Suomi Herää ‑kulkue tulee jälleen

Kulkueen järjestäjät ilmoittivat sosiaalisen median tileillään perjantaina, että kulkue järjestetään taas tänä vuonna.

Aktivismi

Itsenäisyyspäivä lähenee kovaa vauhtia. Myös perinteeksi muodostunut Suomi Herää ‑kulkue järjestetään myös tänä vuonna.

Partisaani seuraa kulkueen tiedotusta ja tiedottaa siitä eteenpäin aina kun on tiedotettavaa. Valmistautukaa jo hyvissä ajoin saapumaan sankoin joukoin Helsinkiin itsenäisyyspäivänä.

Ota Suomi Herää ‑sometilit seurantaan: X, Telegram

Aktivismi Helsinki Itsenäisyyspäivä Kotimaa Suomi Herää

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Mikä itsenäisyys?

  • Nimetön

   Vastaa

   Olemme osavaltio liittovaltio EU:ssa. Kansallisvaltioiden ajat ovat ohi Euroopassa, kuten mm. Stubb totesi jo ajat sitten.

 • Patriootti

  Vastaa

  Kyseessä ei ole itsenäisyyspäivä vaan itsenäisyyden muistopäivä.

 • Sawlover

  Vastaa

  Erittäin hieno juttu!

  Näin työssäkäyvänä veronmaksajana sitä kuitenkin toivoisi että kansallismieliset Suomalaiset alkaisivat tekemään vähän näkyvämpää pesäeroa suomalaisiin työttömiin ja tekisivät niille loisille selväksi ettei niillä ole mitään asiaa kansallismielisiin tilaisuuksiin.

  Kansallismielisten suomalaisten tulisi olla suoraselkäisiä ihmisiä eikä mitään toisilta suomalaisilta varastavia pummeja joiden takia me veronmaksajat saadaan raataa niska limassa eikä edes kiitosta saada. Ei oikein paljoa huvita näin veronmaksajana marssia porukassa joka toivottaa tervetulleeksi toisilta varastavia roistoja.

  • Nimetön

   Vastaa

   Kun katsoo mihin niitä veroeuroja nykypäivänä laitetaan, niin henkilökohtaisesti itseäni ei kiinnosta vaikka kansallismieliset kusettaisivat niin paljon rahaa tältä suomalaisvastaiselta systeemiltä kuin vain kykenevät.

  • Kari k

   Vastaa

   eipä 6.12 juhlassa erotella työttömiä eikä valkokaulus ihmisiä sinne on sopinut pienituloiset,kassialmat sekä rantojenmiehet hyvin mukaan

  • Hajoita&hallitse

   Vastaa

   Miellyttäisikö sinua jakaa kansallismielistä kenttää esimekiksi: Kansallismieliset veronkantajat, kansallismieliset opiskelijat ja kansallismieliset työttömät erikseen, joita on kokoajan kasvavissa määrin, mutta heillä ei olisi oikeutta osallistua tämän tuhoisan suunnan kääntämiseen josta heidänkin työttömyytensä pääsääntöisesti johtuu?

  • Erkki Peräharju

   Vastaa

   Haista kuule pitkä vittu. Pahimpia loisia on politiikot ja henkilöstövuokrauksen parissa touhuavat paskasäkit. Minultakin on lähtenyt kaksi työpaikkaa alta tässä saatana banaanivaltiossa. Miksiköhän täältä työpaikat häviää tai sittenkin hävitetään.

  • Niggerlover enemmänkin

   Vastaa

   Siitä vaan alat perustamaan omaa järjestöä jossa vihataan suomalaisia ”loisia joilla ei ole asiaa olla kansallismielinen”. Ihme aivovamma kun kansallismielisiin tapahtumiin ei saada usein edes sataa ihmistä niin pitäisi vielä jakaa sekin poppoo uusiin marginaaleihin,

   Huvittavaa miten suututtaa suomalaiset työttämät mutta matu loisia et edes mainitse. Sellaiset ”kansallismielisyydet” ja solidaarisuudet suomalaisten kesken sieltä.
   Olisi muutenkin aika herätä siihen todellisuuteen että voit tehdä töitä koko elämäsi 100% veroprosentilla samaan aikaan kun Suomessa on 100% työllisyys mutta Suomi menee konkurssiin jokatapauksessa niin kauan kun keskuspankki on yksityisten juutalaisten omistuksessa joka painaa rahaa tyhjästä mutta lainaa sitä KORKOJEN KERA Suomelle. Näin taataan että velkaa on AINA enemmän kuin rahaa eli velkoja ei voida koskaan maksaa pois.

  • Nimetön

   Vastaa

   Mahtava aivopieru. Porukka menettää koko ajan työpaikkojaan konkurssien takia ja sinä tulet siihen patsastelemaan jotenkin niin paljon parempana. Mieluuminko elätät hallituksen paskasakkia ja isoja somaliperheitä. Sinun kusisilla veroroposilla elätetä ketään joten haista vttu äläkä lähde pilaamaan toisten fiilistä kulkueeseen.

  • suvakki 964

   Vastaa

   Sawloverinkin rahat ovat jonkun toisen rahoja, kun oikein pohditaan; kun saat palkkaa, niin palkanmaksajasi on saanut jostakin tukiaisia, yritystukia jne., ja sinun palkkaasi rahoitetaan koko ajan verovaroin, julkisilla panostuksilla, esimerkiksi ilmainen koulutus, terveydenhuolto, neuvolat ja niin edelleen. Kun luin sawloverin kommentin, niin mieleeni tulikin humoristisesti, että entäpä jos km:t jaettaisiinkin vaikka jakoihin ”tyhmät” ja ”älykkäät” kansallismieliset. Ei vainkaan… kansallismielinen voit olla, vaikka elämä on joskus potkinut päähän, ja voit olla, vaikka et vielä olisi ilmaista potkua saanut. (Se potku voi tulla siitä huolimatta joku päivä täysin varoittamatta.)

 • Lähestymistapa

  Vastaa

  Pitää kyllä ihmetellä tätä Suomen kansaa. Kaikki mitä ”suuret johtajat” ja ”asiantuntijat” kertovat ja tekevät päätöksiä meidän puolestamme, me hyväksymme ne mutisematta. Vaikka ne ajaisivat koko valtiomme konkursiin. Uskollisuus päättäjille on ehdoton, se ei horju.

  Sitten on pieni joukko ihmisiä jotka ovat heränneet ja ymmärtävät missä mennään. Mutta tämä pieni joukko on jakaantunut vielä pienempiin ryhmiin joissa se on keskenään riitaista. Ja kun se riitelee keskenään, ei siitä ole edes äänen korottajaksi valtaapitävien suuntaan.

  Yleensä marssit ja mielenosoitukset ovat niitä temppuja joilla epäkohtia saadaan nostettua esiin. Toisin kuin nykyisillä pienryhmillä, sen pitäisi olla taustatyön satunnainen kulminaatiopiste. Ei itse työ.

  Tuntuu että pienryhmillä kaikki paukut ja toiminta laitetaan siihen että suunnitellaan miekkareita ja marsseja. Ja siksi taustalla ei tapahdu muuta kuin suunnittelua ko. tilaisuuteen.

  Mutta mitäpä jos taustalla tehtäisiinkin jotain konkreettista? Sellaista jolla olisi vaikutusta kansantalouteen? Niin yksilön kuin yhteisönkin osalta.

  Jehovan todistajat pystyttävät Valtakunnansalin viikonlopun aikana. Olen usein seurannut sitä ja pidän sitä merkittävänä voimannäytteenä. Ne eivät marssi vaan markkinoivat ovelta-ovelle, sekä julkisilla paikoilla. Se joukko ja sielä asuva varallisuus on niin iso, etteivät suomalaiset sitä heti usko. Mutta yhteen hiileen puhaltamalla kaikille riittää töitä ja tukea. Ja siitä ko. seurakunta vain vahvistuu.

  Ptäisikö ottaa esimerkkiä jostakin järjestöstä joka menestyy taloudelliseti hyvin? Kukaties.

 • society

  Vastaa

  Sinäkin voisit olla osana rakentamassa uutta itsenäisyyttä öyhötyksen sijaan

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi