Toinen Suomi Herää ‑puhuja: Petri Nordman

Suomi Herää -tapahtuma on julkaissut toisen puhujansa. Itsenäisyyspäivän kulkueessa lavalle astelee Petri Nordman.

Aktivismi

Petri Nordman on 36-vuotias pitkäaikainen kansallismielinen aktiivi Tampereelta. Jo vuonna 2010 kansallisradikaalissa liikkeessä aktivoitunut Nordman kertoo radikalisoituneensa tultuaan nuorena tietoiseksi valkoista rotua uhkaavasta sukupuutosta, jonka hän koki ajatuksena sietämättömäksi ja päätti näin ollen omistaa elämänsä rotumme olemassaolon turvaamiseen.

Suomi Herää ‑kulkue lähtee Helsingin Rautatientorilta itsenäisyyspäivänä 6.12. kello 16. Järjestäjät suosittelevat ihmisiä tulemaan ajoissa paikalle.

Voit seurata tapahtuman tiedotusta sosiaalisesta mediasta: X, Telegram

Aktivismi Helsinki Itsenäisyyspäivä Kotimaa Suomi Herää

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • "Sanasta miestä..."

  Vastaa

  On hyvä että meillä on puhujia. Mutta tapahtuman otsikko voisi olla kolmannen osapuolen sijasta vaikka ”Suomalaiset herätkää” tai ”Herätkää suomalaiset”. Otsikko saa ihmiset odottamaan sitä että Suomi heräisi, eikä se koskettaisi/puhuttelisi kansaa, sitä suurta yleisöä, jota sen on tarkoitus puhutella.

  Jos saisitte jonkun psykologin jelppimään tällaisissa asioissa niin siitä olisi hurja apu. Niitä on käytetty apuna historian sivu erilaisten sanojen vääntelemisissä ja agendojen ajamisissa ihmisten mieliin.

  Saara huhtasaari on kirjoittanut aiheesta ”Sanojen merkitys”. Sellaisia tekstejä pitäisi lukea, sivistää itseää. Sillä vassareilla on koko yliopisto takanaan muokkaamassa vasta-argumentteja. Ja valtaapitävillä politikoilla konsulttiyhtiöiden sätkynuket.

 • Voi teitä jästipäitä

  Vastaa

  Vieläkö joku oikeasti luulee, että vuosikymmeniä kestäneen vihervasemmistolaisen aivopesun vaikutukset kansalaisten ajatteluun voidaan kumota jollain vitun katumarssilla? 

  Avain todelliseen muutokseen piilee instituutioiden takana.

  • Nimetön

   Vastaa

   Nämä asiat poissulkevat toisensa miten…?

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Marssi on ehdottomasti tarpeellinen jo siksikin, että se tarjoaa tilaisuuden verkostua. Ei tietenkään yksi marssi – tai satakaan – ”vaikuta”, koska ne eivät ole poliittisen päätöksenteon välineitä. Mutta ne näyttävät päättäjillekin, että täällä on hereillä olevia kansalaisia, joita maan kohtalo kiinnostaa. 

  Mikä sitten olisi parempi tapa vaikuttaa ja osallistua? Jäädä kotiin katsomaan Linnan juhlia?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi