Kotkanpesä-seminaariin saapuva Légió Hungária haastattelussa

Tänään tiistaina on viimeinen mahdollinen päivä ostaa liput tapahtumaan. Seminaarin tarkoitus on kerätä rahaa kansallismielisten käyttöön ostettavaa tilaa varten.

Aktivismi

Uudellamaalla järjestetään lauantaina Kotkanpesä 3 ‑seminaari. Paikalle tulee muiden lisäksi myös unkarilainen aktivistijärjestö Légió Hungária. Haastattelimme heitä tapahtuman alla.

Tänään tiistaina on viimeinen mahdollinen päivä ostaa liput tapahtumaan. Seminaarin tarkoitus on kerätä rahaa kansallismielisten käyttöön ostettavaa tilaa varten.

Voit ostaa lipun tapahtumaan seuraavin ohjein:

Laita 30 euroa tilille FI13 4500 0010 1552 70 tai MobilePaylla numeroon 18898 viimeistään tiistaina 16.5. Laita viestiin mukaan kaikkien lipun ostaneiden nimet sekä sähköpostiosoite, josta saamme yhteyden sinuun. Tapahtumapaikan osoite kerrotaan lipun maksaneille tapahtumaa edeltävänä päivänä sähköpostilla.

Voit myös tukea keräystä lahjoittamalla seuraavin tiedoin

Tilinumero: FI13 4500 0010 1552 70
Saaja: Kansallismielisten liittouma ry
MobilePay: 18898
Lupanumero: RA/2021/1043

Hei! Voisitko esitellä liikkeenne, miten se sai alkunsa, minkälaista toimintaa järjestätte sekä mikä on ideologianne?

Tervehdys lukijoille ja kiitokset tästä mahdollisuudesta!

Légió Hungária perustettiin kesällä 2018 tarkoituksena näyttää uusia suuntia kansallismieliselle kentälle Unkarissa. Monet tovereistamme tulivat vanhemmista järjestöistä sekä sittemmin lakkautetuista ryhmistä, joten kokemusta löytyi paljon. Järjestämme laajalla skaalalla erilaista aktivismia, kuten seminaareja, urheiluleirejä, selviytymiskursseja sekä metapoliittista ja henkistä toimintaa. Luokittelemme ideologiamme militantiksi konservatismiksi. Militantiksi siksi, että se on aina valmis ja kykenevä taistelemaan. Konservatiiviseksi, koska se edustaa arvoja, jotka eivät ole riippuvaisia ajasta tai maantieteellisestä paikasta. He, jotka tulevat viikonlopun tapahtumaan, kuulevat lisää näistä asioista.

Korjaa mikäli olen väärässä, mutta olette ulkoparlamentaarinen katuaktivismijärjestö. Mikä on ideanne, miten levitätte aatettanne sekä saatte ihmisiä valtaan?

Sinun luuloasi ei tarvitse oikaista, olet aivan oikeassa. Kun perustimme liikkeemme, yksi pääajatuksista oli pysytellä itsenäisinä puoluepolitiikasta. Pääsyy tälle oli, että olemme nähneet, mitä puoluepolitiikka tekee todellisille kansallisradikaaleille.

Nämä raamit huomioiden emme edes yritä levittää aatettamme puoluepolitiikan tavoin tai myöskään suurille massoille. Meidän tyylimme ei siis ole jokaiselle. Pyrimme löytämään ihmiset, jotka samaistuvat ideoihimme jo valmiiksi. Onneksemme he löytävät meidät ensin.

Joka tapauksessa pyrimme tietenkin verkostoitumaan sekä ylläpitämään suhteita myös niihin ihmisiin, jotka toimivat puoluepolitiikassa.

Meillä ei siis ole suoraa vaikutusta siihen, ketkä pääsevät päättäviin asemiin, mutta kuten kerroin aiemmin, meillä on hyvin laajat verkostot ihmisiin, joilla on vaikutusta yhteiskuntaan tavalla tai toisella. Me itse toimimme metapoliittisella tasolla ja pyrimme sitä kautta vaikuttamaan ympäristöön.

Järjestitte juuri suuren kamppailulajitapahtuman, jossa oli satoja ihmisiä yleisössä. Minkälaista tarkoitusta tällaiset tapahtumat edesauttavat?

Kirjoitimme verkkosivuillamme julkaistussa raportissa, että mikäli tapahtuma pitäisi tiivistää kolmeen sanaan, olisivat ne: kunnia, veri ja hiki. Vain viiden vuoden ikäisenä järjestönä meillä on kunnia saada tukea sellaisilta yhteisöiltä kuten Kampf der Niebelungen sekä Pride France.

Alkuun olimme hieman hermostuneita sekä innosruneita tapahtumasta, sillä meillä ei ole aikaisempaa kokemusta näin monimutkaisen tapahtuman järjestämisestä. Olimme kuitenkin hyvin päättäväisiä luomaan tapahtuma korvaamaan erittäin suosittua Akarat Diadala ‑tapahtumaa (Tahdon Riemuvoitto, aikaisemmin Unkarissa järjestetty urheilutapahtuma). Militantteina konservatiiveina emme voineet muuta kuin kohdata haasteet ja järjestää tapahtuma.

He, jotka seuraavat toimintaamme, tietävät meidän omaavan hyvät suhteet Kampf der Niebelungen- sekä Pride France ‑yhteisöihin. Edustimme yhteisöjemme arvoja tässä tapahtumassa ja pääpointtimme meidän välisissä keskusteluissamme on aina ollut edustaa urheilullista nationalismia. Meillä ei ole mitään näkemyseroja, mutta meillä on yhteiset motivaattorit sekä suunnitelmat. Muutaman keskustelun jälkeen syntyi idea Euroopan laajuisesta kamppailutapahtumasta, joka edustaa lojaaliutta sivilisaatiotamme kohtaan, arvostaa sen puolesta vuodatettua verta eikä pelkää hikoilla näiden asioiden puolesta.

Unkari tunnetaan kansalliskonservatiivisesta hallituksestaan, joka pitää rajansa tiukkana. Onko asia todella näin? Onko helppoa toimia kansallisradikaalina Unkarissa verrattuna läntisiin maihin?

Vastaan näihin kahteen kysymykseen yhtenä hieman pidempänä vastauksena, sillä nämä asiat liittyvät toisiinsa ja sitten ehkä ymmärrät Unkarin tilannetta paremmin.

On monia elementtejä nykyisessä hallituksessa, jotka ovat hyviä, kun vertaa edelliseen vasemmistohallitukseen, mutta tehtävämme on taistella vasemmistolaisia suuntauksia vastaan sekä kritisoida oikeistolaista hallitusta kansallisradikaalin näkökulmasta tietenkin. Kuten mainitsin aiemmin, edustamme militanttia ja konservatiivista ideologiaa, ja tämän maailmankatsomuksen minimivaatimus on olla tekemättä kompromisseja ideaalistamme. He, jotka hyväksyvät kaiken kritiikittä tältä hallitukselta, tekevät isoa ja epäedullista kompromissia.

Yleisestä tilanteesta voimme antaa esimerkin: voimme nähdä yleistä taipumusta, että me menemme enemmän ja enemmän länttä kohti Putinin mennessä enemmän äärioikeaa kohti. Tosin ystävämme ukrainalaisessa Karpatian Sich -järjestössä (ukrainalainen kansallisradikaali järjestö, joka on toiminut jo ennen sotaa, mutta joka tällä hetkellä toimii sotilasyksikkönä, toim. huom) tuskin näkevät asiaa näin, aivan kuten Venäjältä viimeisen kymmenen vuoden aikana maanpakoon pakotetut kansallismieliset tuskin näkevät Putinia ”äärioikeistolaisena.” Tässä vaiheessa voisimme kertoa, että emme voi tehdä yhteistyötä Ukrainan hallituksen kanssa, johtuen vihamielisistä asenteista maassa asuvia unkarilaisia kohtaan sekä siitä, että Zelenskiy on selvästi lännen talutusnuorassa. Eli, tämä Putinin tyyli soveltuu myös Órbaniin. Hänellä oli sanonta: ”Älkää katsoko mitä sanon, katsokaa mitä teen.” Tämä sanonta luonnehtii hyvin orbanistista politiikkaa. Sen nationalistiset ja konservatiiviset segmentit ovat vain retoriikkaa, ja sillä on suuri rooli, että he itse rakentavat tällaista imagoa mediassa niin koti- kuin ulkomailla.

Mainitsit rajojen suojelun, joten meidän on kerrottava, että eteläinen raja-aita on suurin retorinen silmänkääntötemppu. Aita on kyllä aito, mutta se päättyy rajakohtaan, jossa Unkari, Romania ja Serbia kohtaavat. Eli menemällä Serbiaan tai Romaniaan ja kävelemällä hiukan metsän läpi voit päästä Schengen-alueelle ilman ongelmia.

Lisäksi 13-vuotisen kansalliskonservatiivisen hallituksen aikana homot ovat saaneet järjestää suuria tapahtumia suurimmissa kaupungeissa levittäytyen koko ajan myös muihin kaupunkeihin. Valtio ei puutu tähän ja itseasiassa viranomaiset auttavat tapahtumien järjestämisessä.

Samaan aikaan hallitus on kieltänyt kansallismielisen Day of Honour ‑tapahtuman, joka on suurin kansallismielisten kokoontuminen vuosittain Budapestissa. Olemme myös yksi niistä maista, joissa holokaustin tutkiminen on kiellettyä. Ja nyt, aikaisemmin mainitun kamppailutapahtuman ansiosta, meillä on tuoreita kokemuksia viranomaistoiminnasta kansallismielisten suhteen. Saimme tapahtuman alla osaksemme enemmän viranomaisahdistelua kuin koskaan aikaisemmin.

Jos olisin tulossa Unkariin turistina, jota kiinnostaa osallistua kansallismieliseen tapahtumaan, mikä olisi paras tapahtuma kansallismielisessä kalenterissa?

Ensimmäisenä pitää mainista Festung Budapest ‑ryhmän järjestämä Day of Honour ‑marssi. Se järjestetään seuraavan kerran 10.2.2024. Tapahtumassa muistamme unkarilaisia, saksalaisia ja muualta Euroopasta tulleita sankareita, jotka yrittivät läpäistä neuvostojoukkojen piirityksen. Viikonlopun aikana järjestetään konsertti, marssi ja muuta sosiaalista toimintaa.

Heille, jotka janoavat toiminnallisempaa ohjelmaa, suosittelemme kansallismielisten urheiluleiriä, joka järjestetään joka elokuu. Ilmottautumiset seuraavaan tapahtumaan ovat auki.

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Operaatio Kotkanpesä Politiikka Rotu Ulkomaat Unkari

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Omia mielipiteitä.

  Katuaktivismi on hyvä asia, itse asiassa lähes ainoa toimintamuoto, jossa ihmiset kohtaavat Vastarinnan aidosti, silmästä silmään.

  Nyt eletään Sionistisen Diktatuurin pimeitä aikoja ja koko Valkoinen Maailma on jo yksi suuri Neuvostoliitto 2.0. Kaikki toisinajattelijat ovat jo vainottuja joko avoimesti tai välillisesti.

  Silti, puolellamme on se kova fakta, että, kuten Neuvostoliitossa, niin nyt kaikkialla eliitti valehtelee kaikesta, kaiken aikaa. Kaikki on menossa, aivan varmasti, päin helvettiä. Eliitti tietää sen paremmin kuin kukaan. Siksi koko sionistinen Sontamedia käy kuumana tuottaen sitä kuuluisaa juutalaista osaamista eli narratiivia, tarinaa. 

  Tarina on ihana: Kaikki maat, paitsi tietenkin juutalaisten oma Israel, muuttuvat neekeriparatiiseiksi. Valkoiset sulautuvat neekereihin ja samalla kaikki muuttu utopiaksi, onnelaksi, toki, tarina ei lupaa mitään hyvää, päinvastoin, sillä sillä välin, matkalla tähän Sionistiseen Utopiaan, kaikki menetetään.

  Aivan kuten Neuvostoliitossa, niin nytkin, hyvä tulee ponnistelujen ja menetysten kautta. Nytkin meidän pitää ensin menettää elintasomme ja turvallisuutemme, meidän kuuluu ensin vajota Kolmannen Maailman Perseenreiäksi, vasta sitten kun olemme kaiken menettäneet, voimme ansaita parempaa.

  Niinpä meillä ei ole enää hävittävää, vaan ainoastaan voitettavaa.

  Nyt pitää aloittaa Vastarinta kaikissa asioissa, yksilötasolla ja porukalla. Nuoriin pitää vaikuttaa Tiktokissa, jos he sitä seuraavat, pitää vaikuttaa aina siinä, mitä seurataan. Me varttuneemmat jäärät olemme jo indoktrinoituja Vastarintaan. Meille saarnata voi, mutta asia on jo selvä.

  Partisaani tuo juuri nyt esille mustien nuorten järjettömän väkivallan heikkoja valkoisia kohtaan. Tämä on hyvä, juuri näin pitää menetellä. Valkoisiin nuoriin on iskostettava tämä totuus: Valkoiset nuoret uhrataan Sionistisen Tarinan johdosta.

  Meidän tarinamme kertoo Vastarinnasta. Lujasta, päättäväisestä Vastarinnasta ja se tuodaan näkyville, tavalla tai toisella.

  Huomatkaa, että tämä Sionistinen Eliitti ja Sen Räikeät Valkoiset Huorat eivät enää ole kansamme joukoissa, Ehei, he ovat jo Kuplassa, vain ns. Tolkun Ihmiset (tietämättömiä, hyvää tarkoittavia pölhöjä) elävät vielä kansan keskuudessa.

  Siksi pitää hyökätä joka tasolla, joka tilaisuudessa. Pitää miettiä perinteiset toimintatavat uusiksi.

  Katsokaa esim. Nordfrontin sivuilta kuinka Eliitin Perskärpästen Vappumarsseille oli äärettömän helppo soluttautua levittämään absurdia, Eliitin naurettavaksi tekemää sanomaa.

  Tämä Eliitti ei ole meidän maailmastamme, he eivät tiedä siitä mitään, he eivät halua tietää siitä mitään.

  Korrekti voi olla, jos voi olla korrekti niin että Eliitin Paskapuheille nauretaan, Eliittiä solvataan, sen asema muutetaan siksi, mitä se on: Diktatuuriksi.

  Tämä kaikki voidaan tehdä legitiimisti. Itse asiassa siinä onkin koko jutun salaisuus. Kaikki pitää tehdä legitiimisti.

  Ja lopuksi, jos joskus on pakko, oman kansan puolesta, tehdä jotakin ei-legitiimiä niin se pitää yksinkertaisesti tehdä niin, että siitä ei jää kiinni. Pitää vain suunnitella niin varman päälle. siinä kaikki. Kyllä sekin aika kohta tulee, tottakai, niin häpeämätön on tämä Perkele helvetistä, joka meidän tulevaisuuttamme ohjaa Kolmannen Maailman Perseenreiäksi.

  Seminaarit ovat hieno osa tätä Vastarintaa. Mutta peruskatuaktivismi yhdistettynä someaktiviteetteihin tuo joukkoomme uusia kasvoja ja joukko kasvaa, parhaimmillaan eksponentiaalisesti.

  Jos kouluissa Kolmannen Maailman Perseenreiät pahoinpitelevät ja nöyryyttävät meidän nuoria siskojamme ja veljiämme, siitä ei koskaan vaieta, sitä ei koskaan anneta anteeksi ja se kostetaan aina, tavalla tai toisella, toistaseksi, toki, legitiimisti, mutta loppujen lopuksi, aina loppujen lopuksi KMP:n pitää saada mitä se tilaa.

  • Orban

   Vastaa

   Lisäksi 13-vuotisen kansalliskonservatiivisen hallituksen aikana homot ovat saaneet järjestää suuria tapahtumia suurimmissa kaupungeissa levittäytyen koko ajan myös muihin kaupunkeihin.

   https://ibb.co/K2hqSFR

   https://ibb.co/gyWVVVN

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi