Texas poistaa koronarajoitukset ja antaa yritysten toimia normaalisti

Texasin osavaltio Yhdysvalloissa antaa yrittäjien toimia vapaasti ensi viikosta eteenpäin.

Talous

Greg Abbott.

Texasin osavaltio Yhdysvalloissa antaa yrittäjien toimia vapaasti ensi viikosta eteenpäin. Osavaltion kuvernööri poisti rajoitukset sekä maskipakon.

”Meidän on tehtävä enemmän palauttaaksemme texasilaisten toimeentulo ja normaali toiminta avaamalla Texas 100-prosenttisesti. Tällä toimeenpanomääräyksellä varmistamme, että kaikilla Texasin yrityksillä ja perheillä on vapaus määrittää oma kohtalonsa”, kuvernööri Greg Abbott sanoi.

Ilmeisesti osavaltion kuvernööri on siis havainnut itsekin koronahysterian lähteneen käsistä suhteessa taudin vakavuuteen, mikä aiheutti päätöksen olla ajamatta osavaltiota konkurssiin ja taloudellisista ongelmista johtuvien pitkäkestoisten sosiaalisten vitsausten äärelle.

Lähde: RT

Elinkeinovapaus Hyvinvointi Kokoontumisvapaus Koronavirus Liikkumisvapaus Talous Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Mnisteritason aivopieruja

  Vastaa

  Tämä osottaa tervettä maalaisjärkeä. Katsotaan mitä muut osaltaltiote tekevät sen jälkeen kun ne havahtuvat että ”texasilaiset eivät kuolleetkan”.

  Sama aivopieru Suomessa on se että julkiset saunat on suljettu vaikka kaikki tietävät mitä tapahtuu viruksille ja bakteereille saunan kuumuudessa.

 • juha.

  Vastaa

  Selväjärkinen viisas päätös, joka särähtää globalistien korvissa kuin kynnellä vedettäessä liitutaulua!

 • anon

  Vastaa

  Useampi osavaltio on poistanut rajoitukset. Liberaalit pilkkaavat konservatiivisiä osavaltioita. Jakautuneellä lännellä ei ole tulevaisuutta. Railo ohmisten kesken kasvaa myös Suomessa kiihtyvääb tahtiin. Jakolinjat ovat liberalismi ja konservatismi.

  Liberaalit edustavat lännen alasajoa ilmasto vouhotuksella joka vie kaikki lännen työpaikat Aasiaan saastuttamaan. Samaan aikaan liberaalit jakavat kaiken ilmaiseksi ulkomaalaisille. Liberaalin mielestä oman maan kansalainen voi kuolla lumihankeen, mutta terroristeja pitää tuoda salaa maahan. Liberaalin mielestä ulkomailla kuseen joutunut valkoimen suomalainen mies tapetaan ulkomaille suomalaisten viranomaisten toimesta.

  Liberaalit ovat myös ajamassa pedofiliaa. Myös Suomessa liberaalit ajavat lasken seksin suojaikärajan laskua 12 vuoteen ja trans hoitoja suomalaisille lapsille.

  Listaa liberaalien kirjarovioista, historian uudelleen kirjoituksista, rasismista, valkoisten kansanmurhista kommunistisista diktatuureista voisi jatkaa loputtomiin.

  https://www.breitbart.com/politics/2021/03/03/joe-biden-texas-mississippi-lifting-mask-mandates-is-neanderthal-thinking/

 • White noise

  Vastaa

  USA:n osavaltiot on hyvin pitkälle itsenäisiä ja omaavat paljon paikallista omaa lainsäädäntöä ja valtaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi