Uusi aktivismivideo Linnake Turku ‑kollektiivilta

Kollektiivin tuorein tempaus kohdistettiin Teboilia vastaan.

Aktivismi

Paikallisesti toimiva kansallismielinen aktivistiryhmä Linnake Turku on julkaissut uuden aktivismivideon. Kollektiivin tuorein tempaus kohdistettiin Teboilia vastaan ajankohtaisten maailmanpoliittisten kehityskulkujen vuoksi.

Katso video yllä! Ota seurantaasi myös Linnake Turun some-kanavat:

Telegram: https://t.me/linnakeTKU
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnC9brHyGOc2jXYdsGaQ4JQ

Aktivismi Energia Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Linnake Turku Politiikka Sota Teboil Ukraina Venäjä

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • ei saatana

  Vastaa

  Ei jumalauta, hyödyllisiä idiootteja. Surullista nähä että kansallismielisissäkin piireissä uskotaan median propagandaan. Kaikki huomio siirretään venäjään ja ukrainan sotaan. Koronatyrannia, velkakriisi, energian ja bensan hinnan nousut jne. Venäjä on venäjä, mutta ei todellakaan mikään venäjä ole suomen suurin vihollinen tällä hetkellä. Missä aktivismi EUta tai NATOA vastaan?

  En ole huomannut yhtään videota missä puhutaan tai tehään aktivismia NATOA vastaan. Venäjä venäjä venäjä venäjä. Vitun hyödylliset idiootit.

  • Humaani Persu

   Vastaa

   Ei hätää. Meillä on 10-vuoden päästä Helsingin väestön verran uusi ja uljas sukupolvi joka hoilaa käsi pystyssä mantraa ”Bandera on isämme
   Ukraina on äitimme”.
   Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra ja hallintovaliokunnan puheenjohtaja Mari Rantanen ihmettelivät tiedotteessaan torstaina Marinin hallituksen päätöstä. Heidän mielestään kaiken ulkomaalaisiin kohdistuvan humanitaarisen auttamisen pitäisi kohdistua ukrainalaisiin, joita Suomeen on saapunut yli 56 000.

  • Timo

   Vastaa

   Ryssäbotin itku on musiikkia korvilleni.

  • tymä

   Vastaa

   Ukrainan sota on suunniteltu etukäteen jo vuosia aikasemmin. Eikä miltään tasolta tämä poikkea mitenkään Irakista tai Syyriasta, halutaan vaan syy taas väestönvaihdolle. Joka paikassa jeesustellaan ukrainalaisten auttamisella samalla tavalla kuin vaikka Syyrian pakolaisten auttamisella. Nyt jostain esoteerisesta syystä yhtäkkiä media onkin sitten muka meidän puolella, vaikka ihan samat globalistit ovat edelleen vallassa ketkä meitä tähänkin mennessä yrittäneet tuhota.

   Typeryys, sokeus ja hyväuskoisuus edelleen on vallalalla. On selvää että Ukrainan sota on tähdätty kansallismielisiä vastaan, erityisesti valkonationalisteja vastaan. Ideologinen huuma ja tunteen palo on vienyt viimeisenkin järjen hivenen. Ei kohta enää eroa antifanteista ja vassareista.

   • Plääh

    Vastaa

    Nimenomaan Putinin kannattajat eivät eroa vassareista. Putinhan taistelee natseja vastaan ja siis ei ole osallisena tässä tuhosuunnitelmassa?

    • tymä

     Vastaa

     Mitä tällä on tekemistä Putinin kanssa? Jos olet jenkkilää vastaan niin olet automaattisesti putinisti vaikka yhtälailla voi olla myös Putinia vastaan.
     Olen itse vain suomimielinen, natot ja putinit saa painua helvettiin!!
     Mut joo kuten muutenkin keskustelu on lastentasoa.

 • Vitun NATO & EU

  Vastaa

  Hyödylliset idiootit tuottavat Suomen Sisun ja Sinimustan Liikkeen hyväksymää propagandaa. Myötähäpeän määrä on mittava.

  • tymä

   Vastaa

   Mietin miten ja millä rahalla ja resursseilla esim. Pyry-Lii Soinio meinaa toteuttaa Suur-suomensa. Millä tavalla meinaa saada ylipainoisen, laiskan, älypuhelin ja ES-jonne sukupolven taistelemaan ryssää vastaan. Naton aseilla ja joukoilla? Ilmeisesti näin kun siionisti natoa niin kannatetaan.
   Suomalainen keskustelu tästä kuin Ukraina asiastakin on muutenkin ihan täyttä paskaa ja lastentarha tasoa. Jos jotain kritiikkiä latelet johonkin suuntaan niin olet sitä ja tätä.

   • Plääh

    Vastaa

    Kannatatko sinä Suur-Venäjää? Siltä kulostaa

 • Nimetön

  Vastaa

  Olen yllättynyt, että Turussa on sellainen muinaisjäänne kuin Teboil.

 • Observer

  Vastaa

  Olginon äänitorvet putainia taas puolustelemassa. Joo, rajat auki ja puna-armeija sisään, siitä se alkaa onni, rauha rakkaus ja kaikki muukin kiva. Ei olisi Suomen pitänyt 1939 hyökätä Vladivostokia valloittamaan.

  Se on vuosien saatossa nähty niin neukkulan kuin venäjän aikana, että niihin ei voi luottaa ja menevät kutsumatta kylään auttamaan liikakansoituksen torjunnassa. Yhtä kyömynenien aikaansaannosta koko hela sonta, niin kommunismi kuin putinismi. Syöpiä jotka pitäisi säteilyttää atomeiksi.

  • Järki käteen

   Vastaa

   Se ei tarkoita, että pitäs liittyä ylikansalliseen natoon, yhtälailla samaa paskaa se on ellei jopa pahempi.

   Fakta vaan on se että Venäjä nyt vaan mahtaa olemaan meidän naapuri ja sille ei voi mitään. Itsekin varmaan oot nähny mitä on käyny kun ollaan katkaastu kaikki suhteet Venäjään 😁👍

 • Mitä isot edellä...

  Vastaa

  Pitää siis jatkossa keskittää polttoaineostoksen Teboilille jotta kalustoon riittää varaa. Sillä jos USA on viime huhtikuusta kaksinkertaistanut öljy- ja kaasuostonsa Venäjältä niin siinä suomi-pojan ostokset ovat rikka rokassa.

  Niin, ja sittenhän USA myy sitä kaasua meille 180e/tn hintaan kun itse osaa sen Venäjältä 32e/tn hintaan. Ja suuri joukko hölmöjä on sitä mieltä että ”kyllä me sille näytimme”, niinkuin ennenkin:

  https://www.youtube.com/watch?v=uedd8wKvYIo

 • Nimetön

  Vastaa

  Nyt meni viimeinenkin uskottavuus.. Entäs tosiaan NATO, EU, Suomen mätä ja ostettu hallitus?? Joku sen sanoikin, hyödylliset idiootit!! Vaikka polttaisitte huoltoasemia, siitä ei ole mitään hyötyä. Tehkää muutakin kuin pikku paskartelua. Alkakaa ottamaan tärkeitä ihmisiä kiinni, käykää vierailuilla, ymmärrättekö, luokaa sellainen ilmapiiri että maanpetturuus ei ole vaihtoehto. Mikä on tärkeämpää kuin raha ja valta, miettikää..

 • Bill The Butcher

  Vastaa

  ”Meni viimeinenkin uskottavuus” sanoo nimimerkki Nimetön numettömästi netissä XD XD XD

  ”Luokaa te muutakin, minä vaan keskityn kertomaan mitä tehdä tässä animetytöille runkkaamisen ohessa.”

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi