Maailman vaikutusvaltaisin finanssijuutalainen määrää yritysjohtajia palkkaamaan mustia

Juutalainen vaatii yrityksiä varmistamaan, että valkoisten yhteiskunnallista asemaa länsimaissa poljetaan mahdollisimman tehokkaasti.

Talous

Juutalainen Laurence D. Fink on Yhdysvalloissa asuva BlackRockin miljardööritoimitusjohtaja.

Kuten olemme aiemmin uutisoineet (1, 2), juutalainen finanssitalo BlackRock on kasvattanut viime vuosina nopeasti poliittista valtaansa, mikä on tehnyt siitä Goldman Sachsin korvaajan globaalin rahanvallan lippulaivana. BlackRockia johtava juutalainen Larry Fink julkaisee vuosittain maailman tärkeimmille yritysjohtajille suunnatun kirjeen, joka sisältää muun muassa poliittisia linjanvetoja.

Tämän vuoden kirjeessään Fink vaatii, että yritykset ryhtyvät toteuttamaan ”rodullista oikeudenmukaisuutta” toiminnassaan. Käytännössä yritysmaailman ”rodullisella oikeudenmukaisuudella” viitataan ”positiiviseen syrjintään”, jossa yhtiöiden tulee suosia rekrytoinnissa ja hankintapolitiikassaan mustia työntekijöitä ja tavarantoimittajia valkoisten sijaan.

Finkin mukaan ”olemme historiallisessa risteyksessä, mitä tulee rodulliseen oikeudenmukaisuuteen – emmekä pääse perille ilman suuryhtiöiden johtajuutta”. Juutalainen siis vaatii yrityksiä varmistamaan, että valkoisten yhteiskunnallista asemaa länsimaissa poljetaan mahdollisimman tehokkaasti.

Finkin toteaa, että BlackRock tulee ”edellyttämään” rotupolitikointia kaikilta yhtiöiltä. Viestiin sisältyy piilotettu uhkaus: Mikäli yritys ei suostu kampanjoimaan valkoisia vastaan, se voi menettää BlackRockin ja muiden juutalaisten finanssitalojen rahoituksen, mikä johtaa todennäköisesti lopulta konkurssiin. Finkin mukaan yritysten tulee raportoida rotupolitiikkansa edistymisestä BlackRockille säännöllisesti.

Lähde: BlackRock

BlackRock Juutalainen rasismi Juutalaisjärjestöt Juutalaisomisteiset pankit Konkurssi Koronkiskonta Larry Fink Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Sionismi Taloudellinen riisto Talous Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Juutalaisen mielestä rodullista tasa-arvoa on siis toisen rodun syrjintä. Ja hetki sitten rotuja ei kuulemma edes ollut olemassa. Katsotaan vain niin vielä nähdään sekin päivä kun juutalaisen suusta tulee että jonkinlaisia hiha- tai rintamerkkejä tulisi joidenkin ihmisten pitää jotta tunnistetaan, ehkä koronaverukkeella rokottamattomat tai sitten muulla, ehkäpä rasistiksi leimattuna.

 • Minä

  Vastaa

  Rasistista kiristystä.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  No tämä näkyy taksiuudistuksessa ja katupartioissamme, kaupoissamme
  Olo on kuin ulkomailla
  Seppo Lehto

 • Rautaturisti

  Vastaa

  Näitä kun lukee, niin en ihmettele ollenkaan että läpi historian näistä verenimijöistä on haluttu eroon, kuka milläkin keinolla.

 • sotatila

  Vastaa

  Suomi on nyt taloudellisesti lähes katkeamispisteessä.

  Kun sekä yhteiskunnalliset että taloudelliset toiminnot on ajettu alas psykopaatti pääministerin johdolla, kuitenkin koko julkinen sektori pidetään tyhjäkäynnillä koko ajan.

  Suomen ylisuuren ja kalliin julkisen sektorin toiminta on syytä mitoittaa tähän itsepetokselliseen koronatilanteeseen siten että lomautukset ja irtisanomiset toteutuvat myös julkisen sektorin puolella.

  Hallituksen ensisijainen tehtävä on tänä vuonna keskittyä lopettamaan kaikki koronaterrori toimet joilla Suomi on otettu rikollisen globalistieliitin panttivangiksi. Sanomattakin on selvää että mitään ulkonaliikkumiskieltoa joka toteutuessaan olisi omaan kansaan kohdistettu sotatoimi, ei tule noudattaa koska ulkonaliikkumiskiellolle ei löydy virallisesti rauhantilassa elävälle maalle perusteita.

  Laittomuuksiin syyllistyneet ministerit tulee saattaa oikeuden eteen. Mikäli järjestelmä ei kuitenkaan kykene rankaisemaan syyllisiä on kansan löydettävä joku oikeudellisperusteinen keino rangaista rikollista hallintoa.

 • juha.

  Vastaa

  Valkoisista tehdään uusi orjakansa, jos nyt ollenkaan saa edes elää! Kuolemasta en ole niinkään huolissani. Vm. ei pidä aivan sellaisenaan ymmärtää, vaan siinä on juju takana. Luulenpa, että mustat huomaavat pian ettei ainakaan juutalaisten omistamissa puljuissa ole oikein hääppöiset palkat eikä muutkaan työehdot. Esim. ”saksalaisessa” Lidl:ssä, joka on itse asiassa juutalaisomisteinen kauppaketju alipalkatuilla ja ali-määräisellä henkilökunnalla työntekijöillä riittää kiirettä. Oletan hyvin vahvasti, että muutkin kilpailevat ruokakauppaketjut ovat ottaneet mallia Lidl:stä kun kuluja ja työvoimakustannuksia on poljettu niin alas kuin mahdollista.

 • Lars

  Vastaa

  Jos yritykset ryhtyvät mielisairaan rikollisen, herra Finkin vaatimuksen mukaan palkkaamaan valkoisten sijasta mustia, tulee niiden tuottavuus suorastaan romahtamaan. Useimmat mustaihoiset ovat faktisesti älyllisesti kehitysvammaisia, sekä muutoinkin vähemmän lahjakkaita kuin valkoihoiset. Varsinkin korkean tason osaamista vaativissa työtehtävissä valkoiset ovat osaamistasoltaan huomattavasti parempia kuin mustat joitain poikkeusyksilöitä lukuunottamatta.

 • Gay

  Vastaa

  Viharikolliset juutalaiset taas asialla

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi