Sorosin lehti vihainen Euroopan keskuspankin velkapumppauksen kyseenalaistajille

Saksan tuomioistuin on ilmoittanut Euroopan keskuspankin toimineen lainvastaisesti luomalla velkarahaa markkinoille.

Talous

päivitetty

George Soros on maailmantunnettu juutalainen suursijoittaja.

Suursijoittaja George Sorosin Open Society Foundations ‑järjestön rahoittama Project Syndicate ‑julkaisu (PS) hyökkää tuoreessa artikkelissaan Saksan perustuslakituomioistuinta vastaan. Tuomioistuin raivostutti Sorosin joukot linjatessaan, ettei Euroopan keskuspankilla (EKP) ole oikeutta pumpata ääretöntä määrää velkarahaa markkinoille vain eurovaluutan pelastamiseksi.

Globalistit ovat olleet valmiita heittämään kaikki Euroopan unionin perustavimmat säännöt ulos ikkunasta pelastaakseen paitsi yhteisvaluutan myös koko unionin tulevaisuuden. Kyytiä ovat saaneet muun muassa vaatimukset valtioiden maksimivelkatasoista sekä keskuspankin rahapolitiikasta.

Euroopan keskuspakki toimii laittomasti

Saksan tuomioistuin totesi hiljattain, että EKP on toiminut laittomasti pumppaamalla markkinoille käytännössä rajoituksettomasti tyhjästä luotua velkarahaa. Keskuspankki on myös rahoittanut EU-valtioita ostamalla niiden velkakirjoja, vaikka EU-lainsäädäntö kieltää valtioiden EKP-rahoituksen jyrkästi.

Sorosin kaltaiset globalistit ovat kuitenkin asettuneet EKP:n tueksi Saksan perustuslakituomioistuinta vastaan, koska globalistit pitävät rajatonta rahanluontia ainoana keinona estää tuleva talousromahdus. Toisin sanoen Euroopan unionia pidetään niin tärkeänä, että Euroopan unionin omat lait voidaan uhrata liittovaltiohankkeen nimissä.

Sorosin PS julkaisi Katharina Pistorin artikkelin, jossa Saksan perustuslakituomioistuimen väitetään muuttuneen ”konnaksi”. Pistor kutsui myös tuomioistuinta ”vihaiseksi” ja ”ylvästeleväksi” laitokseksi syyttäen sitä ”hyökkäyksestä” EU:n riippumattomia instituutioita vastaan. Pistor vaatiikin saksalaista tuomioistuinta jättämään Euroopan keskuspankin rauhaan sekä lopettamaan keskuspankkia kritisoivien akateemikoiden ja liikemiesten edustamisen.

Lähde: Project Syndicate

Euroopan unioni George Soros Open Society Foundations Politiikka Rikos Sionismi Talous Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi