisesti jo nyt perin vaatimattomia, eikä tuolla pikkiriikkisellä vähennyksellä ole ilmaston kannalta yhtään mitään merkitystä. Silti siihen on Niinistön mielestä syytä ja meillä varaa polttaa miljardi. Työttömiä on maassa puoli miljoonaa, nuorten mielenterveysongelmat kärjistyvät, vanhukset makaavat paskaisissa vaipoissaan, tieinfra alkaa olla törkeässä kunnossa, jne jne – mutta ei, tuommosten niinistöjen ja mikkosten ilmastoposeeraus on tärkeämpää!

 • Nimetön

  Vastaa

  Mitä ovat nykyhallituksemme saavutukset?
  1. Suomen taloudellinen kuihduttaminen, lahjoittamalla rahamme kehitysmaiden korruptoitaviksi, jolla se saa tehtyä itsestä Suomesta KEHITYSMAAN.

 • N.N.

  Vastaa

  Häikäilemättömät tuhoaa kaiken, mitä Suomessa on, kaikki järki kadonnut tästä maasta, mielettömyys on jäänyt.
  Poliittisiä juonia kansan pään menoksi? Keksitäänkö tässä kauniita fraaseja ja iskusanoja?
  Haluamme henkilöt vaihtoon!

 • Tassos

  Vastaa

  Näitä hommia ei paperilla hoideta. Kovemmat pitää olla rahkeet ja aikamiehet hommaa hoitamaan!
  Ei ne teinikunnan neidit muuten usko.

 • Oder was?

  Vastaa

  Ehkä niistä kehitysmaista löytyy näin rahalla Sannalle se iso kalu jota se tarvii.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Saulihan tarjosi taannoin nyrkkiä mutta ei kelvannut eli kuinkahan isosta oikein on puute?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi