Kielletyillä Kirjoilla myynnissä harvinaista herkkua: Himmlerin puhe homoseksuaalisuudesta

Suomen poliittisesti epäkorrekteimmalla kirjakaupalla on jälleen tarjolla harvinaista herkkua asiakkailleen.

Aktivismi

Tällä kertaa myyntiin on saatu Heinrich Himmlerin suomennettu puhe homoseksuaaleista.

Tekstin suomentaja ja kirjaksi painanut kansalaisaktivisti lähetti teoksen kansanedustajille luettavaksi, jotta nämä saisivat tolkkua homolobbaukseen. Kirjoja jäi kuitenkin yli ja ne löysivät tiensä Kiellettyjen Kirjojen hyllyyn.

Kyseistä teosta ei ole kaupalla paljon, joten kannattaa olla nopea liikkeissään.

”Tämä julkaisu on Heinrich Himmlerin vuonna 1937 pitämän puheen käännös. Himmlerin aikaan homoseksuaalit eivät tuoneet suuntaumustaan yhteiskunnassa niin räikeästi esiin kuin nykyisin, mutta ongelma oli olemassa jo tuolloin.

Kuten Himmler puheessaan toteaa, homoseksuaalit itse näkevät aiheen erittäin ahtaasti ja itsekkäästi, ikään kuin kyseessä olisi vain heidän oikeutensa ja tasa-arvoisuus. Himmler todistaa, että ongelma on syvempi. Hän puhuu myös niistä vaaroista, joita aiheuttaa homoseksuaalin nimittäminen vastuulliseen virkaan valtion hallintoelimissä, millaisia ongelmia aiheuttavat homoseksuaaleille ominaiset luonteenpiirteet jne.

Olkoon tämä teksti kansanedustajille suuntaviivana homo-ongelman yhteiskunnallisessa käsittelyssä, jota on vääristänyt meille vieraiden, Euroopan unionin ja Natonkin painostuksesta levitettävien ”arvojen” propagoiminen tiedotusvälineissä, kaduilla ja nykyisin jopa kouluissa. On aika antaa arvovaltaiselle asiantuntijalle puheenvuoro.”

Voit ostaa teoksen suoraan tästä!

Aktivismi Filosofia Heinrich Himmler Historia Homot Kansallismieliset Kansallismielisyys Kielletyt kirjat Kotimaa Kulttuuri Politiikka

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kiitos vinkistä, laitoinkin samantien tämän ja muutaman muun kirjan tilaukseen. Sehän on kuin laittaisi rahaa pankkiin, kun tietää että tuotot käytetään aatteen hyväksi 😎

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Jopa valtamediammekin alkaa kirjoittelemaan yhä enenevässä määrin homopresidenttiehdokas P. Haaviston oudoista edesottamuksista: https://www.is.fi/politiikka/art-2000009905327.html

 • Observer

  Vastaa

  Jos Haavisto menee toiselle kierrokselle, menee ääneni vastaehdokkaalle. Aivan sama kuka on hän.

  • Petturi Orpo

   Vastaa

   Äänestän Haavistoa. Haavisto presidenttinä kiihdyttää kehitystä jossa nykyinen Suomen hallinto tulee kaatumaan omaan paskaansa. Se vaikuttaa olevan ainoa tapa tuhota mädätystä ylläpitävä virkamies koneisto ja poliitikot. Myös Suomessa olevat matut pitää provosoida käymään virkamafian kimppuun, vaikka sitten menemällä itäkeskukseen heiluttelemaan Israelin lippuja.

 • Nimetön

  Vastaa

  Harmi, että tuossa kirjakaupassa suurimmassa osassa merkittävistä teoksista on varastot loppu.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi