Kansallisradikaali Active Club laajentunut Ouluun!

Active Club kannustaa urheilusta ja poliittisesta toiminnasta kiinnostuneita kansallisradikaaleja ottamaan yhteyttä ja aktivoitumaan!

Aktivismi

Useissa eri maissa toimiva kansallisradikaalia ruumiinkulttuuria ja katuaktivismia edistävä Active Club ‑konsepti on laajentunut nyt myös Pohjois-Suomeen. Active Clubin oululainen osasto julkaisi maanantaina kuvia kamppailu-urheiluharjoituksistaan.

Asiasta tiedotettiin ryhmän Telegram-sivuilla seuraavasti:

”Active Club Oulu järjesti harjoitukset, joissa kerrattiin nyrkkeilytekniikkaa, kehitettiin lihaskuntoa sekä suunniteltiin tulevia treenejä.
Fyysinen terveys ja kyky puolustaa, sekä hyökätä on tärkeä ominaisuus, joka kuuluu jokaiselle suomalaiselle.
Et ole vastuussa vain omasta turvallisuudestasi, vaan paikan tullen myös muiden.
TAISTELE TAI KUOLE!”

Active Club kannustaa urheilusta ja poliittisesta toiminnasta kiinnostuneita kansallisradikaaleja ottamaan yhteyttä ja aktivoitumaan: t.me/ACFinland & ActiveClubFinland@protonmail.com

Active Club Aktivismi Hyvinvointi Itsepuolustus Kamppailu-urheilu Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Liikunta Oulu

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Aktiivinen

    Vastaa

    Upeaa että vihdoin saatiin Active Club myös Suomeen. Hyvä muutos verrattuna aiempaan kaljankatkuiseen skinhead- kulttuuriin.

    • Nationalisti

      Vastaa

      Skinhead-kulttuuri on aika paljon muuttunut nykypäivänä, päivitähän käsitykset tähän päivään.

  • Entiset katupartiot

    Vastaa

    Tää on ihan hyvä juttu, jos tällä saadaan ne Oulun ja Oulunseudun raiskauksen kuriin. Muutoin se menee yleiskunnon parantamisen puolelle.

    • Miäs

      Vastaa

      Tekevätkö he sellaista? Vielä ei tosin mitään ole tapahtunut…

      • J.K.

        Vastaa

        Vasta rantautunut kuitenkin ja heillä on Suomessa paljon kontakteja. Katupartiolainen olin minäkin ja sain joskus jonkun ”NSDAP”-merkinnän poliisille vanhan JR-merkinnän lisäksi.

        Kuitenkin – nyt kun elämäni on siten ja miten syöpäpesäkkeiden vuoksi – jaan tietoa tästä useille isille ja äideille, sekä normaaleille sukulaisilleni ja ystävilleni etc., koska veljenikin kuka kuului SOO kielsi aikoinaan ala-asteella olevien lastensa menevän luokkaretkelle Lahden Vokki-pannuun (ei ole enää Lahdessa onneksi) ja sai siitä La-Su:n kautta uhkailuja.

        Levittäkää tietoa nuorille, etteivät he ime sketsiuutisista päitään täyteen valheellista tietoa, mikä näkyy myös koulujen opetusohjelmissa.

        Kuka haluaa lapsensa kumartavan neekeri- ja arabirikollisille? Ei kukaan normaali!

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi