Active Club Uusimaa kannustaa kansallismielisiä toimintaan

Active Club kannustaa urheilusta ja poliittisesta toiminnasta kiinnostuneita kansallisradikaaleja ottamaan yhteyttä ja aktivoitumaan!

Aktivismi

Useissa eri maissa toimiva kansallisradikaalia ruumiinkulttuuria ja katuaktivismia edistävä Active Club ‑konsepti on laajentunut hiljattain useisiin Suomen kaupunkeihin. Partisaani kannustaa suomalaisia osallistumaan ryhmän toimintaan ja lukemaan sen uudenmaalaisen osaston tuoreimman kannanoton:

Meidät suomalaiset on vedetty syvään kuiluun, jonka pohjalla yhdistyy haittamaahanmuuton lukuisat hirveydet, sekä huono taloudellinen tilanne eliitin ahneuden seurauksena. Olemme heimona olleet aina kahden työntävän voiman keskellä, jotka ovat kohdelleet meitä pelkkinä halpoina pelinappuloina maineensa korostamiseen ja materiaalisen hyödyn saavuttamisen suhteen. Elämme vuonna 2023 samanlaista aikaa, mutta vain eri etiketeillä.
Suomalaisten sortamiselle täytyy saada loppu välittömästi.
He vaativat vähemmän verotusta rikkailta ja ovat samaan aikaan vahvasti sitä mieltä, että vähätuloisia (pääosin geneettisiä suomalaisia) ei kuuluisi auttaa. He vaativat lisää halpatyövoimaa Euroopan ulkopuolelta kantaen ihmisyyden kasvoja, mutta todellisuudessa havittelevat vain liikekasvua omille yrityksillensä. He eivät välitä lainkaan, jos nyt ulkomaalaisten toimesta vallatulla alueella Aino raiskataan tai Matti ryöstetään teräaseella. Tässä sodassa vihollisesi ei välitä sinusta, mutta saattaa silti hymyillä sinulle katukuvassa.
Tästä huolimatta kenenkään geneettisen suomalaisen ei pitäisi ajatella, että maailman voimia vastaan ei olisi mahdollisuus taistella. Että asiat jotka tapahtuvat pyhällä oikeutetulla maallamme olisivat luonnollisia ilmiöitä, tai jotain sellaista, mitä pitäisi vain hiljaisesti hyväksyä.
Historian läpi olemme aina taistelleet oikeudesta olemassaoloon, oikeudesta käyttää kieltämme ja oikeudesta päättää omista asioistamme. Olemme olemassa, koska esi-isämme taistelivat suomalaisesta elämästä niinkin yksinkertaisilla asioilla kuin urheiluseuroilla.
XIV 🏴‍☠️

Active Club kannustaa urheilusta ja poliittisesta toiminnasta kiinnostuneita kansallisradikaaleja ottamaan yhteyttä ja aktivoitumaan: t.me/ACFinland & ActiveClubFinland@protonmail.com

Lue myös: Kansallisradikaali Active Club laajentunut Ouluun!

Lähde: Active Club Finland

Active Club Aktivismi Hyvinvointi Kansallismieliset Kansallisradikalismi Kotimaa Kulttuuri Suomalaisuus

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ari Mäntynen

  Vastaa

  Onkohan Turun seudulla mitään vastaavaa toimintaa?

  • Nationalisti

   Vastaa

   Active Club ‑toiminnasta en tiedä, mutta Turun seudulla on ainakin Sinimustien jäseniä, liittymällä liikkeeseen pääset varmasti hyvien urheilutapahtumien pariin.

   Onhan sekin tietysti vaihtoehto, että itse aloitat paikallisen Active Clubin toiminnan, kyllä sieltä suunnalta varmasti porukkaa mukaan lähtee tervehenkiseen toimintaan.

 • Poliittinen muutos

  Vastaa

  Havaitsen tässä pientä ristiriitaa. Lausunnossa puhutaan politiikkaa mutta pääpaino aktiviteetissa on urheilulla. Olenko väärässä? 

  Urheilu on sikäli hyvä asia että siihen saa purettua agressiot jonka jälkeen onkin hyvä olo koska ”ollaan toimittu asia eteen”. Eli aikaansaatu ”nolla muuutos”.

  Mutta se politiikka… Sitä toivoisin näkevän enemmän. Eikä kansalaisaloitteita, ne kun eivät ikinä kohda mihinkään koska eivät ole kirjoitettu lakialoitteen muotoon. Vaan ihan oikeita keskusteluja, ideointeja, toimintaa ruohonjuuritasolla ja ”keskenään piireissä”. Sellaista toimintaa joka potkaisee valtaapitäviä nilkoille ja heikentää niitä.

  Ja se toiminta ei ole alkoholin juonti, tupakointi tai nuuskaaminen. Saati sitten roskaruuan syöminen tai suoratoistopalveluiden ostaminen. Eikä varsinkaan lentomatkustelu. Eikä S‑ryhmän tukeminen.

  Se todellinen muutos lähtee siitä että me yksilöinä sanomme ”EI” suuryritysten tuotteille. Ja autamme vastikkeetta lähimmäisiämme/ystäviämme. Se muutos alkaa sillä että me olemme osa yhteiskuntaa vain kun me itse sitä haluamme.

 • Milko Tiljander

  Vastaa

  haluan liittyä

 • Kaido Lanno

  Vastaa

  voisko joteenkin tukea toimintaa. niinkui rahallisesti. Olen mukana 100%.

  • Levy

   Vastaa

   tuossahan on sähköposti mihin voi ottaa yhteyttä:

   Active Club kannustaa urheilusta ja poliittisesta toiminnasta kiinnostuneita kansallisradikaaleja ottamaan yhteyttä ja aktivoitumaan: t.me/ACFinland & ActiveClubFinland@protonmail.com

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi