Video Active Helsingin toiminnasta

Ryhmä kehottaa ihmisiä liittymään mukaan toimintaansa.

Aktivismi

Urheiluun keskittyvä Active Helsinki ‑ryhmä julkaisi uuden videon toiminnastaan. Ryhmä kehottaa ihmisiä liittymään mukaan toimintaansa.

Kansallismielinen urheilukulttuuri on ottanut viime vuosien aikana valtavia askeleita pitkin maailmaa. Urheilun voisi sanoa olevan yksi keskeisimpiä kansallismielisen toiminnan kokoontumissyitä.

Active Helsinki Aktivismi Hyvinvointi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Urheilu

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Amalek

  Vastaa

  Valtavirran urheiluseuroihin ei kannata pyrkiä, sillä niiden toiminta perustuu ohjelmalliseen / ideologiseen monikultturismiin. 

  Suomalaisvihamielistä toimintaa voi vastustaa tehokkaasti luomalla rinnakkaisyhteiskunnan organisaatioita kuten omia urheiluseuroja. Aikoinaan suojeluskunnatkin toimivat urheiluseurojen nimissä vihamielisessä ympäristössä.

  • Kamppailija-88

   Vastaa

   Kyllä niille ”valtavirtaisille” saleille kannattaa mennä, niissä on aika usein vallassa melko valtavirrasta poikkeava kulttuuri (ilmaistaan asia nyt vaikka näin) ja sieltä saa muutenkin ihan oikeaa osaamista perus läpsimisen sijaan, ja sitä osaamista voi sitten viedä sinne kansallismielisten joukkoon. Kamppailulajit on kuitenkin tekniikkalajeja ja sitä tekniikkaa ei opi, jos kukaan ei osaa näyttää sitä.

 • Dekkers

  Vastaa

  Olen eri mieltä. Menkää valtavirran urheiluseuroihin ja treenatkaa siellä kolme kertaa viikossa monen vuoden ajan. Siellä ne kaikki osaajatkin treenaa. Esim videon sinisortsinen tyyppi lienee vetäjän roolissa (?), vaikka hänen lyöntiosaaminen ei päätä huimaa. 

  Jos joku lajiliitto liputtaakin monikulttuurin puolesta, mitä sitten? Meidän pitää olla arvostettuja yksilöitä muuallakin kuin uusnatsipiireissä.

  Ja huom: Tämä toimintamallihan ei mitenkään estä näiden clubien toimintaa tai seurojen perustamista. Amalekin logiikkaa noudattamalla vain oltaisiin hyvin nopeasti sellaisessa tilanteessa, että me asutaan piilossa jossain erämaassa ja syödään sammalta ja puiden kuoria.

  • Nationalisti

   Vastaa

   En näe syytä rahoittaa sellaista lajiliittoa, mikä liputtaa monikulttuurin puolesta.

   • Dekkers

    Vastaa

    ”En näe syytä”

    …koska katsot isoa kokonaisuutta pienen putken läpi. Muuten näkisit, että valtavirran seuroissa treenaaminen on esim clubien itsensä etu.

  • RK

   Vastaa

   Päätä väliin vaan sitten

   • Dekkers

    Vastaa

    Jep, sitä se videolla nähty käsien alhaalla roikottaminen aiheuttaa. Pidemmän päälle hyvin epäterveellistä treeniä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Nyt kun olette keskenänne pomppineet niin seuraavaksi kaduille partioimaan ja turvaamaan lasten liikkumista ja olemista ettei Roadmanit vie heiltä vaatteita päältä puukoilla uhaten.

 • Kaikkia tarvitaan

  Vastaa

  Tampereella oli aikoinaan legendaarinen nyrkkeilyvalmentaja Oleg Kornevits. Se piiskasi kavereita ja sparrasi hyvään kuntoon. Homma lähinnä aloitettiin sillä että ”Jenkit lyö vasemmalla yhtä lujaa kuin oikealla, ja sitten vahvistetaan vasenta kättä”. Ja kyllä hakattiinkin niin että voimaa tuli.

  On hyvä kuitenkin muistaa että ”vain sotilaat lähtevät sotaan”. Eli, kaikkia tarvitaan. Sotilaat ilman strategiaa ovat heikoilla. Taustalle tarvitaan henkilöt jotka kertovat sotilaille mitä tehdään ja milloin. Kuinka hyvin tunnet esim. oman asuinalueesi? Sen maastot ja turvapaikat? Tai naapurikunnan? Läänisi?

  Taustalle tarvitaan myös huolto joka on kaksi kertaa suurempi kuin sotilaiden määrä. Tarvittavan huollon määrä on uskomaton. Siksi jokaisen ”sotilaan” pitää pystyä kantamaan ainakin viikon tarpeet mukanaan. Kuinka monella on esim. autossa edes viikon vaatteet tai vedet?

  Ja sitten… Kaiken tämän taakse tarvitaan rahoitus. Se että sotilaat rahoittaisivat omilla varoillaan tämän kaiken, se ei johtaisi kolmea päivää pidempään puolustukseen/konfliktiin.

  Kun katsoo kokonaisuutta isommassa mittakaavassa ymmärtää että kaikkia tarvitaan. Myös niitä ”narukäsiä” ja fyysisesti rajoittuneita. Heidän panoksensa kokonaisuuteen voi olla yllättävän suuri. Kysehän on vain siitä kuinka isänmaallinen jokainen on.

 • SA-Pekka

  Vastaa

  Ennenvanhaan vedettiin kännit ja tapeltiin kadulla. Ei ollut mamuilla aikaa raiskata ku nahkapäät juoksi perässä. Ai, että ne oli hyviä aikoja.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi