Viikko aikaa Kotkanpesä 3 ‑seminaariin!

Lippuja on myyty jo hyvin, mutta tilaa on vielä jonkin verran. Varmista siis paikkasi ostamalla pilettisi etukäteen tiistaihin 16.5. mennessä.

Aktivismi

Tulevaan Kotkanpesä 3 ‑seminaariin on enää viikko aikaa. Tapahtumassa tulee olemaan esitelmiä, kansallismielisiä kauppiaita, ruoka- ja juomatarjoilua sekä loistavaa seuraa ja verkostoitumismahdollisuuksia.

Paikalle tulee ulkomaalaisvieraita unkarilaisesta Légió Hungaria -aktivistijärjestöstä ja suomalaisina puhujina Sinimustan Liikkeen puheenjohtaja ja kansalaisaktivisti Tuukka Kuru sekä Kansallismielisten Liittouman puheenjohtaja Terhi Kiemunki.

Seminaarissa kerätään rahaa Operaatio Kotkanpesälle, jonka tarkoituksena on ostaa kansallismielisten kollektiiviseen käyttöön tila, jossa ei ole pelkoa sen alta menemisestä tänä poliittisen syrjinnän aikakautena.

Lippuja on myyty jo hyvin, mutta tilaa on vielä jonkin verran. Varmista siis paikkasi ostamalla pilettisi etukäteen tiistaihin 16.5. mennessä. Voit ostaa lipun seuraavin ohjein:

Laita 30 euroa tilille FI13 4500 0010 1552 70 tai MobilePaylla numeroon 18898 viimeistään tiistaina 16.5. Laita viestiin mukaan kaikkien lipun ostaneiden nimet sekä sähköpostiosoite, josta saamme yhteyden sinuun. Tapahtumapaikan osoite kerrotaan lipun maksaneille tapahtumaa edeltävänä päivänä sähköpostilla.

Voit myös tukea keräystä lahjoittamalla seuraavin tiedoin

Tilinumero: FI13 4500 0010 1552 70
Saaja: Kansallismielisten liittouma ry
MobilePay: 18898
Lupanumero: RA/2021/1043

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisten liittouma Kotimaa Operaatio Kotkanpesä Sinimusta Liike Terhi Kiemunki Tuukka Kuru Uutiset

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Seppo Lehto oikea Suomen vapaussoturi

  Vastaa

  1984 kävin alkuperäisessä Kotkanpesässä ja yövyin siellä 🙂 Iltapesulla ja suihkussa käydessäni oli siellä peseytymässä luutnantti, joka suostui lainaamaan univormuaan 😉 niin tein läpimarssin käytävillä 😉 1930-luvun malliin 😉 Kukaan ei natsitellut 😉
  Seppo Lehto Ajan Suunta pt https://Ajan-Suunta.blogspot.com

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi