Sinimustan Liikkeen kokoontuminen tuhotulla venäläistankilla 6.12.2023

Kutsu on avoin, joten myös ystävät ja muut tukijat ovat tervetulleita paikalle.

Aktivismi

Kokoontuminen klo 15:00–15:30 Kansalaistorilla.

Ohjelma: ihaillaan tankkia, otetaan selfieitä someen ja lopuksi ryhmäkuva. Tästä siirtyminen Suomi Herää ‑kulkueen lähtöpaikalle noin viiden minuutin kävelymatkan päässä.

Kiovan lähistöllä maaliskuussa 2022 tuhoutunut panssarivaunu on esillä Helsingin Kansalaistorilla 7.12. saakka, joten tässä on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä venäläistä romurautaa Helsingin keskustassa. Panssarivaunu toimii muistutuksena siitä, että Suomen rajanaapuri käy hyökkäyssotaa toista rajanaapuriaan vastaan.

Kutsu on avoin, joten myös ystävät ja muut tukijat ovat tervetulleita paikalle.

Lähde: SML

Aktivismi Helsinki Itsenäisyyspäivä Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Sinimusta Liike Suomi Herää

Keskustelu

56 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • ...

  Vastaa

  Ennemmin Suomen pitäisi pysytellä erossa kaikesta suurvaltojen välisestä leikistä (kyllä, Usa käytännössä johtaa Ukrainaa).
  Iso osa ihmisistä piti somessa jo aiemmin tällaista touhua pelkkänä turhuutena, joten eikö ihan oikeasti ole parempaa tekemistä?

 • pekka

  Vastaa

  Osoittaa samaa lapsellista uhoamista kuin pääministeri Orpo käydessään rajalla. Ukrainan henkilötappiot ovat jo kaatuneina yli 600.000 ja eilen tuhottiin 7 Abrams panssarivaunua, Leopardeja on jo tuhottu 23 kappaletta, joten kyllä sitä romurautaa syntyy sionistienkin materiaaleista!

  • Lalli

   Vastaa

   Joo ja myös 52 himarssia tuhottiin ja Moskova-sukellusvene ampui alas 7 F 35 hävittäjää ja Pietarissa ammuttiin alas 20 taurus ohjusta, kuulin anus jutkuselta

   • Otto Korsteeni

    Vastaa

    Ryssien sukellusveneet ovat paljon parempia kuin jenkkien, esim. toiminta-aika sukelluksissa aivan eri luokkaa. Kursk-niminenkin on sukeltanut jo yli 20 vuotta…

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Tehkäämme Suomesta ryssän kalifaatti ihan suosiolla, kai Puuttinilla muslimeja riittää siihen tarpeeseen.

   • TalmudVision

    Vastaa

    Älä oo tyhmä kylläny jokainen ajatteleva ihminen tietää että venäjällä on muslimeta koska venäjä kattaa niin ison alueen lopetappa se pornon katsominen ja kasvata pari aivosolua

    • Bill The Butcher

     Vastaa

     Älä itse ole tyhmä ja opettele kirjoittamaan ja käyttämään välimerkkejä. Vaikka thai-vaimosi ehkä kirjoittaa noin, se ei silti tarkoita sitä että se olisi oikein kirjoitettu.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Suomi ei ole taistellut yhtään sotaa pelkästään omin voimin. Meitä on aina autettu, milloin enemmän ja milloin vähemmän. On käsittämätöntä, ettei osa ihmisistä tajua Venäjän hyökänneen suvereenin naapurivaltionsa kimppuun ilman mitään syytä. Nyt ei ole aika tehdä Venäjän propagandaa Venäjän hyväksi, vaan tukea Ukrainaa ja siinä samalla sääntöperusteista maailmanjärjestystä, joka muuten on ainoa asia, joka takaa rauhan näin pienelle maalle kuin Suomi. 

  Hyviä hetkiä tankin kanssa!

  • Herää kysymys

   Vastaa

   Ilman mitään syytä. Onko sulla edes aivoja päässä????

  • joku raja

   Vastaa

   ”ilman mitään syytä”
   No nyt tuli kyllä rimanalitus. Ryssien hyökkäyssodan voi tuomita mutta ei se todellakaan alkanut ”ilman mitään syytä”. 2014 käytiin ihan avoin sisällissota jonka jälkeen alkoivat venäläisten puhdistukset eikä se ole mitään ”ryssäpropagandaa”

   • Observer

    Vastaa

    Tässä meidän kylällä asuu useita venäjää äidinkielenään puhuvia ukrainalaisia Donpassin alueelta. Jostain ihmeen syystä he ja tuhannet muut lähtivät vapauttajaansa tsar Putainia karkuun. Ei kelvannut paratiisi, nirsoja ovat.

    Tämä nk. sisällisota oli käytännössä vennään vihreitten miesten ja Ukrainan puolustusvoimien välinen kahina, täysin venäjän masinoima. Mutta kyllähän vahva mutu ja Olginon uutiset aina paikalla olleitten kokemukset voittaa.

   • Leif

    Vastaa

    Edellisenkin aloitti ihan venäläiset lähettämällä ”turisteja” Ukrainaan ja heti perään tunnuksettomia sotilaita hämmentämään tilannetta. Tähän Ukraina vastasi voimankäytöllä, jonka nimenomaan ryssänpropaganda julisti venäläisten sorroksi Ukrainassa, ja venäjä sai tätä kautta ”oikeutuksen” hyökätä Ukrainan ”natsihallitusta” vastaan. Venäläiset ovat umpikieroja. Näkeehän sen jo heidän urheilukulttuurissakin ja nyt esittävät autuaan tietämätöntä ja viatonta samalla kun ohjaavat siirtolaisia Suomeen.

    • Putinisti

     Vastaa

     Kun tiedät niin hyvin vihreistä tunnuksettomista joukoista, voisitko ystävällisesti selittää, miksi Krimilla olevat ukrainalaiset joukot antautuivat ilman ainuttakaan laukkausta? Miksi valtaosa niistä vaihtoi puolta?

     P.S. Ja jos vielä selittäisit, miten hyökkääjä Venäjä pumppaa kaasun ”ukrainan” kautta (noin 42–44 miljoonaa m3 vuorokaudessa) kaikkien rintamalinjojen läpi? Eikö se on jotenkin outoa?

     • Leif

      Onko jotenkin ihmeellistä, että kourallinen huonosti varustettuja ukrainan sotilaita ei lähde haastamaan venäjän erikoisjoukkoja, jotka ovat jo vallanneet tärkeimmät hallintorakennukset? Että ihanko saivat oikein valita puolensa? Ja venäjän toimilla ei tietenkään ollut vaikutusta asiaan. Toki Ukraina sodan välttääkseen vähän kuin antoi krimin venäjälle, mutta eihän se venäjälle riittänyt, vaan sama touhu jatkui itä-ukrainassa, mikä sitten johti täysmittaiseen sotaan. Tässä ei ole mitään outoa tai uutta kun on kyseessä ryssä. Jos suomella ei olisi kunnon armeijaa, kusessa oltaisiin. Outoa on, että jotkut viitsivät kuvitella, että suomalaiset uskovat ryssän propagandaa.

     • Putinisti

      Yhteensä Krimilla oli 18,8 tuhatta ”ukrainan” sotilasta. Näistä n. 15 tuhatta ilmoitti siirtyvänsä Venäjän asevoimiin, ja 1½ tuhatta ilmoitti muuttavansa ”ukrainaan” jatkamaan sikäläisissä asevoimissa.
      Krimin autonomisen tasavallan palauttuminen takaisin emomaahan tapahtui ilman taisteluja, miksi näin?
      https://tass.ru/politika/1074879

      Kysymykseeni miksi venäläinen kaasu pumpataan ”taistelevan” ”ukrainan” kautta – vastausta en saanut. Ehkä se oli liian vaikea kysymys!

     • Leif

      Krimin valtauksessa ei edelleenkään ole mitään ihmeellistä, vaikka se tapahtui laukaustakaan ampumatta. Siinä vaiheessa, kun alueen hallinta, tiedotusvälineet ovat jo vihollisen hallinnassa ja yhteydet Kiovaan katkaistu ei ole väliä vaikka ukrainan sotilaita olisi ollut alueella satatuhatta. Sitä sanotaan hybridisodankäynniksi, jossa onnistuessaan vastustaja alistetaan laukaustakaan ampumatta. Eikä sekään ole ihme, vaikka kyseisessä tilanteessa joku puolta vaihtaisikin. Ja ihanko totta, että minun pitäisi venäjän valtamediaa pitää puolueettomana lähteenä? Eihän sen mukaan Krimillä pitänyt edes olla venäjän sotilaita. Kun kerran korostat omaa erinomaisuuttasi, niin esitäpä itse teoriasi tuohon kaasuasiaan. En minä sitä keskusteluun vetänyt, eikä minun tehtävä ole perustella sinun väitteitäsi. En epäile, etteikö venäjän propaganda yhdessä putkosen kanssa tarjoa tähänkin yksipuolista vastausta.

     • Leif

      Mutta vastataan kysymyksellä. Miksi Venäjä katkaisisi merkittävän tulonlähteensä eurooppaan varsinkin kun valitettavan moni euroopan maa on riippuvainen venäjältä tulevasta kaasusta? Toisekseen, miksi Ukraina tekisi saman, kun haittaa koituisi enemmän sitä tukevalle euroopalle kuin venäjälle.Valitettavasti tämä asia on venäjälle oivallinen painostuskeino eurooppaan ja kyllä sinäkin, putinin trolli sen tiedät.

     • Anonyymi

      Outoa on sekin, että Moldovan ja Ukrainan välissä olevassa sisämaavaltio Transnistriassa on venäläisiä sotilaita.

   • Plääh

    Vastaa

    No se on nimenomaan ryssän paskaa.

  • TalmudVision

   Vastaa

   Ei mittään syytä? ZELENSKI ON VITTU JUUTALAINEN!!!

  • suvakki 964

   Vastaa

   Enpä kyllä äkkiseltään löydä montaakaan sotaa maailmanhistoriassa, joita jokin valta olisi täysin yksin taistellut. Roomaakin auttoivat barbaarit, esimerkksi batavialaiset liittymättä edes Rooman armeijaan.

 • Ari Mäntynen

  Vastaa

  Harmi että Sinimustat eivät tajua miten ja miksi Ukrainan sota alkoi!

  No, eipä sitä näytä tajuavan Partisaanin toimituskaan..

  Hakekaa sit vaikka uusin buusteri jos haluatte sumentaa pääkoppaanne entisestään!

  • Eugen

   Vastaa

   Joo vika on aina muissa paitsi ryssässä toteaa venäjämieliset narsistit. Seuraavaksi varmaan väität Isovihaa suomalaisten syyksi?

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Koronarokote aloitti päässäsi mielikuvitussodan ja kaikkien on siksi tahtoosi taivuttava. Vaikuttaa melko terveeltä vaatimukselta.

  • Bill The Butcher

   Vastaa

   Nyt Ari pitää ryssän mulkun suussa eikä ala puhumaan kasarijuutalaisista. Puhu mielummin fiftari – tai ysärijuutalaisista.

 • TT

  Vastaa

  Kannattaisi perehtyä geopolitiikan isoihin virtauksiin ja jättää romutankit niille, joita viehättää touhuilu taktisten yksityiskohtien kanssa. Suomi jää ulkopoliittiseen jumitilaan, jos keskittyy pelkästään sotilaallisiin tekijöihin. Näitä ylikorostamalla Suomi onkin ajanut itsensä militaristisen USA:n panttivangiksi. Ukrainan sotaankin olisi ollut mahdollisuus suhtautua viileämmin ja tiedostaa suurvaltapeli siellä. Perussyy sotaan oli lännen jääräpäisyys Naton levittämisessä kohti itää erityisesti vuoden 1998 jälkeen. Jossain tehtiin päätös, että neutraalin vyöhykkeen maat poistetaan idän ja lännen väliltä. Onko hyvinvointi ja vakaus nyt sitten lisääntynyt? Ei ainakaan Ukrainassa. Suomessakin alkaa olla levotonta ja eletään jatkuvassa kriisissä. En lähtisi tässä tilanteessa minkään suurvaltablokin pelinappulaksi.

 • pää määrää

  Vastaa

  Samaa tyyliä oleva Halla-aho sanoi puhessaan Kiovan parlamentissa. ”Venäjä kunnoittaa ja ymmärtää voimaa.” ”Imperialismi on kohdattava voimalla.” ”Ei uskottu Ukrainan pystyvän vastustamaan.”
  Halla-aho on älykäs tyyppi ja sai suuret ablodit. Hän puhui aivan oikeata asiaa, mutta sanoista ilmenee, että hän on massahypnoosin alaisena ja näkee asiat hyvin kapeasta näkökulmasta ja puhuu siitä syystä näkemällä sanomansa todellisuuden käänteisenä. Mikä valtio on imperialistisin, se täytyy tajuta ja syy miksi ja miten Venäjä ymmärtää voimaa, pitää käsitää oikealla tavalla. Myös mailmanhistorian suurin ihme, miten Suomi pystyi 1939 puolustautumaan paljon suurempaa ylivoimaa vastaan, elää Halla-ahon ajatuksissa. Se johtui yksinomaa suomalaisten luonteesta ja kyvyistä ja silloisen Neuvostoliiton totalitaarisesta sodan johdosta.

  Myös Sinimustien tulisi vapautua omasta massahypnoosistaan ja nähdä kulttuurit laajasta näkökulmasta. Suomen etu ei ole ärsyttää venäläisiä, vaikka tuntisi niitä kohtaan median lietsomaa vihaa. Suurvaltanaapurin kanssa tulee viihtyä ja pysyä sopuisana kauppakumppanina. Suomen teollisuus tuottaa tilaa vieviä tavaroita, joiden kuljettaminen merien taakse tulee kalliiksi. Siksi koneet ja suuret laitteet tulisi valmistaa kilpailukyvyn säilyttämiseksi muita halvemmalla. Jos siihen ei pystytä, olisi viisata käydä kauppaa näillä tavaroilla lyhyen maayhteyden suuvallan kanssa. Sinne tavaran kuljetukset ovat halpoja ja helppoja ja energian hankinta halpaa. Ellei tämä onnistu ainoa keino selvitä taloudelliselta romahdukselta ja maan tuholta olisi vähentää palkkakuluja, jos saisi työntekijät vain siihen suostumaan.

 • Perunamuusikko

  Vastaa

  Venäläiset voivat katsoa tuhotun panssarin näytteille asettamisen olevan haudan häpäisyä. Silloin on annettu Kremlin hallinnolle kortti, jota voivat käyttää omaan väestöönsä suunnatussa propagandassa saadakseen sen sotakiihkoon. Mitä motivoituneempia venäläiset ovat, sitä suuremman hinnan naapurit siitä motivaatiosta joutuvat maksamaan.

  • Otto Korsteeni

   Vastaa

   Ryssät juuri itse ovat erikoistuneet tuhoamaan suomalaisten hautoja ja muistomerkkejä menetetyssä eli varastetussa Karjalassa. Aina kun suomalaiset ovat kunnostaneet jonkin vanhan hautuumaan, niin ryssät sen sotkevat, joskus oikein valtiojohtoisesti.

   • Bill The Butcher

    Vastaa

    Tämäpä juuri, hautojen – ja erityisesti suomalaisten sankarivainajien hautojen – häpäisy on ryssän suolla asuvien, tinapilliä soittavien ja raiskaaien alirotuisten paskiaisten leipälajia.

  • Plääh

   Vastaa

   Olisi hienoa, jos Venäjän uhka poistuisi ikiajoiksi

   • Näin on närhen munat

    Vastaa

    Ja vielä hienompaa jos USA häviäisi maailmankartalta. Molemmat paskat joutaa hajota.

 • HJK

  Vastaa

  Myös antifa tulee paikalle.

  • Otto Korsteeni

   Vastaa

   Pysykööt Itäkeskuksen neekerit ja potkupallomulatit vain siellä Stubbin ylistämässä ”kuin Somaliassa”, sama koskee näiden etnomasokistisia hännystelijöitä. Jos johonkin menette, niin Välimeren eteläpuolella on teille reviiriä.

  • Jimin aivoruhje

   Vastaa

   Hyvä!

 • SA-Pekka

  Vastaa

  Lapsellista touhua. Menee kyllä pointseja sinimustilta. Luulin, että tyypit on Suomen asialla, mut ovatkin jenkkien ja median massahysterian puolustajia. Ryssät on perseestä, mut mitä sillä on väliä kun slaaviheimot tappaa toisiaan?

  • ...

   Vastaa

   Lapsellista tosiaankin, erittäin mallikas ilmaisu.
   ”Otetaan selfieitä someen”, aikuiset ihmiset, oletteko nyt aivan tosissanne tuon kirjoittaneet?
   Puolueen jäsenyyttä harkitsevia varmaan olisi jonkin verran, mutta tällainen lapsellinen turhamaisuus varmasti rajaa pois ihmisiä, jotka harkitsevat liittymistä.

 • Tamperelainen tietotoimisto

  Vastaa

  Tuleeko Marin, Orpo, Purra & kumppanit poseeraamaan teidän kanssa osoittamaan solidaarisuutta? Tuleeko puhe ukrainan kielellä yhtä sujuvasti kuin Jussilta? Niin tai näin, niin kyllä on suuri surupäivä Suomen kansallissosialisteille 6.12.

  • Bill The Butcher

   Vastaa

   Se surunpäivä on ollut silloin kun sinunlaisesk ryssän luteet ovat alkaneet kutsua itseään ”kansallismielisiksi”

 • Pitäkää kiinni stetsoneista!

  Vastaa

  Kerro, keitä ystäväsi ovat, niin minä kerron, kuka sinä olet.” Sinimustat ja Partisaani ovat siis samalla aaltopituudella Naton, EU: n, USA: n ja koko muun svinogogan kanssa.

  ”Suomen kansa on tyhmä kansa” kirjoitti presidentti J. K. Paasikivi syksyllä v. 1939. ja sama vain jatkuu ja tyhmyys tiivistyy. Venäjää provosoidaan ja kerjätään verta nenästä, ja kyllä aavistan, että Putinin kärsivällisyys loppuu jossakin vaiheessa. Sitten itketään, että miksi meitä lyödään niin kovaa.
  Partisaanilla ei ole aavistustakaan siitä, mikä tämän sodan lopputulos tulee olemaan, ja muutenkin geopolitikan ymäärtäminen on olematon. Ette näe sodan lopputulosta, että ”ukraina” jää vuoden 1938 rajan länsipuolelle (sekin luultavasti jaettuna Puolan, Unkarin ja Romanian kesken). Suomalaisten tunnelmia ja sotaintoa seuratessa mieleen tulee vitsi: Tahvo nappasi kalareissulla kultakalan, joka sitten pyysi Tahvoa että heitä minut takaisin mereen, ja minä toteutan yhden sinun toiveesi, vain sillä ehdolla, että naapurisi saa samaa kaksin verroin enemmän. Tahvo mietti hetken ja sanoi: Puhkaise minulta yksi silmä!

  P.S. Ja mitä tapahtui Suomesta lähetetyille Leopardeille? Kolme oli tuhottu ensimmäisessä taistelussa.

  • Nimetön

   Vastaa

   Miksi et asu Venäjällä?
   Miksi ”holokaustin” kieltäminen on laitonta Venäjällä?
   Miksi Venäjä juhlii voitonpäivää 9.5?

   • Pitäkää kiinni stetsoneista!

    Vastaa

    Kysymyksesi ovat irrelevantteja eli tyhmiä, mutta vastaan kuitenkin.
    1. Ei ole välitä, missä asun kun vaan puhun tottaa. Kun sattuneista syistä perusteellisesti perehdyin kummankin maan myytteihin ja käytäntöihin, minulla on paras mahdollinen kyky nähdä ja ennustaa tulevaa.
    2. Venäjän rikoslakiin toukokuussa 2014 oli lisätty uusi pykälä 354.1 «Natsismin rehabilitointi». Kalokostia siinä ei mainita suoraan, ja pykälää voi venyttää ihan miten poliittinen tarve on (aivan kuten Suomessa tehdään ”kansanryhmää vastaan kiihottajien” kanssa). Ko. lain lisäämisen syynä on kansan koheesion varmistaminen, ja lisäksi hyödyllinen työkalu esim. vangittujen ”ukrainalaisten” shabbos-goyimien rikoskäsittelyyn.
    3. ”Voitonpäivää” juhlitaan koska:
    a) kansa tarvitsee myyttejä tyyliin ”Vihollisemme on homoja, mutta me olemme D’Artagnaneja!”
    b) hallitsijat tarvitsevat kansan koheesiota. Juutalaiskommareiden vuosikymmenien hallinnon jälkeen tämä myytti on keskeinen, ja on muutenkin sopiva sotaa varten.

    Mutta miksi suomalaiset juhlivat ”itsenäisyyspäivää” se on kyllä suuri mysteeri! Sillä Suomen itsenäisyys myyty halvalla iät ja ajat sitten. Suomen kansa ei tarvitse itsenäisyyttä, sen sijaan tarvitsee juhlapäivää että ei tarvitse käydä töissä. Sinimustillakin (kuten yleensä kansallismielisiksi itseään luulevilla) on sellainen poliittinen linja, joka takaa 100% varmuudella ettei itsenäisyyttä saavuteta koskaan. Itsenäisenä valtiona olemisen välttämisellä on Suomen kansan vahva tuki. Suomen kansa tykkää kun ns. ”ystävät” on kaukana ja vihollinen lähellä.

    • Nimetön

     Vastaa

     Paskanjauhanta sikseen, käännetäänpä vastaukset selkosuomeksi:

     1. Et asu Venäjällä, koska se on paska kehitysmaa, jonka fanittaminen on mahdollista vain ulkomailta käsin. Kukaan ulkovenäläinen ei halua muuttaa enää takaisin.

     2. Tuo laki on olemassa, koska Putin on juutalaisten sätkynukke.

     3. ”Voitonpäivää” (jota ei olisi muuten tapahtunut ilman amerikanjuutalaisten apua) juhlitaan, koska teidän mielestänne saksalaisten joukkoraiskaus ja kansanmurha on moraalisesti oikein!

     Yhdessä toisessa kommentissasi sentään myönsitkin jo, että Venäjä ei ole mitenkään eri asia kuin Neuvostoliitto. Neuvostojuutalaisuus kuoli muutenkin jo Stalinin kaudella, joten juutalaisiin on ihan turha vedota. Itsepä venäläiset päättivät alun alkaenkaan lähteä mukaan juutalaisten metkuihin.

     Putin ei ole mikään valkoisen rodun pelastaja, vaan korvaa tälläkin hetkellä sukupuuttoon kuolevaa isovenäläisheimoa kiinalaisilla, jotta teollisuuden rattaat pysyvät jotenkin kuten liikkeellä.

  • Observer

   Vastaa

   Suomesta läheteyt eivät olleet taisteluvaunuja, ihan vaan tiedoksi. Ja mitä tapahtui ryssälästä lähetetyille T‑sarjan taistelupanssarivaunuille? ”Hieman” enemmän kuin kolme oli tuhottu ensimmäisessä taistelussa.

   • Vanhuksia ei saa jättää yksin

    Vastaa

    Itä-Suomi on puskurivyöhyke. Lappi evakuoidaan ensin. Ei tuolla asu kuin vanhuksia.

  • Sputnik-rokote

   Vastaa

   ”Wanha Viha, Pitkä Viha, Iso Viha, Pikku Viha, Sortovuodet ja punapartisaanien terrori-iskut suomalaisia siviilejä kohtaan.”
   Siinä muutama historiallinen syy miksi ei todellakaan pidä nuoleskella ryssää. Ja antiryssä toiminta ei tarkoita mitään uskollisuutta jenkkejä kohtaan.

  • Varavaraaja

   Vastaa

   Paasikivi olisi samantien voinut todeta ihmislajin olevan tyhmä. Tottakai suomalaiset tyhmään lajiin kuuluvina ovat tyhmiä. 

   Ilmeisesti älykästä Paasikiveä otti pannuun suomalaisten tyhmyys. Jos olisi ollut Ruotsissa, olisi sanonut ruotsalaisia tyhmiksi.

   Paasikiven koulutodistuksessa oli muistaakseni yhtä ysiä lukuunottamatta vain kymppejä. Siis myös voimistelussa. Todistus oli kirjoitettu kultaisella musteella.

  • Plääh

   Vastaa

   Jaa että Talvisotakin Suomen syy? No huhhuh

 • Paul Dittel

  Vastaa

  Se on ainakin varmaa, että jos SML olisi R‑mielinen, puolueen kieltohanke etenisi rivakasti.
  Länsi kauppaa ja levittää sääntöperustaista kulttuurimarxismia ja idässä asiat etenee sen mukaan, mitä suurvaltahaaveinen rosvopäällikkö kulloinkin haluaa. 

  Jos Ruotsi ei liity Natoon, voi kysyä miksi Suomen piti taas työntää omaehtoisesti lusikkansa tähän paskasoppaan?

  • Observer

   Vastaa

   Kysy mielummin, miksi tsar Putainin piti aloittaa koko paskasoppa.

   • Paul Dittel

    Vastaa

    Vastaan itse. Todennäköisesti sodan kiihdyttäminen helmikuusta 2022 alkaen oli kosto siitä, että Saksa ei ratifioinut NordStream 2‑putken käyttöönottoa. Miksi Saksa ei sitä tehnyt? Oliko syynä USA:n kiristys jollain tuntemattomalla vai Putinin kukkoilu? En usko, että Venäjää silloin kiinnosti juurikaan Itä-Ukrainan tilanne. Nyt on asia toisin. 

    Sota voi loppua jonkinlaiseen laihaan kompromissiin nyt, mutta jännitteet eivät poistu. Kiina ja Venäjä haluavat USA:n tuhoa ja EU:n satanistit hävittää myös Venäjän maailmankartalta, mikä oli onnistua 1941.

    • Plääh

     Vastaa

     Ai 1941 Venäjälle hyökkösivät EU:n satanistit? Minusta taas Hitler joutui tekemään ennalta ehkäisev’n hyökkäyksen satanistiujuutalaisten johtamaa aggressiivista globaalin juutalaisuuden sätkynukkea vastaan. Tappio tiesi ihmiskunnan loppua

 • Simolan salaiset kansiot ja ansiot

  Vastaa

  Kyllä SML näyttää vahvasti olleen PVL liikkeen suursyöjä. Myitte ja annoitte periaatteenne sitten sisupersulaisten hyötykäyttöön. Onnistutte vielä saamaan Putkosen ja Bäckmanin riemun nousemaan kattoon toiminnallanne tuolla aukiolla. Töölöntorin veri vapisee!

  • Plääh

   Vastaa

   Ei kai natsit voisi edes olla Batmanin ja Budkosen liittolaisia, kun he kerran vihaavat natseja? Ja miksi riemu, jos eivät saa natseista niin tyhmiä?

 • Suomen soturi

  Vastaa

  Hoi! Sinimustat ja muut partisaanilaiset lukijat! Mikäpä onkaan hänen näkemys vielä Venäjästä! Linkistä lainaus:

  ”Tohtori Douglas MacGregor on eläkkeellä oleva eversti (EVP), ja hän on julkaissut viisi kirjaa sekä lukuisia artikkeleita. Hän on toiminut presidentin nimittämänä puolustusministerin vanhempana neuvonantajana, kansainvälisenä turvallisuus strategina ja hän on myös palvellut Irakissa vuonna 1991 taistelunjohtajana Yhdysvaltojen suurimmassa panssari sodassa sitten toisen maailmansodan. MacGregor on myös johtanut liittoutuneiden operaatiokeskusta Euroopassa, sekä palvellut lukuisissa eri tehtävissä Yhdysvaltain armeijassa. Posi TV haastatteli MacGregoroa, jossa hän ilmoitti, Yhdysvaltojen olevan innoissaan mahdollisuudesta tehdä Suomesta etulinjan tukikohta yhdysvaltalaisille sotajoukoille Venäjän uhkaamiseksi.” 

  https://magneettimedia.com/eversti-douglas-macgregor-suomen-nato-jasenyys-ja-usan-tukikohdat-suomessa-muodostaisivat-jarjettoman-ja-vaarallisen-yhdistelman/

  • Plääh

   Vastaa

   Sionisti Budkosen mielipiteet tunnetaan. Tässä on Jenkkilän sellainen

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi