Ensimmäinen Suomi Herää ‑puhuja julkistettu

Itsenäisyyspäivän Suomi Herää -kulkue lähenee kovaa vauhtia. Järjestäjät paljastivatkin keskiviikkona ensimmäisen puhujan.

Aktivismi

28-vuotias Werner Toivonen tunnetaan teoksen Kansallissosialismi – Luonnonsuojeluaate kirjoittajana. Hänen ajatteluaan kuvaavat biologisuus ja kansallismielinen syväekologia. Hän näkee luonnon olevan riippuvainen terveestä kansasta ja kansan riippuvainen terveestä luonnosta. Hän vaatii niiden voimien lyömistä, jotka uhkaavat Suomen kansaa ja sen elinympäristöä.

Voit ostaa Toivosen kirjoittamaa kirjaa suoraan Kielletyiltä Kirjoilta.

Suomi Herää ‑kulkue kokoontuu itsenäisyyspäivänä Helsingin Rautatientorilla. Seuraa järjestäjien sosiaalisen median tilejä: X, Telegram

Aktivismi Helsinki Itsenäisyyspäivä Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Politiikka Suomi Herää Werner Toivonen

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Göbbler

  Vastaa

  14 kertaa ei rasismille
  100% antifasismille
  88 on vain mun syntymävuosi
  Natsien piti jäädä historiaan!

  Vastamielenosoituksessa nähdään hyvät höpönatsimuSSukat.

  • Tuke

   Vastaa

   Juutalaisten hyödyllinen idiootti uskoo kaiken juutalaisjohtoisen kapitalisti median valheita kansallissosialismista, eikö ole punikilla tarpeeksi miestä katsoa 11 tunnin Europa The Last Battle dokumentti. Rasismi tulee luonnosta ja itsesuojeluvaistosta juutalaiset aikovat tuhota meidät että ihmisiä olisi helpompi hallita. Kansallissosialismi on kosminen järjestys ja tulemme nousemaan taas koska olemme taas samassa vaiheessa syklissä, historia toistaa itseeän. Kaikki mitä näemme nyt on tapahtunut kauan sitten. Mikä saa itseeänkunnioittavan valkosen miehen vihaamaan omaa rotua? Montako rokotetta on jo hihassa goy?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi